ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرچ گوگل در فلش

majid-ar
17-09-2010, 11:28
درود.

دوستان من فلش کار نکردم، الان نیاز به دوتا راهنمایی تقریبا ابتدایی دارم.

اول این که چطوری میتونم با داشتن یه text box و button محتوایت یه سایت رو تو گوگل سرچ بکنم؟

یعنی هر چیزی که توی تکس باکس نوشته شد رو به این صورت ببره توی آدرس بار مرورگر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سوال دومم هم اینه که از کجای cs5 میتونم لینک دادن به یه صفحه html رو تنظیم کنم.

فرض کنید یک مربع کشیدم و میخوام کسی روش کلیک کرده بره تو یه صفحه html

ممنون.

1w2w3w4w
18-09-2010, 12:14
سلام
سوال اول
شما وقتی که یک متن نوشتید اول اونو از پنل properties به Input text تغییر حالت بدید (به این صورت می تونید وارد کد نویسیش بکنید ) مشاهده می کنید که در پنل قسمتی چهت نوشتن ایجاد می شود که در آن نوشته شده Instance Name در آن قسمت یک نام بنویسید که به این ترتیب متن وارد شده توسط کاربر به متغییری با نامی که در محل Instance Name وارد کردید می شود و می توانید آن را با "text.نام متغییر" باز خوانی بکنید
-------------------------------------------
اما سوال دوم
1شما اول یک مربع می کشید 2 مربع را به یک مووی کلیپ تبدیل می کنید به منظور این کار روی مربع کلیک راست کرده و گزینه Convert to synbols... را انتخاب کرده و Bottun یا movie Clip را انتخاب بکنید 3 برای مربع در properties در قسمت instance name یک نام می گذاریم مثلا ehsan_btn خوب 4 حالا یک فریم کلیدی در تایم لاین ایجاد کرده و کد زیر را به آن نسبت می دهیم (ترجیحا یک لایه ی جدید در بالا ترین سطح درست کنید و کدهایتان را در آن بنویسید تا بعد از لایه های قبلی بارگزاری شود)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن fl_ClickToGoToWebPage اسم تابع هستش که می تونی هر چیز دیگه ای بزاری و بهتره از symbole BUtton استفده کنی که بتونی به حات های مختلفش Up, Over, Down_Mouse حالت بدی