ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا چنین دستگاهی وجود دارد ؟

monaa
17-09-2010, 22:43
توی اینترنت گشت می زدم که توی یکی از فروشگاه ها ی اینترنتی سر در آوردم و با دستگاهی به نام "مبدل کامپیوتر به تلویزیون - کوچکترین گیرنده ماهواره ای " بر خوردم که مشخصات اون رو عینا نقل قول می کنم

کوچکترین گیرنده ماهواره ای، کم حجم، کم جاو پرقدرت

دیگربدون نیاز به دستگاههای بیشتر و پر دردسر می توانید به راحتی اکثر کاناهای تلویزیونی بین المللی را با بهترین کیفیت ببینید

.و از زندگی بی دردسر در کنار تکنولوژی پیشرفته نهایت استفاده را بکنید

.همه کانالهای ایرانی و بین المملی را همه جا ( منزل و محل کار ) به همراه خود داشته باشد

.این دستگاه به انداره یو اس بی (فلش )می باشد و برای اولین بار در دنیا چنین ابزار قدرتمندی به مرحله تولید و فروش رسیده است

اولین و کوچکترین گیرنده ماهواره ای که بدون نیاز به تلویزیون و آنتن بیش از 20000 کانال تلویزیونی بین المللی ( کانالهای جهانی ) و 5000 هزارفرکانس رادیویی را برای شما به ارمغان می آورد

کار کردن با این دستگاه کوچولو خیلی راحت و ساده هست این قطعه نیازی به نصب از طرف فنی کاران ندارد بعد اینکه کالا را از ما تحو.یل می گیرید به راحتی آنرا وارد یکی از پورتهای یو اس بی کرده و بصورت اتوماتیک همه کانالهای ماهواره ای را می بینید

در ضمن شما هم می توانید برنامه های دلخواه خودتان را ضبط کرده و بعدا مشاهده کنید
قیمت 750000 ریال

به نظر شما چنین دستگاهی واقعا وجود داره ؟ ( بعید می دونم:13:)

Amir_Niknam
17-09-2010, 23:11
توی اینترنت گشت می زدم که توی یکی از فروشگاه ها ی اینترنتی سر در آوردم و با دستگاهی به نام "مبدل کامپیوتر به تلویزیون - کوچکترین گیرنده ماهواره ای " بر خوردم که مشخصات اون رو عینا نقل قول می کنم

قیمت 750000 ریال

به نظر شما چنین دستگاهی واقعا وجود داره ؟ ( بعید می دونم:13:)

من فكر ميكنم اين وسيله يك دانگل هست كه با كمك اون ميتونيد به اينترنت وصل بشيد و بعد تلويزيون ها رو ببنيد احتمالا هم با GPRS كار ميكنه چون 3g كه اصلا تو ايران نيست بنابراين اصلا به درد نميخوره