ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هسته میوه

c30tehran
15-09-2010, 13:24
من شنیدم که هسته زردآلو ضرر داره این درست هست یا نه
(خوب مشخص هست داخل هسته منظور منه؟!؟)

یکی از دکتر ها تو تلویزیون صحبت می کرد می گفت که هسته انبه خیلی خوب هست
من هم امتحان کردم خیلی تهوه آور بود کسی هسته انبه خورده ؟؟

Dark Shine
15-09-2010, 13:27
هسته انبه من خوندم که خیلی خواص داره در صورتی که من از خود انبه بدم میاد!:31:

شاید اغلب ما بعد از خوردن انبه هسته بزرگ آن را دور می‌اندازیم و فکر می‌کنیم یک هسته بلااستفاده است،اما این هسته فواید بسیاری دارد.
مغز هسته انبه از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است.
* خوردن مغز هسته اسهال را برطرف می‌کند.
* برای معالجه سرماخوردگی مصرف می‌شود.
* سرفه‌های سخت را درمان می‌کند.
* درمان کننده بواسیر خونی است.
* مغز هسته انبه کرم‌کش و ضد اسهال است.
*برای تسکین آسم و تنگی نفس مفید است.
* ضد استفراغ است.

منبع:pezeshkan.org

Lt.Ali
17-09-2010, 09:57
هسته زردآلو خوردنش واقعا" لذت بخش هست ؛ بخصوص اون تلاشـی که میکردم برای باز کردنش یادش بخیـر . . .

ممنون از توضیحات :46:

hirad_g
22-09-2010, 01:13
من شنیدم که هسته زردآلو ضرر داره این درست هست یا نه

سلام...

من قسمت عوارض هسته زردآلو رو ترجمه میکنم. البته من از پزشکای دیگه هم این مواردو شنیدم.سایت پزشکان بدون مرزم تاییدش کرده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

توی هسته زردآلو ترکیبات سیانور هستش و افراط در خوردنش ممکنه موجب مسمویت غذایی با سیانور بشه که علائم اون دربردارنده:
تهوع ، تب ، راش(ضایعه پوستی - مثل کهیر یا هر چیز دیگه که باعث تغییر موقتی در پوست بشه ؟؟) ، سردرد ، بیخوابی ، تشنگی ، سستی و خستگی و احساس درد در مفاصل و عضلات و افت فشار خونه.(در واقع اینا علائم مسمویت غذایی با سیانورن:21:). مخصوصاً اونایی که تلخ هستن نباید خورده بشن:2:.
در سال 1993 اداره کشاورزی؟ ایالتی نیویورک محتوای دو بسته 250 گرمی از هسته زردآلو را از نظر سیانور مورد بررسی قرار داد. هسته ها از کشور پاکستان صادر شده بود و در یک فروشگاه مواد غذایی به عنوان میان وعده ی سلامت فروخته میشد. نتایج نشون داد که اگر محتوای هر بسته به طور کامل خورده بشه، مقدار سیانور موجود در اون دو برایر حداقل دوز کشنه ی این ترکیب برای یک فرد بالغه:18:. به دنبال این موضوع هسته های زردآلو از بازار و فروشگاه ها جمع آوری و حذف شد. با این وجود در ایلات متحده تا کنون مرگ و میری ناشی از مسمویت با هسته زردآلو وجود نداشته و تنها یک مورد مسمویت جدی بین سال های 97 و 98 گزارش شده.:46:

به طور متوسط در هر هسته زردآلو 0.5 میلی گرم سیانور وجود داره.

نتیجه گیری منطقی: به دوستاتون(شامل دشمن - رئیس بیرون - مدیر کل و... هم میشه!) تا میتونید هسته زردآلو بدین:21:. تازه تو بازار ما هم که فراوونه... ولی با این وجود من از این کوچولو های سمی شیرین نمیگذرم...شما چی؟ (از فردا آمار خرید هسته زردآلو میره بالا:31:)

وقتی سرچ کردم تو اینترنت اینا هم بدست آوردم که جدا از طعم خوب این اسنک مثل این که حاوی ویتامین ب 17 هستش که به سیستم دفاعی بدن کمک میکنه و خوردنش برای بیماران سرطانی توصیه شده.در طب سنتی هم فراوون کاربرد داشته. الانم توی دیار استکبار از اون روغن و کره تهیه میشه.

امیدوارم این مطلب به دردتون خورده باشه:27:...:11:
(هییی کاش میشد به تاپیک تگ اضافه کرد) یک پیشنهاد به مدیرا اگه یک تاپیک برای خواص مواد غذایی باشه ( مثل تاپیک دارو، خیلی عالی میشه)

mahdy2021
22-09-2010, 01:25
توی هسته زردآلو ترکیبات سیانور هستش و افراط در خوردنش ممکنه موجب مسمویت غذایی با سیانور بشه که علائم اون دربردارنده:
من البته نمی دونم واقعا سیانور مزه داره یا نه ولی بعضی از هسته ها مثل همین زردآلو یا خود بادام هم که هسته محسوب میشه وقتی می خورید ممکنه از هر 20 تا یکیش مزه تلخی داشته باشه.مزش بعضی وقتها انقدر تلخ هست که تمام زبان و دهن آدم منقبض میشه و حتی یه جور حالت فلج موقت به آدم دست میده

به طور متوسط در هر هسته زردآلو 0.5 میلی گرم سیانور وجود داره.
اینکه خیلی کمه !!!
10 تا بخوری میشه 5 میلی گرم
100 تا بخوری میشه 5 سانتی گرم
1000 تا بخوری میشه 5 دسی گرم

بعید می دونم کسی 100 تا در یک زمان اندک بخوره ولی با این حال بازم خیلی ضعیفه

hirad_g
22-09-2010, 16:28
من البته نمی دونم واقعا سیانور مزه داره یا نه ولی بعضی از هسته ها مثل همین زردآلو یا خود بادام هم که هسته محسوب میشه وقتی می خورید ممکنه از هر 20 تا یکیش مزه تلخی داشته باشه.
سلام
خب منم تا حالا سیانور خالص نخوردم نمیدونم مزه داره یا نه:31:. پزشکا میگن تلخاش خطرناک ترن

اینکه خیلی کمه !!!
10 تا بخوری میشه 5 میلی گرم
100 تا بخوری میشه 5 سانتی گرم
1000 تا بخوری میشه 5 دسی گرم

بعید می دونم کسی 100 تا در یک زمان اندک بخوره ولی با این حال بازم خیلی ضعیفه

ببینم داشتی کتاب فیزیک میخوندی:46:؟؟

بزارید ادامه بحثو با شرایط متخلفی که به وجود میاد بررسی کنیم...
اگه بهتون مقدار سمی اسید سیاندریک 10 میلی گرم و دوز کشنده اون 50 میلی گرمه بازم این حرفتو میزنید:21:؟؟( اینو از ویکی پدیا نقل میکنم چون به هیچ کتاب فارماکولوژی دسترسی ندارم... ولی باید درست باشه)
یعنی به طور اسمی اگه صد تا هسته بخورید دیگه انا لله و انا الیه راجعون:37:... ولی پس چرا تا حالا نمریدم؟؟ خب این یکی دیگه باید از پزشک متخصص سوال بشه ولی چند تا بحث وجود داره که در ادامه میگم:
برای باز کردن ذهن از یک مثال شروع میکنم... وقتی قرص دیازمپام بخوری توی کبد تبدیل میشه به اگزازپام و این فرآورده نهایی هستش که موجب خواب آلودگی میشه. طبیعیه که اگه خود قرص اگزازپامو بخوری تاثیر اون خیلی سریع تر از دیازپامه چرا که نیاز به تبدیل شدن به ماده دیگه رو نداره.
اما در مورد هسته زردآلو دو حالت داره که بعد از خوردنش ترکیب سیانور دار اون به صورت ماده کشنده تشدید بشه یا این که اصلاً تو کبد به صورت یک ترکیب بی خطر باقی بمونه. پس نباید انتظار داشت هم هسته رو گذاشتی تو دهنت بمیری:31: باید صبر داشته باشی. به هر حال بدن لوله آزمایش نیست و تو هر واکنش عوامل خیلی زیادی تاثیر دارن.
مثلا ممکنه این افاقا بیوفته:13: :اسید سیاندریک موجود در هسته باید به صورت فسفاته باشه خب احتمالاً این تریکب بی خطره ولی وقتی تو کبد شکسته بشه می تونه مرگ آور باشه. شایدم اصلاً اتفاق دیگه ای بیفته و بی خطر بمونه. ولی با توجه به هشدار های پزشکا قعطاً مقدار زیاد خوردن اون هسته ها بی ضرر نیست...
( یک جوون مرد بره یک کیلو هسته زردآلو از آجیل فروشی محلشون بخره بعد بیاد بشینه اتفاق هایی که براش تو هر لحظه میوفته رو ثبت کنه. چون آخراش احمالاً نمی تونه بنویسه یک ضبط صوتی موبایلی چیزی دم دستش باشه که بفهمیم چش شده – خدمت بزرگی به پزشکی و بشریت میکنه:27:)
خب به هر حال هسته از هر نوعش حق مسلم ماست و استکبار جهانی نمی تونه مارو از حقمون محروم کنه:31:.