مشاهده نسخه کامل
: بدترین درس ارایه شده در دانشگاه
c30tehran
15-09-2010, 17:10
به نظر شما بدترین درسی که تو دانشگاه ارایه می شه چیه؟
به نظر من دروس عمومی و مخصوصا معارف و اخلاق
دروس برنامه نویسی هم استاد خوبی نداشتم
ardalan_zapata
15-09-2010, 17:20
وصیت امام !!!!
alisahaf70
15-09-2010, 17:23
فیزیک 2 !!!!!!!!!!
A.M.D.D.E.V.I.L
15-09-2010, 17:27
استاتیک:2:
بدترینش فیزیک دو هستش ! مخصوصا برای من و هم رشته ای هام ( آخه من نمی دونم کجای فیزیک دو به مهندسی عمران ربط داره که باید پاسش کنیم ؟!! ... البته پاس شده ها، ولی بالاخره حرس آدم درمیاد که یه درس بی ربط و بخونه )
وصیت امام !!!!
مگه این هم درسه ؟! ;-)
mohsen_gh1991
15-09-2010, 17:42
وصایای امام.
masud-000000
15-09-2010, 18:21
تئوری احتمال(با اینکه نمیدونم چیه ولی از اسمش مشخصه:31:)
teraktor2003
15-09-2010, 18:25
بدترینش فیزیک دو هستش ! مخصوصا برای من و هم رشته ای هام ( آخه من نمی دونم کجای فیزیک دو به مهندسی عمران ربط داره که باید پاسش کنیم ؟!! ... البته پاس شده ها، ولی بالاخره حرس آدم درمیاد که یه درس بی ربط و بخونه )
مگه این هم درسه ؟! ;-)
حالا خوبه شما فقط فیزیک 2 داشتین,برای معدن بیچاره فیزیک 3 به چه دردی می خوره؟!!!:18:
درس های عمومی همه چرت بودن من که همیشه روی مرز پاسشون کردم:31:
parsa5564
15-09-2010, 18:31
ترمو دینامیک 2
با همون بالایی :46:
اندیشه اسلامی 1 و 2
موافقم.. ما ايراني هستيم و مسلمان خلاصه چه كم و چه زياد از دين شرعيت و... آگاه هستيم..
درسي مثل انديشه 1و2 بايد تو دروس دانشگاه باشه اونم با تايمي 1 ساعت ُ نيم براي هر كدوم ولي درسي
مثل تنظيم بايد فقط 45 دقيقه براش كنار بذارن.. يه جايي خودنده بودم كه بعد از اعتياد مسايل جنسي
بيشترين آمار طلاق رو دارن ؛ يعني واقعا جاي فكر نداره كه طرف بياد تو دانشگاه آموزش ببينه تا چند سال بعد
تو اجتماع بتونه موفق باشه.. جايي زندگي مي كنيم كه هميشه نسيه مهم تر از نقد بوده..
میشه درسای عمومی تون رو بگین
M A T I N
15-09-2010, 23:34
همه ی درساهای عمومی:2:
مخصوصا اندیشه و انقلاب
hamijoon
16-09-2010, 00:11
انديشه اسلامي & وصايا
انقلاب 11 شدم
همه رو هم نوشته بودم عین کتاب
بعد از چند سال هنوز تو کفم که آخه چرا
alisahaf70
16-09-2010, 08:05
موافقم.. ما ايراني هستيم و مسلمان خلاصه چه كم و چه زياد از دين شرعيت و... آگاه هستيم..
درسي مثل انديشه 1و2 بايد تو دروس دانشگاه باشه اونم با تايمي 1 ساعت ُ نيم براي هر كدوم ولي درسي
مثل تنظيم بايد فقط 45 دقيقه براش كنار بذارن.. يه جايي خودنده بودم كه بعد از اعتياد مسايل جنسي
بيشترين آمار طلاق رو دارن ؛ يعني واقعا جاي فكر نداره كه طرف بياد تو دانشگاه آموزش ببينه تا چند سال بعد
تو اجتماع بتونه موفق باشه.. جايي زندگي مي كنيم كه هميشه نسيه مهم تر از نقد بوده..
اخه تنظیمم تنظیم نیست علم و صنعت جزوه ی تنظیمش فقط داده های اماریه که اگه جمعیت بره بالا باید امکاناتش هم فراهم شه و از این جور چیزای اجتماعی اموزشی نیست که به درد فردای کسی بخوره انقدر حفظیو چرنده که یکی از بدترین درساست
mahdi7610
16-09-2010, 08:15
به نظر من دروس عمومی جز دورس خوبی هستند فقط واسه بالا بردن معدل
دروس برنامه نویسی ، شبکه ، لینوکس ، سیستم عامل ، مهندسی نرم افزار ... دروس خیلی خوبی هستند چون دید شما را نسبت به رشته ای که می خونید خیلی افزایش می ده .
بعضی دروس مثل اصول مدیریت و نظریه زبانها و ریاضیات ( جبر خطی عددی ، انالیز ، منطق ریاضی ) جزء دروس مزخرف دانشگاه هستند . :2:
mahdi7610
16-09-2010, 08:27
اخه تنظیمم تنظیم نیست علم و صنعت جزوه ی تنظیمش فقط داده های اماریه که اگه جمعیت بره بالا باید امکاناتش هم فراهم شه و از این جور چیزای اجتماعی اموزشی نیست که به درد فردای کسی بخوره انقدر حفظیو چرنده که یکی از بدترین درساست
توی پیام نور یه کتاب تنظیم جمعیت بود ، واقعا هم تنظیم جمعیت بود .
باور کنید توی کتاب های رشته های پزشکی همچین کتابی را نمی تونستید پیدا کنید که ریز و درست مسائل جسمانی را توضیح داده باشه .
حتی یک تصویر کشیده بود که واقعا دیگه فجیع بود :دی
اما متاسفانه اون کتاب عوض شد ( شاید به خاطر محتویاتش و بی جنبه بودن بچه ها :دی)
الان یه کتاب اومده که فقط جمعیت و اماری را توضیح میده که به نظر من یک دهم اون کتاب هم نبود .
Tenacious
16-09-2010, 19:41
به نظر من دروس عمومی جز دورس خوبی هستند فقط واسه بالا بردن معدل
دروس برنامه نویسی ، شبکه ، لینوکس ، سیستم عامل ، مهندسی نرم افزار ... دروس خیلی خوبی هستند چون دید شما را نسبت به رشته ای که می خونید خیلی افزایش می ده .
بعضی دروس مثل اصول مدیریت و نظریه زبانها و ریاضیات ( جبر خطی عددی ، انالیز ، منطق ریاضی ) جزء دروس مزخرف دانشگاه هستند . :2:
من دروس عمومیم پایین ترین نمره رو داشتن تو دانشگاه!!!
مگه این هم درسه ؟! ;-)
بابا گلي به جمالتون باز خوب تو عمران شما حساب كتاب داريد...شايد فيزيك مرتبط بشه
ما بچه ها علوم پزشكي به كي شكايت كنيم كه فيزيك عمومي داريم!!:19:
اخه...به شقيقه چه ربطي داره
منِ علوم آزمايشگاهي فيزيك عمومي ميخوام چيكار:19:
only4u-m
16-09-2010, 21:31
به نظر من برنامه نویسی و لینوکس
:18::18::18::18::18: داداش اگر این درسها بده پس به نظر شما چه درسی خوبه؟!!!!!!
بدترین درس = تنظیم خانواده :27:
خدا رو شکر من دانشگاه آزادی نیستم که بخوام وصیت نامه بخونم :2::21:
naderfar
16-09-2010, 21:47
برنامه نویسی اسمبلی
M A T I N
16-09-2010, 21:49
انقلاب 11 شدم
همه رو هم نوشته بودم عین کتاب
بعد از چند سال هنوز تو کفم که آخه چرا
منم دقیقا همین اتفاق واسه اندیشم افتاد
حالا من هیچی دوستم قشنگ موبایل رو در آورده بود از روی عکس های که قبلا گرفته بود جوابهارو نوشت جفتمون 10.5 شدیم ...:19:
خدا رو شکر من دانشگاه آزادی نیستم که بخوام وصیت نامه بخونم
فک نکنم فقط واسه آزاد باشه آخه ما هم داریم :41:
يادش بخير ؛ ما يه استاد داشتيم كه به راحتي و كامل برامون توضيح ميداد..!
davood.2008
16-09-2010, 22:14
سلام دوستان گل
من که رشتم علوم ازمایشگاهیه زیاد با درس های عمومی مشکل نداشتم
مثلا ادبیات کتاب برگزیده متون رو پاس کردم همون جلسه دوم با استادش که یه خانوم جا افتاده و مهربون بود رفیق شدم و تا اخر ترم حرص 20 تا دختر رو در اوردم اخرم گرفتم 19.5 :41:
اندیشه و معارف هم خوب بود در واقع تو کا ترم تونستیم به کلمه اموزنده بفهمیم و در کنا درس هایی مثل انگل و ویروس برامون جالب بود
اما بدترین درس از نظر من *** تنظیم خانواده و جمعیت *** هست
تو قسمت تنظیم یه خانوم از دانشکده بهداشت میومد کلی حرف های مزخرف میزد هی میگفت باید این قدر قرص بخورین فلان قرص تو این ماه اثر میکنه نمی دونم این دو رنگ قرص رو باید فلان کنین اخه یکی نبود به این خانوم بگه من ما قراره این قرص ها رو بخوریم که یه ترم 45 تا پسر رو الاف کردی به ماچه .... یا کلاس جمعیت یه اقایی میومد میگفت فلان کشور اینقدر جمعیت داره ورشدش اینه و کلی حرف های الکی دیگه ... بدتر از همه کلاس این دو نفر ساعت 10-12 بود یعنی قبل از غذا . جونمون به لبمون میومد تا تموم بشه بریم سلف اخرم وقتی میرفتم از ته دیگ برنج خبری نبود :19:
فکر کنم شد یه خاطره نه :46:
یا علی...
rosenegarin13
16-09-2010, 22:17
تمام درسهای عمومی...آدم به خیالش عمومی بر میداره که معدلش بیاد بالا ولی زهی خیال باطل...:27:
انقلاب من کتابش را تقریباً خوردم که توپ بدم امتحانشو؛ اُپن بوک بود :27:
c30tehran
16-09-2010, 22:44
من که سر کلاس معارف نمی دونم همش خوابم می برد؟!؟
aaaammmm87
16-09-2010, 22:48
چه تاپیک جالبی فکر کنم واسه منی که کامپیوتر خوندم بدترین و چندش آورترینشون فیزیک الکتریسته بود 3 ترم فقط حذفش کردم و یه تابستون که 40 روزی شب و روز خودم رو تو خونه حبس کردم تونستم 11 بگیرم یادش بخیر :دی
M A T I N
17-09-2010, 00:23
چه تاپیک جالبی فکر کنم واسه منی که کامپیوتر خوندم بدترین و چندش آورترینشون فیزیک الکتریسته بود 3 ترم فقط حذفش کردم و یه تابستون که 40 روزی شب و روز خودم رو تو خونه حبس کردم تونستم 11 بگیرم یادش بخیر :دی
خوبه پس الکترومغناطیس نداشتی :27:
sanaz_German
17-09-2010, 01:14
تربیت بدنی --- زبان عمومی :13:
majid.khaledi
17-09-2010, 01:29
موازنه انرژی مهندسی شیمی
Hamid-kakero
17-09-2010, 06:16
فيزيك الكتريسيته ومغناطيس+تاريخ فرهنگ و تمدن اسلامي كه مزخرف ترين درس دنياست.درسي كه فك مي كردم 20 ميگيرم مرتيكه.............بهم داد16
یکی از دوستان گفت که ما مسلمونیم و از این جور مسائل آگاهیم ...
آخه دوست عزیز ...
شما بگو ... گناه منی که هنوز نوزاد بودم اومدن توی گوشم اذان گفتند و مسلمانم کردند ! واسم شناسنامه مسلمونی گرفتند ...
حالا که بزرگ شدم میفهمم که همش دروغه و دینم رو عوض کردم !
اما اگر بگم دینم رو عوض کردم به جرم اینکه مرتد ( نمیدونم چی چی ) هستم اعدامم میکنند !
اون وقت مجبورم بشینم ده ساعت تاریخ صدر اسلام رو که همش جنگ و خون و خون ریزی بوده بخونم ...
یا وصایای آقای امام رو با اون ادبیات فوق قوی شون که میگه :
لکن امریکا شد و ما هم میتوانیم ...
شما شاید نخواهید ولی خواه شما شکایت نکنید لکن حق پیروز است ... :41:
حالا تکلیف من چیه ؟
B a r a n
17-09-2010, 10:41
مگه دروس عمومی آزاد و دولتی فرق دارن ؟ برای یک رشته
t.sunami
17-09-2010, 11:34
فیزیک 1 برا برقیا
برای چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18:
داداش یه توضیح میدی؟؟؟
برای چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18:
داداش یه توضیح میدی؟؟؟
چون مباحثش هیچ ارتباطی به برق نداره من که پایین ترین نمرمو تو دانشگاه از این درس گرفتم(تنها درسی که c شدم)
ardalan_zapata
17-09-2010, 11:51
آخه درسای تخصصی مربوط به رشته هست و حتما علاقه ای به اون رشته وجود داشته به همین دلیل اون درسا با وجود اینکه سخته ولی خوندش لذت بخشه
ولی عمومی ها واقعا آزار دهندست :دی
تازه جدیدا یه درسی برای ما گذاشتن به نام :
آشنایی با مبانی دفاع مقدس :دی
hermione
17-09-2010, 15:35
مهندسی برق سخت ترین درساش ( اختصاصی ) چیه ؟ گرایش الکترونیک و قدرت
sina_oonline
17-09-2010, 15:48
یه سوال چرا درس "اندیشه های امام" کلاس های برادران و خواهران جدا برگزار میشه؟مگه حرف خاصی سر این کلاس زده میشه؟
موازنه انرژی مهندسی شیمی
عزیزم پس ازچیه مهندسی شیمی خوشت میاد؟؟:18:
منکه عاااااشق این درسم
takethatter
19-09-2010, 22:40
هر چی درس معارفه. از شانسم هم 12 واحد معارف دارم.:37: (مار از پونه بدش میاد...)
iman0007
19-09-2010, 22:48
عزیزم اینجور که من از بقیه شنیدم باید بپرسی درسهای آسونش چیه...:31:
pooyaabi
19-09-2010, 23:04
يادش بخير ما با چه مصيبتي اين رياضي 1 رو پاس كرديم :19:
يادش مي افتم خندم ميگيره
ترم 1 تيريپ برداشتيم كي ميره پيش استاد بذار هر كار مي خواد بكنه
ترم دو همش واسه استاد اره :31:
MOHAMMAD2010
19-09-2010, 23:13
یه سوال چرا درس "اندیشه های امام" کلاس های برادران و خواهران جدا برگزار میشه؟مگه حرف خاصی سر این کلاس زده میشه؟
فکر نکنم همه دانشگاها جدا باشه !
اصولا این جور رشته ها همیشه ریاضی ، معادلات این جور درساشون سخته ( البته مدار های الکتریکی که به نظرم غولیه برا خودش )
majid.khaledi
20-09-2010, 00:12
عزیزم پس ازچیه مهندسی شیمی خوشت میاد؟؟:18:
منکه عاااااشق این درسم
استادمون خوب نبود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی یاد نگرفتیم و ناپلئونی پاس کردیم
البته علاقه من به مهندسی شیمی نیست.به رشته ای هست که باهاش میتونم تو ارشد بهش برسم:40:
استادمون خوب نبود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی یاد نگرفتیم و ناپلئونی پاس کردیم
البته علاقه من به مهندسی شیمی نیست.به رشته ای هست که باهاش میتونم تو ارشد بهش برسم:40:
خوب پس امیدوارم دروسی مثل مکانیک سیالات و ترمودینامیک و پالایش و انتقال حرارت و جرم و ..... رد کنی
Last Night
20-09-2010, 19:45
بدترین اخلاق
بهترین مدار و کلا اختصاصیا
Dr.FANOOS
20-09-2010, 19:59
تئوری احتمال(با اینکه نمیدونم چیه ولی از اسمش مشخصه:31:)
مسعود ناراحتم کردی خفن! تئوری احتمالات و کاربرد آن کیک شکلاتی رشته صنایع هست.قلبم رو شکوندی!:31:
.................................................. .................................................. .....
به نظر من همه چی به استاد ربط داره.مثلا اندیشه 1 متنفر بودم وقتی استاد حاضری من رو می زد به هر بهونه میومدم بیرون و قید کلاس رو می زدم اما اندیشه 2 یه استاد توپ داشتیم و من از کلاس هاش لذت می بردم.البته اندیشه 2 قشنگیش این بود که یه خرده تاریخی شده بود!
با کلاس انقلاب هم حال می کردم چون استادش نفسش گرم بود می رفتم ته کلاس می خوابیدم و چون آخرین کلاس روزم بود در وقتم صرفه جویی می شد هم 2 واحد پاس می شد هم اینکه استراحت روزانه ام رو کرده بودم.این رو هم کاملا جدی گفتم حتی یک جلسه اش رو هم(البته به غیر از جلسه اول) بیدار نبودم! دستش درد نکنه نفس گرمی داشت! :31:
من به خاطر اینکه 48 درصد زبان(سراسری) رو زده بودم 4 واحد پیش نیاز زبان خورده بودم افتضاح بود چون هیچ چیز هم به معلوماتم اضافه نکرد.
در ضمن من که توی دبیرستان عاشق فیزیک بودم به طور کل از فیزیک زده شدم:41:فقط به خاطر استاد!
pooria-ir
20-09-2010, 20:07
بطور کلی بدترین دروس اینا هستن
اخلاق اسلامی ... اندیشه اسلامی...اقتصاد اسلامی...جامعه شناسی اسلامی و ... :27:
amirtoty
20-09-2010, 20:16
استاتیک:2:
چرا خوب؟؟:18:
برنامه نویسی و لینوکس
به این قشنگی:36:
ترمو دینامیک 2
بچه های شیمی که با ترمو حال میکنن!:5:
موازنه انرژی
:13:
برنامه نویسی اسمبلی
درس به این جالبی :18:
شماها پس برید رشتتونو عوض کنید بهتره!!!!
حاظرم این درسایی که میگیدو هزار بار پاس کنم:40:
ولی اینارو اسمشونم نشنوم...
وصایا:2:
انقلاب:2:
اندیشه:2:
آیین:2:
قرائت:2:
و کلا هرچی به اسلام مربوط باشه!!!:2:
amirtoty
20-09-2010, 20:25
کلا ما که درسای اختصاصی تلاش میکنیم نمره بالا بگیریم که نمره ضعیف دروس عمومی جبران کنه!!!!! :grrr:
اینجا هم که میبینم اغلب بچه ها همین وضعیتو دارن!
Dr.FANOOS
20-09-2010, 20:58
کلا ما که درسای اختصاصی تلاش میکنیم نمره بالا بگیریم که نمره ضعیف دروس عمومی جبران کنه!!!!! :grrr:
اینجا هم که میبینم اغلب بچه ها همین وضعیتو دارن!
متاسفانه بعضی از دوستان چون به رشته شون علاقه ندارند از درس تخصصی خودشون بدشون میاد!
البته من خداروشکر نمرات دروس عمومیم بالا هست و توی معدلم خیلی کمکم می کنند.در کل به نظر من نمره اصلا مهم نیست هرچقدر تجربه ی کاریت بیشتر باشه(مخصوصا بچه های مهندسی) و هرچقدر نرم افزار بیشتری بلد باشی و اطلاعات کاربردی بیشتری داشته باشید درآینده موفق تر هستید.البته در مراکز دولتی برای استخدام معدل مهم هست ولی من یه شرکت خصوصی عمرانی رو دیدم اصلا کاری به معدل نداشتند و کارایی فرد مهم بود!
این درس های مضخرف هم خیلی راحت می شه هم ازشون نمره گرفت هم اینکه خاطره داشت:31:
LiveTime
20-09-2010, 22:30
خوبه پس الکترومغناطیس نداشتی :27:
الکترومغناطیس سرشار از استدلاله
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
بستگی به توانائی خودتون داره
خیلی ها درس الکترومغناطیس براشون وحشتناکه ولی به نظرم اینطور نیست
الکترومغناطیس به الکترولیسانس برق معروفه
همه چی به علاقه آدم بسنگی داره
hermione
22-09-2010, 12:44
عزیزم اینجور که من از بقیه شنیدم باید بپرسی درسهای آسونش چیه...:31:
میشه بگید اگه برق آسونه شما به چه رشته ای میگید سخت ؟
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
الکترومغناطیس سرشار از استدلاله
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
بستگی به توانائی خودتون داره
خیلی ها درس الکترومغناطیس براشون وحشتناکه ولی به نظرم اینطور نیست
الکترومغناطیس به الکترولیسانس برق معروفه
همه چی به علاقه آدم بسنگی داره
آره منم شنیدم الکترومغناطیس خیلی سخته:31:
Masoud-Susa
22-09-2010, 13:47
منظورش این نبود که برق آسونه...منظورش اینه که تو رشته برق درس آسون پیدا نمیشه!:31:
MasterGeek
22-09-2010, 14:04
الکترومغناطیس درسی هست که یا میفهمی و خیلی ساده و شیرینه (یکی از مهمترین کلیدهاش هم آنالیز برداری و تجسم فضائی هست) یا اینکه نمیفهمیش و کلا خفن ترین درس قابل تعریف لیسانسه :دی
من از عمومی ها کلا بدم میومد (بغیر از ادبیات که بد نبود....) ولی باقیشون رو فقط میگرفتم که بره....یه چیزی تو مایه های بختک....
iman0007
22-09-2010, 14:22
عزیزم منم خودم الکترونیک قبول شدم...و با توجه به سختی این رشته،انتخاب رشته کردم.همه ی درسهای تخصصیش سخته،چون ریاضیات زیادی نسبت به سایر رشته ها داره.ولی مطمئن باش با علاقه همه ی قضایا حله.
brave_ie
22-09-2010, 14:39
بدترین درس وجود نداره یا من هنوز پیدا نکردم
ولی بدترین تجربم مال معادلات بوده:19:
Dr.FANOOS
22-09-2010, 23:08
بدترین درس وجود نداره یا من هنوز پیدا نکردم
ولی بدترین تجربم مال معادلات بوده:19:
واااااااااااااااای.............
من عاشق معادلات بودم با وجود اینکه شاید در آینهده به کارم هم نیاد خیلی خوب می خوندمش!
تقریبا جزو درس هایی بود که بعد از پاس کردن جزوه استاد رو پاره نکردم!:31:
t.sunami
23-09-2010, 14:04
بچه ها ریاضی 1 وفیزیک 1 سخته؟؟سرفصلهاشو میشه بگین+یه جزوه خوب
hermione
23-09-2010, 15:53
منظورش این نبود که برق آسونه...منظورش اینه که تو رشته برق درس آسون پیدا نمیشه!:31:
عجب سوتــــــی دادم از همه معذرت :31::31::31::31::31:
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
این سوال منم هست
اگه میشه چند تا کتاب معتبر و خوب هم معرفی کنید
تا اونجایی که فهمیدم فیزیک 1 مباحث حرکت و دینامیک ولی ریاضی 1 نمیدونم چیه .
reza2pars
23-09-2010, 16:10
ریاضی مهندسی
نه زیاد سخت نیستن
من ریاضی1 رو 18.96 شدم فیزیک 1 هم 19.20 شدم:27:.
ریاضی 1:
حد
پیوستگی
مشتق
دیفرانسیل
توابع نمایی و وارون و لگاریتمی و مثلتاتی(هاپر بولیکها)
کاربرد مشتق
انتگرال 1 گانه
تکنیک های انتگرال گیری
حجم و مساحت و کار و ... (کاربردانتگرال)
معادلات پارامتری
مختصات قطبی
اعداد مختلط
کتاب ما حسابگان جیمز استوارت( کل جلد 1 و فصل 1 جلد 2 ) بود
Dr.FANOOS
23-09-2010, 21:10
این سوال منم هست
اگه میشه چند تا کتاب معتبر و خوب هم معرفی کنید
تا اونجایی که فهمیدم فیزیک 1 مباحث حرکت و دینامیک ولی ریاضی 1 نمیدونم چیه .
سرفصل های ریاضی 1:
1-توابع و حدود(دامنه - برد- مثلثات - توابع ترکیبی- حدود تابع - پیوستگی- خواص توابع)
2-مشتقات(سرعت - میزانهای تغییر - خط مماس بر منحنی - تقریب - قاعده زنجیری - مشتقات مراتب بالاتر - مشتقگیری ضمنی )
3-کاربردهای دیگر مشتق(اکسترمم - تقعر و تحدب - هوپیتال - مسائل بهینه سازی - یک سری قضایای جانبی)
4-انتگرال ها(انتگرال معین - تعیین مساحت زیر منحنی - قضیه مقدار میانگین - انتگرال نامعین - قضیه حساب دیفرانسیل و انتگرال)
5-توابع معکوس(معکوس تابع یک به یک - مشتق تابع معکوس - معکوس توابع مثلثاتی)
6-لگاریتم ها و نماییها(لگاریتم طبیعی - انتگرال منتج به لگاریتم - تابع نمایی -لگاریتم در هر پایه-تابع توان کلی-چند کاربرد نماییها-توابع هذلولوی-معکوس توابع هذلولوی)
7-روش های انتگرال گیری(جانشانی-جز به جز -فرمول تحویل-انتگرال های مثلثاتی- جانشانی مثلثی و هذلولوی-انتگرال توابع گویا و کسرهای جزئی-انتگرال مجازی و قاعده سیمپسون)
8-دنباله و سری ها(نامتناهی و متناهی-آزمون های مقایسه و انتگرال-همگرایی مطلق و مشروط-آزمون نسبت و ریشه-سری های توانی-مشتق گیری و انتگرال گیری از سری-قضیه تیلور-سری مکلورن و تیلور-روش نیوتن)
9-مختصات قطبی و اعداد مختلط
.................................................. ........................
شما در یک ماه و نیم اول 4 سال دبیرستان رو از اول می خونید و به احتمال زیاد امتحان میان ترم شما از همین بخش های 1 و 2 و 3 هست.و در زمان اندکی استاد با سرعت نور بقیه رو تدریس می کنه.اگر خودتون رو با استاد تنظیم نکنید منتظر افتادن از این درس باشید. خیلی از این درس ها در ترم بعدی شما در ریاضی 2 و معادلات دیفرانسیل و فیزیک 2 کاربرد داره.پس خوب یاد بگیرید.
یکی از بچه های ترم آخری عمران به من گفت من الان هر چی مشکل دارم از زمان ریاضی 1 هست چون ریاضی 1 رو همینجوری فقط پاس کردم.
در ضمن شما اگر ریاضی 1 رو در ترم 1 پاس نکنید در ترم بعدی برای انتخاب واحد به مشکل می خورید چون ریاضی 1 پیش نیاز درس های زیادی هست!
من خودم کتاب سیلورمن رو خوندم کتاب خیلی سختی هست به شما پیشنهاد می کنم کتاب توماس رو بخونید خیلی عالی توضیح داده تمرین های خیلی خوبی هم داره.در ضمن حتما یه کتاب حل المسائل هم جور کنید چون شاید به مشکل بخورید! یه کتاب دیگه هم توی ذهنم هست ولی هر کاری می کنم اسمش یادم نمی یاد! یادم اومد براتون می نویسم:46:
ریاضی عمومی چیه؟؟؟
همون ریاضی 1 ؟؟؟؟
Dr.FANOOS
23-09-2010, 21:17
سرفصل های فیزیک 1:
1-اندازه گیری
2-حرکت در یک بعد
3-نیرو و قانون های نیوتن
4-حرکت دوبعدی و سه بعدی
5-کاربرد قوانین نیوتن
6-تکانه
7-دستگاه ذرات
8-سینماتیک چرخشی
9-دینامیک چرخشی
10- تکانه ی زاویه ای
11-انرژی 1: کار و انرژی جنبشی
12-انرژی 2: انرژی پتانسیل
13-انرژی 3: پایستگی انرژی
14-گرانش
فیزیک 1 رو تقریبا همه کتاب هالیدی رو تدریس می کنند برای این هم حتما حل المسائل پیدا کنید.
یه نکته ی بسیار مهم:
دو نوع کتاب هالیدی داریم بچه های مهندسی برای خرید کتاب هالیدی حتما نام دیگر نویسندگانش رو یعنی کرین و رزنیک رو ذکر کنید!
همچنین برای کتاب هالیدی انواع و اقسام حل المسائل ها رو داریم از استاد بپرسی بهتون می گه از کدوم انتشارات بخرید من نمی گم که تبلیغ نشه یه وقت خدایی نکرده!:31:
من توی دبیرستا عاشق فیزیک بودم اما توی دانشگاه به طور کل از فیزیک زده شدم!:41:
در ضمن این دوتا پست آخری هیچ ربطی به این تاپیک نداشت فقط به خاطر سوال دوستان پاسخ دادم!:46:
تو دانشگاه همش جزوه میده استاد؟؟
کتاب نمیخرین؟؟؟؟؟؟
یکی از دوستام تو یه سال همش 2 3 تا کتاب خریده بودددددد
Dr.FANOOS
23-09-2010, 21:23
ریاضی عمومی چیه؟؟؟
همون ریاضی 1 ؟؟؟؟
بله ولی الان دیگه همون ریاضی صداش می کنند!:31:
ریاض 1======>4 واحد
ریاضی 2=====>4 واحد
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
تو دانشگاه همش جزوه میده استاد؟؟
کتاب نمیخرین؟؟؟؟؟؟
یکی از دوستام تو یه سال همش 2 3 تا کتاب خریده بودددددد
استاد جروه هم می ده شاید هم نده ! یکی رو می خواد که مثل این منشی های پادشاه ها هر چی از دهن استاد پرید بیرون رو بنویسه!:31:
به خاطر همین اکثرا به کتاب خریدن روی میارن.در ضمن لازم نیست که شما حتما بخرید.دو راه وجود داره برای فرار کردن از کتاب خریدن:
1-دوست شدن با ترم بالایی ها و درخواست کتاب های سال قبلشون یا اگر آشنایان شما دانشجو هستند هم می شه ازشون کتاب رو گرفت.
2-کتاب خونه ی دانشگاه.شما می تونید هر دو هفته هم تمدید کنید و در طول ترم کتاب دانشگاه دست شما باشه.اینجا کتاب به دست کسی می رسه که زودتر رفته باشه پیش مسئول کتابخونه!:31:
B a r a n
23-09-2010, 21:24
4 واحد ؟!!
من تو چارت رشته دیدم 3 واحد بود.
Dr.FANOOS
23-09-2010, 21:26
در ضمن شما می تونید کتاب های دسته دوم رو توی انقلاب(مخصوصه تهرانی ها است البته شهرهای دیگر رو اطلاع ندارم) با قیمت پایین بخرید.البته این رو هم حتما باید از استاد بپرسید که ویرایش چندم رو باید تهیه کنیم؟؟؟؟:46:
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
4 واحد ؟!!
من تو چارت رشته دیدم 3 واحد بود.
شما رشته تون احتمالا مهندسی نیست!:5:
البته اینی هم که من گفتم برای دانشگاه های دولتی هست از آزاد اطلاع کاملی ندارم!:46:
B a r a n
23-09-2010, 21:42
اتفاقا من رشته م مهندسی هست
برق هم قبول شدم .
خودم تو چارت درس ها دیده بودم که 3 واحد زدن .
دانشگاه دولتی هم دیدم .
Dr.FANOOS
23-09-2010, 21:51
اتفاقا من رشته م مهندسی هست
برق هم قبول شدم .
خودم تو چارت درس ها دیده بودم که 3 واحد زدن .
دانشگاه دولتی هم دیدم .
نمی دونم:13:....خیلی عجیبه ولی حتما یه سر پیش آموزش برو ما که 8 واحد پاس کردیم توی کارنامه هم ثبت شده! عجیبه...حالا من چارت درسیم رو الان اسکن می گیرم توی تاپیک صنایع می ذارم!
alidata2010
23-09-2010, 22:04
شما زیادی پاس کردی 3 واحده:31:
Dr.FANOOS
23-09-2010, 22:40
شما زیادی پاس کردی 3 واحده:31:
بابا اذیت نکنید...من قلبم باتری هستا!!!:31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما باعث شدید من یک سری اطلاعات محرمانه ی خودم رو نشونتون بدم!!!!:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M . Sayid
23-09-2010, 23:01
منم برق قبول شدم ریاضی 1 سه واحده
Dr.FANOOS
23-09-2010, 23:36
منم برق قبول شدم ریاضی 1 سه واحده
بچه ها می گم بحث رو عوض کنیم!!!:31: من بعدا به حساب آموزش می رسم!:5:
Alireza.M67
24-09-2010, 00:20
معارف 1
معارف 2
اخلاق اسلامی
تاریخ اسلام
انقلاب اسلامی و ریشه های آن
اصلا من نمیدونم اینا چه ربطی به رشته دارن ؟
نهایتا 1 درس 3 واحدی می ذاشتن به نام "معارف و اخلاق اسلامی و تاریخ اسلام تا انقلاب" خیال همه رو راحت می کردن .:31:
safoora55
24-09-2010, 00:56
2-کتاب خونه ی دانشگاه.شما می تونید هر دو هفته هم تمدید کنید و در طول ترم کتاب دانشگاه دست شما باشه.اینجا کتاب به دست کسی می رسه که زودتر رفته باشه پیش مسئول کتابخونه!:31:
نه کتاب میرسه به دست اونی که با مسئول کتاب خونه رفیق شده:10:
اولا کتاب رو براش نگه میداره:31:
در ثانی اگر دست کسی باشه زود زنگ میزنه کتاب رو بردار بیار متقاضی زیاده دوهفته هم نمیشه دستت باشه:21:
t.sunami
24-09-2010, 11:35
سلام ممنون از تمامی دوستان که من رو کمک کردن.دوستانی که برق قدرت میخونن اگر میشه چارت درسی رو بزارن برام.البته میدونم هیچ ربطی این تاپیک به سوالم نداره ولی خب ما برقی ها بی جا ومکان هستیم.
درضمن کسانی که بزق قدرت رو در دانشگاه های سراسری میگذرانند با کسایی که ازاد میخونن واحدهایی رو دارن که متفاوت باشه و در سراسری تدریس بشه و در ازاد نشه؟؟
hermione
24-09-2010, 14:15
نمی دونم:13:....خیلی عجیبه ولی حتما یه سر پیش آموزش برو ما که 8 واحد پاس کردیم توی کارنامه هم ثبت شده! عجیبه...حالا من چارت درسیم رو الان اسکن می گیرم توی تاپیک صنایع می ذارم!
یه سری دانشگاههای معتبر ایرانی مثل تهرانی ها و صنعتی اصفهان ریاضی 4 واحده بقیه جاهای دولتی 3واحد
hermione
24-09-2010, 14:28
سلام ممنون از تمامی دوستان که من رو کمک کردن.دوستانی که برق قدرت میخونن اگر میشه چارت درسی رو بزارن برام.البته میدونم هیچ ربطی این تاپیک به سوالم نداره ولی خب ما برقی ها بی جا ومکان هستیم.
درضمن کسانی که بزق قدرت رو در دانشگاه های سراسری میگذرانند با کسایی که ازاد میخونن واحدهایی رو دارن که متفاوت باشه و در سراسری تدریس بشه و در ازاد نشه؟؟
ریاضی 1 - کارگاه عمومی -برنامه سازی کامپیوتر - فارسی- زبان- اخلاق تربیت اسلامی - تربیت بدنی 1 - انقلاب اسلامی - ریاضی 2 - فیزیک 1 - فیزیک 2 - معادلات دیفرانسیل- اندازه گیری الکتریکی - محاسبات عددی -مدار الکتریکی 1 - ریاضی مهندسی - الکترومغناطیس - آمار و احتمالات مهندسی - آز فیزیک 1 - تاریخ اسلام- تربیت بدنی 2 - معارف اسلامی 2- الکترونیک 1 - مدارالکتریکی 2 - تجزیه و تحلیل سیستم ها - آز فیزیک 2 - ماسین های الکتریکی 1- آزمایشگاه اندازه گیزی و مدار 1 - زبان تخصصی - نقشه کشی صنعتی - کارگاه برق - الکترونیک 2- آزمایشگاه الکترونیک 1 - ماشین های الکتریکی 2 - سیستم های کنترل خطی - مخابرات 1 - مدارهای منطقی - تنظیم خانواده - متون اسلامی - الکترونیک صنعتی - آرمایشگاه ماشین 2 - بررسی سیستم های قدرت 1 - ماشین های الکتریکی 3 - ماشین های مخصوص - آزمایشگاه سیستم های کنترل خطی - اصول میکرو کامپیوترها - آزمایشگاه مدار های منطقی - عایق ها و فشارقوی - بررسی سیستم های قدرت 2- ترمو دینامیک - قرائت قرآن - معارف قرآن - حفاظت و رله - تولید نیروگاه - آزمایشگاه سیستم های قدرت - وصایای امام - پروژه کارشناسی - کارآموزی
جواب اونا هم نمیدونم
Amir Varasteh
24-09-2010, 15:20
آشنايي با مباني دفاع مقدس !!!!
و
تاريخ تحليلي صدر اسلام!
Dr.FANOOS
24-09-2010, 17:57
بچه ها نظرتون چیه اسم تاپیک عوض بشه...چون الان تاپیک خیلی از هدفش دور شده و اگر هم تا یک سال باز باشه همه اخلاق و انقلاب رو می گن بدترین درس:31: و مسلما تاپیک مفید نمی تونه باشه...چطوره اسمش بشه بحث پیرامون درس های دانشگاهی؟؟؟
البته این یه پیشنهاده .همچنین تاپیک صاحب داره!:46:
t.sunami
24-09-2010, 21:29
بچه ها نظرتون چیه اسم تاپیک عوض بشه...چون الان تاپیک خیلی از هدفش دور شده و اگر هم تا یک سال باز باشه همه اخلاق و انقلاب رو می گن بدترین درس:31: و مسلما تاپیک مفید نمی تونه باشه...چطوره اسمش بشه بحث پیرامون درس های دانشگاهی؟؟؟
فکر خوبیه:31:
B a r a n
24-09-2010, 22:18
ریاضی من هم پرسیدم از کسی که شریف میخونه گفتن 4 واحدی
ظاهرا چند تا دانشگاه اینجوریه فقط !
REGISTERED-USER
24-09-2010, 22:41
مکانیکی اینجا داریم ؟ بدترین درس ؟ :دی
دینامیک ! 4 واحد ... سخت ترین درس
TURBO_BOY2006
24-09-2010, 22:55
درس تربیت بدنی (اگه استاد مارو داشته باشید:31:)
hermione
25-09-2010, 00:54
ریاضی من هم پرسیدم از کسی که شریف میخونه گفتن 4 واحدی
ظاهرا چند تا دانشگاه اینجوریه فقط !
منم از صنعتی اصفهان خبر دارم ریاضی 4 واحده ولی فیزیک 1 همون 3
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
فکر خوبیه!!!!!
c30tehran
25-09-2010, 16:37
من موافقم
پیشنهاد خوبیه
Dr.FANOOS
26-09-2010, 00:31
من موافقم
پیشنهاد خوبیه
خیلی لطف دارید!:46:
پس من با مسئول این بخش صحبت می کنم.بحث اولیه این تاپیک درمورد بدترین درس دانشگاهی بود که بعدش در مورد چیزهای دیگری بحث شد.فقط خواهشا شما هم یه تغییرات عمده ای در پست اولتون بدید.
از بابت اینکه توی این زمینه ما رو کمک کردید خیلی خیلی زیاد بسیار فراوان ممنون!:11:
عنوان بدترین درس رو با افتخار تقدیم می کنم به درس مزخرف زبان ماشین و اسمبلی مربوط به رشته نرم افزار کامپیوتر:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.