مشاهده نسخه کامل
: تا 500 هزار تومان
سلام دوستان
من می خوام تا چند وقت دیگه یه گوشی درست و حسابی بخرم من خودم فکر می کنم الان سیمبین از همه سیستما بهتره اگه شما نظر دیگه ای دارید بگید
من می خوام گوشیم
دوربینش خوب باشه خوشگل باشه یا کارت حافظه ی 16 به بالا ساپورت کنه یا حافظهی داخلیش بالا باشه
اگه اینفرارد داشته باشه خیلی خوبه و می خوام قابلیت نصب برنامه روش عالی باشه :10:
maziarzar
18-09-2010, 23:06
خدابیامرزه اموات وخود اینفرارد رو
الان از لحاظ بازی های گرافیکی وغیره اندروید بهتره البته سیمبین هنوز بیشترین کاربر وطرفدار رو داره
البته تو این رنج اندروید خیل خوبی وجود نداره
سیمبین
سامسونگ i8910 Omnia HD قیمتشم 435 تومنه دوربین 8 صدا عالی صفحه نمایش عالی و............................. بهترین گوشی سیمبین دار حال حاضر هست
البته یه چند وقته دیگه یه N8 نوکیا میاد بازار دوربینش12 هست وکلا خیل غوله
اگه یه 50-60 تا بزاری روش می تونی یه اچ تي سي Desire بگیری که در حال حاظر جز بهترین های جهان هست منظور 3-4تای اول جهان
L.A.M.P.A.R.D
18-09-2010, 23:18
motorola xt701 و motorola milestone
maziarzar
18-09-2010, 23:44
البته اینها هم گشی های خوبی هستند که قیمتشون 570و615هست
L.A.M.P.A.R.D
19-09-2010, 00:20
خیر....هردو کمتر از 550 تومن گیر میاد.....و قیمت هردو تقریبا 400$ هست
موتورولا میلستون با آندروید 2.2
HTC wildfire با کیفیت خوب ، ساخت عالـی ، امکانات مناسب :46:
می دونید دوستان من خودم ویندوز موبایل خیلی دوست دارم اما برنامه هاشم نسبت به سیمبین خیلی کمتره تازه فکر می کنم جاوا ساپورت نمی کنه .گوشی ویندوز داری که من خیلی دوست دارم سامسونگ7320
درباره ی آندرویدم من x peria x10 mini رو دوست دارم امّا شنیدم پیشرفت آندروید خوبه ولی هنوز تعداد برنامه هاش کمه و باید چند سال صبر کرد تا شماره 1 بشه.:5:
گوشی سیمبین دار من ز6 رو خوشم اومده.
نظر شما چیه؟
LiverBarca
20-09-2010, 01:33
اگه سیمبین میخوای i8910 و اگه غیر سیمبین میخوای wave بخر...
5430974درباره ی آندرویدم من x peria x10 mini رو دوست دارم امّا شنیدم پیشرفت آندروید خوبه ولی هنوز تعداد برنامه هاش کمه و باید چند سال صبر کرد تا شماره 1 بشه
آندروید تعداد برنامه هاش کمه !!!؟؟؟
بیشترین تعداد برنامه ها مال آندروید هست و اتفاقا" بیشترین نرم افزارهای مجانی در فروشگاههای آندروید هستن
نظر شما چیه؟
احتمالا" منظورتون x6 یا c6 هست ؟
کلا اگر سیمبین میخوای باید نوکیا برداری . اگر صبر کنی و سیمبین ورژن 3 برداری که دیگه چه بهتر
rawen.west69
20-09-2010, 09:00
htc legend:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربین 5
خیلی خوشگل و شیک
ساپورت رم 32 گیگ
سیستم عامل آندروید...بسیار زیبا و کارکرد راحت
صفحه نمایش عالی AMOLED 16 میلیون رنگ
:40:
راستش دوست عزیز من خودم این که آندروید برنامه هاش کمه و باید چند سال صبر کرد رو از یه مغازه دار توی جمهوری شنیدم و رو حرفش حساب باز کردم از شما خیلی ممنونم
منظورمم c6 بوده
بازم نظر تمام دوستان برام مهمه
من اصلا" از برند سامسونگ خوشم نمیاد
به نظر شما
صبر کنم تا سیمبین 3 بیاد و یه نوکیا بخرم یا برم سراغ htc و یه آندروید بردارم یا اصلا" یه مقدار پول جمع کنم وx peria x10 بگیرم
ممنون.:10:
LiverBarca
21-09-2010, 01:49
می دونید دوستان من خودم ویندوز موبایل خیلی دوست دارم اما برنامه هاشم نسبت به سیمبین خیلی کمتره تازه فکر می کنم جاوا ساپورت نمی کنه .گوشی ویندوز داری که من خیلی دوست دارم سامسونگ7320
درباره ی آندرویدم من x peria x10 mini رو دوست دارم امّا شنیدم پیشرفت آندروید خوبه ولی هنوز تعداد برنامه هاش کمه و باید چند سال صبر کرد تا شماره 1 بشه.:5:
نظر شما چیه؟
خوب اگه از c6 خوشت اومده همونو بخر..گوشیه توپیه...
rawen.west69
21-09-2010, 09:24
لجند كه از C6 خيلي بهتره!!!
صفحه نمايش amoled
قابليت مولتي تاچ
cpu بهتر 600
ويرايش عكس
سازمان دهنده
و...
مسلماً خيلي بهتره :20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درضمن كي گفته برنامه و بازي هاي آندرويد كمه؟
خوب اگه از c6 خوشت اومده همونو بخر..گوشیه توپیه...
درسته c6 گوشی خوبیه ولی وقتی بودجم می رسه که یه گوشی بهتر بگیرم و حداقل 2 سال نگه دارم و خزم نشه چرا یه گوشی 200 خورده ای بگیرم
درضمن كي گفته برنامه و بازي هاي آندرويد كمه؟[/QUOTE]
دوست عزیز گفتم من خودم اینو از یه مغازه دار تو جمهوری پرسیدم و اون به من اطّلاعات غلط داد
:8:
گرافيكار
21-09-2010, 14:54
تا اين قيمت رو دست wave هيچ گوشيي بلند نشده
من مطمئن شدم
شما هم مطمئن باش
از اينجا به بعدش سليقه خودته
ولي اگه دنبال بهترين ميگردي
انواع دلايل هست كه بهترين گوشي wave
rawen.west69
21-09-2010, 17:14
راست ميگه!!!!!:18:چرا به ذهن خودم نرسيد؟؟؟
wave و legned از بهترين گزينه ها هستند :10:
من مطمئن شدم
شما هم مطمئن باش
راست ميگه!!!!!:18:چرا به ذهن خودم نرسيد؟؟؟
wave و legned از بهترين گزينه ها هستند :10:
این ضعف های اصلی WAVE هستن که من از سایت GSM گرفتم که به نظر من واقعا" چشمگیره
نقاط ضعف اصلی
تعداد محدود نرم افزارهای در دسترس
نبود پوششی برای محافظت از لنز دوربین
قرار گیری اسلات کارت حافظه در زیر کاور باتری
محدود بودن نرم افزار مسیریابی عرضه شده با توجه به مجوز استفاده 30 روزه از آن
نبود سنسور محدود کننده نور برای تنظیم نور پس زمینه صفحه نمایش
به صورت پویاS8500 سعی می کند که گوشی کاملی باشد و امیدوار است که فروشگاه نرم افزاری سامسونگ بتواند در این امر به آن کمک قابل توجهی کند. و با وجود تمامی فناوری هایی که در آن به کار گرفته شده اند ، شکست یا موفقیت آن به پشتیبانی برنامه نویسان و توسعه دهندگان نرم افزار ها از آن وابسته است. حدود یک سال از زمان عرضه iPhone زمان برد تا فروشگاه نرم افزاری Apple یعنی App Store راه اندازی شد اما اکنون این فروشگاه پیشرفت قابل توجهی داشته است.
به هر حال ، تعداد نرم افزارهای کافی برای پلت فرم بادا در حال حاضر وجود ندارد و به همین دلیل گذشته از ویژگی های سخت افزاری ، تفاوت کمی بین S8000 Jet و S8500 Wave وجود دارد.گرچه این گوشی از نظر کاربرپسندی نسبت به Jet برتر است اما به دلیل تعداد کم نرم افزارهای در دسترس ، S8500 از حس هوشمند بودن بی بهره است.
تازه فکر می کنم از فایل های WORD و PDF هم پشتیبانی نمی کنه(اطمینان ندارم):2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
من مطمئن شدم
شما هم مطمئن باش
دوست عزیز من برای نظر شما احترام قاءلم ولی میشه دلایلی رو که به نظرتون تو این حدود قیمت wave بهترینه بگید
خودتون از wave استفاده کردید؟:10::10::10::10::10:
rawen.west69
21-09-2010, 18:06
نظرت راجع به لجند چيه؟ روش فكر كردي؟
maziarzar
21-09-2010, 18:34
درسته c6 گوشی خوبیه ولی وقتی بودجم می رسه که یه گوشی بهتر بگیرم و حداقل 2 سال نگه دارم و خزم نشه چرا یه گوشی 200 خورده ای بگیرم
سی6 قیمتش315 هست نه200
لگند یا ویو
نظر من لگند هست
البته ویو هم گوشی خوبیه اما من بیشتر سیستم عامل اندروید رو می پسندم
سی6 قیمتش315 هست نه200
لگند یا ویو
نظر من لگند هست
البته ویو هم گوشی خوبیه اما من بیشتر سیستم عامل اندروید رو می پسندم
من که نگفتم 200 تومان گفتم 200 خورده ای به هر حال بازم تا 500 تومان 185 تومان فاصله داره:10::10::10:
نظرت راجع به لجند چيه؟ روش فكر كردي؟
رو لگند فکر کردم خوشمم اومد لگندو یکی از گزینه های اٌلیم قرار می دم:46:
Honradez
21-09-2010, 19:08
این ضعف های اصلی WAVE هستن که من از سایت GSM گرفتم که به نظر من واقعا" چشمگیره
نقاط ضعف اصلی
تعداد محدود نرم افزارهای در دسترس
نبود پوششی برای محافظت از لنز دوربین
قرار گیری اسلات کارت حافظه در زیر کاور باتری
محدود بودن نرم افزار مسیریابی عرضه شده با توجه به مجوز استفاده 30 روزه از آن
نبود سنسور محدود کننده نور برای تنظیم نور پس زمینه صفحه نمایش
به صورت پویاS8500 سعی می کند که گوشی کاملی باشد و امیدوار است که فروشگاه نرم افزاری سامسونگ بتواند در این امر به آن کمک قابل توجهی کند. و با وجود تمامی فناوری هایی که در آن به کار گرفته شده اند ، شکست یا موفقیت آن به پشتیبانی برنامه نویسان و توسعه دهندگان نرم افزار ها از آن وابسته است. حدود یک سال از زمان عرضه iPhone زمان برد تا فروشگاه نرم افزاری Apple یعنی App Store راه اندازی شد اما اکنون این فروشگاه پیشرفت قابل توجهی داشته است.
به هر حال ، تعداد نرم افزارهای کافی برای پلت فرم بادا در حال حاضر وجود ندارد و به همین دلیل گذشته از ویژگی های سخت افزاری ، تفاوت کمی بین S8000 Jet و S8500 Wave وجود دارد.گرچه این گوشی از نظر کاربرپسندی نسبت به Jet برتر است اما به دلیل تعداد کم نرم افزارهای در دسترس ، S8500 از حس هوشمند بودن بی بهره است.
تازه فکر می کنم از فایل های WORD و PDF هم پشتیبانی نمی کنه(اطمینان ندارم):2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
اتفاقا بنظر من اصلا چشمگير نيست. اينکه چندتا ضعف باشن يه چيزه، اينکه چقدر در اون بهرهايکه ما از موبايل ميبريم تاثير بذارن يه چيز ديگست.
من مورد به مورد بهتون ميگم:
1. تعداد محدود نرمافزارها: از موقعيکه جي اس ام اين بررسيو نوشته يعني اوايل اومدن ويو تا الان، حدود 4-3 ماه گذشته. سرجمع تو اين مدت 1000 تا برنامه براش اومده. جايزه هاي کلاني براي برنامه نويسا گذاشته. کلي شرکت از سيستم عامل بادا پشتيباني کردن. من تو فرومهاي خارجي چک ميکردم ميگفتن بسياري از کاربردهاي نرمافزارهاي اندرويد رو داره. اون چيزي که امروز ما روي کاغذ ميبينيم، آينده درخشان بادائه. درحاليکه اندرويدهاي توي اين رنج با cpu کمتر، دوربين بدتر، و عدم ساپورت بازيهاي پرگرافيک همراهن.
2. شما ميخوايد 1 گيگاهرتز cpu رو بذاريد کنار، برين سراغ محافظ لنز؟ مگه نميشه تعميرش کرد؟ مگه حالا قراره کشتي بگيرين با گوشي؟
3. بازهم تکرار ميکنم اين رو من خودم توي انتخابهام تجربه کرده ام. شايد بهتر مي بود اگر کارت حافظه جاي ديگري ميخورد، ولي آيا ميتونست اين خصوصيت، جاي سي پي يوي بالا و کيفيت عکس مطلوب و صفحه نمايش سوپر آمولد و اينها رو بگيره؟
4. ميشه از نرم افزارهاي جاوا استفاده کرد. دوستم با اندرويد هم از جاوا استفاده ميکرد به ناچار.
درکل بايد گفت بادا داره همون راهي رو ميره که اپل و اندرويد رفتن. وقتي برنامه هاي اندرويدو چک ميکردم، چيز خاصي نديدم که به اونصورت بدردم بخوره. عموما يا بچه بازي بودن، يا مثلا خبرخوان فلان سايت که با RSS هم ميتونيد داشته باشيدش. در عوض چي گيرتون مياد؟ اينکه ميتونيد بجاي بازيهاي ساده، با پرگرافيکترين بازيها سرگرم بشيد که روي سي پي يوي 1 گيگاهرتزي اجرا ميشن.
آفيس و pdf رو هم قابليت خوندنشو داره. ويرايش آفيسم برنامه جاوا براش هست.
حرف آخر: شما که بزرگترين معيارتون برنامست، خودتون سايتهاي برنامه هاي گوشيها رو چک کنيد. شما از بين بادا، اندرويد و ويندوز موبايل 6.5 انتخاب دارين. سيمبين در قياس با اينها عددي نيست و سيمبينهاي تو اين بازه قيمت چون چيزهاي ديگه (مثل دوربين امنيا اچ دي) دارن گرونن.
موفق باشيد. :46:
maziarzar
21-09-2010, 19:14
پشتیبانی گوگل کجا وسامسونگ و...
البته نظر شما در مورد لگند درسته اما کم کم گوشی های دیزایر وگالکسی نزدیک به این قیمت می شوند
اتفاقا بنظر من اصلا چشمگير نيست. اينکه چندتا ضعف باشن يه چيزه، اينکه چقدر در اون بهرهايکه ما از موبايل ميبريم تاثير بذارن يه چيز ديگست.
من مورد به مورد بهتون ميگم:
1. تعداد محدود نرمافزارها: از موقعيکه جي اس ام اين بررسيو نوشته يعني اوايل اومدن ويو تا الان، حدود 4-3 ماه گذشته. سرجمع تو اين مدت 1000 تا برنامه براش اومده. جايزه هاي کلاني براي برنامه نويسا گذاشته. کلي شرکت از سيستم عامل بادا پشتيباني کردن. من تو فرومهاي خارجي چک ميکردم ميگفتن بسياري از کاربردهاي نرمافزارهاي اندرويد رو داره. اون چيزي که امروز ما روي کاغذ ميبينيم، آينده درخشان بادائه. درحاليکه اندرويدهاي توي اين رنج با cpu کمتر، دوربين بدتر، و عدم ساپورت بازيهاي پرگرافيک همراهن.
2. شما ميخوايد 1 گيگاهرتز cpu رو بذاريد کنار، برين سراغ محافظ لنز؟ مگه نميشه تعميرش کرد؟ مگه حالا قراره کشتي بگيرين با گوشي؟
3. بازهم تکرار ميکنم اين رو من خودم توي انتخابهام تجربه کرده ام. شايد بهتر مي بود اگر کارت حافظه جاي ديگري ميخورد، ولي آيا ميتونست اين خصوصيت، جاي سي پي يوي بالا و کيفيت عکس مطلوب و صفحه نمايش سوپر آمولد و اينها رو بگيره؟
4. ميشه از نرم افزارهاي جاوا استفاده کرد. دوستم با اندرويد هم از جاوا استفاده ميکرد به ناچار.
درکل بايد گفت بادا داره همون راهي رو ميره که اپل و اندرويد رفتن. وقتي برنامه هاي اندرويدو چک ميکردم، چيز خاصي نديدم که به اونصورت بدردم بخوره. عموما يا بچه بازي بودن، يا مثلا خبرخوان فلان سايت که با RSS هم ميتونيد داشته باشيدش. در عوض چي گيرتون مياد؟ اينکه ميتونيد بجاي بازيهاي ساده، با پرگرافيکترين بازيها سرگرم بشيد که روي سي پي يوي 1 گيگاهرتزي اجرا ميشن.
آفيس و pdf رو هم قابليت خوندنشو داره. ويرايش آفيسم برنامه جاوا براش هست.
حرف آخر: شما که بزرگترين معيارتون برنامست، خودتون سايتهاي برنامه هاي گوشيها رو چک کنيد. شما از بين بادا، اندرويد و ويندوز موبايل 6.5 انتخاب دارين. سيمبين در قياس با اينها عددي نيست و سيمبينهاي تو اين بازه قيمت چون چيزهاي ديگه (مثل دوربين امنيا اچ دي) دارن گرونن.
موفق باشيد. :46:
درسته منم با نظرات شما موافقم شما یکی از اعضای بسیار قدیمی سایت هستید و ما جدیدا برای تمامی نظرات شما احترام قاءل هستیم
امّا wave اولین گوشی با سیستم عامل بادا است به نظر شما نباید صبر کرد تا گوشی های دیگه ای با این سیستم عامل وارد بازار شه
سامسونگ هم مثل نوکیا تصمیم گرفته که یه سیستم عامل اختصاصی طرّاحی کنه .
هنوز برای اینکه بخوایم درباره ی بادا نظر بدیم و بگیم که بهترینه زوده باید ببینیم پشتیبانی سامسونگ از بادا مخصوصا" تو ایران چجوریه
کیفیت و وضوح برنامه های بادا چطوریه تا چه حد برنامه های گوناگون واسش نوشته میشه آیا برنامه ها مجانیه یا همش پولیه؟
به نظر من خرید اولِن گوشی با سیستم بادا که به نحوی نسخه ی آزمایشیه اشتباهه و هر چقدر که این سیستم عامل خوب و wave گوشیه عالی باشه باید صبر کنیم که حداقل تعداد گوشی های این سیستم دو رقمی بشه و همچنین ضعف ها به طور کامل برطرف بشه به مرور برطرف شه.:20::20::20::20::20::20::20:
bibak_fa
21-09-2010, 22:39
8910
ویواز
ساتیو
ان86
اینا گوشی های خوبه بازارن که سیمبین هستن
Honradez
21-09-2010, 23:26
پشتیبانی گوگل کجا وسامسونگ و...
البته نظر شما در مورد لگند درسته اما کم کم گوشی های دیزایر وگالکسی نزدیک به این قیمت می شوند
قطعا. کسيکه دنبال تعداد زياد نرمافزاره خب الان بيشتر اندرويد بدردش ميخوره. ولي خب خود من شخصا سرچ که کردم و چندين بار هم تو اين انجمن پرسيدم، کارايي خاصي نديدم که يه نرمافزار اندرويد بتونه ارائه کنه، و بتونه جاي اون بازيهاي با کيفيت و سه بعدي رو بگيره. ديديد که نهايتا به دوستمون پيشنهاد کردم نرمافزارهاي سيستم عاملها رو ببينه و بعد انتخاب کنه.
درسته منم با نظرات شما موافقم شما یکی از اعضای بسیار قدیمی سایت هستید و ما جدیدا برای تمامی نظرات شما احترام قاءل هستیم
امّا wave اولین گوشی با سیستم عامل بادا است به نظر شما نباید صبر کرد تا گوشی های دیگه ای با این سیستم عامل وارد بازار شه
سامسونگ هم مثل نوکیا تصمیم گرفته که یه سیستم عامل اختصاصی طرّاحی کنه .
هنوز برای اینکه بخوایم درباره ی بادا نظر بدیم و بگیم که بهترینه زوده باید ببینیم پشتیبانی سامسونگ از بادا مخصوصا" تو ایران چجوریه
کیفیت و وضوح برنامه های بادا چطوریه تا چه حد برنامه های گوناگون واسش نوشته میشه آیا برنامه ها مجانیه یا همش پولیه؟
به نظر من خرید اولِن گوشی با سیستم بادا که به نحوی نسخه ی آزمایشیه اشتباهه و هر چقدر که این سیستم عامل خوب و wave گوشیه عالی باشه باید صبر کنیم که حداقل تعداد گوشی های این سیستم دو رقمی بشه و همچنین ضعف ها به طور کامل برطرف بشه به مرور برطرف شه.:20::20::20::20::20::20::20:
خواهش ميکنم، شما استاد ماييد. در مقابل دوست گلي مثل آقا مازيار که ما عددي نيستيم. :11:
اجازه بدين عرض کنم خدمتتون که سه تا گوشي ديگه با بادا قراره عرضه بشن.
درمورد آينده بادا هم فکر کنم بقيه هم با من موافق باشن که شواهدي که ثابت کنه بادا موفق خواهد بود، بيشتر از شواهد عکس اين موضوعه.
برنامه و بازي رايگان هم به تعداد خوبي براش اومده. وضوحشون هم کامل و بي نقصه.
همونطور که جناب مازيار فرمودن گوشيهايي مثل ديزاير و گالاکسي اس هم هستن ولي خب گرونترن. و الا شکي نيست که ايندو از ويو بهترن.
:46:
از راهنمایی شما متشکّرم ولی اگه این سیستم عامل اینقدر خوبه ارزشش رو داره که آدم 200 تومان یا بیشتر بزاره رو پول گوشی و این گوشی ها رو بخره و یک یا دوسال حداقل داشته باشه
ارزش صبر و پول بیشترو داره:46::46::46::46::46::46:
دوستان گرامی در پی راهنمایی های هوشمندانه ی شما بنده تا 2 هفته ی پیش بین دو سیستم win mob و سیمبین شک داشتم ولی هم اکنون چون خر:19:در گل بین بادا- آندروید -سیمبین و win mob گیر کردم:19::19::19::19::19:
Help Me:19::19::19::19:
النجده :19::19::19::19::19::19:
کمک:19::19::19::19::19::19::19::19:
maziarzar
22-09-2010, 21:58
البته تا دوسال اینده گوشی های جدید مجهز به سیستم عامل بادا هم میاد دیگه.!.
البته تا دوسال اینده گوشی های جدید مجهز به سیستم عامل بادا هم میاد دیگه.!.
تا دوسال دیگه کی مرده کی زنده:5::5::5::5:
rawen.west69
23-09-2010, 14:24
بادا و آندروید آینده خوبی دارن...درسته آقا مازیار؟
L.A.M.P.A.R.D
23-09-2010, 14:29
فعلا بهترین اندروید هست.............باید ببینیم وین 7 چی از اب در میاد
LiverBarca
24-09-2010, 01:46
ویو اینده خوبی داره...مطمئن باش...مخصوصآ با اون بازیهاش:21:
rawen.west69
24-09-2010, 11:40
چیزی از ظاهر وینفون 7 معلوم نیست...فک کنم قراره بترکونه
فعلا که بادا و آندروید رو عشق است :8:
LiverBarca
24-09-2010, 11:46
منم فکر میکنم وینفون 7 خیلی جالب باشه....
maziarzar
24-09-2010, 13:03
اندروید ایندش بهتره چون پشتیبانی گوگل رو داره البته ماکروسافت کمتر تو موبایل فعالیت می کنه وگرنه اونم می تونست قوی تر از اندروید بشه
bibak_fa
27-09-2010, 00:17
بهترین انتخاب ها از نظره من در حال حاظر اینا هستن:
سیمبین و اندرویید و مکین تاج
البته به نظرم اندرویید هنوز جا برای پیشرفت خیلی داره و اگه هنوز منتظر بود بهتره
rawen.west69
27-09-2010, 14:51
مکین تاج چیه؟؟؟؟:18:
شنیده بودیم مکین تاش برای کامپیوتر باشه ولی اونو نه!!!
اگه درستش مکین تاشه، برای موبایل هم هست؟؟؟
Majid-6120
27-09-2010, 14:54
پیشنهاد من Wave.......روی بادا حساب کن...!
bibak_fa
28-09-2010, 20:39
مکین تاج چیه؟؟؟؟:18:
شنیده بودیم مکین تاش برای کامپیوتر باشه ولی اونو نه!!!
اگه درستش مکین تاشه، برای موبایل هم هست؟؟؟
منظور از مکین تاچ سیستم عاملی هست که در ایفن به کار برده شده
rawen.west69
28-09-2010, 20:50
آها!!! ببخشید
این کلمه تاحالا به گوشی نخورده بود...ممنون که گفتید :11:
bibak_fa
28-09-2010, 23:11
دوستان گرامی در پی راهنمایی های هوشمندانه ی شما بنده تا 2 هفته ی پیش بین دو سیستم win mob و سیمبین شک داشتم ولی هم اکنون چون خر:19:در گل بین بادا- آندروید -سیمبین و win mob گیر کردم:19::19::19::19::19:
Help Me:19::19::19::19:
النجده :19::19::19::19::19::19:
کمک:19::19::19::19::19::19::19::19:
بین این سیستم عامل هایی که نام بردین به نظره من سیمبین و اندرویید گزینه های بهترین.
چون ویندوز با امدن ورژن جدیدش دیگه ورژن قدیمش از دل ادمی میفته.....
به نظره من سیمبین کار اکثر کاربرا را راه میندازه و نیازی نیست که کاربران خودشونو گرفتاره سیستم عامل های پیچیده ی دیگه کنن.....
البته اندرویید هم سیستم عامل خوبیه و کاربرد راحتیم داره البته اندرویید هم چون روز به روز داره پیشرفت میکنه و ورژن های جدید معرفی میکنه فعلن توصیه نمیشه و بهتره صبر کرد تا به یه تکامل کاملی برسه
در نهایت نظره من فعلن روی سیمبین میباشد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.