مشاهده نسخه کامل
: چگونگی نصب کولینگ بوفالو؟
سلام بچه ها
من یه کولینگ بوفالو100 خریدم.حالا می خوام بدونم بهترین نحوه قرار گیری این فن چطوری هست؟
منظورم اینه هوا رو از پایین بکشه و از بالا خارج کنه و تحویل پاور بده یا اینکه از سمت راست هوا رو بکشه و از سمت چپ تحویل فن پشت کیس بده؟
Ultra_Black
15-09-2010, 12:25
سلام
اینکه از سمت راست هوا رو بکشه و از سمت چپ تحویل فن پشت کیس بده
این درست تر هست
سلام
این درست تر هست
ممنون از راهنماییت
اول بصورت مکش از پایین بود و الان مکش از سمت راست .ولی فکر می کنم چند درجه افزایش دما دارم، به نظرتون دلیلش چی می تونه باشه؟خودم حدس می زنم شاید واسه اینه که هوای گرم اطراف رم ها رو می کشه ،شایدم دیروز هوا خنکتر بود نسبت به امروز؟
این افزایش دما رو با تست Real Temp و با آور یکسان مشاهده کردم(الان تا 3.6 آور کردم)
Ultra_Black
15-09-2010, 23:43
ممنون از راهنماییت
اول بصورت مکش از پایین بود و الان مکش از سمت راست .ولی فکر می کنم چند درجه افزایش دما دارم، به نظرتون دلیلش چی می تونه باشه؟خودم حدس می زنم شاید واسه اینه که هوای گرم اطراف رم ها رو می کشه ،شایدم دیروز هوا خنکتر بود نسبت به امروز؟
این افزایش دما رو با تست Real Temp و با آور یکسان مشاهده کردم(الان تا 3.6 آور کردم) نه دمای رم خیلی پایین تر از دمای کارت گرافیک که پایین فن هست!
کیستون ورودی هوا از جلوی کیس داره؟
در ضمن بهتره هر موقع که فن رو در میارین خمیر سیلیکون رو هم عوض کنید
آخه رم هام یه کولینگ ساده روش داره و حرارت رو پس میده،با انگشت حس کردم(البته رم رو لمس نکرد).فن جلو کیس دارم(8سانتی و 4سیمه که دورش تا 4700RPM هم می رسه)،فقط وقتی تغییر وضعیت دادم خمیر سیلیکون رو عوض نکردم و همون قبلی رو یکم پهنش کردم وجاهایی که کم داشت اضافه کردم.خمیرش هم همونی بود که داخل پکش بود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.