PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با مودم ADSL2+ TP- LINK TD-8811

Hamiti
17-09-2010, 15:53
سلام به دوستان
من قبلاً یه مودم ساخت کره داشتم به نام سمفونی که از پارس آنلاین گرفته بودم و پاورش همون USB خودش بود
خیلی خوب کار می کرد و مشکلی نداشتم!
اومد یکی از دوستان رفت اندیشه سبز خزر سرویس گرفت و بهش مودم ADSL2+ TP- LINK دادن! اونم چون لپ تاب داشت گفت مودم من بدون پاور برق هست تو اینو بگیر اون بده به ما!
ما هم تعویض کردیم!
حالا مشکل چیه!؟
این مودم آشغال چینی TP- LINK نمیدونم چرا همش با نرم افزارهای من درگیره!
اول که سیستم بالا میاد 10 دقیقه باید Usb روی مودم چراغ بزنه پشت سر هم تا واینسته هم کانکت نمیشه!
بعد به اکثر برنامه ها گیر میده و بعضی برنامه ها رو اجرا می کنم چراغ Usb پشت سر هم چراغ میزنه و نمیزاره برنامه بالا بیاد تا چند دقیقه بشه بزار برنامه اجرا بشه!
نمیدونم چه مرگش هست! ویندوز هم بارها تعویض کردم هیچ تغییری نکرد!
تو سرعت و ... مشکل ندارم! ولی مشکلم همینه که اجرای اکثر برنامه ها رو کند می کنه!
شما نمیدونید علت چیه؟
یا اگه همچین مودمی دارید برای شما هم همینطوره!؟

ویندوز من : 7
مدل مودم: TP- LINK TD-8811

EXTREME
17-09-2010, 16:57
اگه این مودم لن داره چرا از پورت لنش استفاده نمیکنید؟
برای اینکه بخواین از پورت usb استفاده کنید باید درایور نصب کنید که برای سون هم باشه ولی برای لن لازم نیست چیزی نصب کنید
و خودش میشناسه

H.Operator
17-09-2010, 16:59
خوب با کابل شبکه وصلش کن.

jabarsink2000
17-09-2010, 17:30
با کابل lanوصل کن مشکلت حل میشه .
یا برو هم فریمور وهم دریاور جدید را از سایت tp-linkبگیر مودم را اپدیت کن مشکلت حل.
این مودم هم جزع بهترین مودم ها است وبهترین خدمات را از طرف شرکت گارانتی کننده داره.
(در ضمن سایتش چیلتر با چیلتر شکن بازش کن)
با تشکر.
هادی.

Perpetual
17-09-2010, 18:17
این مودم ، مودم بدی نیست ولی همونطور که دوستان گفتند باید با کابل شبکه به کامپیوترتون وصلش کنید .
اگر مشکلی توی کانفیگش داشتید به این تاپیک برید . این تاپیک مال مودم tp-link 8901 هست که همین مودم شماست ولی وایرلسم داره.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Hamiti
17-09-2010, 18:30
دم همه بچه ها گرم
با لن وصل کردم مشکل حل شد :40:

nekooee
28-01-2011, 20:41
اما من با لن به سیستم دومم وصل کردم و مجبورم یکی از سیستمها رو با usb وصل کنم. درایور مخصوص ویندوز 7 هم که جدیدا گذاشته نصب کردم که قبلا همچین درایوری تو سایتش نبود اما جدیدا گذاشته

از لحاظ فریم ور سخت افزار هم ورژن 4 و 5 و 6 و ... گذاشته که من از با هیچکدوم اونها نمیخونه و ورژن 1 هست.

با یو اس بی هم که وصل میکنم دیگه سیستم کند میشه و اصلا وارد network sharing and center بخواین بشین باید یکساعت بشینید
راهی به نظرتون نمیرسه؟