PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک-درایور ویندوز XP برای لپ تاپ MSI Ex 630x-فوری

Rosy Heart
17-09-2010, 21:49
سلام دوستان عزیز
من لب تاب MSI Ex630x رو دارم و میخوام ویندوز اک پی روش نصب کنم ولی درایوراش رو ندارم.
مدتی تو انترنت دارم دنبال درایوراش می گردم ولی پیدا نمی کنم با ویندوز های سون و ویستا هم نمی تونم کار کنم و بعضی از برنامه هام رو باید تو اکس پی نصب کنم تا کار کنه.
در ضمن من به انجمن گفتگوی سایت msi رفتم و مطالبی جالبی نصیبم شد از جمله این که شخصی نوشته بود :
I have a big problem. I bought MSI X630x notebook, and I cant install Windows Xp. The installer say: the HDD is wrong. I try with Vista, and everything is good work. I read then, and I found it that SATA causes this. Other trouble, that x630x's bios dont have sata settings, and I dont get sata drvier in CD.
Please help.
شخص دیگری در جواب او گفت:
it is an old problem
Plz go to bios setup, disable AHCI; then install XP

من چیزی از اصطلاحات جمله بالا نفهمیدم ولی گفتم شاید خوب باشد متن را برای شما نوشته و اگر می توانید کمکم کنید .این هم سایتی که رفته بودم:
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا کمکم کنید
با تشکر

Enemy Killer
17-09-2010, 21:53
زمانی که کامپیوتر شما روشن شد دکمه del یا f2 را بزن بعد وارد صفحه ای می شی توی اون صفحه ها دنبال AHCI بگرد بعد غیر فعالش کن "disable" صفحه را ذخیره کن "با f10 گمانم کنار یا پایین صفحه نوشته" بعدش ویندوز را نصب کن

تمام

Rosy Heart
18-09-2010, 11:25
یعنی با این کار درست می شه

H@mid-Vista
20-09-2010, 16:32
راهنما اینجاست:

این هم درایور ساتا:

یا انكه اخل بایوس همون كاری كه گفتن رو انجام بده و بذار روی IDE