ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طرح‌های T@Z ( نقاشی دیجیتال )

T@Z
15-09-2010, 16:31
خوب علت این که اینجا پست میزارم علتش اینه که ممکنه بعضی ها علاقه ای به نقاشی دیجیتال نداشته باشن ولی نظرات سازندهای داشته باشن پس اولین کاری که بعد از 4 روز تمومش کردمو میزارم ( مختصری از مراحل کاریم هم همراهش میزارم)
در ضمن برنامه همون Photoshop هست
واز نظرات سازنده شما پیشاپیش ممنون هستم
یا حق!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soha is the beSt
16-09-2010, 02:21
خیلی قشنگو خوب کار کردی افرین

Maggy_P
16-09-2010, 10:33
خوبه که تاپیکتون رو زدین

منم توی تاپیک قبلی نظرمو گفته بودم ، اما دوباره اینجا هم میزارم :

چشم رو بد در نیاوردی

ولی ایراد زیاد داره ، طبیعی نشده ، یک جورایی فانتزیه

ایرادات :

1. رویش موهای ابرو اشتباه کشیده شده
2. سایه روشن اطراف چشم و پلک بسیار ضعیفه
3. رنگ مژه ها نباید سیاه باشه ، اینطوری خیلی غیر طبیعیه ، اول کمی قهوه ای تیره بزنید بعد قسمت های پر مژه رو کمی سیاه کنید . یک ایراد دیگه که مژه ها دارن اینه که جهت هاشون غیر طبیعیه و اصولا تمام لبه ی پلک چشم انسان مژه داره به غیر از گوشه ی چشم ، اما این چشمی که شما کشیدین تا یک قسمت مژه داره و بعد یهو قطع میشه ، انگار که از اونجا کنده شده باشن!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا همه فکر میکنن مژه های پایین کوتاه تره!!؟ تنها فرق مژه های پایین و بالا توی رنگشونه و البته تعدادشون ، چون کمرنگ تر و کمترن کمتر به چشم میان نه اینکه انقدر اختلاف بین اندازشون باشه.
4. عنبیه چشم رنگش غیر طبیعیه و کنتراست مناسب رو نداره و البته مردمک چشم باید کاملا مشکی باشه که اینجا قهوه ایه!! زیر پلک و بر روی عنبیه ی چشم هم سایه میفته که اینجا اون سایه نیستش!

پیشنهاد میکنم اول طراحی چشم رو با دست کار کنید و بعد توی سیستم اونو رنگی کار کنید.

امیدوارم کارهای بعدیتون خیلی خیلی بهتر از این بشه :10: