مشاهده نسخه کامل
: مخفي كردن عكس و فيلم در گالري 5800 بدون نصب نرم افزار
salar391
17-09-2010, 20:14
سلام
خسته نباشد:20:
ميخواستم به دوستاني كه ميخوان عكس يا فيلم خصوصي كه نميخوان توي گالري نمايش داده نشه روكمك كنم
براي اينكه عكس يا فيلم توي گالري نمايش داده نشه از داخل فايل منيجر گوشي به داخل پوشه اي كه عكس يا فيلم مورد نظر داخل اونه رفته و فايل مورد نظر رو به پوشه در آدرس زير منتقل كنند:46:
E:\Other\contacts
بعد از انتقال فايل ديگه داخل گالري نمايش داده نميشه و فقط بايد به آدرس فايل مراجه شود:5:
GReeN MaN
03-10-2010, 14:04
در اصل این فایل در یک پوشه مخفی قرار میگیره و نمایش داده نمیشه
چون پوشه contacts مخفی هست
GReeN MaN
03-10-2010, 14:05
سلام
خسته نباشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخواستم به دوستاني كه ميخوان عكس يا فيلم خصوصي كه نميخوان توي گالري نمايش داده نشه روكمك كنم
براي اينكه عكس يا فيلم توي گالري نمايش داده نشه از داخل فايل منيجر گوشي به داخل پوشه اي كه عكس يا فيلم مورد نظر داخل اونه رفته و فايل مورد نظر رو به پوشه در آدرس زير منتقل كنند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
E:\Other\contacts
بعد از انتقال فايل ديگه داخل گالري نمايش داده نميشه و فقط بايد به آدرس فايل مراجه شود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه ساده تر
فقط کافیه با xplore فایلی که میخواین نمایش داده نشه رو hidden کنی . همین .
سلام.با این کار فایل فقط روی مموری مخفی میشه.
سلام.با این کار فایل فقط روی مموری مخفی میشه.
ببخشید.متوجه نشدم .
دیگه کجا باید مخفی بشه ؟
هم توو گالری نشون نمیده و هم از فایل منجر.
ببخشید.متوجه نشدم .
دیگه کجا باید مخفی بشه ؟
هم توو گالری نشون نمیده و هم از فایل منجر.
من امتحان کردم،فایل ها تو گالری نشون داده میشن.
من امتحان کردم،فایل ها تو گالری نشون داده میشن.
گاهی اوقات باید یه مقدار صبر کنید ... یا حتی یه بار خاموش روشن کنید ... برای من هم اینطور میشه ... علتشو نمیدونم ولی کار میکنه و جواب میده
آره اینجوری فایل مخفی میشه
هرچیزی که باشه، عکس فیلم آهنگ و هر چیز دیگه ای که باشه
من که اون موقع ها که نوکیا داشتم خیلی حال میکردم با این قابلیتش
بله،،، x-plore هم این کارو میکنه ولی با کلی دنگ و فنگ
ولی با این روش هر وقت خواستی میری تو کانتکت و فایلاتو بدون اینکه لازم باشه کاری انجام بدی خیلی راحت میبینی...
darvishi.2292
26-01-2011, 09:35
اما با یانهمه اوصاف استفاده از برنامه اکسپلورر راه حل ایمنی تره.به نظر من نصب برنامه اکسپلورر توی هر گوشی واجبه!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.