PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آنتی ویروس مناسب برای نت بوک

ajdar_2006
16-09-2010, 02:14
سلام به همگی
من امروز یه asus 1005pe گرفتم و میخوام نرم افزارهاشو ردیف کنم.حالا با توجه به اینکه کلا نت بوک ها توان پردازشی بالایی ندارن چه انتی ویروسی و پیشنهاد میکنید که هم قوی باشه هم بسیار سبک؟؟؟
من خودن واسه pc ام از کسپرسکای استفاده میکنم و ازش راضیم ولی واسه نت بوک خیلی سنگینه.حالا موندم که چی نصب کنم.اگه کمکم کنین ممنون میشم:20:

_ermia
16-09-2010, 19:54
سلام
چرا لپ تاپ ها توان پردازشی بالا ندارند؟! درسته دسکتاپ ها اصولا قویترند اما این موضوع بیشتر تو زمینه کارت گرافیک هست (گرچه لپ تاپ هایی هم هستند که بهترین کارت گرافیک ها رو دارند و برای بازی هستند اصولا)
دیگه الان برای لپ تا ها هم سی پی یو های خوب و قوی کار میشه، رم و کش بالا هم که دارند اکثرا
شما هم که میگید جدید گرفتید لپ تاپ رو دیگه، پس مشکلی نیست
مطمئن باشید مشکلی پیدا نمیکنه، البته اگر از نظر خوب یا بد بودن آنتی ویروس ها میخواید مسئله رو بررسی کنید، که تو بخش آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی راجع بهش زیاد بحث شده
اما اگر با کاسپر مشکلی ندارید و فقط مسئله سر نکشیدن لپ تاپ هست که نگران نباشید.
من هم رو یه لپ تاپ 1.700 ای هم رو یه لپ تاپ 800 تومنی کاسپر ریختم و سر سوزنی هم مشکل ایجاد نکرده از نظر کند شدن و ... (البته این 800 تومنیه جزو لپ تاپ های جدید محسوب میشه و اون یکی بیشتر از 1 سال از جدید بودنش گذشته)
شما اول کاسپر رو نصب کن، بعد اگر دیدی مشکل داری و لپ تاپ نمیکشه پاکش کن و دنبال آنتی ویروس دیگه بگرد

H@mid-Vista
17-09-2010, 13:47
به نظر من پر سرعت ترین برنامه ضد ویروس ناد 32 هست
حتما نسخه اسمارت سكوریتی بزن كه فایروال هم داره
آپدیت كردنش هم ساده است.

sheivan6220
18-09-2010, 06:17
سلام به همگی
من امروز یه asus 1005pe گرفتم و میخوام نرم افزارهاشو ردیف کنم.حالا با توجه به اینکه کلا نت بوک ها توان پردازشی بالایی ندارن چه انتی ویروسی و پیشنهاد میکنید که هم قوی باشه هم بسیار سبک؟؟؟
من خودن واسه pc ام از کسپرسکای استفاده میکنم و ازش راضیم ولی واسه نت بوک خیلی سنگینه.حالا موندم که چی نصب کنم.اگه کمکم کنین ممنون میشم:20:

سلام رفسق توی سایت ---------.com یه سر بزن نرم افزار آنتی ویروس از طرف شرکت مایکروسافت گذاشته
و اگر ویندوزت اورجینال باشه جواب میده و از طریق اینترنت هم باید آپدیتش کنی من نصب کردم خوبه.

---------- Post added at 07:17 AM ---------- Previous post was at 07:16 AM ----------

سلام به همگی

سلام رفیق توی سایت ---------.com یه سر بزن نرم افزار آنتی ویروس از طرف شرکت مایکروسافت گذاشته
و اگر ویندوزت اورجینال باشه جواب میده و از طریق اینترنت هم باید آپدیتش کنی من نصب کردم خوبه.