ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری

masoud002
16-09-2010, 17:32
سلام دوستان
دیروز من یک گوشی d880 خریدم که در اون مموری کارت نبود به فروشنده گفتم ولی اون گفت که گوشیهای سامسونگ هیچکدومشون داخل کارتنشون مموری کارت ندارن و باید جداگانه براش بخری میخواستم ببینم درست میگه یا نه چون این اولین گوشی سامسونگی هست که خریدم
در ضمن توی مشخصات گوشی نوشته که قابلیت tv-out داره ولی کابلی توی کارتنش نبود میخواستم بدونم کلا ندارن و باید جداگانه خریداری بشه یا مال من نداشت
یک سوال دیگه ایا d880 داخل جعبش 2 عدد باتری داره یا یکی؟ چون جایی خوندم نوشته بود که دو تا باتری داره ولی مال من یکی داره
سپاس

گرافيكار
16-09-2010, 19:27
در مورد كارت تقريبا درست گفته
خيلي از گوشياي سامسونگ همراهشون كارت ندارن
ولي جديدا هستن گوشييي كه كارت هم همراهشونه
در مورد كابل نمويدونم
ولي باتري رو فكر كنم همون يكي باشه

d.b23
20-09-2010, 15:12
سلام دوستان
دیروز من یک گوشی d880 خریدم که در اون مموری کارت نبود به فروشنده گفتم ولی اون گفت که گوشیهای سامسونگ هیچکدومشون داخل کارتنشون مموری کارت ندارن و باید جداگانه براش بخری میخواستم ببینم درست میگه یا نه چون این اولین گوشی سامسونگی هست که خریدم
در ضمن توی مشخصات گوشی نوشته که قابلیت tv-out داره ولی کابلی توی کارتنش نبود میخواستم بدونم کلا ندارن و باید جداگانه خریداری بشه یا مال من نداشت
یک سوال دیگه ایا d880 داخل جعبش 2 عدد باتری داره یا یکی؟ چون جایی خوندم نوشته بود که دو تا باتری داره ولی مال من یکی داره
سپاس
1.کارت تو جعبش نداره
2. کابلم تو چعبه هیچ سامسونگی نیست
3.تمام سامسونگ ها 1 باتری دارن.فقط گوشی های چینی تو جعبشون چند تا باتری دارن

Hero027
21-09-2010, 15:18
1.کارت تو جعبش نداره
2. کابلم تو چعبه هیچ سامسونگی نیست
3.تمام سامسونگ ها 1 باتری دارن.فقط گوشی های چینی تو جعبشون چند تا باتری دارن

دقیقا" درسته

kantona07
22-09-2010, 02:02