مشاهده نسخه کامل
: شناسایی ویروسها
miss leila
16-09-2010, 12:35
سلام
شاید سوالم مسخره باشه .اما دوست دارم بدونم .
من تعداد کمی از ویروسها رو میشناسم میخوام لطف کنیدهر کس میتونه کمکم کنه بدونم چجوری باید شناساییشون کنم .از کجا بفهمم که این توی کامپیوتر هست ویروس یانه؟
آخه آنتی ویروسا هم که همه رو نمیشناسن.
اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم
kazme_gheyz
16-09-2010, 12:41
سلام
شاید سوالم مسخره باشه .اما دوست دارم بدونم .
من تعداد کمی از ویروسها رو میشناسم میخوام لطف کنیدهر کس میتونه کمکم کنه بدونم چجوری باید شناساییشون کنم .از کجا بفهمم که این توی کامپیوتر هست ویروس یانه؟
آخه آنتی ویروسا هم که همه رو نمیشناسن.
اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم
مگه ویروسا یکی یا دوتا هستند که بشه شناسایی کرد؟
روتکیت ها و در های برگشت و تروجان ها و حتی فیک انتی ها
مگر میشه به این اسونی تشخیص داد؟
شاید الانه رویه سیستم همه چند تا بک دور و اکسپلوییت تمیز خونه کرده مگر کسی میدونه؟ یا میتونه شناسایی کنه؟
مگر با توجه به نکات خیلی خاص و ... که اگرم متوجه بشی نمیتونی پاکش کنی مگر با انتی ویروس چون روش های دستی زیاد موثر نیست و..
miss leila
16-09-2010, 13:05
مگه ویروسا یکی یا دوتا هستند که بشه شناسایی کرد؟
روتکیت ها و در های برگشت و تروجان ها و حتی فیک انتی ها
مگر میشه به این اسونی تشخیص داد؟
شاید الانه رویه سیستم همه چند تا بک دور و اکسپلوییت تمیز خونه کرده مگر کسی میدونه؟ یا میتونه شناسایی کنه؟
مگر با توجه به نکات خیلی خاص و ... که اگرم متوجه بشی نمیتونی پاکش کنی مگر با انتی ویروس چون روش های دستی زیاد موثر نیست و..
مرسی از پاسختون
نگفتم یکی دوتان خب اگه هر کسی ویروسهایی که میشناسه رو بگه شاید بشه یه جورایی شناسایی کرد.
منم چون زیادن کمک خواستم دیگه.
ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه که چیکار باید کرد؟یا چه آنتی ویروسی از بقیه مطمئن تره؟
kazme_gheyz
16-09-2010, 13:25
شما یه انتی ویروس نصب کن از همه مطمئن ترخه به تاپیک اورژانش سیستم های الوده هم مراجعه کن
و مطالعه کن
miss leila
16-09-2010, 14:08
شما یه انتی ویروس نصب کن از همه مطمئن ترخه به تاپیک اورژانش سیستم های الوده هم مراجعه کن
و مطالعه کن
ممنونم از راهنماییتون و معرفی تاپیک
keihanmirzaei
16-09-2010, 14:15
به نظر منم اگه دوست داری یک پزشک خوب در زمینه ویروسها بشی بهترین راه کسب تجربه در این زمینه و آشنایی با مشکلات دیگران در این زمینه ست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.