PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد نوع خاصی از چاپ

dogtag
17-09-2010, 04:51
سلام.
اول لطفاً ببخشید که انقدر عنوانم بده.

احتمالاً گوشه ی بعضی از مغازه های تعویض روغنی و ... دیدید که عکس David Beckham و ... رو می اندازن که فلان روغن دستشونه و یه حالت تبلیغ داره؟
من می خوام بدونم:

به اون نوع از چاپ، چی میگن؟ (اسمش چیه؟)
رو چه چیزی چاپ میشه؟ (جنسش چیه؟)
قیمتش چنده؟
با چه کیفیت رنگی چاپ میشه؟
اگه من یه PNG داشته باشم مثلاً با ابعاد 2000 در 4000 پیکسل، اون رو به چه اندازه ای می تونم چاپ کنم؟
کجا ها این کار رو انجام می دن؟
برای ایستاده بودنش، پایه ای، چیزی هم می خواد؟
مشکل وزارت ارشادی نداره؟ (آخه 1 جا رفتم یه مطلب رو چاپ کنم، چون توش عکس یه خانم (البته با حجاب کامل! :دی) بود، گفتن نمیشه!!!)

شرمنده که این همه سوال پرسیدم.

ممنون می شم اگر جواب بدید

منتظرم...

Ultimator
18-09-2010, 12:37
سلام

یه چیزاییش رو میدونم در کل ، میخوای بنر روی یه استند چاپ کنی جنسشم کاغذه :دی حالا مدیا های مختلفی هست کیفیت رنگ ؟ بستگی به پرینترشون داره ! Png شما احتمالا با رزولوشن 72 dpi هست و نمیشه باید گرافیک 300 dpi پیدا کنی
کجا ؟ چاپخونه ها [ ی دیجیتال مثلا ] پایه اش هم استنده دیگه ( Stand فکر کنم ‍! ) مشکل ارشاد هم فکر نمیکنم :دی قیمتش هم باید قیمت بگیری :دی زیاد نیست در کل

حالا دوستان میان راهنمایی میکنن خواستم فعلا کارت لنگ نباشه :دی

dogtag
18-09-2010, 13:55
دمت گرم بابا!
خودت می دونستی و من اومدم پرسیدم؟

DPI چیه؟ :دی
از کجای عکس بفهمم که چند تا نقطه در اینچ ه؟!

الان بالاخره بنر شد یا استند؟

قیمت نداشتی؟

بازم دمت

Ultimator
18-09-2010, 18:16
دمت گرم بابا!
خودت می دونستی و من اومدم پرسیدم؟

DPI چیه؟ :دی
از کجای عکس بفهمم که چند تا نقطه در اینچ ه؟!

الان بالاخره بنر شد یا استند؟

قیمت نداشتی؟

بازم دمت
تو فتوشاپ قسمتی که دایمنشن عکس رو میدی و میگی انقد در انقد پیکسل باشه ( alt ctrl I )نوشته resolution و تو کار وب معمولا 72 هست .
بنری که 4 تا سوراخ دورش میذارن و میبندنش به استند که وایسه :دی اصطلاحاتو ولش بگی استند تبلیغاتی میخوام بلدن خودشون :دی

قیمت هم فکر نکنم به ده تومن برسه البته قیمت پایه استند دستم نیست پرینتش زیاد نمیشه فوقش قیمت 3 تا دی وی دی x box بالا پایین :دی