مشاهده نسخه کامل
: استخراج فایل های بازی
سلام
تاپیکش رو قبل از اوردن نرم افزار زدم که وقت تلف نشه . همین جا هم از مدیر اجازه می گیرم . :31:
این تاپیک در باره استخراج فایل های بازی های رایانه ای از جمله صدا تکسچر و مدل می باشد .
تا الان بازی های مد نظر برای این کار عبارت اند از
Call Of Duty : تمامی فایل های صوتی از جمله موزیک جملات و غیره
Mafia 2 : دسترسی به فایل های بازی از جمله تکسچر
و مهمترین اینها که به خاطر این مورد این تاپیک رو ایجاد کردم استخراج فایل از بازی های ساخته شده توسط انریل انجین
از جمله چیز هایی که استخراج می شه اسکریپت . تکسچر و مدله .
شما حتما توی اینترنت سورس بازی های مثل Gears Of Ware 2 رو دیدین . ما دقیقا مثل اون عمل خواهیم کرد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برنامه اول: استخراج فایل های بازی های انریل انجین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویدئو های اموزشی
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برنامه دوم : استخراج فایل تکسچر بازی Mafia2
لینک دانلود
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
برنامه سوم : استخراج فایل های صوتی بازی Mafia 2
اموزش در ادامه پست ها
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برنامه ای برای استخراج فایل های صوتی بازی Splinter cell Convection
لینک دانلود :
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش بازی pes (فوتبال)
---------------------------------------------------------------------------------------------
استخراج فایل بیش از 60 بازی
--------------------------------------------------------------------------------------------
استخراج فایل بازی های ساخته شده با موتور MtFramWork از جمله (evil5 .dmc4 و lost planet)
به علت فیلتر ادرس را در اینجا وارد کنید
leechking.com
----------------------------------------------------------------------------------
استخراج فایل موسیقی بازی ها
------------------------------------------------------------------------------------
نرم افزاری برای دسترسی به مدل های سه بعدی بسیاری از بازی ها
----------------------------------------------------------------------------------------------
پلاگینی برای دسترسی به فایل های Md5 که اغلب در انجین Idtech مورد استفاده است (البته دقیق نمی دونم ولی رو ی دوم 3 کار می کنه)
این پلاگین باید بر روی تری دی مکس نصب شود
اولین نرم افزار برای ویرایش فایل های بازی Mafia2
نام این نرم افزار Mafia2 Extractor
با استفاده از این نرم افزار شما می تونید فایل های تکسچر بازی رو ببینید و حتی در مکان های دیگه ذخیره کنید .
استفاده از این نرم افزار هم بسیار سادست .
از طریق منوی File و Open ان وارد مسیر MAFIA 2\GAME\Mafia II\pc\sds شده و فایل های داخل پوشه ها را انتخاب کنید .
بعد از آن در سمت راست برنامه فایل ها ظاهر می شن که می تونین فایل های تکسچر رو با دوبار کلیک اجرا کنید .
سلام
یه نگاهی هم به اینجا بنداز :
من خیلی پی این کارا بودم ولی فهمیدم خیلی هم ارزشمند نیست .
ehsan_wwe
19-09-2010, 13:24
براي استخراج مدل هاي سيمز راحي هست ؟
روی سیمز هنوز کار نکردم ولی کاری نشد نداره.
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
سلام
یه نگاهی هم به اینجا بنداز :
من خیلی پی این کارا بودم ولی فهمیدم خیلی هم ارزشمند نیست .
از چه نظر می گی ارزشمند نیست .
منم هستم میگم اقا کار هایی رو که جدا کردیم و هر چی رو دوستان اپلود کن بزار پست اول خیلی خوبه ها .
در ضمن بازی هایی که می شه مدل ازشون گرفت یه سریش رو می زارم.
Unreal Engine 1:
Unreal 1, Unreal Tournament 1
The Wheel of Time
Modified Unreal Engine 1:
DeusEx, Rune
Unreal Engine 2:
Unreal Tournament 2003/2004
Postal 2
Modified Unreal Engine 2:
Splinter Cell 1,2
Rainbow 6: Raven Shield
Lineage 2 Gracia
Land of Chaos Online (LOCO)
Battle Territory Online
Star Wars: Republic Commando
Unreal Championship
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Modified Unreal Engine 2.5:
Tribes: Vengeance
SWAT 4
Bioshock, Bioshock 2
Exteel
Unreal Engine 2X:
Unreal Championship 2: The Liandri Conflict
Unreal Engine 3:
Unreal Tournament 3
Gears of War
Gears of War 2 (XBox360)
UDK
Mortal Online
Section 8
Modified Unreal Engine 3:
Rainbow 6: Vegas 2
The Last Remnant
Mass Effect
BlackSite: Area 51
Mortal Kombat vs. DC Universe (XBox360)
TNA iMPACT! (XBox360)
Army of Two (XBox360)
Mirror's Edge
Huxley
Rise of the Argonauts
X-Men Origins: Wolverine
Magna Carta 2 (XBox360)
Damnation
Batman: Arkham Asylum
Crime Craft
AVA Online
Frontlines: Fuel of War
50 Cent: Blood on the Sand (XBox360)
Nurien
Stranglehold
Legendary: Pandora's Box
Borderlands
Dark Void
TERA: The Exiled Realm of Arborea
Alpha Protocol
All Points Bulletin (APB)
Transformers: War for Cybertron
List of games with limited support:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Using "-noanim" option (unsupported animation format):
Harry Potter (UE1)
Devastation
BlackSite: Area 51 (uses Havok animation system)
Mortal Kombat vs. DC Universe
Army of Two
Stranglehold
Borderlands
Unsupported animations (without umodel crash):
Bioshock, Bioshock 2 (uses Havok animation system)
Rise of the Argonauts
-------------------------------------------------------------------------------------------------
این بازی ها رو می شه با نرم افزاری که دارم مدلهاشو استخراج کرد . حالا چی می گی:31:
Arrowtic
19-09-2010, 15:13
Dragon Unpacker ازش خیلی برای اینکار استفاده میشه.
میگم خوب نرم افزار رو رو کن ما ببینیم لینکشو بده
صبر داشته باش اینقدر عجول نباش:31:
در ضمن بازی هایی که می شه مدل ازشون گرفت یه سریش رو می زارم.
Unreal Engine 1:
The Wheel of Time
DeusEx, Rune
Unreal Engine 2:
Postal 2
Splinter Cell 1,2
Lineage 2 Gracia
Land of Chaos Online (LOCO)
Battle Territory Online
Unreal Championship
SWAT 4
Bioshock, Bioshock 2
Exteel
Unreal Engine 2X:
Unreal Engine 3:
Unreal Tournament 3
Gears of War
Gears of War 2 (XBox360)
UDK
Mortal Online
Section 8
The Last Remnant
Mass Effect
TNA iMPACT! (XBox360)
Army of Two (XBox360)
Mirror's Edge
Huxley
Rise of the Argonauts
Magna Carta 2 (XBox360)
Damnation
Crime Craft
AVA Online
Nurien
Stranglehold
Borderlands
Dark Void
Alpha Protocol
All Points Bulletin (APB)
List of games with limited support:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Using "-noanim" option (unsupported animation format):
Harry Potter (UE1)
Devastation
BlackSite: Area 51 (uses Havok animation system)
Mortal Kombat vs. DC Universe
Army of Two
Stranglehold
Borderlands
Unsupported animations (without umodel crash):
Bioshock, Bioshock 2 (uses Havok animation system)
Rise of the Argonauts
-------------------------------------------------------------------------------------------------
این بازی ها رو می شه با نرم افزاری که دارم مدلهاشو استخراج کرد . حالا چی می گی:31:
این که چیزی نیست اون نرم افزاره گه کفتم 1300 بازی رو باز میکنه .
از چه نظر می گی ارزشمند نیست .
ببین الان تو ایران بازی ساختن دشمنات کاراکتر اصلی کرایسیس و .... دیگه برو تا آخر خط من اون نرم افزاری که میگی رو تست کردم و خیلی از بازی ها رو هم باهاش ور رفتم . به این نتیجه رسیدم که چه فایده داره .
درسته برای یه کار که تو ایران بخواد پخش بشه میتونه خوب باشه ( اونم بستگی به دید ادمش داره ) ولی برای کارای جهانی خوب نیست !
نمیدونم مثلا یه مدل بازی GOW چه فایده ای میتونه داشته باشه ؟
ولی اگه بشه اسکریپتش رو در آورد ارزش داره چون میتونه آموزنده باشه و ازش چیز یاد گرفت ولی خوب با او UM نمیشه اسکریپت ها رو در آورد . و این کار نشدنی .(نمیگم نشدنی ولی با این نرم افزار نشدنی) این استخراج باعث میشه هر کسو ناکسی بیاد یه سری مدل کش بره بزاره تو یه موتور بعد بگه من بازی ساختم مثل خیلی از بازی هایی که بدون ایده و برای چاپیدن یه سری آدم دیگه تو ایران ساخته میشن . :2:
میخوای نام ببرم .؟
راستی نام نرم افزاری که بازی های انریل رو بازی میکنن رو نمیگم که برنامترو به هم نریخته باشم هر وقطی دوست داشتی خودت بگو . :20:
راستی از حرفام که ناراحت نمیشی . :11: :10:
ممنون:11:
میگم خوب من که پیگیر تاپیک هستم هدف چی هست کی شروع میکنیم؟
اگه خودت هم دیده باشی توی همون UM یک اپشن اضافی برای گرفتن اسکریپته
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
نام نرم افزار umodel_win32
با استفاده از این نرم افزار می توانید فایل های بازی های ساخته شده با نرم افزار انریل انجین را استخراج کنید .
لینک دانلود :
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
ویدئو اموزشی این نرم افزار در پست اول قرار می گیره
اموزش کار با نرم افزار
Music Player Ex برای استخراج فایل های صوتی بازی Mafia2
توجه :برنامه Music Player Ex برای اجرای صحیح به Java Runtime نیاز دارد.
پس از دانلود Music Player Ex و خارج سازی آن از حالت فشرده ، فایل MusicPlayerEx.exe را اجرا کرده و بر روی قسمتی از نرم افزار راست کلیک کرده و از منوی ظاهر شده گزینه Open و سپس گزینه Musics را انتخاب کنید.حال باید موسیقی های بازی ر از محل نصب آن انتخاب کرد که موسیقی های بازی در آدرسی مشابه آدرس زیر است:
\2k Games\Mafia II\pc\sds\music
توجه : در آدرس بالا ممکن است به دلایل مختلف این قسمت"\2k Games\Mafia II"برای شما تفاوت داشته باشد.
توجه : حتما از پنجره باز شده که باید فایلها را انتخاب کنید ،از قسمت پایینی آن گزینه Files of Type رو به All supported files تغییر دهید که فایلهایی را که با پسوند fsb است نمایش دهد.
حال پس از انتخاب فایلها می توانید به آنها گوش دهید ولی شاید بپرسید که این طوری همیشه باید از این نرم افزار استفاده کنید و دانلود کردن موسیقی ها به صرفه تر است .خب برای این مشکلم راه حلی است در خود نرم افزار Music Player Ex قسمتی برای convert وجود دارد که به شکل زیر باید از آن استفاده کنید:
س از انتخاب فایلهای مورد نظر از گزینه Open (البته با drag کردن هم می توانید فایلهای خود را توسط این نرم افزار اجرا کیند.)لیست فایلهای انتخابی شما در قسمتی پایینی نرم افزار ظاهر می شود .شما می توانید با انتخاب هر کدام از آنها و با کلیک راست روی آنها از منوی باز شده گزینه convert رو انتخاب کنید و در پنجره ظاهر شده آدرس محل ذخیره سازی فایلهای تبدیل شده و همچنین فرمت و نوع کیفیت آن را انتخاب کنید و سپس بر روی کلید convert کلیک کنید.
توجه : شما می توانید از لیست موسیقی هایتان با نگه داشتن کلید Ctrl چند موسیقی را انتخاب کنید و با هم آن ها را convert کنید.
نکته : این آموزش برای بسیاری از بازی های دیگر که پسوند فایلهای موسیقی آنها fsb است جواب می دهد.
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
لینکش خرابه
صبر کن یه جا دیگه اپلودش می کنم /
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
اینم لینک سالم نرم افزار
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
اینم لینک سالم نرم افزار
روش بعدی که می خوام معرفی کنم .روش استخراج فایل های صوتی بازی Call Of Duty
شما ابتدا باید نرم افزار WinRAR رو دانلود و اجرا کنید.پس از اجرای نرم افزار ، در خود نرم افزار winrar به محل نصب بازی رفته و وارد فولدر main شوید.در این فولدر فایلهایی با پسوند iwd قرار دارد که از فایل iw_17 تا فایل iw_20 حاوی فایلهای موسیقی این بازی می باشد.شما با دوبار کلیلک بر روی این فایل ها فولدری به نام sound می بینید وکه با ورود به آن فولدری دیگر با نام music وجود دارد که درون آن فایلهای موسیقی وجود دارد و به راحتی می توانید آنها را با drag کردن به هر جایی که خواستید منتقل کنید.
توجه:اگر شما ازنرم افزار های دیگر فشرده سازی استفاده می کنید و آموزش بالا در آن صدق نمی کرد میتوانید پسوند فایل iw_17 تا فایل iw_20 را ، از iwd به zip تغییر بدهید و با نرم افزار مورد نظرتان آن را اجرا کنید.
Call Of Duty 2 : در پوشه ی main در فایل iw_05.iwd
Call Of Duty 4 : Modern Warfare : پوشه main در فایل iw_11.iwd
Call Of Duty 5 : World At War : در پوشهی main فایل های iw_14.iwd به بعد
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
در این نرم افزار شما می توانید فایل های صوتی بازی Splinter Cell covection را استخراج کنید.
.پس از دانلود و اجرای نرم افزار در صفحه ی اصلی نرم افزار بر روی گزینه scan file کلیک کنید.حال به آدرس ata\Sounds\PC\HDD\Packages بروید و حال در فایل هایی که پسوندشان pk , cpk , spk هست فایلهای صوتی بازی قرار دارد که البته اکثر فایلهای موسیقی در فرمت spk قرار دارد.پس از انتخاب فایل مورد نظر منتظر شوید scan تمام شود.حال در صفحه ی اصلی گزینه ی Select All را انتخاب کنید.سپس بر روی گزینه Separate کلیک کنید و آدرس محل ذخیره سازی رو بدهید.حال چون امکان دارد در این فایل ها ، فایلهای صوتی بازی مثل : صدای اسلحه ها و محیط و ... وجود داشته باشد ،
اگه خودت هم دیده باشی توی همون UM یک اپشن اضافی برای گرفتن اسکریپته
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
نام نرم افزار umodel_win32
با استفاده از این نرم افزار می توانید فایل های بازی های ساخته شده با نرم افزار انریل انجین را استخراج کنید .
لینک دانلود :
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
ویدئو اموزشی این نرم افزار در پست اول قرار می گیره
اگه کار کرد شما به ما هم حتما آموزش بده . من هر کاری کردم نشد که نشد .
خیلی با حالی ایول لیست بازی های انریل انجین هم بزار .
خب فکر کنم تا اینجا برای امروز بس باشه . تعدا این جور نرم افزار ها بسیار زیاده . به نظر خودم می گم بد نیست که ما بتونیم از فایل های بازی های دیگه استفاده کنیم حالا مدل نه تکسچر صوت که فکر می کنم کسی از صوت های باز call of duty بدش نمی اد.
خب حتما دور بعدی نرم افزار های بیشتری می زارم .
فعلا:31:
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
اگه کار کرد شما به ما هم حتما آموزش بده . من هر کاری کردم نشد که نشد .
پستت رو تازه دیدم منظورت چی کار نمی کنه
منم یکی میزارم برای فایل های pes :
خب فکر کنم تا اینجا برای امروز بس باشه . تعدا این جور نرم افزار ها بسیار زیاده . به نظر خودم می گم بد نیست که ما بتونیم از فایل های بازی های دیگه استفاده کنیم حالا مدل نه تکسچر صوت که فکر می کنم کسی از صوت های باز call of duty بدش نمی اد.
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
پستت رو تازه دیدم منظورت چی کار نمی کنه
منظورم همون استخراج اسکریپت ها هست .
من روش کلیک میکنم یه ارور میده شبیه همون اروری که تو مافیا وقتی برنامه فزیک رو نصب نکردی فکر کنم همون اروره.
سلام
ببین تکسچر هر مدلی فقط رو همون مدل کار میکنه رو همون uv و رو مدل های دیگه با UV های دیگه کار نمیکنه . :41:
ممنون :11:
یه سوال داشم مثلا من الان بلدم بازی pes رو کامل ادیت کنم ولی بلد نیستم مافیا رو ادیت کنم فکنم بد نباشه مثلا نا بازی رو ادیت کنیم و قیافه هاشون رو عوض کنیم یا ماشتپین ها رو عوض کنیم جالب میشه هر کی یاد گرفت یه چیزی بگه.
سلام
ببین تکسچر هر مدلی فقط رو همون مدل کار میکنه رو همون uv و رو مدل های دیگه با UV های دیگه کار نمیکنه . :41:
پساگه اینطور باشه این سورس هایی که توی اینترنت هست بیخوده
اینروبه پست اول اضافه می کنم
جواب پیشنهاد ها و سوال های من وبدید.
سلام
ببین به این عکس دقت کن .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این UV تکسچر یه آبجکته که فقط روی همون آبجکت هست و پیاده کردن همین UV روی یه مدل دیگه میشه گفت نشدنی ؟!
همون طور که میدونی تکسچر از رو همین uv میسازن . پس میشه نتیجه گرفت که اگه بخوای تکسچر مدل بازی ها رو روی یه مدل دیگه قرار بدی درست روی همون جا قرار نخواهد گرفت .
و مدلت مثل عکس زیر میشه .
سلام
ببین به این عکس دقت کن .
این UV تکسچر یه آبجکته که فقط روی همون آبجکت هست و پیاده کردن همین UV روی یه مدل دیگه میشه گفت نشدنی ؟!
همون طور که میدونی تکسچر از رو همین uv میسازن . پس میشه نتیجه گرفت که اگه بخوای تکسچر مدل بازی ها رو روی یه مدل دیگه قرار بدی درست روی همون جا قرار نخواهد گرفت .
و مدلت مثل عکس زیر میشه .
اشتباهه خودت هم باید بدونی با این برنامه مدل ها و کاراکتر ها رو هم می شه بیرون کشید.ولی کلن حرفت رو قبول دارم
parvizamd
19-09-2010, 20:21
علی رضا جان درست میگه تکچستر های بازی میشه بیشتر گفت تکچستر تکراری بیشتر می خورند مثل دیوار و پنچره و ...
علی رضا جان درست میگه تکچستر های بازی میشه بیشتر گفت تکچستر تکراری بیشتر می خورند مثل دیوار و پنچره و ...
سلام
اونا که تو نت پر هست هرچی خواستی بگو من بهت بدم . سایت های زیادی تکسچر توشون هست به صورت رایگان .
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
اشتباهه خودت هم باید بدونی با این برنامه مدل ها و کاراکتر ها رو هم می شه بیرون کشید.ولی کلن حرفت رو قبول دارم
درسته مدل هارو هم میشه کشید بیرون . ولی اگه میخوای کاراکترات مثل کاراکتر مکس پین به یاد موندنی باشه باید خودت طراحیش کنیو این نکته که کاراکتر به یاد گیمر بمونه یه نکته خیلی مهم تو بازی سازی جهانی هست . این رو قبول داری دیگه ؟
استخراج آهنگ های فیفا:
با برنامه ی dragon unpacker میتونید فایل های موسیقی رو استخراج کنید. آموز هم نداره چون خیلی راحته!:31:
اینم لینکش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط واسه ایران هیتلره. با فیلرشکن باید برید.
Arrowtic
20-09-2010, 10:07
Dragon Unpacker هیتلر نیستش.شما لینک هیتلر دادی!:31::
اینجا همه ورژن ها هستن.شما کافیه از miror ها دانلود کنید.مخصوصا miror1 که واسه هاست خوده سایته.
NINJA0098
20-09-2010, 11:24
تاپيك خوبيه ولي فكر نمي كنيد ديگه از بس سورس اين بازي و اون بازي رو گرفتيم تغيير داديم ديگه كم كم داره بازي سازي يادمون ميره.
بهتره كم كم دوباره بريم سراغ يادگيري و البته ياد دادن بازي سازي از پايه كه بعدا بهمون بگن بازي ساز نه اديتر(با كسره).
فقط براي اين گفتم كه وقتمونو بيشتر رو بازي سازي بزاريم تا اديت بازيا.آخه همتون بيشتر بازي سازيد. اديت بازيا بيشتر به درد گيمرا ميخوره.
Dragon Unpacker هیتلر نیستش.شما لینک هیتلر دادی!:31::
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا همه ورژن ها هستن.شما کافیه از miror ها دانلود کنید.مخصوصا miror1 که واسه هاست خوده سایته.
ایول میگم بازی هایی رو که پشتیبانی میکنه رو میگید چیه یا حداقل مهم هاش و یه برنامه بدید برای کالاف 6
اموزش استخراج مدل های بازی Resident Evil 5 . Lost planet . Devil my cry 4 و کلا هر بازی که با موتور Mt framwork ساخته شده است
برای Extract و ویرایش مدلهای RE5 کارهای زیر رو انجام بدید:
1. اولا اگه Benchmark ندارید میتونید از این آدرس دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/URL]
2. برنامه Lost Planet Arc Extractor رو دانلود کنید.این برنامه فایلهای arc رزیدنت اویل رو باز میکنه:
]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/URL]
3. حالا برنامه DMC4 Tools رو از لینک زیر دانلود کنید.این برنامه رو فایلهای RE5 هم کار میکنه:
مگا آپلود فیلتره برا همین برید سایت leechking.com آدرس فایل رو بدید تا دانلود کنه.
4. حالا تو پوشه ای که Benchmark بازی هست یه پوشه هست به نام NativePC اینو داشته باشید تا بگم. برنامه Lost Planet Arc Extractorرو اجرا کنید و از آدرس NativePC/Image/Archive فایل uPl00ChrisNormal.arc رو باز کنید.
5. Save all رو بزنید و یه پوشه برای ذخیره فایهای extract شده انتخاب کنید.
6. برنامه DMC4 Tools رو کپی کنید به جایی که فایل pl0000.58A15856 اونجاست. این فایل مدل کریسه.حالا این فایل رو تغییر نام بدید به pl0000.mod
7. برنامه dmc4 tools رو اجرا کنید و وارد کنید: pl0000.mod
8. حالا یه فایل به نام pl0000.obj به وجود میاد که میتونید این رو تو برنامه milkshape ایمپورت کنید و ویرایش کنید.
یادتون باشه بعد از ویرایش فایل همه اسما رو به حالت اول برگردونید و تو برنامه Lost Planet Arc Extractor گزینه Make رو بزنید تا فایل arc تولید بشه
ehsan_wwe
20-09-2010, 20:52
يه لحظه ببخشيد دعوا سر چيه اينجا ؟
اين عضيه uv اصآ ربتي نداشت جواب دوستمون به uv هم بي ربط بود
حالا بي خيال
كي ميگه مدل در اوردن ايراد داره ؟
خيلي از برنامه نويسا هستن كه يه گرافيست ديجيتال ماهر ندارن
پس مجبورن براي پيش برد تميرين ها و پيشرفتشون از مدل هاي آماده و خوشكل استفاده كنن
من تاييد نميكنم كه بيان 4 تا مدل از بازيا بدزن بعد بنياد خنگ و مسئولاي بي كفايشم بيان 400 مليون كمك نقدي كنن
اما براي تمرين خيلي وقتا به درد ميخوره
البطه راحي كه من پيش نهادميكنم
اينه كه كسي كه مي خواد بازي ساز بشه اول بره سراغ گرافيك ديجيتال ( از فوتوشاپ بگير تا مكسو مايا سافت ايميج .... ) اينطوري مفهوم هاي mesh nerb poly و .... رو هم درك ميكنه هم لمس
سلام
ببخشید آقا احسان من کجای حرفم بی ربط بود ؟
نام نرم افزار بعدی Game Extraxtor
این نرم افزار برای استخراج فایل های پک شده بازی ها لیست بازی های اون زیاده شما میتونی فایل های بازی های داخل اون ازجمله فایل های acr که برای بازی هایی از جمله evil5 رو باز کنید
لینک
فایل مستقیم این برنامه ها در پست اول قرار گرفت
سلام
خوب این همونی که من میگفتم دیگه . 1300 بازی رو پشتیبانی میکنه .
یادمه توی همین تاپیک سوالی در مورد بازی سیمز بود
با استفاده از نرم افزار milk shape می توانید به ان دسترسی پیدا کنید
نرم افزار Milkshape نرم افزار ی است مانند نرم افزار های مدل سازی
با استفاده از این نرم افزار شما می توانید به لیست بسیاری از پسوند های سه بعدی که اغلب پسوند به کار رفته در بازی ها هستند دسترسی داشته باشید .
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
این پلاگین کارایش یکم قدیمیه برای استخراج فایل بازی های dom 3 و هر بازی که پسوند مدل ها ش md5 البته باید توی تری دی مکس نصب بشه
NINJA0098
23-09-2010, 15:59
كي ميگه مدل در اوردن ايراد داره ؟
خيلي از برنامه نويسا هستن كه يه گرافيست ديجيتال ماهر ندارن
پس مجبورن براي پيش برد تميرين ها و پيشرفتشون از مدل هاي آماده و خوشكل استفاده كنن
من تاييد نميكنم كه بيان 4 تا مدل از بازيا بدزن بعد بنياد خنگ و مسئولاي بي كفايشم بيان 400 مليون كمك نقدي كنن
اما براي تمرين خيلي وقتا به درد ميخوره
البطه راحي كه من پيش نهادميكنم
اينه كه كسي كه مي خواد بازي ساز بشه اول بره سراغ گرافيك ديجيتال ( از فوتوشاپ بگير تا مكسو مايا سافت ايميج .... ) اينطوري مفهوم هاي mesh nerb poly و .... رو هم درك ميكنه هم لمس
داشتن مدل براي تمرين براي بازي سازي بد نيست ولي ميتوني بگي كه تعداد پستايي كه براي اديت و استخراج فايلاي بازي زده ميشه چند برابر تعداد پستاي آموزشي تو اين فرومه؟ توي بخش پشتيباني هر موتور تقريبا فقط رفع اشكال ميشه و لينك ميدن براي آموزش.
فكر نكنم كل افرادي كه تو سايتا آموزش ميدن به 8 نفر برسه بقيه هي لينك ميدن.
تو همين پي سي اصلا پستي هست براي اونايي كه تازه ميخوان از صفر شروع كنن و اصلا نميدونن چيكار كنن؟چند نفر اونقدر توانايي دارن كه تمام اين آموزشارو (لينكارو) دانلود كنن تا درنهايت كلي شكست بخورن تا بفهمن بايد از اول چكار ميكردن.
خود شما چند تا pm خصوصي داشتي كه ازت همچين سوالايي كردن؟
الان چند بار تو پشتيبانيا همچين سوالايي ميشه؟
سلام
کسی فایلهای بازی مدال 2010 رو استخراج کرده؟؟؟من از رو آموزشها جلو میرم منتهی وقتی به System\Advanced\EnviromentVariablesکه میرم (داخل کنترل پنل)وقتی روی EnviromentVariables کلیک میکنم داخل پنجره باز شده و System
Variables چیزی بنام Path وجود نداره:13:در صورتی که تو آموزشی که داده این گزینه هستش:شاید واسه اینه که ویندوزش سونه؟؟من چه جوری می تونم اونو ردیف کنم واسه ایکس پی؟؟؟؟
با تشکر:40:
RatAtouille
04-11-2010, 22:56
سلام برای استخراج فایل های بازی Strong hold برنامه نداری ؟
سلام
کسی فایلهای بازی مدال 2010 رو استخراج کرده؟؟؟من از رو آموزشها جلو میرم منتهی وقتی به System\Advanced\EnviromentVariablesکه میرم (داخل کنترل پنل)وقتی روی EnviromentVariables کلیک میکنم داخل پنجره باز شده و System
Variables چیزی بنام Path وجود نداره:13:در صورتی که تو آموزشی که داده این گزینه هستش:شاید واسه اینه که ویندوزش سونه؟؟من چه جوری می تونم اونو ردیف کنم واسه ایکس پی؟؟؟؟
با تشکر:40:
باید باشه یه دید بزن شاید راه رو اشتباه می ری . اگر هم نبود خودت ایجاد کن ببین چی می شه فوقش اگه نشد حذفش می کنی .
صبر داشته باش بازیش رو نصب کنم شاید تونستم پیدا کنم .
حالا واسه چی بازی قلعه این همه بازی هست
سلام
ایجاد کردم ولی بازم نشد,داخل داس که اون دستورها رو می نویسم یه چرت و پرت میگه عکس زیر رو نیگاه کنید::41:
با تشکر
RatAtouille
05-11-2010, 10:35
مدل همین بازی به کارم میاد .
سلام
ایجاد کردم ولی بازم نشد,داخل داس که اون دستورها رو می نویسم یه چرت و پرت میگه عکس زیر رو نیگاه کنید::41:
با تشکر
کسی نیست یه آموزش کوچولو بده؟؟:41:
soha is the beSt
05-11-2010, 18:40
بچه ها
پسوند های dds چی میتونه توشون باشه؟
این برنامه میتونه فایل های battlefield heroes رو استخراج کنه؟
RatAtouille
07-11-2010, 11:26
پس چی شد ؟ بابا اجله دارم .
بچه ها
پسوند های dds چی میتونه توشون باشه؟
این برنامه میتونه فایل های battlefield heroes رو استخراج کنه؟
سلام
dds یه پسوند برای فایل های تصویری هست(عکس)
برای باز کردن و تبدیلش به فرمت های دیگه از نرم افزار xnview استفاده کنید
بفرما
این خیلی باحاله
باز کردن صدا ها
تغییر قلعه ی بقیه ی لورد های بازی
تغییر عکس های بازی و ...
RatAtouille
07-11-2010, 15:57
بفرما
این خیلی باحاله
باز کردن صدا ها
تغییر قلعه ی بقیه ی لورد های بازی
تغییر عکس های بازی و ...
:40::40::40::40:
Type: Tool
Size: 122.9 MB
Downloads: 467:18::18::18::18:
:40::40::40::40:
:18::18::18::18:
این فایل به دلیل اینکه تمام فایل های عکس بازی رو داره به فرمت bmp که اگه خواستین استفاده کنید حجمش زیاد هسنت
بفرما عزیز
فایل های اصلی رو که برای تغییر دادن یا باز کردن بودن جدا کردم شد 59 مگ
فشرده کردم شد 13 مگ
آپلود کردم دانلود کن حالشو ببر:
RatAtouille
08-11-2010, 17:38
دانلود کردم ... ! به کارم نیومد منظورم مدل های بازی Stronghold Legend هست .
morteza570
08-11-2010, 20:10
file:///C:/Users/Morteza/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-7.pngfile:///C:/Users/Morteza/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-8.pngfile:///C:/Users/Morteza/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-9.png[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمو در این سایت
تمامی لوگو ها . پیراهن و صدای تماشاچی تیم های ایرانی
خب
دوتا برنامه دارم
صحتشون رو هنوز خودم چک نکردم ولی میزارم هرکی می تونه بره ببینه چون فیلتره
اولی استخراج مدل های بازی final fanteszi
دومی استخراج مدل بازی call of duty 2
توی این اول باید عضو شین بعد می تونید این نرم افزار رو دانلود کنید در ضمن تکسچر و کلی چیز دیگه داره
RatAtouille
16-11-2010, 18:07
... !!!!
RatAtouille
24-12-2010, 10:22
سلام بروبچ ... خواستم تایپیک جدید باز کنم گفتم که قفلش نکنید ...
کسی مدل های Evil 4 رو داره ؟ من بازی رو ندارم ولی مدل هارو میخواهم .
ssssss99
23-01-2011, 18:21
سلام
با چه نرم افزار يا نرم افزارهايي ميتونم مسير هاي بازي ماشين سواري زير رو ويرايش كنم ؟
Downtown run
نميخوام مسير حركت دوربين ها و زاويه ديد دوربين رو تغيير بدم اين مهم نيست . فقط مسير ها يا اتومبيل ها رو .
و اين كه چطوري ميتونم به فايلهاي اطلاعاتي و همچنين مدلهاي سه بعدي مسير هاي بازي و اتومبيل ها دسترسي پيدا كنم و اونها رو استخراج كنم ؟
در ضمن نميدونستم بايد كجا اين سوال رو بپرسم و براي همين اينجا مطرح كردم
با تشكر از اساتيد
ssssss99
23-01-2011, 18:26
سلام
بازي Downtown run رو با چه نرم افزار يا نرم افزارهايي ميتونم ويرايش كنم منظورم جاده ها و اتومبيل ها است
و چطوري ميتونم مدل ها رو استخراج كنم ؟
نسخه جدید استخراج کننده بازی های انریل انجین ریلیز شد
UE Viewer
لیست بازی ها:
Unreal Engine 1:
The Wheel of Time
DeusEx
Rune
Unreal Engine 2:
Postal 2
Splinter Cell 1,2
Lineage 2 Gracia
Land of Chaos Online
Battle Territory Online
Unreal Championship
Unreal Engine 2.5:
UE2Runtime
SWAT 4
Bioshock, Bioshock 2
Exteel
Unreal Engine 2X:
Unreal Engine 3:
Unreal Tournament 3
Gears of War
Gears of War 2 (XBox360)
Infinity Blade (iPhone)
Unreal Development Kit (UDK)
Section 8
Tom Clancy's EndWar
The Last Remnant
Damnation
Mass Effect, Mass Effect 2
TNA iMPACT!
Turok
Fury
Stranglehold
Army of Two (XBox360)
Huxley
AVA Online
Mirror's Edge
Magna Carta 2
Crime Craft
Borderlands
Dark Void
Alpha Protocol
All Points Bulletin
The Bourne Conspiracy (XBox360)
Mortal Online
Enslaved: Odyssey to the West
Medal of Honor 2010
Destroy All Humans! Path of the Furon
DC Universe Online
Bulletstorm
Undertow (XBox360)
Singularity
Homefront
که شاخص ترینشون buletstorme
اینم لینک دانلود.
این خبر رو هم بدم که اگر خدا بخواد تاپیک ویرایش مدل ها و اجزای بازی رو میزنم . حالا یعنی چی؟
یعنی اینکه مثلا توی بازی Gears Of ware از مدل مارکوس خوشتون نمی اد . می تونید یه مدل دیگه جاش بزارین .
اگر وقت کنم حتما این کار رو می کنم
online_amin
23-03-2011, 17:44
سلام بروبچ ... خواستم تایپیک جدید باز کنم گفتم که قفلش نکنید ...
کسی مدل های Evil 4 رو داره ؟ من بازی رو ندارم ولی مدل هارو میخواهم .
کسی هست داشته باشه؟ 4 یا 5 یا 3 فرقی نداره.
راهی هست؟
تاپیکش توی فروم هست . بگردی پیدا میشه.چون بود من دیگه مطرح نکردم.
online_amin
24-03-2011, 08:29
تاپیکش توی فروم هست . بگردی پیدا میشه.چون بود من دیگه مطرح نکردم.
دقیقا تو کدوم بخش؟
تو همین بخش -- و ساخت بازیها؟
عنوانش رو یادت هست؟
دقیق یادم نیست .ولی مطمئنم توی همین بخش بود. صفحات قبل رو بگرد تا پیداش کنی
نسخه جدید UE Viewer هم اومد
اپدیت ایندفعه : استخراج فایل های بازی HomeFront
ویژگی های جدید:قابلیت اسخراج جدید فایل های scalefrom یا همون فایل های فلش
دوستان این نرم افزارUE viewerچطور کار می کنه
تو پست اول فیلم اموزشیش رو گذاشتم .
mehransystem1122
10-05-2011, 00:01
ممنون ميشم اگه لينك برنامه رو بزاريد
نسخه جدید نرم افزار UEWeiwer هم امود
اپدیت ایندفعه
استخراج فایل بازی
mehransystem1122
11-05-2011, 18:28
سلام چندتا سوال داشتم .
1- اين برنامه فقط استخراج ميكنه ؟ نميشه باهاش بازي ويرايش كرد ؟
1- با اين برنامه ميشه چه بازيهايي رو ويرايش كرد ؟
mehransystem1122
11-05-2011, 18:46
من برنامه UEViewer رو اجرا كردم ولي فقط صفحه CMD باز شد و رفت و برنامه نيومد. مشكل چيه ؟
من برنامه UEViewer رو اجرا كردم ولي فقط صفحه CMD باز شد و رفت و برنامه نيومد. مشكل چيه ؟
گفتم که عزیز . توی پست اول ویدئو اموزشی .یه نگاه به اون بنداز اگه نتونستی من بهت کمک می کنم .
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
لیست بازی ها
Unreal Engine 1:
The Wheel of Time
DeusEx
Rune
Unreal Engine 2:
Postal 2
Splinter Cell 1,2
Lineage 2 Gracia
Land of Chaos Online
Battle Territory Online
Unreal Championship
Unreal Engine 2.5:
UE2Runtime
SWAT 4
Bioshock, Bioshock 2
Exteel
Unreal Engine 2X:
Unreal Engine 3:
Unreal Tournament 3
Gears of War
Gears of War 2 (XBox360)
Infinity Blade (iPhone)
Unreal Development Kit (UDK)
Section 8
Tom Clancy's EndWar
The Last Remnant
Damnation
Mass Effect, Mass Effect 2
TNA iMPACT!
Turok
Fury
Stranglehold
Army of Two (XBox360)
Huxley
AVA Online
Mirror's Edge
Magna Carta 2
Crime Craft
Borderlands
Dark Void
Alpha Protocol
All Points Bulletin
The Bourne Conspiracy (XBox360)
Mortal Online
Enslaved: Odyssey to the West
Medal of Honor 2010
Destroy All Humans! Path of the Furon
DC Universe Online
Bulletstorm
Undertow (XBox360)
Singularity
Homefront
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
ویدئ های اموزشی
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
سلام يه سوال داشتم با اين برنامه ميشه بازي هاي ديگه هم ويرايش كرد؟ مثلا چه بازيهايي؟
فقط بازی هایی که با انریل انجین ساختن . با این نرم افزار میشه بازی های کنسولی که با انریل انجین ساخته شده رو هم -- کرد . (((من تا به حال امتحانش نکردم خود سازندش توی سایتش می گه )))
mehransystem1122
11-05-2011, 18:53
1- حجم آموزش سنگينه اگه ممكنه خودتون توضيح بديد كه چرا برنامه اجرا نميشه و صفحه cmd باز ميشه ؟
فقط استخراج هست يا ويرايش هم ميكنه ؟
حجم آموزش سنگينه اگه ممكنه خودتون توضيح بديد كه چرا برنامه اجرا نميشه و صفحه cmd باز ميشه ؟
خب زودتر بگو نمی تونی . چند دقیقه صبر کن
وارد System Properties توی کنترل پنل بشو .
به سربرگ Advanced رفته و روی Environment and varible کلید کن .
از کادر پایین path رو پیدا و ادیت کن. توش هم ادرس جایی که این برنامه توی هادت کپیی شده رو بده . بعد اوکی و این رو بند .
حالا اگه بری توی cmd ویندوزت بنویسی umodel این برنامه اجرا میشه .
واسه کارباهاش باید cmd ویندوز رو به مسیر فایل های پکیج خودت ببری و اونجا این رو بنویسی
umodel -export -all این قالب واسه کشیدن تمامی اجزای فایل و بعد از all باید نام فایلت رو بنویسی
همین
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
در ضمن توی همین سایت یه برنامه دیگه واسه ویرایش هست که اگه وقت بشه میام اموزش اون رو هم می دم . با اون می تونید از کارکتر ها گرفته تا کل تکسچر ها رو در بازی ادیت کنید .
mehransystem1122
11-05-2011, 19:14
دمت گرم
كلي تو اون سايت گشتم ولي برنامه ويرايش رو پيدا نكردم.ممنون ميشم اگه نام اون نرم افزار ويرايش بازي رو بگيد.
اسم برنامه اش extractor پکیجی که با استفاده از اینم برنامه ان پک کردی رو دوباره به upk تبدیل می کنه
BATMAN-LOVE
13-06-2011, 18:22
من يه سوالي دارم كه چون فكر كردم مهم نيست واسش تاپيك نزدم اما خيلي دوست دارم جوابه سوالمو پيدا كنم!!!اگر هم تاپيكي هستش كه ميتونه مربوط به اين سوال باشه بهم معرفي كنيد---tanks
اگه بخوام تو يه بازي دو بعدي و سبكه قديمي يه كاراكترو از بازي حذف كنم راهي هستش؟؟؟ البته اون كاراكتر اصلي نيست فرعيه و يكي از دشمناست---توي اين بازي sor remake v.5
البته رفتم تو فايلها گشتم اسمه اون كاراكترو پيدا كردم و ديليت كردم اما بازي ران نشد---بعد اول بازيرو ران كردم و بعدش ديليت كردم اما باز اون كاراكتر تو بازي اومد!!!
amirfiri
13-06-2011, 18:52
save -های "پرنده های خشمگین" رو از کجا می تونم استخراج کنم؟
سلام دوستان من یه فایل دارم که پسوند arc هست ولی این فایل تو بازی به کار نرفته
من میخوام این فایلو ادیت کنم
دوستان هر چی در مورد این فایلهای arc میدون لطفا بگن و بر نامه ایی که می تونه اینو ادیت کنه
با تشکر
یاعلی
ehsan_wwe
13-10-2011, 09:07
arc يا .... اصلا ربتي به محتوا نداره بايد بگي مال چه بازي ييه تا بشه كمكت كرد
اين arc رو از كجا اوردي ؟
باتشکر از توجهتون
سلام
دوست عزیز این فابل من برای بازی نیست
برایه یک نرم افزار من میخوام ادیتش کنم که فکرکنم دیتای صوتی درون این فایل arc قرارداد و من میخوام که اونو باز کنم و فایلهای خودمو جایگزین کنم
باتشکر
یا علی
درسته که این ربطی به اینجا نداره ولی اسم نرم افزار رو بگو شاید بتونم کمکت کنم
ببخشید من عضو جدید این فروم هستم
یه کار خیلی واجب دارم
نرم افزاری می خواهم که فایل هایی مانند مدل و غیره را از بازی های ایکس باکس استخراج کند
خیلی ممنونم
سلام من تازه عضو این فروم شدم یک کار اضطراری دارم من نرم افزار DMC4Tools رو هر کاری کردم دانلود نشد اگر امکان داره لطفا راهنماییم کنیدممنونم Reza
سلام من تازه عضو شدممن برای دانلود نرم افزار DMC4Tools هرچی تلاش کردم نتیجه نداد راه دیگه ای هم هستممنون Reza
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.