ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انیمیشن مکس برای معمارها حتما ببینید

mokhtar2863
18-09-2010, 19:43
اینم لینک فایلهای خام انیمیشن مربوط به طرح پنجم(مجتمع مسکونی 80واحده در شیب 30 درجه!) که با مکس انجام شده حتما ببینید!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mojtaba_14
18-09-2010, 21:38
خسته نباشی،
معماریش به نظر من از انیمیشنش بهتر شده،البته من فقط دومیو دیدم!:11:
به نظر من تو اون قسمتایی که طبقه ها اضافه می شه،به جورایی کف ها یهو بوجود میان،اگه جدا رندر می گرفتی تو نرم افزار تدوین fade می کردی به هم،بهتر می شد.
راستی یه سوال،بلوکها همین رنگین یا فقط برا اینکه حجما واضح تر بشن اینقدر جیغشون کردی؟

mokhtar2863
19-09-2010, 17:46
ممنون.نه متریال بلوکا بتن.هر رنگ نماینده یک تیپ پلانه. برای نشان دادن محل پلانها تو حجم