PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانشجوي پشت كنكوري

hasti rs
17-09-2010, 19:30
سلام ..

من امسال رتبم 25000 شد و حسابداري پيامنور قبول شدم .. يكشنبه نوبت ثبت نامم هست .. ميخوام برم ثبت نام كنم بعد اگه خوشم نيومد انصراف بدم ..

حالا چندتا سوال واسم پيش اومده كه ممنون ميشم راهنمايي كنيد :

اگه انصراف ندم و كنكور 90 شركت كنم ؛ بعد از اعلام نتايج ميتونم انصراف بدم ؟؟ كلا" واسه اينكه بتونم كنكور 90 رو بدم كي بايد انصراف بدم ؟؟

نظرتون راجع به اينكه هم دانشجو بود و هم واسه كنكور 90 بخونم چيه ؟؟ كسي اين تجربه رو داره ؟؟

Alireza SM
17-09-2010, 20:00
شرايط سني تون رو نميخواين بگين ؟

hasti rs
17-09-2010, 20:37
شرايط سني تون رو نميخواين بگين ؟

شرايط سنيم ؟؟! :31:

روزاي 18 سالگيم دارن پر ميشن .. امسال پيش دانشگاهي بودم .
يه توضيحم بدم كه اگه حسابداري بخونم از لحاظ درس و كار مشكلي ندارم وفقط واسه اينكه روزانه باشم ترديد دارم ...

yenoghteyee
17-09-2010, 21:32
بايد قبل از ثبت نام كنكور سراسري انصراف بدين.
يعني نهايتن كمتر از يه ترم مي‌تونيد بخونيد.
مشكلي براي كنكور بعدي پيش نمياد. ولي خب تقريبن سه ماه از وقتتون براي درس خوندن از بين مي‌ره.

hasti rs
17-09-2010, 21:41
بايد قبل از ثبت نام كنكور سراسري انصراف بدين.
يعني نهايتن كمتر از يه ترم مي‌تونيد بخونيد.
مشكلي براي كنكور بعدي پيش نمياد. ولي خب تقريبن سه ماه از وقتتون براي درس خوندن از بين مي‌ره.

يعني حدودا" دي ماه كه موقع ثبت نام هست بايد انصراف بدم ؟؟؟ اگه انصراف ندم و تو كنكور 90 ثبت نام كنم چي ميشه ؟؟ اگه رشته اي رو بيارم موقع ثبت نام مشكلي واسم پيش مياد ؟؟ ( بعد از اعلام نتايج انصراف ميدم ! )
مرخصي چي ؟؟

Neda007
17-09-2010, 21:52
ميتوني بعد از اعلام نتايج انصراف بدي اصلا مشكلي نداره!

parsa5564
17-09-2010, 21:52
یه توصیه بهت می کنم حتی یک ترم رو هم از دست نده.چه برسه یه یک سال
اگر هم از نظر بازار کاری و شغل مشکلی نداری درنگ نکن و برو ثبت نام کن

hasti rs
18-09-2010, 16:52
ميتوني بعد از اعلام نتايج انصراف بدي اصلا مشكلي نداره!

مطمئن هستيد ؟؟؟؟؟؟؟؟

M3lody
18-09-2010, 18:03
باابا برو دانشگاه

حالا که نباید انصراف بدی

بعد اونا خودشون میگن بهت

تو دفترچه هم یه چیزائی نوشته ها

الان دست نیست بهت بگم

M3lody
18-09-2010, 18:10
چرا باید انصراف بده ؟؟؟؟؟

منم میخوام برم ازاد فقط یه ترم بخونم با یه ترم مرخصی

شاید منظورشون به دانشجوهای روزانه یا شبانه باشه

yenoghteyee
18-09-2010, 19:21
يعني حدودا" دي ماه كه موقع ثبت نام هست بايد انصراف بدم ؟؟؟ اگه انصراف ندم و تو كنكور 90 ثبت نام كنم چي ميشه ؟؟ اگه رشته اي رو بيارم موقع ثبت نام مشكلي واسم پيش مياد ؟؟ ( بعد از اعلام نتايج انصراف ميدم ! )
مرخصي چي ؟؟
اگه انصراف ندين يا مرخصي بگيرين نمي‌تونيد كنكور شركت كنيد. يعني اگه شركت كنيد و قبول شيد، قبوليتون باطل مي‌شه. ممكنه مجازاتهايي مثه محروميت يك يا دو ساله از تحصيلم داشته باشيد. چون طبق قوانين ايران درس خوندن توي دو دانشگاه (به جز بعضي از رشته‌هاي فراگير) ممنوعه. تو بعضي از دانشگاها مثه دانشگاه تهران نمي‌شه همزمان فراگير هم خوند. نمي‌شه بعد از اعلام نتايج انصراف بدين.

M3lody
18-09-2010, 20:17
تو دفترچه شماره یک نوشته کسائی که از معافیت تحصیلی استفاده نکردن

میتونن بدون انصراف در کنکور شرکت کنن و اگه قبول شدن میرن دانشگاه و انصرافی مییگیرن

hasti rs
18-09-2010, 20:32
اگه انصراف ندين يا مرخصي بگيرين نمي‌تونيد كنكور شركت كنيد. يعني اگه شركت كنيد و قبول شيد، قبوليتون باطل مي‌شه. ممكنه مجازاتهايي مثه محروميت يك يا دو ساله از تحصيلم داشته باشيد. چون طبق قوانين ايران درس خوندن توي دو دانشگاه (به جز بعضي از رشته‌هاي فراگير) ممنوعه. تو بعضي از دانشگاها مثه دانشگاه تهران نمي‌شه همزمان فراگير هم خوند. نمي‌شه بعد از اعلام نتايج انصراف بدين.

تو دفترچه شماره یک نوشته کسائی که از معافیت تحصیلی استفاده نکردن

میتونن بدون انصراف در کنکور شرکت کنن و اگه قبول شدن میرن دانشگاه و انصرافی مییگیرن

صفحه چند نوشته اينو ؟؟؟
كدوم يكيتون درست ميگه ؟!!:13:

M3lody
18-09-2010, 20:46
صفحه ی 3 قسمت ه

نوشته اینارو

دانشجویان دوره های شبانه / نیمه حضوری / مجازی و بین المللی موسسات اموزش عالییی/ پیام نور / موسسات غیر دولتی و غیر انتفاعیییییی

که از معافیت تحصیلی استفاده نمیکنن
میتوانن بدون انصراف از تحصیل در ازمون سراسری سال 89 ( مال پارساله دفترچه) شرکت کنند و این دسته داوطلبان در صورت موفقیت و قبل ثبت نام در رشته قبولیییی جدید
لازم است از رشته قبولی قبلی انصراف قطعی حاصل نموده و گواهی مربوط را به موسسه ذیربط ارائه دهند.

دیگه هم حق ندارن اون رشته قبلیشون رو بخونن و نمیتونن برگردننننن

اینو دفترچه گفته

malaki_mall
18-09-2010, 20:52
آخه مرد حسابی(شایدم زن حسابی:31:) پیام نور هم شد دانشگاه؟

18 سال هم شد سن؟:9:

1 سال هم شد زمان؟:13:

1 سال برو قشنگ درس بخون، تفریح کن، بعدشم یه جای درست و حسابی قبول شو تا یه عمر مثل بعضی ها مشت تو کله خودت نکوبی.:9:

پیام نور واسه زنهای شوهر دار معلمی خوبه که مدرک گرفتن واسه شون عقده شده نه تو که جوون و آزادی.:2:

hamidras
18-09-2010, 21:23
به خزعبلات سنجش توجه نکنید.

انصراف هم نمیخواد!!

قوانین نظام وظیفه رو بخونید مشکلی نداره.

اگه غیبت نداشته باشید + اخراج نشید+ دانشگاه بهتر قبول شید+4 نیمسال از شروع به تحصیل نگذشته باشه + در هنگام شرکت در کنکور از معافیت تحصیلی استفاده کنید میتونید از رشته قبلی انصراف بدبد برید رشته جدید ثبت نام کنید.

فقط باید وقت ثبت نام برید نظام وظیفه مجوز بگیرید و اطلاع بدبد که اقا من از اینجا دارم میرم اونجا:دی

حالا برای اطمینان به 73941739 یا 73941735 مشاوره نظام وظیفه تماس بگیرید.

من خودم 2 بار زنگ زدم:دی 1 بارم حضوری رفتم تا مطمئن شدم:دی

M3lody
19-09-2010, 09:42
بابا دختره

نظام وظیفه چیههه

hamidras
19-09-2010, 11:00
خب هیچی دیگه:دی

100 سال دیگه هم کنکور بده مشکلی نیست:دی

hasti rs
19-09-2010, 11:26
چههه خوب پس ميتونم هم برم دانشگاه هم درساي كنكورو بخونم !!

100 سال چيه ؟؟!! در سن 118 سالگي برم دانشگاه !!! :29:

كسي هست كه هم دانشجوو بوده هم واسه كنكور خونده ؟؟:23: