ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جزوه دیجیتالی

m.mah
17-09-2010, 03:10
(من در واقع برای خرید به نوعی تبلت به این قسمت اومدم امیدوارم درست اومده باشم)
سلام
من دنبال یه تبلت میگردم که بتونم به جای دفتر و جزوه کاغذی ازش استفاده کنم یعنی بتونم مطالب خودمو با دستخط خودم توش بنویسم( نمیدونم امکان داره که دستخط افراد به زبان فارسی به صورت تایپی در بیاد یا نه) که صفحه نمایشی حداقل به اندازه یه دفتر معمولی داشته باشه و اگر بشه توانایی استخراج اون رو به فرمتهای متنی مثل پی دی اف یا ورد داشته باشه (نمیدونم امکان ضبط صدا هم وجود داره یا نه؟) البته با سرچی که کردم تبلتهای زیاد و پیشرفته ای پیدا کردم ولی نکته اینجاست که چون نمیخوام زیاد پول صرف این قضیه کنم نمیخوام قابلیت دیگه ای داشته باشه و فقط میخوام ازش به عنوان جزوه استفاده کنم
البته توی سایتهای مختلف دیدم که بعضی وقتها باید روی یه کاغذ نوشته بشه (که روی تبلت قرار داده شده)تا مطالب وارد تبلت بشه میخواستم ببینم راهی برای انتقال مستقیم نوشته ها با وسیله ای مثل قلم نوری وجود داره؟
لطفا موارد پیشنهادی خودتونو با مشخصات مورد نظر من وقیمت بگذارید

(ببخشید که طولانی شد من در این زمینه مبتدی هستم)

gooogle
18-09-2010, 13:57
دوستان در اين مورد منو هم راهنمايي كنن خيلي خيلي ممنون ميشم!

tiyam 01
18-09-2010, 14:18
تا جایی که میدونم تپلت ها قابلیت تشخیص دستخط فارسی رو ندارن
اما چند وقت پیش تو تبلیغ تبلیغ تپلت فوجیتسو دیدم نوشته بود قابلیت تشخیط دستخط فارسی رو هم داره!!!

m.mah
19-09-2010, 15:56
سلام
اولا باید بگم که منظور tiyam عزیز رو متوجه نشدم یعنی من نمیتونم با دستخط خودم روی تبلت بنویسم (بجز تبلت فوجیتسو) یا اینکه این نوشته ها رو نمیتونم به صورت تایپی داشته باشم؟لطفا توضیح بدید (و توضیح بدید که تبلت فوجیتسو مشکلی که من در پایین گفتمو حل میکنه یا نه؟)

دوما من باز هم سرچ کردم ومتوجه شدم که محصولات زیادی برای انجام کارهای گرافیکی ( ۲بعدی و ۳بعدی)تولید شدن که در این انجمن هم در موردشون بحث شده بود والبته قیمت نسبتا بالایی هم دارن که مدنظر من نیستن ولی شرکتهایی مثل lapazz و genius (و چند شرکت متفرقه) محصولاتی مثل D-note و G-note دارن که البته همونطور که گفتم باید روی اونها کاغذ گذاشته بشه و نوشته بشه تا اطلاعات وارد تبلت بشه آیا هیچ تبلتی نیست بشه مستقیم روش نوشت؟ (چون اگه میخوستم روی کاغذ بنویسم اینقدر سوال نمیکردم)
قبلا هم گفته بودم میخوام فقط به عنوان جزوه از این تبلبت استفاده کنم و قیمت زیادی نداشته باشه

سوما اگه میشه سریع جواب بدید داره ترم شروع میشه حداقل بگید این چیزایی من فکر میکنم درسته یا غلط

tiyam 01
19-09-2010, 21:07
سلام
اولا باید بگم که منظور tiyam عزیز رو متوجه نشدم یعنی من نمیتونم با دستخط خودم روی تبلت بنویسم (بجز تبلت فوجیتسو) یا اینکه این نوشته ها رو نمیتونم به صورت تایپی داشته باشم؟لطفا توضیح بدید (و توضیح بدید که تبلت فوجیتسو مشکلی که من در پایین گفتمو حل میکنه یا نه؟)

دوما من باز هم سرچ کردم ومتوجه شدم که محصولات زیادی برای انجام کارهای گرافیکی ( ۲بعدی و ۳بعدی)تولید شدن که در این انجمن هم در موردشون بحث شده بود والبته قیمت نسبتا بالایی هم دارن که مدنظر من نیستن ولی شرکتهایی مثل lapazz و genius (و چند شرکت متفرقه) محصولاتی مثل D-note و G-note دارن که البته همونطور که گفتم باید روی اونها کاغذ گذاشته بشه و نوشته بشه تا اطلاعات وارد تبلت بشه آیا هیچ تبلتی نیست بشه مستقیم روش نوشت؟ (چون اگه میخوستم روی کاغذ بنویسم اینقدر سوال نمیکردم)
قبلا هم گفته بودم میخوام فقط به عنوان جزوه از این تبلبت استفاده کنم و قیمت زیادی نداشته باشه

سوما اگه میشه سریع جواب بدید داره ترم شروع میشه حداقل بگید این چیزایی من فکر میکنم درسته یا غلط

منظور من این بود فکر نکنم تپلتی پیدا کنی که با قلم روی صفحه نمایشش بنویسی و اون به متن تایپ شده تبدیل کنه.
متن انگلیسی رو میتونن

درباره G-note هم یه کم شنیدم. فکر کنم هرچی روش بنویسی ذخیره میکنه.

tiyam 01
19-09-2010, 21:17
تو گوگل سرچ کردم تونستم متن زیر رو درباره Genius G-Note 7100 پیدا کنم. حوصله خوندش رو نداشتم خودت یخون ببین به دردت میخوره:31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با پیشرفت روز به روز بشر و بیشتر شدن مشغله و گرفتاری ها ی او ، خود همین بشر برای انجام سریع تر کارهایش نسبت به گذشته ، دست به نوآوری ها و ابداعاتی می زند تا ضمن تسلط بر زمان ، هزینه ها و بر هم ریختگی های دور و برش را سر و سامان دهد. یکی از این ابداعات ، اختراع Digital Pad هاست. Digital Padها یا همان صفحات دیجیتالی ،امروزه کاربرهای بسیاری را پیدا کرده است.امروزه استفاده ازdigital pad ها در جلسات(برای نوشتن نکات و حتی صورت جلسه) ، برای دانش آموزان و دانشجویان، فروشنده ها، بیمارستانها ، کارکنان شرکت های بیمه ، خبر نگاران و نویسنده ها و.... خیلی خیلی رواج پیدا کرده و همه آنها برای برداشتن نکات ، طرح ها و ضبط ایده هایی که ممکن است یکباره هر لحظه و هر جا به ذهنشان خطور کند و .... از آن استفاده می کنند.
معمولا بهترین ایده ها و تفکرات زمانی به ذهنمان خطور می کند که یا در حال صحبت کرن با تلفن و یا در وسط یک جلسه و ... هستیم، آنگاه ناچاریم برای اینکه یادمان نرود سریعا یک تکه کاغذ پیدا کنیم و یادداشت کنیم. با ابداع digital pad ها دیگر نگرانی از بابت از دست رفتن یا گم شدن اطلاعات که شاید یک جاهایی به جان طرف هم وابسطه بود ، عملا وجود نداشت . کسی که یکی از digital pad ها را دارد ، بلافاصله و همزمان با نوشتن مطالب و نکاتش ، تمام دست نوشته هایش به صورت دیجیتالی ضبط شده و تنها با اتصال آن به کامپیوتر می تواند به هر صورتی که تمایل دارد ، خروجی نهایی را در کامپیوترش ذخیره کند.

در میان تولید کنندگان مختلف این سری digital pad ها ، شرکت جنیوس جزو پیشگامان و بهترین ها محسوب می شود که با ایجاد تنوع مدل و قیمت بسیار مناسب توانسته سهم خیلی زیادی از بازار جهانی مربوط به digital pad ها را به خود اختصاص دهد. digital pad های این شرکت که به G-NOTE معروف هستند دارای اندازه های مختلف و قابلیت جالبی هستند.

G-NOTE ها مانند سایر digital pad ها دارای قابلیت های تقریبا یکسانی است ولی از برخی جهات دارای امکانات و ویژگی های مختص به خودش است که به شما معرفی خواهیم کرد؛

شیوه ی بکار گیری G-NOTE بسیار ساده است و براحتی می توانید با آن کار کنید. روش اتصال ان نیز از طریق USB است.شما می توانید هر لحظه و هر زمان که خواستید آنرا روشن کرده و تند و با عجله متون خود را بنویسید و تنها با فشار یک دکمه که در کنار LCDآن است تعداد صفحات زیادی را ذخیره کنید همچنین می توانید از صفحه ی دیجیتالیتان به عنوان Tablet استفاده کرده و با قلم دیجیتالی ، کاری شبیه به حرکات موس را هم انجام دهید. داشتن یک حافظه ۳۲ مگابایتی در این لوح به شما این امکان را تا در حدود ۱۰۰ صفحه از نوشته هایتان را در آن مدیریت و ذخیره کنید. وقتی که به اداره یا دفترتان بر میگردید فقط کافیست تا G-NOTE را به کامپیوتر وصل کنید و اطلاتتان را تخلیه کنید.برنامه ی G-NOTE Editor که به همراه این وسیله عرضه شده ، قابلیت دیدن، سازماندهی،تغییر و پانویسی را هم صورت دهید. ضمنا شما می توانید صفحات ضبط شده تان را در برنامه هایی نظیر WORD و OutlookوPowerPointوEXEL کپی کنید یا پیوست بزنید یا آنها را از طریق E-mail با دیگران به اشترک بگذارید.

متعجب خواهید شد ، اگر بدانید که G-NOTE ۷۱۰۰ با چه سرعتی می تواند کارهایتان را آسان ودر وقتتان صرفه جویی کند. G-NOTE ۷۱۰۰ میتواند منبع ذخیره ی اطلاعاتتان هم باشد و بمانند CoolDisk عمل کند به دلیل آنکه ضمن داشتن حافظه ی ۳۲ مگابایتی اکان اضافه کردن حافظه های SDهم وجود دارد. امکان استفاده از نوشت افزار های معمولی (کاغذ و خودکار ساده) خیال شما را در عدم استفاده از موارد مصرفی مخصوص ، راحت می کند.

در زیر به اختصار، برخی ویژگی های G-NOT ۷۱۰۰ را عنوان می کنیم:

۱) ابزاری حرفه ای برای جلسات،نکته برداری ها و یا نمایشش منظورمان.
۲) استفاده به عنوان TABLET و ویرایش تصاویر.
۳) قابلیت چرخش در چهار جهت.
۴) استفاده از هر ذو دست به آسانی.
۵) دارا بودن حافظه داخلی ، جایگاه اضافه شدن حافظه و کاربرد بعنوان COOLDISK
۶) قابلیت دخیره ۱۰۰ صقحه در حافظه ۳۲ مگابایتی.
۷) ذخیره سازی فایل ها با فرمت های exel,PowerPoint,outlook,word,PNG,PDF, و ....
۸) سایز A۴
۹) پشتیبانی از نرم افزار های OCR و اسکریپت ها.
۱۰) سرعت انتقال داده ها تا ۲۰۰۰ RPS
۱۱) ریزولوشن ۲۰۰۰ LPI
۱۲) قابلیت ۱۲میلی متر کاغذ گذاری معادل ۱۲۰ صفحه.
۱۳) استفاده از لوازم التحریر معمولی
و ....
از سایر وسایل همراه نیز می توان به:
۱) دو عدد خودکار دیجیتالی قرمز و آبی
۲) کیف چرمی
۳) کاغذ
۴) باطری
۵) کابل ارتباطی اشاره کرد.
خلاصه کلام ، G-NOTE ۷۱۰۰ وسیله ای حرفه ای برای زندگی روزانه است.

m.mah
21-09-2010, 01:15
با تشکر از tiyam عزیز بابت پیگیری زیادی که دارن
من همونطور که در پست دومم گفتم مشکلم با این نوع تبلتها اینه که باید روشون کاغذ گذاشته بشه و روی کاغذ نوشته بشه (که یه حالت پشتیبان گیری از مطالب داره وبه درد من نمیخوره)

کسی از قیمت G-noteیا D-note خبر داره؟ چند جا نوشته بود محصولات genius خوب نیست(البته در مورد کارهای گرافیکی) در این مورد چطوره؟

راستی کاغذ دیجیتالی چیه؟ به درد کار من میخوره؟ تو بازار اومده؟