ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال ابتدایی و بنیادی در پریمیر

J U N I P E R
16-09-2010, 23:48
سلام
چنتا سوال فنی دارم که تا حدی پیرامون افکت‌های پلاگین Boris Continuum Complete 7 می‌چرخه.
سیستم بنده:
CPU: AMD 6000+ X2 64bit
Ram: 2 * 1GB OCZ Dual Channel
VGA: XFX 8800 GT Alpha Dog Edition
امروز یه کلیپ HD چهار دقیقه‌ای رو گذاشتم برای اکسپورت با فرمت windows media. توی تنظیمات هم تقریبا چیزی رو تغییر ندادم. برای ویرایش از چنتا فیلتر استفاده کردم: (‌اسمش مشابه این‌هاست)
boris video noise reduction
boris brightness & contrast
audio denoise.

چهار ساعت تمام داشت رندر می‌کرد! آخر کار هم وقتی فایل wmv رو باز کردم، پیکسل‌های تقریبا درشتی نشون می‌داد (با اینکه ابعاد تصویر HD بود) و تصویر کاملا پیکسلیت بود.

چرا خروجی اونجوری بود. برای من تازه‌وارد انتخاب چه فرمتی برای خروجی بهتره؟

حذف نویز صدا و تصویر و بالا بردن روشنایی فکر نمی‌کنم چیزی باشه که اینقدر کار بکشه. با Cyberlink Power Director این کارها رو می‌کردم و به‌نسبه خیلی سریع خروجی می‌گرفتم. مشکل کجاست؟

لرزش‌گیر (Stabilizer) در پریمیوم (من از فیلتر bcc optical stabilizer استفاده کردم.)، برای لرزش‌گیری کل ویدیو رو در زمانی خیلی طولانی آنالیز می‌کنه. (برنامه‌ی imovie در مکینتاش هم برای لرزش‌گیری کلی آنالیز می‌کنه). در حالی که تو Cyberlink Power Director اصلا آنالیز قبلی صورت نمی‌گیره و نتیجه هم مطلوبه.

این همه آنالیز (وقتی نتیجه حداقل به چشم یکیه) برای چیه؟

ممنون می‌شم این سوالات رو پاسخ بدید.

سـپاس!

Mr Andersson
17-10-2010, 03:52
درود;

در کل چون پریمیر ابزاری حرفه ای تره کمتر چیزی بصورت آماده توش بچشم میخوره و باید با تغییر تنظیمات درش به نتیجه دلخواه رسید.
زمان بیشتری هم که میبره برای تجزیه و تحلیلیه که شاید در خیلی موارد بیخود باشه اما چون شما اونا رو غیر فعال نکردید اعمال شدند ولی سنگینی این پلاگین هم بی اثر نیست.

برای خروجی HD هم از برنامه Procoder استفاده کنید. برای توضیحات بیشتر جستجو کنید.

.......