boy_kochak
17-09-2010, 22:49
سلام دوستان ، من چند وقته که درگیر انتخاب قطعات برای سیستم جدیدم هستم ، یکی دوتا پست دیگم دادم که نتایجش رو به صورت زیر ارائه میدم
لطفا از بین این قطعات و گزینه ها اون هایی که بهتر به شرایط من میخورن رو معرفی کنید
نوع کارم که کارهای گرافیکی وبرنامه نویسی هست و حدود بودجم هم تا 600 تومان هست به این شرح که برای مادربرد بین 100 تا 200 تومان یکم بالا یا پایین مشکل نیست
برای پردازنده هم حدود 200 تومان یکم بالا یا پایین مشکل نیست
برای رم هم حدود 100تومان یکم بالا یا پایین مشکل نیست
کارت گرافیک هم برای مدل های آنبرد نیاز نیست اما برای مدل های غیر آنبورد تا سقف 100 تومان هزینه میکنم
هاردم تا 50 تومن فکر کنم کافی باشه
پاور هم 50 تومان فقط مد نظر داشته باشید شاید خواستم اور کلاک و یا کارت گرافیک اضافه کنم کم نیاره البته اگه نیاز باشه میتونم بیشتر کنم مبلغشو .
چند نکته و سوال
1- دوستان توجه داشته باشن که اگه قطعه ای متناسب تر و بهتر از این ها بود معرفی کنن ممنون میشم
2- در مورد قیمت و بهترین گارانتی که میشه تهیه کرد لطفا راهنمایی کنید
3- دوستان از نظر رگولاتور و کراس فایر و اورکلاک و همچنین چیپ های شمالی و جنوبی بهتر رو هم مد نظر داشته باشن.
3- یه سوال برای من پیش امده بود این بود که دوستان برای کارهای گرافیکی پیشنهاد مادربرد غیر آنبرد رو میدادن و کارت گرافیک مستقل معرفی میکردن و منطقشونم هم این بود که کارت آنبرد ضعیفه حالا میگم اگه ما مادربرد گرافیک آنبرد بگیریم و بعدا یه نمه پول دستمون امد یه کارت خوب بگیریم بندازیم روش توی بازدهی چه تاثیری داره و آیا مادربرد آنبرد برای من بهتره یا غیره آنبرد ، کدوم برند زیر؟
MB :
asock 890fx extrem 3 --- VGA onbord: no
asock 880GXH/USB3 --- VGA onbord: yes
asock 770 extrem 3 ---- VGA onbord: no
Gigabit 870a-ud3 --- VGA onbord: no
Gigabit GA-770t-ud3 --- VGA onbord: no
Gigabit GA-890GPA-ud3 --- VGA onbord: yes
Gigabit GA-790FXtn-ud5 --- VGA onbord: no
CPU : phenom ii x6 1055T 2800 mgh
RAM DDR3 : 2 x 2 elixir 1600 cl9
GPU : sapphire / power color ati 4670
PSU : power tonb 450 or 500
HDD : seagate barracuda 7200.12 500gb
ممنون از همتون لطفا فوری کمکم کنید :11:
لطفا از بین این قطعات و گزینه ها اون هایی که بهتر به شرایط من میخورن رو معرفی کنید
نوع کارم که کارهای گرافیکی وبرنامه نویسی هست و حدود بودجم هم تا 600 تومان هست به این شرح که برای مادربرد بین 100 تا 200 تومان یکم بالا یا پایین مشکل نیست
برای پردازنده هم حدود 200 تومان یکم بالا یا پایین مشکل نیست
برای رم هم حدود 100تومان یکم بالا یا پایین مشکل نیست
کارت گرافیک هم برای مدل های آنبرد نیاز نیست اما برای مدل های غیر آنبورد تا سقف 100 تومان هزینه میکنم
هاردم تا 50 تومن فکر کنم کافی باشه
پاور هم 50 تومان فقط مد نظر داشته باشید شاید خواستم اور کلاک و یا کارت گرافیک اضافه کنم کم نیاره البته اگه نیاز باشه میتونم بیشتر کنم مبلغشو .
چند نکته و سوال
1- دوستان توجه داشته باشن که اگه قطعه ای متناسب تر و بهتر از این ها بود معرفی کنن ممنون میشم
2- در مورد قیمت و بهترین گارانتی که میشه تهیه کرد لطفا راهنمایی کنید
3- دوستان از نظر رگولاتور و کراس فایر و اورکلاک و همچنین چیپ های شمالی و جنوبی بهتر رو هم مد نظر داشته باشن.
3- یه سوال برای من پیش امده بود این بود که دوستان برای کارهای گرافیکی پیشنهاد مادربرد غیر آنبرد رو میدادن و کارت گرافیک مستقل معرفی میکردن و منطقشونم هم این بود که کارت آنبرد ضعیفه حالا میگم اگه ما مادربرد گرافیک آنبرد بگیریم و بعدا یه نمه پول دستمون امد یه کارت خوب بگیریم بندازیم روش توی بازدهی چه تاثیری داره و آیا مادربرد آنبرد برای من بهتره یا غیره آنبرد ، کدوم برند زیر؟
MB :
asock 890fx extrem 3 --- VGA onbord: no
asock 880GXH/USB3 --- VGA onbord: yes
asock 770 extrem 3 ---- VGA onbord: no
Gigabit 870a-ud3 --- VGA onbord: no
Gigabit GA-770t-ud3 --- VGA onbord: no
Gigabit GA-890GPA-ud3 --- VGA onbord: yes
Gigabit GA-790FXtn-ud5 --- VGA onbord: no
CPU : phenom ii x6 1055T 2800 mgh
RAM DDR3 : 2 x 2 elixir 1600 cl9
GPU : sapphire / power color ati 4670
PSU : power tonb 450 or 500