ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ▐▐▐▐ اينو چجوري ساختن ؟ ▐▐▐▐

Jeff hardy M
18-09-2010, 13:53
سلام
اين فايل فلش كه در سمت راست اين سايت زير هست چجوري ساخته شده كه اينقدر كيفيت بالايي داره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه خاطر اين ميگم كيفيتش بالاس چون يه فيلم رو تبديل به فلش كردن ... من اگه بخوام يه فيلم رو تبديل به فلش مثل اين كنم بايد چجوري درس كنم ؟ چون من ميخوام يه بنر بسازم و ميخوام مثله اين باشه ... اگه ميشه بهم بگيد چون هر جا پر سيدم جواب نگرفتم ... و اينكه چجوري بهش كد يه سايت رو بدم تا وقتي روش كليك شد بره تو اون سايته ؟؟؟
ممنون:40:

1w2w3w4w
18-09-2010, 17:22
سلام دوست من اگه اون فلش که من الان دارم می بینم همونی است که شما هم دیدی همون چشم ها...
به نظر من اون یه عکس نه فیلم!
بعد شما می تونی یک هایدن Button درست کنی و اون رو روی فلشت قرار بدی Hiden Button یعنی نماد دکمه ای که فقط وضعیت Hit داره

Jeff hardy M
18-09-2010, 19:54
يه فيلم كه دختره با شمشير همرو ميزنه !!!‌ يه فيلم هست كه تبديل به فايل فلش شده و كيفيت بالايي داره ... ميشه توضيح بديد يه فيلم رو چجوري تبديل به فلش كنم ؟ .... خيلي لازم دارم اگه بگيد ممنون ميشم

Gigawarn
18-09-2010, 20:29
آره به به اتمال زیاد عکس یعنی فریم به فریم عکس گرفتن چپوندن تو فلش که خیلی طول میکشه البته

ریسورسش کنی معلوم میشه داستا چیه

ولی اگه فیلم باشه نباید اینقدر سریع لود بشه

gonbad city
18-09-2010, 20:39
دوست عزیز سایز فایل ویدئو رو بگیر کم کن و تبدیل به swf کن بعد برو با همون سایز یه برد توی فلش بساز و روی فریم اولش بزن که این فلشو لود کنه و روی همون هر تکستی که میخوای و هر عکسی رو که میخوای بذار
و یه خروجی بگیر
البته باید خروجی رو دو تا فایل کنار هم بذاری تا کار کنه
اگرم بخوای میشه فایل ویدئوتو تبدیل به flv کنی و اونو داخل پروژت ایمپورت کنی تا اینترنال شه

Jeff hardy M
18-09-2010, 20:45
دوست عزیز سایز فایل ویدئو رو بگیر کم کن و تبدیل به swf کن بعد برو با همون سایز یه برد توی فلش بساز و روی فریم اولش بزن که این فلشو لود کنه و روی همون هر تکستی که میخوای و هر عکسی رو که میخوای بذار
و یه خروجی بگیر
البته باید خروجی رو دو تا فایل کنار هم بذاری تا کار کنه
اگرم بخوای میشه فایل ویدئوتو تبدیل به flv کنی و اونو داخل پروژت ایمپورت کنی تا اینترنال شه
سلام
ممنون ولي چطوري ويديو رو به swf تبديل كنم ؟ نميتونيد با عكس توضيح بديد ؟ يا يه تاپيك اموزش همين فايل رو بزنيد ؟ :11:

gonbad city
19-09-2010, 14:55
با نرم افزارای convertor مثل magic convertor , total convertor

pezhmax
19-09-2010, 19:45
سلام
ممنون ولي چطوري ويديو رو به swf تبديل كنم ؟ نميتونيد با عكس توضيح بديد ؟ يا يه تاپيك اموزش همين فايل رو بزنيد ؟ :11:

یکی از بهترین نرم افزارها برای خروجی گرفتن یه فیلم به صورت flv ، نرم افزار Adobe Media Encoder CS4 هستش که کار باهش هم خیلی راحته. نیاز به آموزش نداره.

Ebisoft=2
20-09-2010, 13:41
در ضمن شما میتونید با استفاده از برنامه یadobe primire یف فیلم رو وارد کنی و وقتی میخوای خروجی بگیری BMP رو انتخاب کن که به این وسیله هر فریم از فیلم به صورت یه عکس جداگانه خارج میشه که میتونید از اونا در فلش یا GIF استفاده کنید.