مشاهده نسخه کامل
: ويروسي كه deep freez رو غير فعال ميكنه
سلام
چه ويروسيه كه deep freez رو غير فعال ميكنه و آنتي ويروس هم نمي تونه باهاش مقابله كنه.حتي نصب ويندوز هم جوابگو نيست. منظور از غير فعال كردنه اينكه علامتش محو ميشه و امكان فعال و غير فعال كردنش وجود نداره
راه مقابله باهاش چيه؟؟؟
picher_s
18-09-2010, 21:22
درود
تا به حال نشنیدم که ویروسی DeepFreez رو غیر فعال کنه.
چون برنامه DeepFreez یه درایور خطرناک داره که تمام پروسز های سیستم رو تحت کنرل خوش میگیره و نمیزاره هیچ برنامه ای به اونها دسترسی داشته باشه!!!
دیگه چه برسه ویروسه بخواد خوده Deepfreez رو از کار بندازه!!!
لطفا نمونه ای از ویروس رو یه جا Upload کنید.
با تشکر.
اين ويروس قسمت تسك منجير رو غير فعال ميكنه (يعني روش كليك ميكني يه لحظه صفحه مربوطه ظاهر ميشه بعد ميپره)
نميدونم چجوري آپلود كنم يا از كجا بيارم واسه آپلود (منظورتون از نمونه چيه از كجايه سيستم پيدا كنم)
سطح آشنايي با كامپيوتر : مبتدي رو به متوسط:31:
خواهشا كمك سريع چون اكثر سيستمام به اين ويروس مبتلا شدن:41::41:
picher_s
20-09-2010, 17:05
درود
دوست عزیز شما Combofix رو اجرا کن سپس آویرا رو بنصب.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
log مربوط به Combo رو اینجا بزار.
اويرا نصبه
اين چيه
لازمه بنصبم؟(نصب كنم؟)
picher_s
20-09-2010, 21:16
این نصبی نیت.
آویرات رو غیرفعال کن اونوقت Combofix رو اجرا کن.
احتمالا نمونه ای از ویروس sality رو گرفته!
یه بار صابونش به تنم خورده!
با پارتیشن بندی هم درست نمیشد!! بعد از اینکه پارتیشن بندی می کردم و ویندوز نصب می کردم وقتی ویندوز بالا می اومد بعد 5 دقیقه اول هر انتی ویروسی رو سیستم بود می پروند بعدش تمام قسمت ها مثل تکس منیجر و رجیستری ادیتور غیر فعال میشد و جالبه 2 الی 3 دقیقه بعد ویندوز logof میشد! وهرچی رو یوزرم کلیک میکردم قبل از اینکه وارد ویندوز بشم دوباره logofمیشد!
البته فکر نکنم واسه شما اینقدر مهلک باشه! منکه مجبور شدم هارد رو رو یه سیستم دیگه پارتیشن کنم!
این نصبی نیت.
آویرات رو غیرفعال کن اونوقت Combofix رو اجرا کن.
سلام
ممنون بابت راهنماييا
اجرا ميكنم ببينم چي ميشه
بعد بهم گفتن براي از بين بردن اين ويروس فايلهاي با پسوند exe رو بايد كلا حذف كرد
حالا چطور فايلهاي با اين پسوند رو سرچ كنم(بيدا كنم همه رو ) و چطور حذف كنم كه ديگه از بين ببرن ممنون ميشم راهنمايي كنيد
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
احتمالا نمونه ای از ویروس sality رو گرفته!
یه بار صابونش به تنم خورده!
با پارتیشن بندی هم درست نمیشد!! بعد از اینکه پارتیشن بندی می کردم و ویندوز نصب می کردم وقتی ویندوز بالا می اومد بعد 5 دقیقه اول هر انتی ویروسی رو سیستم بود می پروند بعدش تمام قسمت ها مثل تکس منیجر و رجیستری ادیتور غیر فعال میشد و جالبه 2 الی 3 دقیقه بعد ویندوز logof میشد! وهرچی رو یوزرم کلیک میکردم قبل از اینکه وارد ویندوز بشم دوباره logofمیشد!
البته فکر نکنم واسه شما اینقدر مهلک باشه! منکه مجبور شدم هارد رو رو یه سیستم دیگه پارتیشن کنم!
با سلام
از من فقط تكس منجيرغير فعال ميكنه ديپ فريزم پنهان ميكنه يعني قابليت نمايش و فعاليت رو ازش ميگيره با نصب ويندوز كه حل نشد پارتيشنم فكر نكنم جوابگو باشه
اين ويروس قسمت تسك منجير رو غير فعال ميكنه (يعني روش كليك ميكني يه لحظه صفحه مربوطه ظاهر ميشه بعد ميپره)
نميدونم چجوري آپلود كنم يا از كجا بيارم واسه آپلود (منظورتون از نمونه چيه از كجايه سيستم پيدا كنم)
سطح آشنايي با كامپيوتر : مبتدي رو به متوسط:31:
اوووووووووووووو
خواهشا آپلود کنید ما هم ببینیم
لازم نیس کاری کنید که، یه فلش مموری وصل کنید جناب ویروس خان خودش بقیه کارا رو میکنه
اون فایلهای توی فلش رو برای ما آپلود کنید ثواب داره :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.