مشاهده نسخه کامل
: هارد اکسترنال کدوم رو پیشنهاد میکنید FreeAgent Desk یا My Book Essential
سلام من میخوام یک هارد اکسترنال بگیرم برای تبادل اطلاعات بودجه هم حدود 90 تومان هست بین Seagate FreeAgent Desk و Western My Book Essential کدوم رو پیشنهاد میدیدظاهرا هارد به کار رفته در سیگیت همون 7200.11 هست از این لحاظ مشکلی ایجاد نمیکنه هاردی وسترن استفاده کرده سری بلاک هست یا گرین؟
بنظرتون اگه یک هارد اینترنال بگیرم با یه HDD Case بهتر نیست؟
undertaker_ss
16-09-2010, 23:59
سلام من میخوام یک هارد اکسترنال بگیرم برای تبادل اطلاعات بودجه هم حدود 90 تومان هست بین Seagate FreeAgent Desk و Western My Book Essential کدوم رو پیشنهاد میدیدظاهرا هارد به کار رفته در سیگیت همون 7200.11 هست از این لحاظ مشکلی ایجاد نمیکنه هاردی وسترن استفاده کرده سری بلاک هست یا گرین؟
بنظرتون اگه یک هارد اینترنال بگیرم با یه HDD Case بهتر نیست؟
من seagate free agent go دارم یه ساله ازش خیلی راضیم پارسال 98 تومن 500 گیگ اش رو گرفتم
منم اون موقع بین Seagate و Western digital مونده بودم که بعد از تحقیقات به عمل اومده Seagate گرفتم :31:
هر بلایی هم بگی سرش اوردم مثله سقوط از ارتفاع و اینا اما بیچاره خوب کار می کنه
اتفاقا من قبلا Free Agent Go داشتم که بدون هیچ دلیلی دیگه روشن نشد و هر کاریش هم کردم درست نشد آخر بردمش گارانتی گفت ضربه خورده و از گارانتی خارج شده حالا کی و کجا ضربه خورد بود خدا میدونه
کلا هاردهای 2.5 اینچی خیلی ضربه پذیرترند
pourya_bo2pmc
18-09-2010, 13:24
My Book Essential
من یه هفته ای هستش که گرفتم با قیمت 95/500 و خیلی هم تحقیق کردم که به این نتیجه رسیدم
undertaker_ss
19-09-2010, 20:31
اتفاقا من قبلا Free Agent Go داشتم که بدون هیچ دلیلی دیگه روشن نشد و هر کاریش هم کردم درست نشد آخر بردمش گارانتی گفت ضربه خورده و از گارانتی خارج شده حالا کی و کجا ضربه خورد بود خدا میدونه
کلا هاردهای 2.5 اینچی خیلی ضربه پذیرترند
نمی دونم والا
این هارد بیچاره من که تا حالا به دفعات ضربه خورده اما هنوز سالمه :31:
دوستم هم seagate داره اونم راضیه
البته یه چیزی هم هست گارانتی ها هر چی رو سر درنیارن که چش شده الکی میگن ضربه خورده حالا چه موبایل باشه چه هارد چه هر چیزه دیگه این جمله رو خیلی شنیدم :31:
mr_mashmash
20-09-2010, 10:22
رفيق من 3-4 ماه پيش پي گرفتن هارد اكسترنال بودم تحقيقي كه كردم از فرومهاي فارسي كه چيزي دستگيرم نشد چون به ندرت درباره اش صحبت شده. ولي توي فروم هاي خارجي نك و نال و انتقاد از سيگيت خيلي بيشتر از وسترن بود. بيشترين شكايت هم راجع به روشن نشدن/سوختن بعد از 2-3ماه بدون هيچ دليلي و داغ كردن هارد در صورت استفاده مداوم بود. حالا نه اينكه همه مشكل داشته باشنا، ولي اين موارد خيلي مطرح شده بود.
درباره وسترن تنها شكايت از نرم افزارش بود چون هربار كه وصلش ميكردي يا كامپيوتر رو ريست ميكردي كلي صفحه مياورد بالا كه واقعا رو اعصاب بود. البته با فريمور جديد اين مشكل حل شده.
در ضمن قيمت سيگيت يه 10 تومني ارزونتره، طراحيش هم به نظر من جذابتره ولي دست آخر من وسترن گرفتم راضيم.
< A L I >
20-09-2010, 10:30
من هم My Book essential و پیشنهاد می کنم .. حدود یک ماهه پیش یه ترابایتشو گرفتم و تا الان کاملا راضیم ازش .
من هم My Book essential و پیشنهاد می کنم .. حدود یک ماهه پیش یه ترابایتشو گرفتم و تا الان کاملا راضیم ازش .
لطف کنین حجم و قیمتش رو بگین. میگم این هاردهای اکسترنال کابل شبکه هم میخورن یا فقط USB2؟
من میخوام یه هارد 1ترا وسترن بخرم. چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟ یه مدل معمولی داره و یه مدلی هست 25تومنی گرونتره که نمایشگر هم داره اسمشون خاطرم نیست. لطف کنین اگه میتونین قیمت هم بدین البته منظورم هارد 3.5 هستش
My Book Essential
رو پیشنهاد میکنم ؛ مشکلـی نداره یکی از دوستانم داره ، راضـی هست :20:
Senator_Offline
20-09-2010, 20:49
من خودم my book elite دارم تومن126(یا 118 یادم نیست)عالی از همه نظر essential هم مثله همینه 96 تومن هر دو عالین.تنها فرقشون اینه که رو elite نمایشگر کوچولو داره که اطلاعات هارد رو نشون میده.:46:
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
لطف کنین حجم و قیمتش رو بگین. میگم این هاردهای اکسترنال کابل شبکه هم میخورن یا فقط USB2؟
من میخوام یه هارد 1ترا وسترن بخرم. چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟ یه مدل معمولی داره و یه مدلی هست 25تومنی گرونتره که نمایشگر هم داره اسمشون خاطرم نیست. لطف کنین اگه میتونین قیمت هم بدین البته منظورم هارد 3.5 هستش
حجم های مختلف داره من خودم essential رو پیشنهاد میکنم.my book elite و essential فقط با 2 usb وصل میشن.:10:
mr_mashmash
20-09-2010, 20:58
من هارد اکسترنال که کابل شبکه بخوره ندیدم ولی با خروجی firewire هست مدل my book media edition . قیمتش بالاتره
essential 2tb هم 195 تومن.
ویرایش : اصلاح میکنم،خروجی lan هم داره . my book world edition 1TB قیمت حدود 300 تومن
My Book Elite 1TB Black بهتره یا My Book Essential Edition 1TB؟
اولی قیمت زده 121 هزار دومدی 97هزار تومن؟ قیمتشو خوب گفتن یا گرون؟
اینا کابل شبکه هم میخورن؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.