PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدا دادن پاور

reza_kami
16-09-2010, 13:03
سلام من یه پاور گرین 430 وات دارم
اخیرا مشکلی که برام پیش اومده اینه که وقتب سیستمم روشن میشه بعد از 1 دقیقه یه صدایی مثل اینکه شیر آب رو باز گذاشتی میده مثل زمانی که فن خراب مییشه صدا میده . مشکلی برام پیش نیومده تا حالا ولی متوجه شدم وقتی برق بیشتر سیستم نیاز داره بدتر میشه مثلا وقتی کارت شبکه رو روشن میکنم یا زمانی که فلش مموری وصل میکنم و ...
به نظرتون داره میسوزه ؟ چه کار باید کنم ؟
به نظر من یکی از آی سیاش مشکل داره
در شمن مشکل از فن پاور هم نیست چون فنش رو باز کردم به صورت جدا روشنش کردو و روغن کاری کردم اما بازم صدا میده:13:
ممنون میشم کمکم کنید

reza_kami
17-09-2010, 09:04
جوابی نیست ؟

subtittelmehdi
28-09-2010, 19:36
آره دیگه اخر های عمر پاورتون باید فاتحهای براش بگرین و یکی دیگه بخرین . هر چه زود تر هم این کار انجام بدید بهتر چون ممکنه به دیگر قطعاتتون هم آسیب بزنه .

xzero
28-09-2010, 20:32
سلام من یه پاور گرین 430 وات دارم
اخیرا مشکلی که برام پیش اومده اینه که وقتب سیستمم روشن میشه بعد از 1 دقیقه یه صدایی مثل اینکه شیر آب رو باز گذاشتی میده مثل زمانی که فن خراب مییشه صدا میده . مشکلی برام پیش نیومده تا حالا ولی متوجه شدم وقتی برق بیشتر سیستم نیاز داره بدتر میشه مثلا وقتی کارت شبکه رو روشن میکنم یا زمانی که فلش مموری وصل میکنم و ...
به نظرتون داره میسوزه ؟ چه کار باید کنم ؟
به نظر من یکی از آی سیاش مشکل داره
در شمن مشکل از فن پاور هم نیست چون فنش رو باز کردم به صورت جدا روشنش کردو و روغن کاری کردم اما بازم صدا میده:13:
ممنون میشم کمکم کنید

اگه گارانتی داره که سریع بفرست برای گارانتی چون ممکنه به قطعات دیگه هم اسیب برسونه !! اگه نداره که باید یکی دیگه بخری!!

S3aman
28-09-2010, 22:11
گارانتی گرین خیلی خوبه بدون سوال عوض می کنند. بهتره ببری و تعویض کنید اگر زمانش تموم نشده.

HORROR
29-09-2010, 12:16
سلام
دوستمون میگه فن رو ورداشته پاک کرده دیگه چه گارانتی؟ منم چند روزه پیش پاورم سوخت و خاموش شد ولی از روی کنجکاوی دوباره روشن کردم دیگه کاملا نابود شد بعدش بازش کردم دیدم کاملا معلومه همه چیزش سوخته..حالا بدشانسی اینه که 2 ماه از گارانتی مونده و منم بی اطلاع.. اگه قبول نکردن زنگ بزن و بگو فقط باز کردم و نگاهی انداختم بهش یکمیم خودتو بزن به سادگی قبول میکنن 100%.. آدرسشم میدون فردوسی - خیابان سپهبد قرنی - وبعد خیابان سمیه باید باشه ببر اونجا یه نوشو میدن بهت

darBdarII
14-10-2010, 23:27
جوابی نیست ؟

به نظر من بهتره قید این پاور رو بزنید و یکی دیگه تهیه کنی
پاوری که باز بشه و یا تعمییر بشه دیگه ایمنی نداره و استفاده ازش خطرناکه

IRANER
07-11-2010, 19:49
سلام دوستان
منم یه مشکل مشابه با اقای reza kami داشتم ...
یه مدتیه بعد از روشن کردن کامپیوتر یه صدایی مثل شیر اب می شنوم ولی بعد از 1-2 دقیقه از بین می ره
و صدای خیلی کمی می اد
یعنی مشکل از پاور ه؟ شاید فنه cpu باشه ؟
پاورم گرین 535 هست ..یک ساله ازش استفاده می کنم ..
با تشکر

Life24
07-11-2010, 21:03
سلام دوستان
منم یه مشکل مشابه با اقای reza kami داشتم ...
یه مدتیه بعد از روشن کردن کامپیوتر یه صدایی مثل شیر اب می شنوم ولی بعد از 1-2 دقیقه از بین می ره
و صدای خیلی کمی می اد
یعنی مشکل از پاور ه؟ شاید فنه cpu باشه ؟
پاورم گرین 535 هست ..یک ساله ازش استفاده می کنم ..
با تشکر

مال من هم همین طوری بود
دقیقا بعد از چند دقیقه از بین میره
مال همسایه ما هم همین طوری بود
ولش کردم خودکار درست شد
فن هاش صدا میده اکثرشون