مشاهده نسخه کامل
: چری A15 یا پروتون؟
حمید جان
16-09-2010, 04:22
سلام
دوستان میشه بگید از بین چری A15 و پروتون کدوم...
1- قیمتش مناسبتره؟
2-فضاش بیشتر؟
3-قطعاتش ارزون تره؟:13:
4-خوشتیب تره؟
عیباشون چیه؟
راستی کدومشون ABS و airbag داره؟
ممنون
MoHaMaD ZaNd
16-09-2010, 12:08
دوست عزیز مسلما چری قیمتش کمتره ولی یه آشغال به تمام معناست ! خواهش میکنم طرفش نرو !
Crash Test شو خواستی بگو واست بزارم !
farshad bugatti
16-09-2010, 12:59
اول مشخص کن که کدوم مدل پروتون رو میخوای؟!
خب قطعات که مال چری ارزون تره قیمتش مناسب تر! و فضای هم بد نیست اما مدل پروتون مشخص نشده که بگم فضاش چه جوریه!
بحث قیافه و تیپ هم که سلیقه ای هستش اما خب چری از لحاز قیافه خیلی ضعیفه!
هر کدوم عیب هایی دارن بزرگترین عیب چری کیفیت ساخت بسیار پایینش است! و قطعاتش کم یابه! و از لحاز خدمات پس از روش ضعیف!
هر دو بازار فروش ضعیفی دارن. پروتون نسبتا خریدش عاقلانه تره اما گزینه های زیادی تو این رنج هستش اگه مبلغ و انتظارات خودتون رو کامل بگید بهتر میتونیم شما رو راهنمایی کنیم.
پروتون بگیر
دلیلشو دوستان گفتن
چری با شتاب 14 ثانیه ای و قدرت موتور 87 اسب بخاری خودش و طراحی ظاهری بسیار بد ایمنی نامناسب که تست تصادفشو میتونید برید ببینید که یکی از ضعیفترین خودروهای تست شده است
هنوز نیومده چند عیب ازش دیده شده صفحه کلاچش اتوماتیکه که در ترافیک های سنکین داغ میکنه و از کار میفته و صدای غیر عادی هم داره
خوبیهاشم آلایندگی یورو 3 و قابلیت گازسوز شدن و یک قابلیت دیگه ماشینهای چینی اونهم داشتن آپشنهای متعدد
فکر نمیکنم قابل مقایسه با هیچ محصولی از پروتون باشه و اگر این خودرو رو با پراید مقایسه میکردید بهتر بود
farshad bugatti
16-09-2010, 14:05
چری با شتاب 14 ثانیه ای و قدرت موتور 87 اسب بخاری خودش و طراحی ظاهری بسیار بد ایمنی نامناسب که تست تصادفشو میتونید برید ببینید که یکی از ضعیفترین خودروهای تست شده است
هنوز نیومده چند عیب ازش دیده شده صفحه کلاچش اتوماتیکه که در ترافیک های سنکین داغ میکنه و از کار میفته و صدای غیر عادی هم داره
خوبیهاشم آلایندگی یورو 3 و قابلیت گازسوز شدن و یک قابلیت دیگه ماشینهای چینی اونهم داشتن آپشنهای متعدد
فکر نمیکنم قابل مقایسه با هیچ محصولی از پروتون باشه و اگر این خودرو رو با پراید مقایسه میکردید بهتر بود
نه مقایسه با پراید که بی انصافیه! پراید مگه خودش چیش درسته که بخوایم از تعریف کنیم!
اما در کل چری خودش ماشین خوب و مطمئنی نیست!
تست تصادفو از کجا ببینیم
MoHaMaD ZaNd
16-09-2010, 23:02
بفرمایین ! اینم Crash Test این آشغال چینی ! از یوتیوب گرفتم براتون !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amirfiri
17-09-2010, 21:52
کلا بزرگترین عیب ماشینهای چینی ایمنشون هست که شامل همین ماشینم می شه.
چینی ها همه چی ماشین رو تونستن کپی کنن غیر از ایمنیش!
اگه دنبال چری میری فقط ویاناتیپ2برو که فوق العاده امکانات بروزی داره و فراتر از یه ماشین زیر 15میلیونیه اما A15اصلا پیشنهاد نمیشه چون خریدش منطقی نیست
اگه دنبال پروتون میری جز جن2بقیش زیاد تعریفی نداره وحتی از لحاظ قیمتی هم نمیصرفه!فقط جن2
yassin_car
19-09-2010, 13:23
ماشین های چینی از نظر ایمنی و کیفیت حتّی از سمند هم پایین ترند.
پروتون ویرا را هم توصیه نمی کنم. این ماشین میتسوبیشی گالانت دهه 90 بوده که در مالزی با نام پروتون و کیفیت پایین تر عرضه می شود و منتاژ آن در ایران به مراتب آن را بی کیفیت تر می کند.
توصیه ی من ال90 فول پارس خودرو به قیمت 16 میلیون تومان است:
-با کیفیت ترین خوددروی منتاژ داخل بعد از ماکسیما،مزدا3،ویتارا و مگان.
-مصرف بسیار کم.
-خودروی سال2005 اروپا با 3 ستاره ی ایمنی.
-توان بیشتر.
-امکانات بالا.
-و... .
پروتون ویرا را هم توصیه نمی کنم. این ماشین میتسوبیشی گالانت دهه 90 بوده که در مالزی با نام پروتون و کیفیت پایین تر عرضه می شود و منتاژ آن در ایران به مراتب آن را بی کیفیت تر می کند.
-مصرف بسیار کم.
-توان بیشتر.
-امکانات بالا.
-و... .
ال90عالیه اما از وقتی که شد16میلیون واقعا نمی ارزه خیلی پرو هستن تا یه خودرو ازش استقبال میشه میلیونی میکشن روش:41:الان نسبتا E1بهتره چون فقط2چیز نسبت به فولش نداره و بیشتر می ارزه...
farshad bugatti
20-09-2010, 15:06
-مصرف بسیار کم.
-توان بیشتر.
-امکانات بالا.
-و... .
ممنون از راهنماییتون اما خوب ال 90 هم مشکلات خودشو داره! که همه جا گفتیم اما چون پست شما خیلی تکمیل بود گفتم من تکمیل ترش کنم اینکه با کمبود قطعات شدید رو به روست!
ال90عالیه اما از وقتی که شد16میلیون واقعا نمی ارزه خیلی پرو هستن تا یه خودرو ازش استقبال میشه میلیونی میکشن روش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gifالان نسبتا E1بهتره چون فقط2چیز نسبت به فولش نداره و بیشتر می ارزه...
نگو ال 90 ارزش خرید نداره بگو که مدل E2 اون ارزش نداره! اون وقت همه گیج میشن!
منم با شما موافقم!
E1 از لحاز قیمتی از تندر اقتصادی، اقتصادی تره!
نگو ال 90 ارزش خرید نداره بگو که مدل E2 اون ارزش نداره! اون وقت همه گیج میشن!
منم با شما موافقم!
E1 از لحاز قیمتی از تندر اقتصادی، اقتصادی تره!
وقتی که بگم16نومان همه فکرشون به سمت مدل فول E2میره دیگه دوست عزیز!
در ضمن نگفتم ارزش خرید نداره گفتم با این قیمت نمی ارزه........
yassin_car
22-09-2010, 11:47
حالا چند هزار تومن هزینه ی بیشتر بابت قطعات یدکی آن هم برای هر چند ماه یا سال یک بار دلیل نمی شود که ماشین چینی ارجح
باشد!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.