H.Operator
19-09-2010, 02:14
سلام
چند مدت پیش تو شماره 97 ماهانه دانش کامپیوتر این مسئله عنوان شده بود و من هم دقت کردم و مراحلش رو طی کردم(از طریق رجیستری) دیدم واقعآ ویندوز به طور دقیق l2 cache پردازندم رو شناسایی نکرده و به جای مقدار 512 که مربوط به پردازندم میشه مقدار 256 رو به صورت پیشفرض قرار داده!
می خواستم بدونم این مطلب آیا درسته و تغییر دادنش چقدر تاثیر توی کارایی سیستم داره و پردازنده من که سه هسته ای هست باید مقدار 512 رو وارد کنم یا 1.5 مگ رو(3x512)؟
مراحل بررسی مقدار l2 cache در ویندوز:
اول باید بدونید مقدار l2 cache سی پی یوتون چنده که برای این کار باید از نرم افزار cpu-z استفاده کنید:
cpu-z 1.55
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مربوط به پردازنده من هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رجیستری رو باز کنید و برید به:
سپس دنبال گزینه ای به نام SecondLevelDataCache بگردید و بعد از پیدا کردنش دو بار روش کلیک کنید تا صفحه ای مطابق شکل باز شه:
خوب حالا باید مقدار واقعی l2 cache رو وارد کنید:
واحد مقادیر کیلوبایت است
اگر 256 یا کمتر باشد , عدد 0
اگر 512 باشد , عدد 200
اگر 1024 باشد , عدد 400
اگر 2048 باشد , عدد 800
اگر 4096 باشد , عدد 1600
اگر 8192 باشد , عدد 3200
با تشکر از راهنمایی شما:11:
چند مدت پیش تو شماره 97 ماهانه دانش کامپیوتر این مسئله عنوان شده بود و من هم دقت کردم و مراحلش رو طی کردم(از طریق رجیستری) دیدم واقعآ ویندوز به طور دقیق l2 cache پردازندم رو شناسایی نکرده و به جای مقدار 512 که مربوط به پردازندم میشه مقدار 256 رو به صورت پیشفرض قرار داده!
می خواستم بدونم این مطلب آیا درسته و تغییر دادنش چقدر تاثیر توی کارایی سیستم داره و پردازنده من که سه هسته ای هست باید مقدار 512 رو وارد کنم یا 1.5 مگ رو(3x512)؟
مراحل بررسی مقدار l2 cache در ویندوز:
اول باید بدونید مقدار l2 cache سی پی یوتون چنده که برای این کار باید از نرم افزار cpu-z استفاده کنید:
cpu-z 1.55
این مربوط به پردازنده من هست:
رجیستری رو باز کنید و برید به:
سپس دنبال گزینه ای به نام SecondLevelDataCache بگردید و بعد از پیدا کردنش دو بار روش کلیک کنید تا صفحه ای مطابق شکل باز شه:
خوب حالا باید مقدار واقعی l2 cache رو وارد کنید:
واحد مقادیر کیلوبایت است
اگر 256 یا کمتر باشد , عدد 0
اگر 512 باشد , عدد 200
اگر 1024 باشد , عدد 400
اگر 2048 باشد , عدد 800
اگر 4096 باشد , عدد 1600
اگر 8192 باشد , عدد 3200
با تشکر از راهنمایی شما:11: