kolin
17-09-2010, 20:59
با سلام
مدتی پیش سخت افزار سیستم خود را از مدل زیر:
CPU : Intel Celeron 2.8
Main : MSI
Ram : 512 DDR
Graphic : 5200 Geforce 128
به مدل زیر:
CPU : AMD Athlon x2 3.0
Main : Asrock K10N78M pro
Ram : 2 DDR||
Graphic : onboard
ارتقا دادم.
در ابتدا چند توزیع لینوکس نصب کردم که هر کدام به اشکال متنوعی با مشکل برخوردند؛ یکی اصلا صفحه نصب بالا نمیامد، یکی پس از انتخاب نصب صفحه سیاهی با خطی چشمک زن میامد و مدتها همانطور میماند و یکی هم پس از نصب خود سیستم عامل بالا نمیامد و خط فرمان بالا میامد (این آخری از همه بیشتر بود). تا اینکه مشکل خود را با یکی از دوستان تقریبا وارد به لینوکس در میان گذاشتم و ایشان به من گفت که باید نسخه های 64 بیتی مربوط به AMD را تهیه کنم. در ابتدا خوشحال شدم و با خودم گفتم چطور به ذهن خودم نرسید. اما دیشب که kubuntu نسخه 64 بیتی را دانلود کردم و امروز برای نصب گذاشتم، با این پیغام مواجه شدم:
This Kernel requires an x86-64 CPU, but only detected an i686 CPU.
Unable to boot - please use a kernel appropriate for your CPU.
واقعا ناراحتم. باید چکار کنم؟ عاجزانه تقاضای کمک دارم...
در ضمن این نکته را هم بگم که با توزیع های که سیستم های 32 و 64 بیتی با هم فرقی نداره (مثل backtrack) مشکلی ندارم.
ممنون
مدتی پیش سخت افزار سیستم خود را از مدل زیر:
CPU : Intel Celeron 2.8
Main : MSI
Ram : 512 DDR
Graphic : 5200 Geforce 128
به مدل زیر:
CPU : AMD Athlon x2 3.0
Main : Asrock K10N78M pro
Ram : 2 DDR||
Graphic : onboard
ارتقا دادم.
در ابتدا چند توزیع لینوکس نصب کردم که هر کدام به اشکال متنوعی با مشکل برخوردند؛ یکی اصلا صفحه نصب بالا نمیامد، یکی پس از انتخاب نصب صفحه سیاهی با خطی چشمک زن میامد و مدتها همانطور میماند و یکی هم پس از نصب خود سیستم عامل بالا نمیامد و خط فرمان بالا میامد (این آخری از همه بیشتر بود). تا اینکه مشکل خود را با یکی از دوستان تقریبا وارد به لینوکس در میان گذاشتم و ایشان به من گفت که باید نسخه های 64 بیتی مربوط به AMD را تهیه کنم. در ابتدا خوشحال شدم و با خودم گفتم چطور به ذهن خودم نرسید. اما دیشب که kubuntu نسخه 64 بیتی را دانلود کردم و امروز برای نصب گذاشتم، با این پیغام مواجه شدم:
This Kernel requires an x86-64 CPU, but only detected an i686 CPU.
Unable to boot - please use a kernel appropriate for your CPU.
واقعا ناراحتم. باید چکار کنم؟ عاجزانه تقاضای کمک دارم...
در ضمن این نکته را هم بگم که با توزیع های که سیستم های 32 و 64 بیتی با هم فرقی نداره (مثل backtrack) مشکلی ندارم.
ممنون