Hamiti
17-09-2010, 15:53
سلام به دوستان
من قبلاً یه مودم ساخت کره داشتم به نام سمفونی که از پارس آنلاین گرفته بودم و پاورش همون USB خودش بود
خیلی خوب کار می کرد و مشکلی نداشتم!
اومد یکی از دوستان رفت اندیشه سبز خزر سرویس گرفت و بهش مودم ADSL2+ TP- LINK دادن! اونم چون لپ تاب داشت گفت مودم من بدون پاور برق هست تو اینو بگیر اون بده به ما!
ما هم تعویض کردیم!
حالا مشکل چیه!؟
این مودم آشغال چینی TP- LINK نمیدونم چرا همش با نرم افزارهای من درگیره!
اول که سیستم بالا میاد 10 دقیقه باید Usb روی مودم چراغ بزنه پشت سر هم تا واینسته هم کانکت نمیشه!
بعد به اکثر برنامه ها گیر میده و بعضی برنامه ها رو اجرا می کنم چراغ Usb پشت سر هم چراغ میزنه و نمیزاره برنامه بالا بیاد تا چند دقیقه بشه بزار برنامه اجرا بشه!
نمیدونم چه مرگش هست! ویندوز هم بارها تعویض کردم هیچ تغییری نکرد!
تو سرعت و ... مشکل ندارم! ولی مشکلم همینه که اجرای اکثر برنامه ها رو کند می کنه!
شما نمیدونید علت چیه؟
یا اگه همچین مودمی دارید برای شما هم همینطوره!؟
ویندوز من : 7
مدل مودم: TP- LINK TD-8811
من قبلاً یه مودم ساخت کره داشتم به نام سمفونی که از پارس آنلاین گرفته بودم و پاورش همون USB خودش بود
خیلی خوب کار می کرد و مشکلی نداشتم!
اومد یکی از دوستان رفت اندیشه سبز خزر سرویس گرفت و بهش مودم ADSL2+ TP- LINK دادن! اونم چون لپ تاب داشت گفت مودم من بدون پاور برق هست تو اینو بگیر اون بده به ما!
ما هم تعویض کردیم!
حالا مشکل چیه!؟
این مودم آشغال چینی TP- LINK نمیدونم چرا همش با نرم افزارهای من درگیره!
اول که سیستم بالا میاد 10 دقیقه باید Usb روی مودم چراغ بزنه پشت سر هم تا واینسته هم کانکت نمیشه!
بعد به اکثر برنامه ها گیر میده و بعضی برنامه ها رو اجرا می کنم چراغ Usb پشت سر هم چراغ میزنه و نمیزاره برنامه بالا بیاد تا چند دقیقه بشه بزار برنامه اجرا بشه!
نمیدونم چه مرگش هست! ویندوز هم بارها تعویض کردم هیچ تغییری نکرد!
تو سرعت و ... مشکل ندارم! ولی مشکلم همینه که اجرای اکثر برنامه ها رو کند می کنه!
شما نمیدونید علت چیه؟
یا اگه همچین مودمی دارید برای شما هم همینطوره!؟
ویندوز من : 7
مدل مودم: TP- LINK TD-8811