مشاهده نسخه کامل
: پیدا کردن پستهای نقلقول شده
J U N I P E R
18-09-2010, 00:00
سلام
پیدا کردن پستهای کاربرانی که به پست ما نقلقول شده.
تو یه تاپیک پربازدید، طرف میاد یه سوال میپرسه میره، بعد از دو سه روز، میاد میبینه 4 صفحه پست جدید هست، حالا بگرد ببین کسی جواب شمارو داده یا نه.
تو تاپیکهای شلوغ، برای افرادی که کم تر حوصلهی گشتن سه -چهار صفحه پست جدید رو دارن، شاید اینجوری یهکم صدابهصدا برسه :)
سـپاس!
هشت بهشت
20-09-2010, 22:02
سلام
پیدا کردن پستهای کاربرانی که به پست ما نقلقول شده.
تو یه تاپیک پربازدید، طرف میاد یه سوال میپرسه میره، بعد از دو سه روز، میاد میبینه 4 صفحه پست جدید هست، حالا بگرد ببین کسی جواب شمارو داده یا نه.
تو تاپیکهای شلوغ، برای افرادی که کم تر حوصلهی گشتن سه -چهار صفحه پست جدید رو دارن، شاید اینجوری یهکم صدابهصدا برسه :)
سـپاس!
سلام
شما سوال پرسیدین یا توضیح دادین ؟
gonbad city
21-09-2010, 10:25
پیشنهاد بسیار خوبیه
اما حیف که توی این فوروم چیزی که ارزش نداره پیشنهادات کاربرانه
من تابحال پیشنهاد هم دادم اما مدیران حتی نشده که لااقل تاپیکم رو ترش کنن یا قفلش کن تا دلم خوش شه که یکی از مدیران دیده باشه:31:
من در عملی بودن این پیشنهاد تردید دارم. اگر کسی هکی از وی بی میشناسه که همچین امکانی میده معرفی کنه. ( امکان تعقیب نقل قول های به یک پست)
هر چند خود من به خیلی سوال ها جواب دادم بدون نقل قول . تکلیف چیه؟ از نظر من این ایده با ماهیت فروم در تضاده.
اما حیف که توی این فوروم چیزی که ارزش نداره پیشنهادات کاربرانهمدیران ارشد چی ؟ خود ما کلی پیشنهاد داریم ( نمیدونم یه عده فکر میکنن مدیران خودشون هیچ ایده ای ندارن فقط اونا هستن که ایده های انچنانی بکر به ذهنشون میرسه) که مونده و عملی نشده. برای ما هم ارزش قائل نیستن؟
یک پیشنهاد اولا باید با سیاست های کلی انجمن در تناسب باشه. بار اضافه ایجاد نکنه و از طرف عموم در زمان اجرا مثبت تلقی بشه ( شخصی نباشه) .
در نهایت هم محدودیت زمانی ادمین باید لحاظ بشه. بعضی از دسترسی های فروم فقط در اختیار ادمینه و غیر قابل واگزاری به غیر. ( احتیاج به پسورد اصلی فروم دارن) ادمین هم نمیتونه 24 ساعت فعالیت کنه. مثل همه انسانه و درگیر زندگی. اگه فقط مرور کنید که جواب دادن به چند تا پست چقدر وقت از ما میبره درک اینکه ادمین باید توی تایم محدودش هم به پی ام ها برسه هم به اخطار ها هم به ایراد های نرم افزاری هم به حمله ها , هم به درخواست های کاری مدیریت و .... متوجه دلیل عملی نشدن بسیاره خواست ها و وعده ها میشین.
نکته دیگه اینکه بعضی دوستان پیشنهاد رو با دستور اشتباه میگیرن.
من تابحال پیشنهاد هم دادم اما مدیران حتی نشده که لااقل تاپیکم رو ترش کنن یا قفلش کن تا دلم خوش شه که یکی از مدیران دیده باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه پیشنهاد ها دیده میشه. اما خیلی زمان ها حرفی برای گفتن نیست. نمیشه گفت نه, چون ممکنه در آینده اجرا بشه. یک مدیر بیاد و نظری بده هم توقع اجرای قطعی نظر پیش میاد در حالی که ممکنه نظر بقیه مخالف باشه. سکوت میشه اما مد نظر هست و تحت بررسی.
J U N I P E R
23-09-2010, 16:36
سلام
شما سوال پرسیدین یا توضیح دادین ؟
یه پیشنهاد بود، در بخش انتقاد/پیشنهاد مطرح شده بود، منتقل شد به این تالار.
هر چند خود من به خیلی سوال ها جواب دادم بدون نقل قول . تکلیف چیه؟ از نظر من این ایده با ماهیت فروم در تضاده.
بیشتر منظور تاپیکهایی هستن که موضوع عمومیتری دارن. مثل رفع مشکلات نصب و اجرای بازیها. درخواست دعوتنامه فلان وبسایت پر بازدید و این جور چیزا.
به خاطر تعداد پست بالا تو این تاپیکها، بهندرت بدون نقلقول پاسخ کسی داده میشه.
ممنون
ببینید همیشه نباید همه چیز را آماده و دم دست خواست، بعضی وقت ها بد نیست کمی هم نبوغ به خرج داد و راهی غیر متعارف پیدا کرد، برای مثال یک راه ساده استفاده از گوگل هست، کافیست شما یک تکه از متن سوال خودتون رو در گوگل سرچ کنید و البته برای اینکه جستجو دقیق شود، عبارت site: رو در جلوی عبارت بگزارید و جلوی این عبارت آدرس تاپیکی که در آن سوالاتون رو مطرح کردید را قرار بدید، به این شکل، گوگل برای شما تمام صفحاتی که در اون تاپیک نوشته ی شما نقل قول شده را پیدا می کنه و به شما لینک می ده، برای مثال لینک زیر را چک کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.