مشاهده نسخه کامل
: دمی با قرآن
پس کدامین نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟
رحمن – 13 و 000
part gah
03-07-2011, 10:09
از آنچه به آن آگاهى ندارى، پيروى مكن، چرا كه گوش و چشم و دل، همه مسئولند.
-----------------------------------
سوره الاسراء - آیه 36
همانا خدا از مومنان جان و مالشان را به بهای بهشت خرید ، آنان در راه خدا می جنگند و می کشند و کشته می شوند. این در تورات و انجیل و قرآن وعده ی حقی بر عهده ی خدا است ، چه کسی از خدا به عهد خویش وفادار تر است؟ پس به این معامله ای که با خدا کرده اید شاد باشید و این همان کامیابی بزرگ است.
توبه - 111
از کسانی که پاداشی از شما نمی خواهند و خود هدایت یافته اند ، پیروی کنید.
یس – 21
saba_moha
19-07-2011, 12:05
ما همه شما را از مرد و زنی افریدیم و انگاه شعبه های بسیار و فرق مختلف گردانیدیم تا یکدیگر را بشناسید بزرگوارترین شما نزد خدا با تقواترین مردمند و خدا از حال شما اگاه است.
saman_bv
20-07-2011, 12:00
اي پيامبر ما چنان قرآن را بتو ميآموزيم كه آن را هرگز فراموش نكني مگر آنچه را كه خدا نخواهد به ياد تو بماند،زيرا خداوند به آنچه آشكار است و آنچه كع پوشيده و پنهان است آگاهي دارد...
سوره اعلي آيات 6 و 7
saba_moha
20-07-2011, 21:37
و نام خدا را صبح و شام با عظمت یاد کن(25) و شب را برخی( در نماز) به سجده خدا پرداز و شام طولانی را به تسبیح و ستایش او صبح گردان(26)این مردم کافر غافل همه ،دنیای نقد عاجل را دوست میدارند و انروز (قیامت) سخت سنگین را بکلی از یاد میبرند(27)
بی تردید خدا با کسانی است که پارسایی کرده اند و کسانی که نیکوکارند.
نحل - 128
H.Operator
23-07-2011, 14:51
..........لاتقنطوا من رحمة الله
.:: از رحمت خدا نا امید نشید(زمر/53) ::.
انسانهايي كه خداوند دوستشان دارد انسانهايي هستند كه::40:
از خود در برابر گناه محافظت مي كنند (۳:۷۶, ۹:۴, ۹:۷)
منصفانه قضاوت مي كنند (۵:۴۲, ۴۹:۹, ۶۰:۸)
در راه خدا تلاش و مجاهده مي كنند (۶۱:۴)
خود را براي خداوند خالص مي كنند (۲:۲۲۲, ۹:۱۰۸)
از كارهاي بد توبه مي كنند (۲:۲۲۲)
به خداوند توكل مي كنند (۳:۱۵۹)
و در برابرمشكلات صبور هستند (۳:۱۴۶)
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
از سويي ديگر, خداوند فردي را دوست ندارد كه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به او معتقد نباشد (۳:۳۲, ۳۰:۴۵)
متكبر باشد (۱۶:۲۳, ۴:۳۶, ۳۱:۱۸, ۵۷:۲۳)
به ديگران بدي كند (۳:۵۷, ۳:۱۴۰, ۴۲:۴۰)
ناسپاس باشد (۲:۲۷۶, ۲۲:۳۸)
تجاوزكار باشد (۲:۱۹۰, ۵:۸۷, ۷:۵۵)
اسرافكار باشد (۶:۱۴۱, ۷:۳۱)
ديگران را گمراه كند (۲:۲۰۵, ۵:۶۴, ۲۸:۷۷)
عهد و پيمانش را بشكند (۸:۵۸, ۴:۱۰۷)
وبه داشتن مال و ثروت شادي كند (۲۸:۷۶)
H.Operator
24-07-2011, 12:22
..............فاذکرونی اذکرکم
.::منو یاد کنید تا یاد شما باشم (بقره/152)::.
همانا کسانی که از پی ایمانشان کافر شدند سپس بر کفر خود افزودند ، هیچ گاه توبه ی آن ها پذیرفته نمی شود و آنان گمراهند.
آل عمران - 90
آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟؟
زمر 36
saba_moha
30-07-2011, 12:41
دوستان ایه 23 سوره ملک هست.اشتباه کردم.
ای رسول بگو: اوست خدایی که شما را از نیستی به هستی اورد و گوش و چشم به شما عطا کرد (تا شکر نعمتش گویید) و حال انکه بسیار کم از او شکرگذاری میکنید.
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا نُودِي لِلصَّلَاةِ مِن يَوْمِ الْجُمُعَةِ فَاسْعَوْا إِلَى ذِكْرِ اللَّهِ وَذَرُوا الْبَيْعَ ذَلِكُمْ خَيْرٌ لَّكُمْ إِن كُنتُمْ تَعْلَمُونَ
اى كسانى كه ايمان آورده ايد
چون براى نماز جمعه ندا درداده شد به سوى ذكر خدا بشتابيد و داد و ستد را واگذاريد
اگر بدانيد اين براى شما بهتر است
وای بر هر عیب جوی هرزه زبان...
سوره همزه آیه 1
و کسانی که در [تخریب] آیات ما کوشیدند که ما را عاجز کنند ، آنها اهل دوزخ اند.
حج - 51
پس آیا کسی که در طلب رضای خداست همانند کسی است که دچار خشم خدا شده و جای او جهنم است؟
آل عمران - 162
... و خدا صاحب بخشش بی کران است.
آل عمران – 174
خدا می خواهد بر شما آسان گیرد ، و آدمی ناتوان آفریده شده است.
نساء – 28
آگاه باش که اولیای خدا را نه بیمی است و نه اندوهگین می شوند.
همانان که ایمان آوردند و همواره پرهیزکاری دارند.
یونس - 62 و 63
टीડીમીડીજ
29-08-2011, 11:24
واما وای به حال کسی که کارنامه ی زندگیش از پشت سربه دست چپش داده شود، زیرا دیری نمیگذرد که با دیدن نامه ی خود ناله و فریادش بلند شود و در شعله های افروخته جهنم میسوزد....
سوره انشقاق آیات 10،11،12
وَاللَّـهُ غَالِبٌ عَلَىٰ أَمْرِهِ وَلَـٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ
خداوند بر کار خود پیروز است، ولی بیشتر مردم نمیدانند!
بخشی از آیه 21 سوره مبارکه یوسف
کسانی که دوست دارند زشتکاری در حق مومنان شایع شود ، برای آن ها در دنیا و آخرت عذابی پر درد خواهد بود ، و خدا می داند و شما نمی دانید.
نور - 19
... در گناه و تعدی دستیار هم نشوید، ...
مائده - 2
part gah
11-10-2011, 18:57
و انكحوا الایامى منكم و الصالحین من عبادكم و امآئكم ان یكونوا فقرآء یغنهم الله من فضله و الله واسع علیم.
مردان بى زن و زنان بى شوهر، بردگان و كنیزان صالح را تزویج كنید. چنانچه آنان فقیر باشند، خداوند از فضل خود غنى و بى نیازشان مىسازد. كه خداوند رحمتش وسیع و به احوال بندگان خود آگاه است.
---------------------------------------------------------------------------------------------
سوره نور، آیه 32»
part gah
14-10-2011, 13:58
یا ایهاالنبی قل لازواجک و بناتک و نساءالمومنین یدنین علیهن من جلابیبهن ذلک ادنی ان یعرفن فلا یوذین و کان الله غفورا رحیما»
ای پیامبر، به زنان و دخترانت و نیز به زنان مومنین بگو خود را بپوشانند تا شناخته نشوند و مورد اذیت قرار نگیرند. و خداوند بخشنده مهربان است.
--------------------------------------
آیه 9 - سوره احزاب
و خداوند به آن چه در دل پنهان مي دارند داناتر است.
-------------
آيه ي 23 سوره ي انشقاق
part gah
24-10-2011, 14:36
رَبَّنَا وَاجْعَلْنَا مُسْلِمَيْنِ لَكَ وَمِن ذُرِّيَّتِنَا أُمَّةً مُّسْلِمَةً لَّكَ وَأَرِنَا مَنَاسِكَنَا وَتُبْ عَلَيْنَآ إِنَّكَ أَنتَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ
پروردگارا! ما را تسليم فرمان خود قرار ده و از دودمان ما امتي كه تسليم فرمانت باشد به وجود آور، و طرز پرستش خودت را به ما نشان ده، و توبه ما را بپذير، كه تو تواب و رحيمي.
------------------------------------------------------------------------
بقره - آیه ی 128
part gah
25-10-2011, 16:54
وَلَوْ يُعَجِّلُ اللّهُ لِلنَّاسِ الشَّرَّ اسْتِعْجَالَهُم بِالْخَيْرِ لَقُضِيَ إِلَيْهِمْ أَجَلُهُمْ فَنَذَرُ الَّذِينَ لاَ يَرْجُونَ لِقَاءنَا فِي طُغْيَانِهِمْ يَعْمَهُونَ
اگر همانگونه كه مردم در بدست آوردن خوبيها عجله دارند، خداوند (به كيفر اعمالشان) مجازاتشان كند عمرشان به پايان ميرسد (و همگي نابود خواهند شد) ولي آنها كه اميد لقاي ما را ندارند بحال خودشان رها ميكنيم تا در طغيانشان سرگردان شوند.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
یونس - آیه ی 11
H A M A S
25-10-2011, 17:13
وَالسَّابِقُونَ الْأَوَّلُونَ مِنَ الْمُهَاجِرِینَ وَالْأَنْصَارِ وَالَّذِینَ اتَّبَعُوهُم بِإِحْسَانٍ رَضِیَ اللّهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا عَنْهُ
و پيشگامان نخستين از مهاجران و انصار و كسانى كه با نيكوكارى از آنان پيروى كردند خدا از ايشان خشنود و آنان [نيز] از او خشنودند و براى آنان باغهايى آماده كرده كه از زير [درختان] آن نهرها روان است هميشه در آن جاودانهاند اين است همان كاميابى بزرگ
آیهی 100 سورهی توبه
part gah
27-10-2011, 21:03
أَلَمْ يَعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ هُوَ يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ وَيَأْخُذُ الصَّدَقَاتِ وَأَنَّ اللّهَ هُوَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ
آيا نميدانند كه تنها خداوند توبه را از بندگانش ميپذيرد و صدقات را ميگيرد و خداوند توبه پذير و مهربان است.
--------------------------------------------------
توبه- آیه 104
H A M A S
27-10-2011, 21:25
مِن قَبْلُ هُدًى لِّلنَّاسِ وَأَنزَلَ الْفُرْقَانَ إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ بِآيَاتِ اللّهِ لَهُمْ عَذَابٌ شَدِيدٌ وَاللّهُ عَزِيزٌ ذُو انتِقَامٍ ﴿۴﴾
پيش از آن براى رهنمود مردم فرو فرستاد و فرقان [=جداكننده حق از باطل] را نازل كرد كسانى كه به آيات خدا كفر ورزيدند بىترديد عذابى سختخواهند داشت و خداوند شكست ناپذير و صاحب انتقام است
سوره مبارکه آل عمران
H A M A S
27-10-2011, 21:30
«لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَهًً لِّلَّذِينَ آمَنُواْ الْيَهُودَ وَ الَّذِينَ أَشْرَكُواْ
هر آينه سرسختترين دشمنان نسبت به مسلمانان و مومنين را يهوديان و مشركين خواهي يافت.» (مائده: 82 )
part gah
31-10-2011, 14:42
يُثَبِّتُ اللّهُ الَّذِينَ آمَنُواْ بِالْقَوْلِ الثَّابِتِ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَفِي الآخِرَةِ وَيُضِلُّ اللّهُ الظَّالِمِينَ وَيَفْعَلُ اللّهُ مَا يَشَاءُ
خداوند كساني را كه ايمان آوردند بخاطر گفتار و اعتقاد ثابتشان ثابت قدم ميدارد، هم در اين جهان و هم در سراي ديگر، و ستمگران را گمراه ميسازد (و لطف خود را از آنها بر ميگيرد) و خداوند هر كار را بخواهد (و صلاح بداند) انجام ميدهد.
part gah
06-11-2011, 21:40
قُلْ هَلْ یَسْتَوِی الَّذِینَ یَعْلَمُونَ وَ الَّذِینَ لا یَعْلَمُونَ
آیا آنان كه میدانند با آنان كه نمیدانند برابرند؟
----------------------------------------------------------------
زمر- آيه 5
مسلماً خداوند این را که برای او شریک قائل شوند نمی بخشد و آنچه فروتر از آن باشد برای هر که بخواهد می بخشد، ...
نساء - 48
part gah
13-05-2012, 15:08
ذلک بان الله لم یک مغیرا نعمه انعمها علی قوم حتی یغیروا ما با انفسهم
این [کیفر] بدان سبب است که خداوند نعمتی را که بر قومی ارزانی داشته تغییر نمی دهد، مگر آنکه آنان آنچه را در دل دارند تغییر دهند.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
آیه 11- سوره رعد
planetmercury
26-06-2012, 00:12
ذَٰلِكَ بِأَنَّ اللَّـهَ لَمْ يَكُ مُغَيِّرًا نِّعْمَةً أَنْعَمَهَا عَلَىٰ قَوْمٍ حَتَّىٰ يُغَيِّرُوا مَا بِأَنفُسِهِمْ ۙ وَأَنَّ اللَّـهَ سَمِيعٌ عَلِيمٌ
اين [كيفر] بدان سبب است كه خداوند نعمتى را كه بر قومى ارزانى داشته تغيير نمىدهد، مگر آنكه آنان آنچه را در دل دارند تغيير دهند، و خدا شنواى داناست.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
آیه 53- سوره الأنفال
planetmercury
26-06-2012, 00:21
قُلْ هَلْ یَسْتَوِی الَّذِینَ یَعْلَمُونَ وَ الَّذِینَ لا یَعْلَمُونَ
آیا آنان كه میدانند با آنان كه نمیدانند برابرند؟
----------------------------------------------------------------
زمر- آيه 5
دوست خوبم آيه 9 هستش
Mohammad Yek110
26-06-2012, 08:02
قُل هُوَ لِلَذین امَنُوا هُدیً و شِفاءٌ.
بگو: ((این [کتاب] برای کسانی که ایمان آورده اند هدایت و درمان است ))
(فصلت/44)
رنگ الهیِ [توحیدی بگیرید] و چه رنگی از رنگ الهی خوش تر است؟...
بقره - آیه 138
part gah
18-08-2012, 05:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*آیه 58- سوره انفال
hamijoon
18-08-2012, 14:56
وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِي وَلَا نَصِيرٍ
هرگز يهود و نصاري از تو راضي نخواهند شد، (تا به طور کامل، تسليم خواستههاي آنها شوي، و) از آيين (تحريف يافته) آنان، پيروي کني. بگو: «هدايت، تنها هدايت الهي است!» و اگر از هوي و هوسهاي آنان پيروي کني، بعد از آنکه آگاه شدهاي، هيچ سرپرست و ياوري از سوي خدا براي تو نخواهد بود.
البقرة - آيه 120
رستگار15
23-08-2012, 22:07
کسی که میدونه باید قرآن بخونه در قبالش هم مسئوله!!
عمل بهش واجبه!!
قصر فردوس به بازار عمل میبخشند
بهتره بدونیم :چشمها را باید شست اما ایندفعه از نگاه حرام ،عکس حرام ،فیلم حرام :41:
و اگر فهمیدیم :
یا أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّهُ ارْجِعِی إِلی رَبِّكِ راضِیَهً مَرْضِیَّهً فَادْخُلِی فِی عِبادِی وَ ادْخُلِی جَنَّتِی » (فجر / 27تا30) تو ای روح آرام یافته-به سوی پروردگار بازگرد در حالیكه هم تو از خوشنودی و هم او از تو خشنود است- پس در سلك بندگانم درآی-و در بهشتم وارد شو.
Ice Pain
28-08-2012, 14:30
ترجمه آیات 50 ، 51 ، 52 سوره احزاب .... !
اى پيامبر! ما همسران تو را كه مهرشان را پرداختهاى براى تو حلال كرديم، و همچنين كنيزانى كه از طريق غنايمى كه خدا به تو بخشيده است مالك شدهاى و دختران عموى تو، و دختران عمهها، و دختران دايى تو، و دختران خالهها كه با تو مهاجرت كردند (ازدواج با آنها براى تو حلال است) و هرگاه رن با ايمانى خود را به پيامبر ببخشد (و مهرى براى خود نخواهد) چنانچه پيامبر بخواهد مىتواند او را به همسرى برگزيند؛ اما چنين ازدواجى تنها براى تو مجاز است نه ديگر مؤمنان؛ ما مىدانيم براى آنان در مورد همسرانشان و كنيزانشان چه حكمى مقرر داشتهايم (و مصلحت آنان چه حكمى را ايجاب مىكند)؛ اين بخاطر آن است كه مشكلى (در اداى رسالت) بر تو نباشد (و از اين راه حاميان فزونترى فراهم سازى)؛ و خداوند آمرزنده و مهربان است! (50) ---- (موعد) هر يك از همسرانت را بخواهى مىتوانى به تاخير اندازى، و هر كدام را بخواهى نزد خود جاى دهى؛ و هرگاه بعضى از آنان را كه بركنار ساختهاى بخواهى نزد خود جاى دهى، گناهى بر تو نيست؛ اين حكم الهى براى روشنى چشم آنان، و اينكه غمگين نباشند و به آنچه به آنان مىدهى همگى راضى شوند نزديكتر است؛ و خدا آنچه را در قلوب شماست مىداند، و خداوند دانا و بردبار است (از مصالح بندگان خود با خبر است، و در كيفر آنها عجله نمىكند)! (51) --- بعد از اين ديگر زنى بر تو حلال نيست، و نمىتوانى همسرانت را به همسران ديگرى مبدل كنى ( بعضى را طلاق دهى و همسر ديگرى به جاى او برگزينى) هر چند جمال آنها مورد توجه تو واقع شود، مگر آنچه كه بصورت كنيز در ملك تو درآيد! و خداوند ناظر و مراقب هر چيز است (و با اين حكم فشار قبايل عرب را در اختيار همسر از آنان، از تو برداشتيم). (52)
ای رسول ما به امت بگو که بر من درست این وحی می رسد که خدای شما خدائی است یکتا پس آیا شما تسلیم امر او خواهید شد؟/آیه108 سوره انبیاء
hamijoon
30-09-2012, 15:55
(سوره الرعد آیه 28)
الَّذِينَ آمَنُواْ وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِكْرِ اللّهِ أَلاَ بِذِكْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
آنان که ايمان آورده اند و دلهايشان به ياد خدا آرامش می يابد آگاه باشيد كه دلها به ياد خدا آرامش می يابد .
part gah
07-10-2012, 07:31
نامه ای از خدا
سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرد ه ام و نه با تو دشمنی کرد ه ام. (ضحی ۱-۲)
افسوس که هر کس را به تو فرستادم تا به تو بگویم دوستت دارم و راهی پیش پایت بگذارم او را که نه، مرا به سخره گرفتی. (یس ۳۰)
و هیچ پیامی از پیام هایم به تو مرسید مگر از آن روی گردانیدی.(انعام ۴)
و با خشم رفتی و فکر کردی هرگز بر تو قدرتی نداشته ام(انبیا ۸۷)
و مرا به مبارزه طلبیدی و چنان توهم زده شدی که گمان بردی خودت بر همه چیز قدرت داری. (یونس ۲۴)
و این در حالی بود که حتی مگسی را نمی توانستی و نمی توانی بیافرینی و اگر مگسی از تو چیزی بگیرد نمی توانی از او پس بگیری (حج ۷۳)
پس چون مشکلات از بالا و پایین آمدند و چشمهایت از وحشت فرو رفتند، و قلبت آمد توی گلویت و تمام وجودت لرزید چه لرزشی، گفتم کمک هایم در راه است و چشم دوختم ببینم که باورم میکنی اما به من گمان بردی چه گمان هایی .( احزاب ۱۰)
تا زمین با آن فراخی بر تو تنگ آمد پس حتی از خودت هم به تنگ آمدی و یقین کردی که هیچ پناهی جز من نداری، پس من به سوی تو بازگشتم تا تو نیز به سوی من بازگردی ، که من مهربان ترینم در بازگشتن. (توبه ۱۱۸ )
وقتی در تاریکی ها مرا بزاری خواندی که اگر تو را برهانم با من میمانی، تو را از اندوه رهانیدم اما باز مرا با دیگری در عشقت شریک کردی( .انعام ۶۳-۶۴)
این عادت دیرینه ات بوده است، هرگاه که خوشحالت کردم از من روی گردانیدی و رویت را آن طرفی کردی و هروقت سختی به تو رسید از من ناامید شده ای. (اسرا ۸۳)
آیا من برنداشتم از دوشت باری که می شکست پشتت؟ (سوره شرح ۲-۳)
غیر از من خدایی که برایت خدایی کرده است ؟ (اعراف ۵۹)
پس کجا می روی؟ (تکویر ۲۶ )
پس از این سخن دیگر به کدام سخن می خواهی ایمان بیاوری؟ (مرسلات ۵۰)
چه چیز جز بخشندگی ام باعث شد تا مرا که می بینی خودت را بگیری؟(انفطار ۶)
مرا به یاد می آوری ؟ من همانم که بادها را می فرستم تا ابرها را در آسمان پهن کنندو ابرها را پاره پاره به هم فشرده می کنم تا قطره ای باران از خلال آن ها بیرون آید و به خواست من به تو اصابت کند تا تو فقط لبخند بزنی، و این در حالی بود که پیش از فرو افتادن آن
قطره باران، ناامیدی تو را پوشانده بود (روم۴۸ )
من همانم که می دانم در روز روحت چه جراحت هایی برمی دارد ، و در شب روحت را در خواب به تمامی بازمی ستانم تا به آن آرامش دهم و روز بعد دوباره آن را به زندگی برمی انگیزانم و تا مرگت که به سویم بازگردی به این کار ادامه می دهم. (انعام ۶۰)
من همانم که وقتی می ترسی به تو امنیت می دهم (قریش ۳)
برگرد، مطمئن برگرد، تا یک بار دیگه با هم باشیم (فجر ۲۸-۲۹)
تا یک بار دیگه دوست داشتن همدیگر را تجربه کنیم. (مائده ۵۴)
Master Root
23-10-2012, 12:03
فقط همین آیه است که توی سخت ترین لحظات زندگی به دادم رسیده نه هیچ کس دیگه:
الیس الله بکاف عبده
آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست؟
Ice Pain
30-01-2013, 23:01
سوره بقره آیه 230
و اگر بار سوم او را طلاق داد، دیگر آن زن براى او حلال نمى شود تا این که زن، خود را به همسرى مردى دیگر درآورَد. پس اگر همسر دوم او را طلاق داد، بر زن و همسر گذشته اش ـ اگر مى پندارند که حدود خدا را بر پا مى دارند ـ گناهى نیست که با عقد مجدد به یکدیگر باز گردند. اینها مقرراتى است که خدا آن ها را بیان مى کند تا مردمى که اهل دانشند از آن بهره برند!!!
فرارسیدن قیامت در (بر اهل) آسمانها و زمین، سنگین و دشوار و گران است، فرا نرسد شما را مگر به یکباره و ناگاه و بدون آنکه شما را خبر دهد. اعراف آيه 187
اى کسانى که ایمان آوردهاید، از صبر و نماز کمک بگیرید که خداوند با صابران است.بقره آیه ۱۵۳
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.