مشاهده نسخه کامل
: GTX 460 SLi Or 5970
سلام
می خواستم بدونم آیا GTX 460 می تونه جای 5970 رو بگیره ؟
با تشکر :20:
تو بیشتر موارد نه ولی تقریبا نزدیک به هم هستند ولی به جاش 460 از physx پشتیبانی میکنه که کلا ارزششو داره!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید خودتو ببینی!!
اگه دردسرهایی که کم و بیش تو sli خواهی داشت (از جمله اشغال فضای زیاد داخل کیس و مشکل داشتن با بعضی از بازیها) رو میپذیری که بهتره sli 460 بگیری و از physx استفاده کنی و این اختلاف کمی هم که بین sli 460 و 5970 به سختی دیده میشه !!
چون شما در هر دو مورد همه ی بازیها رو تا مدت زیادی میتونین تو حداکثر جزئیات و full hd بازی کنین !!!
سلام
می خواستم بدونم آیا GTX 460 می تونه جای 5970 رو بگیره ؟
با تشکر :20:
دو تا 460 gtx بهتره ولی الان نه چون قیمتش بالاست الان تا 600 هزینه اونه ولی قیمت اصلی دو تاش حدود 500 و کمتر هست اگه بعدآ بخرید انتخاب عالیه هست
سلام
من اگه بودم 5970 رو انتخاب میکردم .
چون فقط به یک مادر بورد با 1 عدد اسلات pci نیاز هست و گویا قیمت 5970 از دو تا gtx 460 ارزونتره وکاملا منطقیه که همین موردو انتخاب کنید.
اما اگه gtx-460 رو انتخاب کنید فکر میکنم که هم باید پاور نیرومند تر وگرانتری بخرید وهم باید مادربردی با دو اسلات pci-express بخرید که گرانتر از مدل های عادی هستند .
به طور کلی به هیچ وجه گزینه دوم رو بهتون پیشنهاد نمیکنم.
به نظر من هم خرید یک 5970 منطقی تر و کم دردسرتر هستش...:20:
سلام
چون فقط به یک مادر بورد با 1 عدد اسلات pci نیاز هست و گویا قیمت 5970 از دو تا gtx 460 ارزونتره وکاملا منطقیه که همین موردو انتخاب کنید.
اما اگه gtx-460 رو انتخاب کنید فکر میکنم که هم باید پاور نیرومند تر وگرانتری بخرید وهم باید مادربردی با دو اسلات pci-express بخرید که گرانتر از مدل های عادی هستند .
به نظر من هم خرید یک 5970 منطقی تر و کم دردسرتر هستش...:20:
باز هم SLI این دو تا کارت بهتره چون تفاوت قیمت حدود 200 تا 250 هزار تومن هست
GA-James Fisher
17-09-2010, 16:20
سلام.
میشه گفت تاحدودی به هم نزدیکن ولی5970به نظر من خریدش نسبت به قدرت وسرعت پاسخگویی ومصرف برق کمتر نسبت بهsliبهتره.
Download Master
17-09-2010, 16:21
سلام
گویا قیمت 5970 از دوتا 460 کمتره ؟؟؟؟ مرد مومن یه سری تو بازار بزن بعد قیمت بده :
5970 = 680
460SLI = 580
100 تومن با هم تفاوت دارن ! .
در مورد مادربورد تا حدودی باهاتون موافقم که مادربرد SLI داره 16/16 قیمتاش بالاست ولی این مدلی که من گرفتم به قیمتش می ارزه (البته سوخت بردم گارانتی واسه تعویض :31:)
ولی 8/8 هم فقط 6-5 فریم کمتر میده و منطقی تره.
در مورد پاور تفاوت اصلا زیاد نیست (نمیدونم اصلا دیدید 5970 مصرفش چنده یا فقط چون یکی بوده گفتید خیلی کمتره) . 5970 حدود 400 وات مصرف داره و GTX 460 SLI حدود 500 وات مصرف داره که یعنی 100واست تفاوت که مثلا تفاوت بین 680 وات گرین و 585 گرین حدود 20-30 تومنه
من در دو صورت اصلا به 460 SLI توصیه نمیکنم :
1- سیستم های AMD (چون مادربرد SLI دار درست حسابی واسشون پیدا نمیشه حداقل تو ایران)
2- مادربورد های Main-Steam که فقط 1 عدد PCI-EXpress دارن (البته با توجه به اختلاف قیمتی که ذکر شد حدود 70 تومن میتونید بذارید روش و مادربورد درست حسابی بخرید)
در مورد دردسر من اطلاعات زیادی ندارم ولی نباید از PhysX گزینه 460SLI به راحتی گذشت.
در کل دوستان جدیدا تصمیم گرفتم زیاد تو بحثا وارد نشم (چون فقط اعصاب خوردی داره! و ناراحتی از دست همدیگه :13:) ولی گفتم این اطلاعات رو برای این دوستمون شرح بدم
با کمال تشکر
راستی لــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــطفا FanBoy بازی در نیارید :19:
گویا قیمت 5970 از دوتا 460 کمتره ؟؟؟؟ مرد مومن یه سری تو بازار بزن بعد قیمت بده :
5970 = 680
460SLI = 580
در مورد مادربورد تا حدودی باهاتون موافقم که مادربرد SLI داره 16/16 قیمتاش بالاست ولی این مدلی که من گرفتم به قیمتش می ارزه (البته سوخت بردم گارانتی واسه تعویض :31:)
در مورد پاور تفاوت اصلا زیاد نیست (نمیدونم اصلا دیدید 5970 مصرفش چنده یا فقط چون یکی بوده گفتید خیلی کمتره) . 5970 حدود 400 وات مصرف داره و GTX 460 SLI حدود 500 وات مصرف داره که یعنی 100واست تفاوت که مثلا تفاوت بین 680 وات گرین و 585 گرین حدود 20-30 تومنه
1- سیستم های AMD (چون مادربرد SLI دار درست حسابی واسشون پیدا نمیشه حداقل تو ایران)
2- مادربورد های Main-Steam که فقط 1 عدد PCI-EXpress دارن (البته با توجه به اختلاف قیمتی که ذکر شد حدود 70 تومن میتونید بذارید روش و مادربورد درست حسابی بخرید)
در مورد دردسر من اطلاعات زیادی ندارم ولی نباید از PhysX گزینه 460SLI به راحتی گذشت.
در کل دوستان جدیدا تصمیم گرفتم زیاد تو بحثا وارد نشم (چون فقط اعصاب خوردی داره! و ناراحتی از دست همدیگه :13:) ولی گفتم این اطلاعات رو برای این دوستمون شرح بدم
با کمال تشکر
الان هر کی با قیمت 270 تا 300 بخره ضرر کرده قیمت اون حدود 230 تا 250 بیشتر نیست قیمت جهانی این کارت 170 دلاره که واقعا عالیه
Download Master
17-09-2010, 19:50
الان هر کی با قیمت 270 تا 300 بخره ضرر کرده قیمت اون حدود 230 تا 250 بیشتر نیست قیمت جهانی این کارت 170 دلاره که واقعا عالیه
امان از دست این بازاریهای محترم . نمیدونم چقدر روش سود میکنن فقط میدونم انقدی سود میکنن که قیمت همکارشون با عادی حدود 40-50 تومن فرق داره!
خوب ما که نخریم چیزی عوض نمیشه! راستش اینا کله گنده تر از این شدن که مثلا اگه 30 تا مشتری کمتر داشته باشن قیمت کم کنن. بعدشم چون کم کم وارد میکنن (مثل سیمان که نیست میلیون تنی وارد کنن) جنسشون رو دستشون نمیمونه که حراج کنن.
یکی به شوخی میگفت :
همیشه از خدا سه چیز خواستم
اول عاقبت به خیری
دوم سلامتی
سوم اینکه NewEgg و Amazon ایران رو هم پوشش بدن :31:
من میگم اگه خیلی اسرار داری که Multi GPU داشته باشی بهرت از همه اینه که 2x5870 داشته باشی
ثید فیزیکس هم بزن چون تعداد بازی هایی که ازش پشتیبانی میکنن 10 تا هم نیست
GA-James Fisher
18-09-2010, 10:06
من میگم اگه خیلی اسرار داری که Multi GPU داشته باشی بهرت از همه اینه که 2x5870 داشته باشی
ثید فیزیکس هم بزن چون تعداد بازی هایی که ازش پشتیبانی میکنن 10 تا هم نیست
عزیز جان دلبندم 2تا5870باحداقل قیمت=480میشه دوتاش میخوایی بخری میشه=960
خب گرفتی اون وقت قیمت5970که دوتا تراشه5870ضعیف شدس که باهم کراس داخلی شدن=660-740ازانواع مارکهای مختلف.
خرید کارتهای سری5000دوتایی اصلاًمقرون به صرفه نیست چون رادئون کارتهاشو جوری طراحی کرده که اصلا خرید دوتا وکراس کردنش اصلاًنسبت به خرید سری بعدیش نمی ارزه.
5970 = 680
460SLI = 580
با کمال تشکر
دوست عزیز من نمیدونم از کجا قیمت میگیرید.
ولی من 460 رو زیر 320 تو پاساژ ایران ندیدم.
عزیز من تو خودت نماد fanboy بازی هستی اونوقت به بقیه میگی fanboy بازی در نیارن !! :27:
kourosh4
18-09-2010, 15:32
عزیز جان دلبندم 2تا5870باحداقل قیمت=480میشه دوتاش میخوایی بخری میشه=960
خب گرفتی اون وقت قیمت5970که دوتا تراشه5870ضعیف شدس که باهم کراس داخلی شدن=660-740ازانواع مارکهای مختلف.
خرید کارتهای سری5000دوتایی اصلاًمقرون به صرفه نیست چون رادئون کارتهاشو جوری طراحی کرده که اصلا خرید دوتا وکراس کردنش اصلاًنسبت به خرید سری بعدیش نمی ارزه.
دوست من کجا 5870 رو میدن 480 تومن !
دیروز بازار بودم و 5870 با برند force3d رو میدادن 435 .....
پس مطما تو تهران ارزونتر هم گیر میاد ...
در ضمن برای کراس کردن یک مادربورد 100 تومنی هم کافیه ولی برای sli حتما باید یک مادربورد high-end خرید....
مطمیا برای sli دو تا 460 هزینه بیشتری باید کرد تا کراس دو تا 5850 که هم قیمت هستند....
برای مثال کراس 5770 حدود 360 تومن میشه که قدرتی بیشتر از gtx 470 و 5870 داره به نظرتون براش رقیبی هست؟
sina-star
18-09-2010, 17:09
5970 = 680
460SLI = 580
برند تا برند قیمتش فرق میکنه دوست عزیز !
اگه 460 از برند Evga بگیره و 5970 از برند ساپفایر بگیره اختلافشون 20 ، 30 تومن بیشتر نمیشه !
0 حدود 400 وات مصرف داره و GTX 460 SLI حدود 500 وات مصرف داره
دوست عزیز شما رو چه حسابی میگید 5970 مصرفش 400 واته ؟ مصرف این کارت فقط 300 وات هست و یک پاور 600 وات برای کل سیستم کافیه !
من 100% کارت 5970 رو بدلایل زیر به شما پیشنهاد میکنم !
1- نیاز به یک عدد درگاه Pci-Express x16 دارید و لی در 460 نیاز به دوعدد @x16 , @x16 دارید ، که قیمتشون کلی فرق میکنه !
2- مصرف 5970 فقط 300 وات ولی مصرف دو عدد 460 میشه 500 وات ! یعنی باید در صورتی که 460 بخرید پاورتون رو هم افزایش بدید !
3- گرمای تولید شده از یدونه 5970 کمتر از دو تا 460 خواهد بود !
4- دردسرهای SLI خیلی زیاد هست !
شما که میگید 100 تومن 460 ارزون تر میشه ! با توجه با موارد 1 و 2 هزینه SLI دو تا 460 بیشتر از یدونه 5970 میشه !
در کل پیشنهاد من 100% 5970 هست :46:
sina-star
دوست عزیز شما رو چه حسابی میگید 5970 مصرفش 400 واته ؟ مصرف این کارت فقط 300 وات هست و یک پاور 600 وات برای کل سیستم کافیه !
خوب به این دلیل مصرف 5970 تو لود تا 436 وات میرسه پس پاور بالای 600 وات میخواد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download Master
20-09-2010, 06:22
برند تا برند قیمتش فرق میکنه دوست عزیز !
اگه 460 از برند Evga بگیره و 5970 از برند ساپفایر بگیره اختلافشون 20 ، 30 تومن بیشتر نمیشه !
من 100% کارت 5970 رو بدلایل زیر به شما پیشنهاد میکنم !
1- نیاز به یک عدد درگاه Pci-Express x16 دارید و لی در 460 نیاز به دوعدد @x16 , @x16 دارید ، که قیمتشون کلی فرق میکنه !
2- مصرف 5970 فقط 300 وات ولی مصرف دو عدد 460 میشه 500 وات ! یعنی باید در صورتی که 460 بخرید پاورتون رو هم افزایش بدید !
3- گرمای تولید شده از یدونه 5970 کمتر از دو تا 460 خواهد بود !
4- دردسرهای SLI خیلی زیاد هست !
شما که میگید 100 تومن 460 ارزون تر میشه ! با توجه با موارد 1 و 2 هزینه SLI دو تا 460 بیشتر از یدونه 5970 میشه !
در کل پیشنهاد من 100% 5970 هست :46:
سلام
اولا باید هر کارتی رو با ارزونترین برندش بخریم . خوب ارزونترین برند 460 زوتاک هست با 280 که من 290 حساب کردم
ارزونترین قیمت سافایر هم تا جایی که من خبر دارم 700 تومنه که من 680 حساب کردم (گفتم شاید برند ارزونتری باشه و من ندیده باشم)
حالا اگه قیمت دیگه ای دارید فروشگاهش رو بدید من قبول میکنم ! :46:
اختلاف 100 تومنی که کاملا واضحه . اختلاف از این بیشتره من فقط کمترین اختلاف رو گفتم.
در مورد پاور از Toms Hardware گفتم. حالا اگه شما موثق تر از Toms Hardware هستی خوب یه Thread تو فرومشون باز کن بهشون تذکر بده (در بنچمارک زیر کاملا مشاهده میشه که 300 واته :27:)
در مورد مادربورد توضیح کامل دادم اگه میخواید سیستم اینتل ببندید (مخصوصا LGA 1366 ) مادربورد های SLI خوبی داره. ASUS p6T هم با قیمت 250 تومن تو بازار گیر میاد.
نمیدونم رشته ریاضی هستید یا نه ولی همون طور که تو قانون پایستگی انرژی داریم انرژی الکتریکی مصرف شده در کار باید به انرژی های دیگه ای تبدیل بشوند. و چون کارت انرژیش رو به انرژی دیگری جز گرما (البته بجز کمی برای صدا و فن که روی هم شاید به 10 وات هم نرسند ) تبدیل نمیکنه پس تمام انرژی کارت تبدیل به گرما میشه
و از طرفی چون مصرف دو گزینه با هم تفاوت آنچنانی ندارند گرمای تولید شده در پشت کیس برای دو حالت تقریبا برابر است (البته گرمای پشت کیس برای 5970 کمتره)
ولی همانطور که تو بنچ ها میبینید دمای خود کارت بخاطر تهویه بهتر 460 کمتره و این باعث میشه داخل کیس خنک تر از 5970 بشه.
در مورد دردسرهای SLI در 2-3 سال پیش کمی دردسر داشت (که عمدتا ساپورت نکردن بعضی بازی ها بود) ولی الان با تلاش های nVIDIA و اومدن Driverهای جدید مشکل خاصی در این زمینه نداره
اون دوستی که گفت بنده Fanboy هستم. من خیلی شما رو قبول دارم در تمام بحث هایی که میشه نظرات شما رو خودنم و براش احترام قائلم و میدونم که منصفانه نظر میدید.ولی لطفا ابتدا منطقی با من بحث کنید اگر دیدید جایی از حرفم بدون دلیل هست بگوئید Fanboy.
دوست عزیزی که میخوای بخری . نه من میخوام پول کارت تو رو بدم نه اونایی که اینجا نظر میدن. خودت باید انتخاب کنی. من هرچه داشتم با دلیل و مدرک گفتم بقیش دست خودته.
اگه کسی نظری داشت لطفا با بنچمارک بگه که بشه باهاش بحث کرد .
خداحافظ
در مورد پاور از Toms Hardware گفتم. حالا اگه شما موثق تر از Toms Hardware هستی خوب یه Thread تو فرومشون باز کن بهشون تذکر بده (در بنچمارک زیر کاملا مشاهده میشه که 300 واته )
درسته این جا زده 485w ولی این وات با نرم افزار های مخصوص بنچمارک به دست میاد نه بازی ها ... توی بازی ها معمولا 100 w کمتر مصرف میکنه ...
در مورد دردسرهای SLI در 2-3 سال پیش کمی دردسر داشت (که عمدتا ساپورت نکردن بعضی بازی ها بود) ولی الان با تلاش های nVIDIA و اومدن Driverهای جدید مشکل خاصی در این زمینه نداره
این رو باهات موافقم ...
GA-James Fisher
20-09-2010, 11:11
به نظر من جاروبحث درباره سری5000وسری 400اصلاًبه جایی نمیرسه چون این سری یه چیزی داره اون یکی نداره اون یه چیزی داره این یکی نداره.
درکل بحث درباره را دئون وNVIDIAمثل بحث درباره اینتل وAMD هست که اصلاًهرچی بری جلو وقتتو طلف کردی.
کلاًکسی که پول داره وعاشق وتشنه قدرت وسرعت ومصرف برق هست بره رادئون بخره واینتل وکسی هم که باقیمت کم دنبال قدرت بالا میگرده بره دنبال AMD-NVIDIA.
این نظرشخصی من هست.
سلام
اولا باید هر کارتی رو با ارزونترین برندش بخریم . خوب ارزونترین برند 460 زوتاک هست با 280 که من 290 حساب کردم
ارزونترین قیمت سافایر هم تا جایی که من خبر دارم 700 تومنه که من 680 حساب کردم (گفتم شاید برند ارزونتری باشه و من ندیده باشم)
حالا اگه قیمت دیگه ای دارید فروشگاهش رو بدید من قبول میکنم ! :46:
اختلاف 100 تومنی که کاملا واضحه . اختلاف از این بیشتره من فقط کمترین اختلاف رو گفتم.
در مورد پاور از Toms Hardware گفتم. حالا اگه شما موثق تر از Toms Hardware هستی خوب یه Thread تو فرومشون باز کن بهشون تذکر بده (در بنچمارک زیر کاملا مشاهده میشه که 300 واته :27:)
در مورد مادربورد توضیح کامل دادم اگه میخواید سیستم اینتل ببندید (مخصوصا LGA 1366 ) مادربورد های SLI خوبی داره. ASUS p6T هم با قیمت 250 تومن تو بازار گیر میاد.
نمیدونم رشته ریاضی هستید یا نه ولی همون طور که تو قانون پایستگی انرژی داریم انرژی الکتریکی مصرف شده در کار باید به انرژی های دیگه ای تبدیل بشوند. و چون کارت انرژیش رو به انرژی دیگری جز گرما (البته بجز کمی برای صدا و فن که روی هم شاید به 10 وات هم نرسند ) تبدیل نمیکنه پس تمام انرژی کارت تبدیل به گرما میشه
و از طرفی چون مصرف دو گزینه با هم تفاوت آنچنانی ندارند گرمای تولید شده در پشت کیس برای دو حالت تقریبا برابر است (البته گرمای پشت کیس برای 5970 کمتره)
ولی همانطور که تو بنچ ها میبینید دمای خود کارت بخاطر تهویه بهتر 460 کمتره و این باعث میشه داخل کیس خنک تر از 5970 بشه.
اون دوستی که گفت بنده Fanboy هستم. من خیلی شما رو قبول دارم در تمام بحث هایی که میشه نظرات شما رو خودنم و براش احترام قائلم و میدونم که منصفانه نظر میدید.ولی لطفا ابتدا منطقی با من بحث کنید اگر دیدید جایی از حرفم بدون دلیل هست بگوئید Fanboy.
دوست عزیزی که میخوای بخری . نه من میخوام پول کارت تو رو بدم نه اونایی که اینجا نظر میدن. خودت باید انتخاب کنی. من هرچه داشتم با دلیل و مدرک گفتم بقیش دست خودته.
اگه کسی نظری داشت لطفا با بنچمارک بگه که بشه باهاش بحث کرد .
خداحافظ
شما یه نگاهی به پستهایی که صفحه ی اول دادم بندازین !!! من خودم به ایشون 460 sli رو پیشنهاد کردم !!
توی مقایسه ی دمای حالت تک کارته و کراس فایر دمای کارتها یا تهویه ی کارتها نیست که دمای کیس رو مشخص میکنه بلکه مهمتر از همه جاگیری هست !! که در حالت دو کارته مسلما دمای کیس بالاتره !! البته نه بخواطر اینکه دوتا 460 توان بالایی مصرف میکنند بلکه بخواطر اینکه دو تا 460 داخل کیس فضای بیشتری رو اشغال میکنند و در نتیجه با عث ضعیفتر شدن تهویه ی کیسهای معمول میشوند البته این قضیه برای کیسهای حرفه ای تر فرق میکنه !!
در مورد سازگاری با بازیها که تا حدودی حق با شماست و این مشکل تا حدود زیادی با ورود درایورهای جدید مرتفع شده ولی بطور کامل رفع نشده !!
Download Master
20-09-2010, 12:44
شما یه نگاهی به پستهایی که صفحه ی اول دادم بندازین !!! من خودم به ایشون 460 sli رو پیشنهاد کردم !!
توی مقایسه ی دمای حالت تک کارته و کراس فایر دمای کارتها یا تهویه ی کارتها نیست که دمای کیس رو مشخص میکنه بلکه مهمتر از همه جاگیری هست !! که در حالت دو کارته مسلما دمای کیس بالاتره !! البته نه بخواطر اینکه دوتا 460 توان بالایی مصرف میکنند بلکه بخواطر اینکه دو تا 460 داخل کیس فضای بیشتری رو اشغال میکنند و در نتیجه با عث ضعیفتر شدن تهویه ی کیسهای معمول میشوند البته این قضیه برای کیسهای حرفه ای تر فرق میکنه !!
در مورد سازگاری با بازیها که تا حدودی حق با شماست و این مشکل تا حدود زیادی با ورود درایورهای جدید مرتفع شده ولی بطور کامل رفع نشده !!
اتفاقا بنده برای همین به شما گفتم شما رو خیلی قبول دارم . چون نظراتتون بدون در نظر گرفتن برند و شرکت خاصیه.
در این مورد که گفتین بله اگه کیس معمولی باشه دماش خیلی بالا میره ولی چند تا فن 12 سانتی نسبتا قوی به قیمت 5 هزار تومن هم چاره ی این کاره تا تو کیس های معمولی هم مشکل مرتفع میشه (مثل خودم ) (فن های با CFM>50 میتونن خیلی خیلی تو دمای داخل کیس تاثیر گذار باشن به تجربه شخصی خودم)
خیلی متشکر از اینکه نظراتتون رو بدون تعصب بیان میکنید :10:
GA-James Fisher
20-09-2010, 16:01
خب دوتا460میخوایی بزاری قبول از5970قویتره ومصرف برقشم بیشتره بهتر هم جواب میده مارکZOTAK بگیر دیگه خیلی سود میکنی مجبور نیستی پول بالای5970بدی.
ولی ای کاش5970ظرفیتش4گیگ بود یا لااقل قیمتش پایینتر بود اون وقت بی رقیب میشد حیف.....
ولی به نظر شما از3200پردازنده استریم با فرکانس850مگاهرتز میشه گزشت؟
ازنظرمن نمیشه....
خب دوتا460میخوایی بزاری قبول از5970قویتره ومصرف برقشم بیشتره بهتر هم جواب میده مارکZOTAK بگیر دیگه خیلی سود میکنی مجبور نیستی پول بالای5970بدی.
ولی ای کاش5970ظرفیتش4گیگ بود یا لااقل قیمتش پایینتر بود اون وقت بی رقیب میشد حیف.....
ولی به نظر شما از3200پردازنده استریم با فرکانس850مگاهرتز میشه گزشت؟
ازنظرمن نمیشه....
مثل این که بگی از 3200 تا ژیان میشه گذشت آره در برابر به bmw m5 از یه میلیون تاش هم میشه گذشت هههههههههههه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.