مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان قم
سلام
من مشکل رو حل کردم. یادتون باشه اول خط رو به اسپلیتر(همون نویز گیر) وصل کنید و بعد از اون اشتراک برای تلفن خونتون بگیرید. با این کار مشکل من حل شد.
سلام ، درسته !
من هم همینو میخواستم بگم !
چند سال پیش وقتی از پارس انلاین به آسیا تک رفته بودم ! همینطور بود و با اسپیلیتر مشکل حل شد !
+++++++++++++++++
کسی نمیخواد جواب مارو بده ؟!
omid-p30
10-12-2010, 16:58
سلام ، درسته !
من هم همینو میخواستم بگم !
چند سال پیش وقتی از پارس انلاین به آسیا تک رفته بودم ! همینطور بود و با اسپیلیتر مشکل حل شد !
+++++++++++++++++
کسی نمیخواد جواب مارو بده ؟!
البته من یک خط جداگونه برا اینترنتم دارم و هیچ تلفنی بهش وصل نیست. حالا فقط باید اسپلیتر رو بهش بزنم همین ؟ چون فکر کنم یک بار امتحان کردم و باز هم نشد.
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
سلام آقای ziarratt و دوستان همشهری
من از شاتل سرویس 320 نامحدود دارم ! ازش راضی هستم !
میخواستم ببینم میصرفه سرویس مخابرات رو بگیرم ؟
دانلودم هم زیاد نیست ، شاید هر یکی دو ماه 6 ، 7 گیگ دانلود کنم !
ممنون میشم راهنمایی کنید !
با تشکر
یا علی
این سرویس شاتل رو من نمیدونم سرعت و قیمتش چطوره و لی این 128 مخابرات رو اگر همین مشکل قطعی و وصلیش که گفتم برام حل بشه آره واقعا به صرفه است.
Re : omid-p30
به احتمال زیاد واسه همون اسپلیتر باشه ! ( برای من دوبار اینطوری شد ! یکبار که اصلا نداشت و یک بار هم بعد از 2 سال اسپلیترم خراب شده بود ! البته بار دوم مشکلم یه چیز دیگه بود : تلفنمون قطع میشد ! )
امتحان بکنید ، انشاالله مشکلتون حل بشه ! ( دوستمون که میگفت این کارو کرد و مشکلش حل شد ! )
---------------
من سفارش 512 دادم ، از مخابرات !
شاتل سرویسم آرت 1 بود ولی سرعتش 320 بود ! ازش راضی بودم ، فقط گرون بود !
Mostafa 3D
13-12-2010, 20:44
سلام
من قراردادم رو با شاتل لغو کردم ولی وقتی خواستم برم از مخابرات 512 بگیرم گفت اصلا نمیدیم چرا ؟
جریان چیه ؟
یه آشنا پیدا کردم گفت میتونه برام ردیفش کنه فقط یه سوال
من کلا اومدنم به مخابرات برای نا محدود بودنش بود حالا این نامحدود بودن ادامه داره دیگه یعنی یه دفعه نیان بگن محدود شد ؟
من هم از شاتل سرویس دارم هم از مخابرات،دیگه نمی خواستم شاتل رو تمدید کنم ولی امروز که رفتم مرکز عمار برای تمدید خط 512 بهم گفتم برات 128 بیشتر تمدید نمی کنیم و 256 رو هم فقط به ادارات می دیم،همین دیگه کلا ضد حال خوردم بد
esfehanei
14-12-2010, 00:26
اینجوری که خیلی بده
مخابراتم که دیگه سرعت بالا نمیده
متاسفانه در زمینه اینترنت به جای پیشرفت داریم پس رفت میکنیم
خوب پس میمونه صبانت یا سوختن و ساختن با همین شاتل
صبانت خوبه؟
شاتل سرویس بالاتر از یه مگ هم میده؟
این مخابرات چه نامرده. یعنی چی سرعت بالاتر از 128 نمیدیم؟؟
خداییش تو این کشور امام زمانی خیلی محدودیم. یه کم جون بکنیم بلکه تونستیم بریم بلاد کفر حداقل از سرعت بالا لذت ببریم!!!
كسي نميدونه حداكثر دانلود ماهانه سرويس هاي نامحدود چقدره
نامحدود واقعي كه نيست
من هم از شاتل سرویس دارم هم از مخابرات،دیگه نمی خواستم شاتل رو تمدید کنم ولی امروز که رفتم مرکز عمار برای تمدید خط 512 بهم گفتم برات 128 بیشتر تمدید نمی کنیم و 256 رو هم فقط به ادارات می دیم،همین دیگه کلا ضد حال خوردم بد
یعنی حتی برای کسانی که از قبل با ارائه نامه خط 256 گرفتند هم حاضر به تمدید نیستند و به آنها 128 می دهند؟ این خلاف قانون مخابرات است و یک عمل غیرقانونی محسوب می شود زیرا طبق قانون وقتی با ارائه نامه رسمی اینترنت 256 گرفته شده دیگر بی توجهی به نامه و ارائه خط 256 فقط به ادارات یک کار غیرقانونی است .
یعنی حتی برای کسانی که از قبل با ارائه نامه خط 256 گرفتند هم حاضر به تمدید نیستند و به آنها 128 می دهند؟ این خلاف قانون مخابرات است و یک عمل غیرقانونی محسوب می شود زیرا طبق قانون وقتی با ارائه نامه رسمی اینترنت 256 گرفته شده دیگر بی توجهی به نامه و ارائه خط 256 فقط به ادارات یک کار غیرقانونی است .
تهران که از همون اول میگفتند 256 به بالا اصلا نداریم که بدیم بعد هم 256 رو به کارشناسی ارشد به بالا یا دکتر و خبرنگار فقط می دهند. باز قم که خیلی خوب پیش اومد اول این هم غیر قانونی نیست .
esfehanei
15-12-2010, 13:31
واقعا که اصلا اینا به فکر مردم نیستن
اصلا معلوم نیست به فکر چی هستن
از بین هر 1000سایت که 999تاش فیله
سرعت اینترنتم که هیچ چی
این شرکتای خصوصی هم دارن کیف میکنن هی اذیت میکنن و پول میگیرن
کسی هم نیست یه کاری بکنه
واقعا چرا ما نباید دانلود کنیم؟ منظورم از دانلو همش فیلم نیست بالاخره هر کسی به یه چیزی علاقه داره
چه دلیلی داره که این کارا رو میکنن؟
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
تهران که از همون اول میگفتند 256 به بالا اصلا نداریم که بدیم بعد هم 256 رو به کارشناسی ارشد به بالا یا دکتر و خبرنگار فقط می دهند. باز قم که خیلی خوب پیش اومد اول این هم غیر قانونی نیست .
تو این مملکت فقط آقای دکتر و مهندس میتونن سرعت 256داشته باشند اون تو سایر ممالک سرعت مگابیتی میدن با 1/9999999999این قیمتای اینا
سلام
من قراردادم رو با شاتل لغو کردم ولی وقتی خواستم برم از مخابرات 512 بگیرم گفت اصلا نمیدیم چرا ؟
؟
ولی امروز که رفتم مرکز عمار برای تمدید خط 512 بهم گفتم برات 128 بیشتر تمدید نمی کنیم و 256 رو هم فقط به ادارات می دیم،
تهران 256 رو به کارشناسی ارشد به بالا یا دکتر و خبرنگار فقط می دهند. .
از این پستی که در تاپیک مخابرات تهران
در این آدرس زده شده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استنباط می کنم که در تهران به کارشناسی ارشد به بالا هم 256 داده نمی شود و قم هم ظاهرا به همین سرنوشت دچار شده است.
سلام
مرکز مخابرات کل استان تهران داداشم رفته بود گفته بودن که مراکز سلیقه ای عمل می کنن
اگه برای ارشد به بالا بهتون 256 ندادن برید مخابرات کل استان تهران از اونها نامه بگیرید بعدش مجبور میشن
بهتون 256 بدن :31:
:19:
brilliant1
15-12-2010, 17:56
سلام
1-من قبلا که از شاتل ADSL داشتم،قطعیم کم بود،اما از وقتی که از مخابرات گرفتم قطعیم خیلی زیاد شده بود،کلافه شده بودم.اسپلیتر یکی از دوستان را هم گرفتم فایده نداشت،تصمیم گرفتم سیم تلفن بخرم اما هر چی فکر می کردم میدیدم فایده نداره،چونکه سیم تلفنی که صوت را اتتقال میداد دلیلی برای قطعی نداشت.اما این را امتحان کردم و سیم تلفن قبلی که 5 سال پیش خریده بودم را عوض کردم و قطعیم خیلی کمتر شد و به چند بار در روز کاهش پیدا کرد که باید با یه اسپلیتر دیگه امتحان کنم،چونکه اسپلیتر خودم خرابه و جای دیگر هم امتحان کردم و قطعی داشته است.این تجربه ام را گفتم که اگر دوستان مشکل قطعی داشتند امکان دارد مشکل از سیم تلفن هم باشد.
2-مخابراته قم،مثل مخابراته تهران تصمیم گرفته ADSL با سرعت بالاتر را فقط به ادارات بدهد و حتی به نامه دانشجویی هم ندهد؟به نامه شرکت یا جواز کسب هم نمیدن؟
hhrt2008
15-12-2010, 19:53
سلام تو کنترل پنل سایت مخابرات ه واسه کاربرای مخابرات هست میری زده حجمت محدوده مثل شکل زیر قضیش چیه برو بچز.مگه نمیگن نامحدوده پس این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام تو کنترل پنل سایت مخابرات ه واسه کاربرای مخابرات هست میری زده حجمت محدوده مثل شکل زیر قضیش چیه برو بچز.مگه نمیگن نامحدوده پس این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا نامحدوده ولی روزی که من رفتم مخابرات عمار برای تمدید وقتی به طرف گفتم تا حالا بیشتر از 60 گیگ دانلود کردم تعجب کرد، گفت میگن نامحدوده ولی حجمی هست 10 گیگ!!! ولی من فعلا همچنان تو 24 ساعت دارم دانلود می کنم تا 27 که یک ماهم تموم میشه
hhrt2008
17-12-2010, 17:15
mdk20 عزیز شما چه تعرفه ای گرفتی من 512 یک ماهه برداشتم ..سرعت دانلودت چقدره؟؟؟؟؟؟
فعلا نامحدوده ولی روزی که من رفتم مخابرات عمار برای تمدید وقتی به طرف گفتم تا حالا بیشتر از 60 گیگ دانلود کردم تعجب کرد، گفت میگن نامحدوده ولی حجمی هست 10 گیگ!!! ولی من فعلا همچنان تو 24 ساعت دارم دانلود می کنم تا 27 که یک ماهم تموم میشه
بعد که یک ماه تمام شد لطفا در این جا بنویسید که برای شما چه سرعتی را تمدید می کنند آیا بالاتر از 128 را حاضر به تمدید هستند یا نه؟
Mostafa 3D
17-12-2010, 19:06
بچه ها یه سوال فنی
آیا این مخابرات واقعا نا محدوده ؟
یعنی اگه من 24 ساعت بزارم روی دانلود هیچ گیری نمیدن ؟
راستی خواهر من فوق لیسانس داره میتونم با مدرک اون 512 بگیرم یا نه ؟
زدم شاتل رو هم که خرابش کردم حالا موندم بدون اینترنت چه کنم
البته هر طور که حساب میکنم اگه من 128 مخابرات رو هم بگیرم و 24 ساعت بزارم رو دانلود بیشتر از شاتل میتونم دان کنم
پس صرفه به مخابراته
ولی من پیگیر 512 شدم بد جوری هر طوری که شده میخوام 512 بگیرم
دوستان اگه آشنایی یا راه حلی سراغ دارین برام پیغام خصوصی بزارید ممنون میشم
خیلی لطف میکنید
بعد که یک ماه تمام شد لطفا در این جا بنویسید که برای شما چه سرعتی را تمدید می کنند آیا بالاتر از 128 را حاضر به تمدید هستند یا نه؟
الان بیشتر از 128 بهم نمیدن
mdk20 عزیز شما چه تعرفه ای گرفتی من 512 یک ماهه برداشتم ..سرعت دانلودت چقدره؟؟؟؟؟؟
من 512 یک ماهه گرفتم
بچه ها یه سوال فنی
آیا این مخابرات واقعا نا محدوده ؟
یعنی اگه من 24 ساعت بزارم روی دانلود هیچ گیری نمیدن ؟
راستی خواهر من فوق لیسانس داره میتونم با مدرک اون 512 بگیرم یا نه ؟
زدم شاتل رو هم که خرابش کردم حالا موندم بدون اینترنت چه کنم
البته هر طور که حساب میکنم اگه من 128 مخابرات رو هم بگیرم و 24 ساعت بزارم رو دانلود بیشتر از شاتل میتونم دان کنم
پس صرفه به مخابراته
ولی من پیگیر 512 شدم بد جوری هر طوری که شده میخوام 512 بگیرم
دوستان اگه آشنایی یا راه حلی سراغ دارین برام پیغام خصوصی بزارید ممنون میشم
خیلی لطف میکنید
روزی که من برای تمدید رفتم مخابرات عمار طرف برگشت بهم گفت اگه پسر وزیر کشور هم که باشی دیگه بیشتر از 128 بهت نمیدیم
فعلا نامحدوده ولی با توجه کاری که مخابرات تو دادن سرعت ها کرد اصلا نمیشه به نامحدود بودنش برای آینده اطمینان کرد ولی توی یک ماهی که من استفاده می کنم نامحدوده،سرویس من باید ساعت 11 امروز قطع میشد ولی تاالان که ساعت 15:30 هست هنوز من در حال دانلود هستم
الان بیشتر از 256 بهم نمیدن
روزی که من برای تمدید رفتم مخابرات عمار طرف برگشت بهم گفت اگه پسر وزیر کشور هم که باشی دیگه بیشتر از 128 بهت نمیدیم
جون عمه شون!!!!
بهش میگفتی باشه. تو راست میگی (مثل بقیه مسولای رده بالای کشور!!!)
امروز رفتم که 128 بگیرم ولی در کمال تعجب همین هایی که تا دو روز پیش 128 به من بیشتر نمیدادن بهم 256 دادن(البته قبلا نامه از طرف دانشگاه برده بودم)
MJ assassins creed
19-12-2010, 18:22
الان زنگ زدم مخابرات گفت فعلا بالاتر از 256 نمیدیم به هیچ وجه و فعلا هنوز قصد برای برداشتن نامحدودیت ندارند.گفتم چرا نمیدین.گفت زنگ بزن از عمار یاسر بپرس.البته این رو هم بگم گفت اگه بتونی از اونجا رضایت نامه بگیری بهت میدن.
0Behrooz
22-12-2010, 00:51
مشکل قطعی رو من قبلاٌ تجربه کردم.
اینقدر عصبانی شدم که مودم و اسپلیتر رو خورد کردم.(هنوز لاشش موجوده)
بعدش رفتم یک اسپلیتر ۷ هزار تومنی با یک مودم WAG120N خریدم.+UPS
از اون روز تا حالا هنوز یک بار هم قطع نشده.
سلام دوستان
من هم امروز سرویس مخابراتم وصل شد !
از دانشگاه نامه گرفته بودم ! درخواستم 512 بود ، ولی گفتن فعلا کشش ندارن و تا یکی دو هفته بالای 256 نمیدن ! مسئولش میگفت با ما در تماس باش ، به محض اینکه قضیه 512 حل شد ، بهت میدیم !
فعلا 256 گرفتم ! سرعت لود صفحاتش خیلی بهتر از شاتله ! دانلود رو هنوز امتحان نکردم !
با تشکر
موفق باشید
0Behrooz
22-12-2010, 15:55
با سلام.
به علت صفر بودن دانش فنی مردم محترم قم,
بنده تصمیم گرفتم به عنوان یک white hat چند نفر رو هـَک کنم و آره...
لیست SSID این افراد رو اینجا میگزارم تا یک فکری به حال تنظیماتشون بکنن:
algeria Movassagh TP-LINK_B1A93C TP-LINK_B1D70F
a.torbat samandis TP-LINK_B1ABD2 TP-LINK_C6B8C4
Emam-OL-Montazar Seyed_Hadi TP-LINK_B1B349 TP-LINK_C6B988
H TP-LINK_012345 TP-LINK_B1C1BE TP-LINK_C6BB7E
Hashemian TP-LINK_153EA5 TP-LINK_B1C2B8 TP-LINK_C6C51C
Hossein TP-LINK_1545F3 TP-LINK_B1C777 TP-LINK_C6C525
Javid TP-LINK_16BAB3 TP-LINK_B1C7E1 TP-LINK_D81AF0
mahmud TP-LINK_A17975 TP-LINK_B1C7E9 TP-LINK_F87B76
mahya TP-LINK_A1844A TP-LINK_B1C807 Yamahdi
meshkat TP-LINK_A18A0F TP-LINK_B1CEE4
Mojtame_1 TP-LINK_AD18E2 TP-LINK_B1CF07
Mojtameh_2 TP-LINK_B1A11F TP-LINK_B1CF29
لطفاٌ درخواست رمز نفرماید.این یک اقدام انسان دوستانه است.
تمام این افراد مشتری مخابرات هستند.و مودم رو از بازار تهیه کردند.مخابرات هیچگونه مسپولیتی در قبال این افراد ندارد.
حتماً از خودتون میپرسید که چرا این کار رو کردم؟
خب برای این که هر کسی که میاد و این تاپیک رو میخونه یک مقدار بیشتر به امنیت توجه کنه.
به جز این ۴۵ نفر فقط ۵ نفر برای روترشون پسوورد گزاشته بودن که یکجورایی خیلی برای من جالب بود.برای همین تصمیم گرفتم این کار رو انجام بدم.تا حرکتی باشه که باعث بشه کاربران ADSL یک حرکتی برای امنیت اینترنتشون انجام بدن.
امیدوارم این کار خلاف قوانین سایت نباشه.
amahdavi2004
23-12-2010, 12:14
با سلام.
تمام این افراد مشتری مخابرات هستند.و مودم رو از بازار تهیه کردند.مخابرات هیچگونه مسپولیتی در قبال این افراد ندارد.
خب برای این که هر کسی که میاد و این تاپیک رو میخونه یک مقدار بیشتر به امنیت توجه کنه.
به جز این ۴۵ نفر فقط ۵ نفر برای روترشون پسوورد گزاشته بودن که یکجورایی خیلی برای من جالب بود.برای همین تصمیم گرفتم این کار رو انجام بدم.تا حرکتی باشه که باعث بشه کاربران ADSL یک حرکتی برای امنیت اینترنتشون انجام بدن.
البته من در اين ليست نبودم و روترم پسورد دارد؛ شما توانستيد افرادي را كه براي مودمشان پسورد گذاشته اند را هك كنيد؟
ضمناً شما كمي راهنمايي كنيد چطوري امنيتمان را بالا ببريم؟
ziarratt
23-12-2010, 12:46
دوستان بسبب مشكل در پهناي باند مخابرات ديگه اينترنت بالاي 256 نميده اگر هم از قبل داشتيد ديگه شارژ نمي كنه . اگر با 256 ميسازيد مي تونيد شارژ كنيد وگرنه بايستي به فكر اي اس پي جديد باشيد
با سلام.
به هیچوجه اینطور که شما میگی نیست. یعنی چی سواد نداریم!!!:41:
اصلا اگه خودتون خیلی white hat تشریف دارین بفرمایید یه سری دیگه که مودمشون غیر از tplink باشه ه-ک کنین تا ما قبول کنیم خیلی بلدین!!!( دیگه همه میدونن که پسورد دیفالت این مودم admin هست)
در کل منظورم اینه که شما هم چیزی از بقیه بیشتر نمیدونین!!!:13:
0Behrooz
23-12-2010, 22:25
یعنی چی سواد نداریم[/
QUOTE]
متاسفانه گلهایی مثل شما در میان انبوه خارها دیده نمیشوند.
[QUOTE]اصلا اگه خودتون خیلی white hat تشریف دارین [/
QUOTE]
خیلی که نه.بعضی وقتها میزنه به سرم.
[QUOTE]در کل منظورم اینه که شما هم چیزی از بقیه بیشتر نمیدونین!!!
99 درصد کسایی که به مودم ها ور میرن تیراندازی نمیکنن, تور میندازن.
من هم تا حدی جزء همین دسته هستم.
راستش من دفعه اولم بود که به مخابرات حمله کردم.
انواع و اقسام مشکلاتی که باعث میشن کاربرها -- بشن عبارتند از:
تنظیم ندانسته DMZ روی سیستم ویندوز.(طرف فکر میکنه خیلی مخه.)
تنظیم پورت غیر default برای RemoteManagement(فکر میکنه قایم شده.)
باز گزاشتن FTP اون هم anonymous(همه میبینن من چقدر فیلم دارم.)
ولی این مشکلات لعنتی هیچکدوم توی این ۱۰۰ تا IP که من تست کردم نبود.۴۸ تاشون پورتشون بسته بود.چون مودمشون ساپورت نمیکرده یا تنظیم پیشفرضش این نبوده یا bridge بوده.۱ نفر خودم بودم.۱ نفر FTP روی ubuntu باز گزاشته بود.پنج نفر هم ۳ ۴ تا پسوورد root و admin زدم کار نکرد رفتم سراغ بقیه.
یه سری دیگه که مودمشون غیر از tplink باشه ه-ک کنین تا ما قبول کنیم خیلی بلدین
conexant هم راحت -- میشه.چون کسی جای پسووردش رو پیدا نمیکنه.
به ترتیب مراحل:
۱.پیدا نمیکنه::24:
۲.میگه ولش کن::23:
۳:-- میشه::32:
۴:میره هوا:1:
جدا از مسخره بازی ه admin, من تقریباً هر کسی رو که پورت قابل نفوذ داشته باشه( brute force 22, xp 435, ...) -- میکنم ولی این لیست فقط برای خنده بود.
اینجا دو راه داریم:
۱.حالا یکی بیاد من رو -- کنه:
اینجا منظور فقط -- مودمه.
behrooz.dyndns.org
cisco linksys WAG 120N
Firmware Version : 1.00.16
ولی فایل هرچی دوست داری از ftp بردار.:40:
behrooz:~# nmap 127.0.0.1
Starting Nmap 4.62 (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ) at 2010-12-23 22:04 IRST
Interesting ports on localhost (127.0.0.1):
Not shown: 1706 closed ports
PORT STATE SERVICE
21/tcp open ftp
22/tcp open ssh
25/tcp open smtp
53/tcp open domain
80/tcp open http
111/tcp open rpcbind
631/tcp open ipp
953/tcp open rndc
3306/tcp open mysql
Nmap done: 1 IP address (1 host up) scanned in 0.101 seconds
بقیه پورتهای روتر شیفت شدن روی یک سرور FreeBSD
یک پورت دیگه هم هست که میتونید با خودم صحبت کنید:
9032(با نتکت که بلدی وصل بشی؟)
۲.IP مربوط به خودتون(نه کس دیگه) رو برای پورت چت مذکور ارسال کنید.
امیدوارم کسی که درخواست -- خودش رو میده خلاف قوانین حساب نشه.چون اونجوری دیگه قوانین خیلی مسخره میشن.
[QUOTE]یعنی چی سواد نداریم[/
QUOTE]
QUOTE]
ولی این مشکلات لعنتی هیچکدوم توی این ۱۰۰ تا IP که من تست کردم نبود.۴۸ تاشون پورتشون بسته بود.چون مودمشون ساپورت نمیکرده یا تنظیم پیشفرضش این نبوده یا bridge بوده.۱ نفر خودم بودم.۱ نفر FTP روی ubuntu باز گزاشته بود.پنج نفر هم ۳ ۴ تا پسوورد root و admin زدم کار نکرد رفتم سراغ بقیه.
به ترتیب مراحل:
جدا از مسخره بازی ه admin, من تقریباً هر کسی رو که پورت قابل نفوذ داشته باشه( brute force 22, xp 435, ...) -- میکنم ولی این لیست فقط برای خنده بود.
اینجا دو راه داریم:
behrooz.dyndns.org
cisco linksys WAG 120N
امیدوارم کسی که درخواست -- خودش رو میده خلاف قوانین حساب نشه.چون اونجوری دیگه قوانین خیلی مسخره میشن.
دمت گرم داداشی.
با طرز برخوردت خیلی حال کردم :11::40:
Re : 0Behrooz
دوست عزیز ، نمیدونم چرا اینطوری میخوایین به بقیه آزمایش بدین !
خوب شد معلم نشدین وگرنه بیچاره بچه تازه اومده مدرسه چیز یاد بگیره ، هی میزنی توی سرش که چرا بلد نیستی !؟
خب عزیز من ، چون شما بلدی دلیل نمیشه بقیه رو مسخره کنی که مثلا اطلاعاتتون صفره ! اگه اینطوری باشه هر کسی توی هر رشته ای که مدرک میگیره بیاد بقیه رو مسخره کنه که چرا بلد نیستید !
اینجاست که میگن آدما باید جنبه داشته باشن !
حالا مثل اینکه همه مردم ایران بلدن الا قم !
ببخشید که یک مقدار تند صحبت کردم !
اگه همین کار رو توی تاپیک تهران میکردین ، میدیدن چه طوری توی پست های متعدد بهتون میتوپیدن ولی اینجا ازتون استقبال کردن و راهنمایی هم خواستن !
به این میگن ادب مردم قم !
راستی ، اگه میشه مارو راهنمایی کنید تا امنیتمون رو ببریم بالا ! ممنون میشیم !
امیدوارم این تخصصتون رو توی کارهای مثبت انجام بدین !
با تشکر
موفق باشید
0Behrooz
24-12-2010, 19:18
Re : 0Behrooz
دوست عزیز ، نمیدونم چرا اینطوری میخوایین به بقیه آزمایش بدین !
خوب شد معلم نشدین وگرنه بیچاره بچه تازه اومده مدرسه چیز یاد بگیره ، هی میزنی توی سرش که چرا بلد نیستی !؟
خب عزیز من ، چون شما بلدی دلیل نمیشه بقیه رو مسخره کنی که مثلا اطلاعاتتون صفره ! اگه اینطوری باشه هر کسی توی هر رشته ای که مدرک میگیره بیاد بقیه رو مسخره کنه که چرا بلد نیستید !
ببخشید که یک مقدار تند صحبت کردم !
اگه همین کار رو توی تاپیک تهران میکردین ، میدیدن چه طوری توی پست های متعدد بهتون میتوپیدن ولی اینجا ازتون استقبال کردن و راهنمایی هم خواستن !
به این میگن ادب مردم قم !
امیدوارم این تخصصتون رو توی کارهای مثبت انجام بدین !
با تشکر
موفق باشید
سلام.
شما استاد ما هستی.من هم اومدم توی این سایت چیز یاد بگیرم.
من هم مسخره نکردم.هیچ توهینی هم نکردم.
اتفاقاً من یک معلم خوبم که مفهوم رو با قالب طنز به بچه ها یاد میدم.:18:
اگه اینطوری باشه هر کسی توی هر رشته ای که مدرک میگیره بیاد بقیه رو مسخره کنه که چرا بلد نیستید !:41:
منظورم این نبود.
منظورم این بود که باید حواسمون رو جمع کنیم.
اگر قصد بدی داشتم, تمام سیستم ها رو -- میکردم و یک باتنت باهاشون میساختم.
نمیدونم.:19:هدفون زده بودم نشنیدم:8:
نه اتفاقاً, چون بلدن میگم.قم دومین شهر انفورماتیک ایرانه(نمیدونم چه سالی شاید تغییر کرده باشه) و تعداد کاربرهای اینترنت و تعداد خرابکارهای اینترنتشم بالاست که خطر رو چند برابر میکنه.(ماهیگیرا دور آب گلآلود جمع میشن)
من الان قم زندگی میکنم.
متاسفانه این راهنمایی ها توسط افرادی که از من و شما خیلی بیشتر میدونن انجام شده ولی ما نمیریم بخونیم:
امیدوارم این تخصصتون رو توی کارهای مثبت انجام بدین
مطمپناً میتونستم پسوورد و مک و ... هم بزارم ولی به دلیل چیزی که شما ازش سوال کردی این کار رو نکردم.
ممنون از لینک های آموزشی !
درسته ، منظور بدی نداشتین ولی پست اولتون لحنش خوب نبود !
بازم ممنون از اینکه به فکر همشهریاتون هستید !
موفق باشید
با تشکر
ziarratt
26-12-2010, 12:21
بعد از اینکه مخابرات سرویسش رو محدود کرد به 256 من منتقل شدم شاتل
معلوم نیست کی درست بشه هر موقع درست شد باز منتقل میشم به مخابرات چون ازش راضی بودم
0Behrooz
27-12-2010, 09:05
بعد از اینکه مخابرات سرویسش رو محدود کرد به 256 من منتقل شدم شاتل
معلوم نیست کی درست بشه هر موقع درست شد باز منتقل میشم به مخابرات چون ازش راضی بودم
یعنی چی؟
من ۵۱۲ گرفتم.
دقیقاً چه اتفاقی قراره برای من بیافته؟
ziarratt
27-12-2010, 09:23
یعنی چی؟
من ۵۱۲ گرفتم.
دقیقاً چه اتفاقی قراره برای من بیافته؟
احتمالا از سری بعد تقلیلش میدن به 256 و 512 تون رو شارژ نمی کنند
0Behrooz
27-12-2010, 16:17
احتمالا از سری بعد تقلیلش میدن به 256 و 512 تون رو شارژ نمی کنند
ok
یه سوال دیگه:
من فردا دارم جام رو عوض میکنم.اساس کشی و از این جور چیزا.
سرویس سه ماهه گرفتم و الان دقیقا نصفش مونده.
قراره ۲ ماه یه جایی مستقر بشم تا یه خونه نیمه ساخته ساخته باشه.:2:
چند تا راه دارم ولی نمیدونم کدوم بهتره:
۱. خط تلفن رو ۲ بار بین خونه ها منتقل کنم
۲. یک اینترنت برای این جای موقتم بگیرم و خطم رو منتقل کنم به خونه نیمه ساخته.
۳. بیخیال این خط بشم.
۴. خط دیگه برای خونه نیمه ساخته بگیرم و ADSL رو منتقل کنم روش.
به خود مخابرات که زنگ زدم کارمندشون روش ۱ رو پیشنهاد کرد.نظر شما چیه؟
Edit:
یادم رفت بگم که یک کوچولو مشکل مجوز هم دارم.ولی خیلی حاد نیست.میشه یه جورایی درستش کرد.
بچه ها من 256 یکساله نامحدود دارم
توی کنرل پنلم این مسئله رو دیدم عکسشو گذاشتم
کسی می دونه یعنی چی
سلام به همگی
من تا 1ماهه پیش صبا داشتم ولی با این کار احمقانه ای که به روی سرعتا انجام داده ازش خارج شدم! البته ناگفته نمونه که نامردا 2هفته طول دادن تا پرت رو جمع کنن و..
الانم از مخابرات 256 3ماهه گرفتم و امروز برام وصل شده!(یعنی بالای 256 نمیدادن اصلا)
البته یه ساعتی درگیر بودم چون اولش چند ثانیه یه بار قطع و وصل میشد!و میگفتن خطت نویز داره
بعد چند بارتماس با پشتیبانیش درست شد
جالبه Down Stream مودم موقعی که خراب بود 11000 بود و Share بودش ولی الان که درست شده 500 کردنش!
حالا هم سرعت معمولی روی 25 میمونه ولی با چیز پی ان 30!
چندتا سوال دارم:
تنظیمات Dns رو روی اعداد خاصی باید گذاشت یا اتوماتیک باید باشه؟
این حجم 10 گیگ که نوشته وقتی به آخر برسه دوباره 10 گیگ اضافه میکنه؟منظورم اینه که کاملا نامحدوده؟
اگر اکانت تموم بشه چند روز بعد پرت رو بر میدارن از خطمون؟
ممنون.
Mostafa 3D
02-01-2011, 12:22
سلام این اینترنت مخابرات چرا اینطوریه ؟
امروز برای من 256 وصل کردن ولی خطم داره دائما از رانژه در میاد و هی دوباره رانژه میشه
وقتی هم به پشتیبانی میگم میگن که باید زنگ بزنی به 17 و شمار تو اعلام کنی و مشکلتو بهشون بگی
وقتی هم که به 17 زنگ میزنم تلفن گویا میگه شماره شما هیچ اشکالی نداره
چیکار کنم ؟
سرعت دانن استریمم هم دائما در حال عوض شدنه بین 6000 تا 12000 هی داره عوض میشه
لطفا کمکم کنید
راستی با یه 256 نا محدود روزانه چقدر میشه دان کرد ؟
Mostafa 3D
02-01-2011, 15:24
امروز برای من 256 وصل کردن ولی خطم داره دائما از رانژه در میاد و هی دوباره رانژه میشه
وقتی هم به پشتیبانی میگم میگن که باید زنگ بزنی به 17 و شمار تو اعلام کنی و مشکلتو بهشون بگی
چیکار کنم ؟
لطفا کمکم کنید
دوستانی که چیزی در این باره میدونن تور خدا کمک کنن
چیکار کنم ؟
لطفا کمکم کنید
منم تا 2ساعت اسیر همین مشکل بودم
اصل مشکل از خودشونه وبه خاطر شیر بودن خطه!
ولی حالا شما یه زنگ بزن خطتون رو واسه نویز چک کنن.
100% طرف میگه نویز خط نرماله
بعد زنگ بزن پشتیبانی مهندس دلاوری بهش بگو نرماله
اگه بخواد برات درست کنه میگه مودمتو چند دقیقه خاموش کن
و بعدش دان استریمت حتما پایین میاد و درست میشه!
LOVEFORLOVE
02-01-2011, 21:05
با سلام من شب یکشنبه شاتل 3 ماهه خریدم پش فرداش ساعت 4 پیام امد که خط امده تحویل صبحش تماس گرفتم شب ساعت 7 نصابش امد وصل کرد :
مودم رو حالت اتوماتیک قرار دارد دستی بهتره یا اتوماتیک؟
نمیشه دانلود شبانه را حذف کرد و بجاش بهم حجم بدن؟
از اینترنت برای بازی گرنا و...استفاده میکنم و دانلود کم
شرکتی بهتر از شاتل هست تو قم ؟
میخواستم مخابرات بگیرم برای منطقه ما نیمده 270 پیش شماره
با این اوضاع فکر کنم ماهی 3 گیگ ترافیک لازم دارم
نظرات شما چیه؟
با سلام من شب یکشنبه شاتل 3 ماهه خریدم پش فرداش ساعت 4 پیام امد که خط امده تحویل صبحش تماس گرفتم شب ساعت 7 نصابش امد وصل کرد :
مودم رو حالت اتوماتیک قرار دارد دستی بهتره یا اتوماتیک؟
نمیشه دانلود شبانه را حذف کرد و بجاش بهم حجم بدن؟
از اینترنت برای بازی گرنا و...استفاده میکنم و دانلود کم
شرکتی بهتر از شاتل هست تو قم ؟
میخواستم مخابرات بگیرم برای منطقه ما نیمده 270 پیش شماره
با این اوضاع فکر کنم ماهی 3 گیگ ترافیک لازم دارم
نظرات شما چیه؟
سلام
-فرقی نداره
-نه
شما باید بجای بهتر بدتر رو بزارین
با من که خیلی بد تا کرد شما رو نمیدونم.
به نظرم مخابرات الان از همه بهتره البته اگه بالای 256 رو مثل قبل بده !
3گیگ یعنی روزی 100 مگ دانلود کنید که عملا همون وبگردی رو جواب میده و دانلود رو باید بزارید برای شب.
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
کسی نبود جواب سوال مارو بده؟:19:
سلام به همگی
من تا 1ماهه پیش صبا داشتم ولی با این کار احمقانه ای که به روی سرعتا انجام داده ازش خارج شدم! البته ناگفته نمونه که نامردا 2هفته طول دادن تا پرت رو جمع کنن و..
الانم از مخابرات 256 3ماهه گرفتم و امروز برام وصل شده!(یعنی بالای 256 نمیدادن اصلا)
البته یه ساعتی درگیر بودم چون اولش چند ثانیه یه بار قطع و وصل میشد!و میگفتن خطت نویز داره
بعد چند بارتماس با پشتیبانیش درست شد
جالبه Down Stream مودم موقعی که خراب بود 11000 بود و Share بودش ولی الان که درست شده 500 کردنش!
حالا هم سرعت معمولی روی 25 میمونه ولی با چیز پی ان 30!
چندتا سوال دارم:
این حجم 10 گیگ که نوشته وقتی به آخر برسه دوباره 10 گیگ اضافه میکنه؟منظورم اینه که کاملا نامحدوده؟
ممنون.
Mostafa 3D
02-01-2011, 23:31
چندتا سوال دارم:
ممنون.
- فرقی نمیکنه . ( دی ان اس LAN رو میگی دیگه؟؟؟!!! )
- اون ده گیگ چرته هر چه قدر دوست داری استفاده کن بعدش میشه این : ( این عکس چند صفحه پیش یکی از دوستان گذاشته بود و تازه من از پشتیبانی پرسیدم گفت اون ده گیگ مهم نیست )
- راستش اگه منظورت در اوردن خط از رانژه که باید بهت بگم هیچ کار دولتی حساب و کتاب نداره :46:
Mostafa 3D
03-01-2011, 16:50
بابا این پرش لینک که دیگه شورشو در اورده
هر دفعه هم با یه سرعت داره وصل میشه
یه سرعت های نجومی بین 12000 کیلو بایت تا 4000 کیلو
چیکار کنم
هیچکس جوابگو نیست
بابا این پرش لینک که دیگه شورشو در اورده
هر دفعه هم با یه سرعت داره وصل میشه
یه سرعت های نجومی بین 12000 کیلو بایت تا 4000 کیلو
چیکار کنم
هیچکس جوابگو نیست
تنها راهش این هست که بگی down stream خط رو بیارند پایین . در حد 2 مگ باشه پایدار میمونه.
Mostafa 3D
04-01-2011, 11:17
تنها راهش این هست که بگی down stream خط رو بیارند پایین . در حد 2 مگ باشه پایدار میمونه.
آره همین کار رو هم کردن درست شد
فعلا در حال دانلودیم :5:
Mostafa 3D
04-01-2011, 17:14
ببینم 256 ترافیک رو محدود کردن ؟
وقتی از پشتیبانی پرسیدم گفت تا دیروز اون 10 گیگی که مینوشت مهم نبود ولی از امروز مهم شده
یعنی چی ؟
یعنی محدود شده ؟
وقتی از پشتیبانی پرسیدم گفت تا دیروز اون 10 گیگی که مینوشت مهم نبود ولی از امروز مهم شده
؟
می شه از پشتیبانی توضیح بیشتری بخواهید؟ چون فکر می کنم برای اکثر کاربران حجم باقی مانده به صورت عدد منفی نشان داده می شود یعنی اگر اون ده گیگ مهم بود پس حجم آنها تمام شده است ولی هنوز متصل هستند.
Mostafa 3D
04-01-2011, 21:43
می شه از پشتیبانی توضیح بیشتری بخواهید؟ چون فکر می کنم برای اکثر کاربران حجم باقی مانده به صورت عدد منفی نشان داده می شود یعنی اگر اون ده گیگ مهم بود پس حجم آنها تمام شده است ولی هنوز متصل هستند.
اونا دیگه بیشتر توضیح نمیدن
میگن زنگ بزنید از مخابرات عمار یاسر بپرسید
7836633
خب شما همین الان یه زنگ بزن به 7188 این سوال رو بپرس خبرشو به منم بده
من خیلی زنگ زدم دیگه روم نمیشه زنگ بزنم :31:
سلام من اینترنت مخابرات دارم
حدود یک هفته بود که مدام dc میشدم یعنی ]چراغ آلارم روشن و چراغ adsl خاموش میشد
بعدا به گفته یکی از دوستانم که بهش مطمئن هستم گفت بخاطر نواسانات برق تنظیمات مودمت بهم خورده
دیشب رفتم به تنظیمات مودم و مودم رو ریست کردم حالا دیگه dc ندارم ولی سرعتم افتضاح شده میخوام بدونم کسی تنظیمات مودم رو برای مخابرات بلده ؟
مودم tp link td 88 11
منظورم vpi vci و باقی تنظیمات هست
0Behrooz
16-01-2011, 17:16
سلام من اینترنت مخابرات دارم
حدود یک هفته بود که مدام dc میشدم یعنی ]چراغ آلارم روشن و چراغ adsl خاموش میشد
بعدا به گفته یکی از دوستانم که بهش مطمئن هستم گفت بخاطر نواسانات برق تنظیمات مودمت بهم خورده
دیشب رفتم به تنظیمات مودم و مودم رو ریست کردم حالا دیگه dc ندارم ولی سرعتم افتضاح شده میخوام بدونم کسی تنظیمات مودم رو برای مخابرات بلده ؟
مودم tp link td 88 11
منظورم vpi vci و باقی تنظیمات هست
LLC
UBR
ADSL2+ Annex M
vci:0
vpi:35
sorry for the english terms bellow, i don't know if it is forbidden by the site rules or not.
:18:they just gave me my new internet connection today, something about 20 days.
and the way i didit:
bought a telephone line for the temporary location, moved the adsl on it.
planning to move the line with the adsl on it.
یعنی چی ؟
یعنی محدود شده ؟
اونا دیگه بیشتر توضیح نمیدن
میگن زنگ بزنید از مخابرات عمار یاسر بپرسید
7836633
خب شما همین الان یه زنگ بزن به 7188 این سوال رو بپرس خبرشو به منم بده
من خیلی زنگ زدم دیگه روم نمیشه زنگ بزنم :31:
کسی تماس گرفت؟!!
desertwolf
17-01-2011, 20:28
سلام دوستان!
من میخوام یه سرویس ADSL بگیرم.
حالا موندم سراغ کی برم! منتطقه هم مرکز توحید هستش. آمارشو که از سایتا گرفتم، دیدم شاتل اینجا نمیده اما صبا میده. اما از صبا خیلی بد شنیدم. آسیاتک هم شنیدم یه سرویس 128 ویژه با قیمت خیلی مناسب میده! اما نمیدونم این منطقه مارو پوشش میده یا نه و اینکه آیا خوب هستش یا نه. در مورد مخابرات نظرتون چیه؟ هنوز سرعتاش محدوده؟! پارس آنلاین هم میده تو منطقه ما! کلا الان کدومشون خدمات بهتری دارن؟!
پیشاپیش ممنون ازتون!
amahdavi2004
18-01-2011, 08:11
اين سايت ريز مصرف مخابرات ديگه كار نمي كنه؟
reza_zah1991
19-01-2011, 23:22
آقا سلام به همه..
اول بگم من از شاتل استفاده میکنم و شدیدا" ناراضیم...یه مشت دزد نشستن اونجا فکر میکنن دارن کار میکنن...
مهم سرعت اسمی نیست...
از اون اولا تا چند وقت پیش که مخابرات اعلام نکرده بود به زنبیل آباد و بنیاد سرویس نمیده..سرعت 128 شاتل با 60 دانلود میکرد..از وقتی اعلام کرد..شاتل آورده گذاشته رو 16...
حالا اونایی که از مخابرات گرفتن..سرعت دانلودشون رو بگن..؟...خواهشا"
آقا سلام به همه..
اول بگم من از شاتل استفاده میکنم و شدیدا" ناراضیم...یه مشت دزد نشستن اونجا فکر میکنن دارن کار میکنن...
مهم سرعت اسمی نیست...
از اون اولا تا چند وقت پیش که مخابرات اعلام نکرده بود به زنبیل آباد و بنیاد سرویس نمیده..سرعت 128 شاتل با 60 دانلود میکرد..از وقتی اعلام کرد..شاتل آورده گذاشته رو 16...
حالا اونایی که از مخابرات گرفتن..سرعت دانلودشون رو بگن..؟...خواهشا"
من 256 از مخابرات گرفتم و سرعت دانلودم 32 تا 34 کی با دانلود منیجر هست من خودم از شاتل هم سرویس دارم (اکو2مگ)ولی از مخابرات خیلی راضی ترم
سلام
دوستانی که سرویس مخابرات دارن حتما به کنترل پنل مقدار مصرفشون توی سایت مخابرات برن
من گفتم که 256 یکساله نامحدود داشتم و اطلاعاتم اینجوری بود
درست همین روز اربعین قطع شدم زنگ زدم به 7188 گفت زمانت تموم شده باید بیایی مخابرات زمان رو برات درست کنن
مجبور سدم برم عماریاسر اونا هم عذر خواهی کردن درست شد
پس شما هم برید و تاریخ انقضاتون رو چک کنید اما حجم نامحدود تاثیری نداره
mohammad_1366
27-01-2011, 00:53
سلام دوستان!
من میخوام یه سرویس ADSL بگیرم.
حالا موندم سراغ کی برم! منتطقه هم مرکز توحید هستش. آمارشو که از سایتا گرفتم، دیدم شاتل اینجا نمیده اما صبا میده. اما از صبا خیلی بد شنیدم. آسیاتک هم شنیدم یه سرویس 128 ویژه با قیمت خیلی مناسب میده! اما نمیدونم این منطقه مارو پوشش میده یا نه و اینکه آیا خوب هستش یا نه. در مورد مخابرات نظرتون چیه؟ هنوز سرعتاش محدوده؟! پارس آنلاین هم میده تو منطقه ما! کلا الان کدومشون خدمات بهتری دارن؟!
پیشاپیش ممنون ازتون!
سلام دوست عزیز.
مرکز توحید تحت پوشش شرکت شاتل هست. برای اطلاع از اینکه شماره شما هم تحت پوشش هست به سایت shatel.ir برو و پیش شمارتو وارد کن ببین تحت پوشش هست یا خیر.
amahdavi2004
27-01-2011, 08:02
سلام
دوستانی که سرویس مخابرات دارن حتما به کنترل پنل مقدار مصرفشون توی سایت مخابرات برن
من گفتم که 256 یکساله نامحدود داشتم و اطلاعاتم اینجوری بود
درست همین روز اربعین قطع شدم زنگ زدم به 7188 گفت زمانت تموم شده باید بیایی مخابرات زمان رو برات درست کنن
مجبور سدم برم عماریاسر اونا هم عذر خواهی کردن درست شد
پس شما هم برید و تاریخ انقضاتون رو چک کنید اما حجم نامحدود تاثیری نداره
اين نشاني پنل عوض شده؟ هر چه مي زنم نمي آيد!
سلام
سایت مخابرات قم یه چند روزه که در دسترس نیست
ولی این آدرس پنل ADSL مخابرات برای دیدن اوضاع اینترنتتون برید اینجا:
اونایی که نمیدونن برای ورود هم یورز پسوردی رو که وصل میشید اینترنت باید وارد کنید
Unknown_2517
28-01-2011, 00:51
سلام ، ميخواستم يك جواب قطعي به من بدهيد:
من خودم از شاتل سرويس ميگيرم. مادامي كه تو شهرك قدس بودم و 128 داشتم بسيار راضي بودم. چون دان استريمم رو 512 بود.
اما از روزي كه اساس كشي كردم زنبيل اباد، چشتون روز بد نبينه. بيچارم كردن، هي محدوديت پشت سر محدوديت...
حالا يكي از دوستام كه در همين حواليست ميخواد ADSL بگيره من بهش گفتم از شاتل نگيره و بياد مخابرات، حالا سوال:
1- سرويساي مخابرات اصلا محدوديت حجمي ندارن؟
2- كه برام مهمتره، سرعتهاي مخابرات واقعي هستن؟ يعني 128 رو 16 كيلوبيت و 256 روي 32 و 512 روي 64 كيلوبيتند يا منه مخابرات هم بعضي وقتا سرعتو بالا پايين ميكنه؟
با تشكر.
سلام.
شما استاد ما هستی.من هم اومدم توی این سایت چیز یاد بگیرم.
من هم مسخره نکردم.هیچ توهینی هم نکردم.
اتفاقاً من یک معلم خوبم که مفهوم رو با قالب طنز به بچه ها یاد میدم.:18:
اگه اینطوری باشه هر کسی توی هر رشته ای که مدرک میگیره بیاد بقیه رو مسخره کنه که چرا بلد نیستید !:41:
منظورم این نبود.
منظورم این بود که باید حواسمون رو جمع کنیم.
اگر قصد بدی داشتم, تمام سیستم ها رو -- میکردم و یک باتنت باهاشون میساختم.
نمیدونم.:19:هدفون زده بودم نشنیدم:8:
نه اتفاقاً, چون بلدن میگم.قم دومین شهر انفورماتیک ایرانه(نمیدونم چه سالی شاید تغییر کرده باشه) و تعداد کاربرهای اینترنت و تعداد خرابکارهای اینترنتشم بالاست که خطر رو چند برابر میکنه.(ماهیگیرا دور آب گلآلود جمع میشن)
من الان قم زندگی میکنم.
متاسفانه این راهنمایی ها توسط افرادی که از من و شما خیلی بیشتر میدونن انجام شده ولی ما نمیریم بخونیم:
مطمپناً میتونستم پسوورد و مک و ... هم بزارم ولی به دلیل چیزی که شما ازش سوال کردی این کار رو نکردم.
این لینکهای آموزشی انگلیسی زبان که داده شده خوب به زبان انگلیسی هستند لینک آموزشی و آسان فهم در مورد این مطالب به زبان فارسی وجود دارد؟
کسی می تواند برای افراد نا آشنا و در سطح مقدماتی توضیح دهد که اصل مسأله چیست و راه حل جلوگیری از آن کدام است؟
---------- Post added at 05:05 AM ---------- Previous post was at 05:02 AM ----------
[QUOTE]یعنی چی سواد نداریم[/
QUOTE]
QUOTE]
به ترتیب مراحل:
اینجا دو راه داریم:
behrooz.dyndns.org
cisco linksys WAG 120N
این مشکلاتی که بوجود آمده است و دوستمان هشدار داده اند آیا به خاطر شرکت سازنده مودم های مخابرات است یا تمام مشترکان مخابرات حتی آنهایی که مارک مودمشان با مودمهای مخابرات فرق دارد در معرض خطر هستند؟
اگر توضیحاتی برای کسانی که دانش فنی مقدماتی دارند بدهید ممنون می شوم
یا لینک به زبان فارسی و مقدماتی
ali_ir_bsd
04-02-2011, 05:44
دوستان نظرشون چیه از صبا نت ارزش داره بریم طرف سرویس مخابرات .
ازشون پرسیدم در رابطه با سرعت گفتن 256 اگه بخوای تقسیم بر 8 کن یعنی 32 کیلو شبانه ثابته ...
حالا به نظر شما بریم طرفش یا بمونیم با صبا نت .
واقعا من که توش موندم .
hosseinboss
04-02-2011, 19:01
سلام دوستان
می خواستم بدونم این شایعه درسته که گرفتن سرعت عای بالاتر از 128 از مخابرات سختر شده و با نامه و با اسرار حد اکثر 256 میدن و دیگه خبری از 512 به بالا نیست ؟
Pintoricio-2
05-02-2011, 01:26
سلام دوستان
می خواستم بدونم این شایعه درسته که گرفتن سرعت عای بالاتر از 128 از مخابرات سختر شده و با نامه و با اسرار حد اکثر 256 میدن و دیگه خبری از 512 به بالا نیست ؟
بله ... به دوست من حتی 256 هم ندادن .
starlit62
06-02-2011, 19:27
سلام
من امروز رفتم مخابرات و ثبت نام کردم.
128 گرفتم
میشه راهنماییم کنید آیا میتونم کانالهای تلویزیونی رو دریافت کنم یا نه؟منظورم کانالهای کشورهای دیگست.
Pintoricio-2
07-02-2011, 14:30
سلام
من امروز رفتم مخابرات و ثبت نام کردم.
128 گرفتم
میشه راهنماییم کنید آیا میتونم کانالهای تلویزیونی رو دریافت کنم یا نه؟منظورم کانالهای کشورهای دیگست.
نخیر . با سرعت 1 مگ هم به زور میشه . 128 که سرعت دانلودش 16 هست . فقط رادیو میتونی باهاش گوش کنی .
SALVATION1
07-02-2011, 19:55
سلام خواهش می کنم یک نفر کمک کنه.
من ساکن قم خیابان 20 متری امام حسین هستم و هر جا که زنگ می زنم درباره ی adsl مخابرات گوشی بر نمی دارند!!
این شماره ها:
7836633
7188
و هر شماره ی دیگه ای که بگید و الان از دوستان می خوام یه شماره بدن و آدرس اونجایی که باید برم آدرسشو دقیق یگید.
و سول دیگه adsl های مخابرات برای وصل هزینه ی اولیه داره؟ چقدره ؟
خواهش می کنم جواب بدید...
Pintoricio-2
07-02-2011, 23:12
سلام خواهش می کنم یک نفر کمک کنه.
من ساکن قم خیابان 20 متری امام حسین هستم و هر جا که زنگ می زنم درباره ی adsl مخابرات گوشی بر نمی دارند!!
این شماره ها:
7836633
7188
و هر شماره ی دیگه ای که بگید و الان از دوستان می خوام یه شماره بدن و آدرس اونجایی که باید برم آدرسشو دقیق یگید.
و سول دیگه adsl های مخابرات برای وصل هزینه ی اولیه داره؟ چقدره ؟
خواهش می کنم جواب بدید...
مدارک بردار برو نزدیک ترین دفتر خدمات ارتباطی اگه انجام ندادن برو مرکز مخابرات عمار یاسر خیابون سمیه . سرعت دانلود 128 - 256 - 512 به ترتیب 16-32-64 هست . میگن 128 بیش تر نمیدن . البته اگه مدارک خوب یا آشنا داشته باشی حله .
ziarratt
08-02-2011, 12:42
مدارک بردار برو نزدیک ترین دفتر خدمات ارتباطی اگه انجام ندادن برو مرکز مخابرات عمار یاسر خیابون سمیه . سرعت دانلود 128 - 256 - 512 به ترتیب 16-32-64 هست . میگن 128 بیش تر نمیدن . البته اگه مدارک خوب یا آشنا داشته باشی حله .
اگر مدارک داشته باشید 256 می دهند بالاتر از 256 سرویس ندارند
SALVATION1
08-02-2011, 13:32
می شه بگید مدارک چیه؟
ممنون می شم
Pintoricio-2
08-02-2011, 14:13
اگر مدارک داشته باشید 256 می دهند بالاتر از 256 سرویس ندارند
من 512 دارم . اونموقع اگه 2 مگ هم میخواستم میدادن .
starlit62
09-02-2011, 12:21
سلام
از دیروز ای دی اس ال منو وصل کردن ولی نمیتونم کانکت بشم
چراغ ای دی اس ال مودم روشنه، اتصالات مشکلی نداره ولی وصل نمیشم
مسئولش میگفت اشکال از مخابراته.اینجا کسی جز محدوده شهید بهشتی هست؟شمام مشکل کانکت دارید یانه؟
جواب بدید ممنون میشم
ziarratt
09-02-2011, 12:26
من 512 دارم . اونموقع اگه 2 مگ هم میخواستم میدادن .
آخرین بار کی شارژش کردید؟
سلام
دوستان خبر دارن که برای دهه فجر تخفیف داره یا نه؟
اگه آره چند درصده؟
starlit62
09-02-2011, 20:36
یعنی اینجا هیچ کس توی محدوده بهشتی نیست؟!!!
سُلام چند تا سوال دارم
من128 گرفتمحالا مي خوام بكنمش 512 يه هفته ام نشده امكانش هست ؟؟؟
يه سوال ديگه ديگه پوله اضافي ايي روي قبض نمياد ؟؟؟؟
starlit62
12-02-2011, 18:05
نخیر . با سرعت 1 مگ هم به زور میشه . 128 که سرعت دانلودش 16 هست . فقط رادیو میتونی باهاش گوش کنی .
نمیدونم چرا شما نتونستید دریافت کنید
من با سرعت 128 بعضی شبکه ها رو بسیار عالی دریافت میکنم
LOVEFORLOVE
12-02-2011, 22:51
کسی خبر داره واسه بنیاد اینترنت نخابراتی فعال شده یا قرار هست فعال بشه من از شاتل گرفتم راضی هم نیستم خودتونم میدونید چرا با پیش شماره 270
LOVEFORLOVE
14-02-2011, 23:21
دوستان من 2 ماهه از شاتل گرفتم و مودمم رو حالت اتوماتیکه نه کانکشنی سوال اینه که :برای دانلود شبانه خود مودم اتو هست اخه تو چند تا پست دیدم که میگفتند یوزر پاس دانلود رایگان ! ایا مودم من روی حالت اتوماتیک از کانکشن راسگان استفاده میکنه ببخشید اگه سوالم خیلی مبتدی هست ولی سواله دیگه سپاس
سام دوستان
من الان چند هفته هستش که در استفاده از adsl ام مشکل جدی پیدا کردم
من چند سال بود که از شاتل استفاده میکردم راضی هم بودم تا اینکه چند ماه پیش مخابرات اومد خطهای این منطقه را تغییر داد (اباذر) شاتل دیگه نتونست سرویس بده منم بلاجبار رفتم از مخابرات اشتراک بگیرم .
یه اشتراک سه ماهه 128 کیلوبیت گرفتم . از اول بسیار بی کیفیت بود ولی من با خوبی و بدیش ساختم
تا اینکه سه ماهه اول تموم شد و رفتم برای تمدید (اشتراک سه ماهه 128)
هفته اولش مثل سابق بود و بعدش که الان چند هفته میشه مشکل بقدری شدید شده که نمیشه از اینترنتت استفاده کرد . مشکل بدین صورت هست که
................
من کانکت میشم ، بعد از اینکه دقیقه اول چند کیلوبایت (1 الی 150) دریافت و ارسال به کندی انجام شد کلا دریافت و ارسال میشه صفر
بعد میشه دیسانکت کرد و بعد از کانکت دوباره چند کیلوبایت دریافت کرد
کلا با این وضعیت نمیشه از اینترنت استفاده کرد
در بین این چند هفته که مشکل داشتم دو بار یکی یک روز و دوم سه روز اینترنتم مثل قبل شده و باز دوباره مشکل ایجاد شده
................
ده ها بار با 7188 پشتیبان فنی مخابرات تماس گرفتم هر روز میگن پیگیری یکنیم
دیروزم یکیشون گفت چون با فرمان ping 4.2.2.4 ریپلی میده پس مشکل از خودته
من در ابتدای کانکت شدن میتونم چند کیلو بایت دریافت کنم حتی بعضی از صفحات سبک باز میشه و بعد سرعت صفر میشه که فرمان ping 4.2.2.4 هم تایم اوت میده
خودم از لحاظ نرم افزاری همه کار کردم از فرمت هارد و نصب ویندوز جدید تا تست نرم افزارهای مختلف
الانم با دیال آپ اومدم اینجا و دیال آپ مشکلی نداره
به نظر دوستان مشکل از کجاست؟
ruzbe1313
27-02-2011, 21:54
Off Topic
پینگ شاتل بهتره یا پارس آنلاین؟
hosseinboss
28-02-2011, 15:23
امروز رفتم مخابرات واسه شارژ 512 گفتن نداریم! پرسیدم تا کی گفتن معلوم نیست اما یه بهده خدایی اومد ازش پرسید گفتش تقریبا سه تا چهار ماه!!!!!!!!
حالا حالا ها باید سماق مکید
الان هم که می خوام برم تو پرتال مخابرات پیغام Server not found میاد و باز نمی شه حالا دوستان رو نمی دونم
ali200reza
06-03-2011, 02:15
یه راهنمایی برای دوستی که مشکل نامه برای سرویس بیشتر از 128 داشت !!
یکی از دوستام می خواست سرویس 512 بگیره(از کدوم شرکت مهم نیست) خودش هم هیچ کدوم از شرایط رو برا گرفتن نامه نداشت.
برا همین پسر عموش که دانشجو بود از داشنگاه براش یه نامه گرفت و برد به اسم پسر عموش برای شماره خونه ی خودشون سرویس رو گرفت.حتی پسر عموش برای امضای قرارداد هم نرفت،یعنی گیر ندادن.
برا دوستان هم اگه خواستن دیگه حداکثرش اینه که اون کسی که نامه رو میگره بره اون شرکت و قرارداد رو به اسم خودش امضا کنه.
به همین راحتی
persia69son
06-03-2011, 14:00
یعنی اینجا هیچ کس توی محدوده بهشتی نیست؟!!!
سلام
دوست عزیز من منطقه ی شهید بهشتی هستم اما تا حالا مشکلی نداشتم !
===================
دوستان من دیروز رفتم خط 256 رو تمدید کنم ولی گفتند دیگه اصلا بالای 128 واگذار نمی کنیم !
یعنی سرعت باید از 32 بیاد رو 16 کیلوبایت که با دیال اپ زیاد فرقی نداره ! جالب اینجاست که قیمتش هم فقط 2 -3 تومن اختلاف داره ! اگر اینطوری باشه باید فاتحه ی مخابرات رو خوند !
سلام
===================
دوستان من دیروز رفتم خط 256 رو تمدید کنم ولی گفتند دیگه اصلا بالای 128 واگذار نمی کنیم !
یعنی سرعت باید از 32 بیاد رو 16 کیلوبایت که با دیال اپ زیاد فرقی نداره ! جالب اینجاست که قیمتش هم فقط 2 -3 تومن اختلاف داره ! اگر اینطوری باشه باید فاتحه ی مخابرات رو خوند !
یعنی تمام کسانی که تا الان با نامه خط 256 گرفته اند ، خطشان تبدیل به 128 می شود؟ و به صورت 256 تمدید اشتراک نمی شوند ؟
یا اینکه از این به بعد به مشترکان جدید خط 256 با نامه واگذار نمی شود؟
persia69son
06-03-2011, 23:06
یعنی تمام کسانی که تا الان با نامه خط 256 گرفته اند ، خطشان تبدیل به 128 می شود؟
بله !
البته وقتی که مدت اعتبارتون تموم شد ، دیگه نمیتونید 256 تمدید کنید و باید بیاید رو 128 که سرعتش تقریبا دو برابر سرعت دیال اپه ! :41:
دوستان کدوم یکی از isp های قم دانلود شبانه ی خوبی داره !؟ شاتل قبلا خوب بود ولی اون اواخر که من داشتم سرعت دانلود شبانه به شدت کم شده بود ، لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره من رو راهنمایی کنه
بله !
البته وقتی که مدت اعتبارتون تموم شد ، دیگه نمیتونید 256 تمدید کنید و باید بیاید رو 128 که سرعتش تقریبا دو برابر سرعت دیال اپه ! :41:
دوستان کدوم یکی از isp های قم دانلود شبانه ی خوبی داره !؟ شاتل قبلا خوب بود ولی اون اواخر که من داشتم سرعت دانلود شبانه به شدت کم شده بود ، لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره من رو راهنمایی کنه
یعنی برای کار دانلود با توجه به برق مصرفی و استهلاک کامپیوتر مقرون به صرفه است که از شبانه رایگان سایر شرکتها استفاده کنیم به جای اینکه از دانلود نامحدود 128 مخابرات استفاده کنیم؟
بچه ها کسی از منطقه بنیاد این چند روزه مشکل براش پیش نیومده؟
من که از پارس سرویس دارم الان دو روزه که به کل قطعه!
persia69son
07-03-2011, 12:29
یعنی برای کار دانلود با توجه به برق مصرفی و استهلاک کامپیوتر مقرون به صرفه است که از شبانه رایگان سایر شرکتها استفاده کنیم به جای اینکه از دانلود نامحدود 128 مخابرات استفاده کنیم؟
:31:
بابا من خودم اومدم اینجا سوال بپرسم ، همش دارم به سوال های دیگران جواب میدم :31:
آره دیگه ، البته مشروط بر اینکه شرکت های دیگه دانلود شبانه ی خوبی داشته باشند ، مثلا من شنیدم که سرعت دانلود شبانه ی شاتل حدود 20 کیلوبایته که خوب فرقی با مخابرات نداره !
من با این سرعت یه اپیزود سریال 300 مگی رو حدود5-6 ساعت طول میکشه دانلود کنم ! :18:
دوستان کسی شرکتی رو نمیشناسه که دانلود شبانه ی خوبی داشته باشه ؟ پارس انلاین سرعت دانلود شبانش چنده؟
Mostafa 3D
08-03-2011, 13:09
بچه ها من از مخابرات 256 دارم ولی الان که رفتم شارژ کنم گفت مصرفت خیلی بالا بود دیگه نمیدیم
چی کار کنم ؟
راهی داره ؟
بچه ها من از مخابرات 256 دارم ولی الان که رفتم شارژ کنم گفت مصرفت خیلی بالا بود دیگه نمیدیم
چی کار کنم ؟
راهی داره ؟
ظاهرا به کسانی که مصرف بالایی هم نداشته بودند هم همین جواب را داده اند
hosseinboss
08-03-2011, 17:55
این مخابرات هم شورش رو در آورده ها نه به اون موقع که 2 مگ رو به راحتی و با یه مدرک ساده و با تخفیف 30 درصد واگذار میکرد نه به الان که 128 رو هم زورش میاد بده
گل بگیرید اون اداره رو
سلام به همه دوستان
من اكانت 256k از مخابرات اروميه گرفتم( تاپيكش نبود مزاحم شما دوستان قمي شدم)
لطفا منو راهنمايي كنيد.راستش كمي گيج شدم.در حالي كه كيفيت خطم همونطور كه تو عكس مي بينيد خوبه ولي دانلودم بزور به 50 تا ميرسه. مگه SNR Margin و Downstream ميزان دانلود رو مشخص نميكنه؟ بنظر شما علت ميتونه چي باشه؟
آيا ممكنه از مخابرات باشه؟ و لطف كنيد در مورد وضعيت دانلودتون تو روز و شب برام بنويسيد.
من احساس ميكنم مخابرات كاري كرده كه هيچ كس نتونه از يه حدي بيشتر دانلود داشته باشه حتي اگه بطور تئوريك امكانش باشه
ببخشيد كه مزاحمتون شدم. يا علي
jaber1361
09-03-2011, 07:54
سلام به همه دوستان
من اكانت 256k از مخابرات اروميه گرفتم( تاپيكش نبود مزاحم شما دوستان قمي شدم)
لطفا منو راهنمايي كنيد.راستش كمي گيج شدم.در حالي كه كيفيت خطم همونطور كه تو عكس مي بينيد خوبه ولي دانلودم بزور به 50 تا ميرسه. مگه SNR Margin و Downstream ميزان دانلود رو مشخص نميكنه؟ بنظر شما علت ميتونه چي باشه؟
آيا ممكنه از مخابرات باشه؟ و لطف كنيد در مورد وضعيت دانلودتون تو روز و شب برام بنويسيد.
من احساس ميكنم مخابرات كاري كرده كه هيچ كس نتونه از يه حدي بيشتر دانلود داشته باشه حتي اگه بطور تئوريك امكانش باشه
ببخشيد كه مزاحمتون شدم. يا علي
سلام
خوب شما میگید اکانت 256 گرفتید
256kb/8=32kB
یعنی حداکثر سرعت شما باید 32 کیلو بایت بر ثانیه باشه. توجه داشته باشید که 256 کیلو بیت برثانیه هست.
ممنون ولي downstream خطم روي 2304 هستش كه 288=2304/8 يعني دانلود من بايد 288 كيلو باشه در حالي كه نويز من 34.2db هستش كه نشون ميده نويزي هم وجود نداره كه بخواد سرعت دانلود منو از 288 برسونه به 50!!!
jaber1361
09-03-2011, 14:07
ممنون ولي downstream خطم روي 2304 هستش كه 288=2304/8 يعني دانلود من بايد 288 كيلو باشه در حالي كه نويز من 34.2db هستش كه نشون ميده نويزي هم وجود نداره كه بخواد سرعت دانلود منو از 288 برسونه به 50!!!
فکر میکنم اون عددی رو که میگی مربوط به سرعت خط باشه یعنی خط adsl حداکثر باسرعت 2 مگ کار میکنه ولی سرعت محدود شده شما 256k هست. البته بعضی اوقات ممکنه بیشتر هم بشه.
کلا سیاست مخابرات اینه که اگه اکانت 256k بفروشه سرعت اون رو حدود 32kB تنظیم کنه. ولی برخی شرکت های دیکه وقتی استفاده از خط کمه ، مازاد پهنای باند رو بصورت اشتراکی بین کاربران تقسیم میکنه .
به همین خاطر هست که اکانت های 128 شاتل ممکنه به سرعت 100 کیلوبایت هم در دانلود برسن.
ziarratt
09-03-2011, 18:56
دوستان باتوجه به پیشرفتهای!! اخیری که مخابرات قم در ارائه خدمات اینترنت داشته (بنده به خودم و شما و مسئولین خدوم! مخابرات این پیشرفتها رو تبریک! و تسلیت! عرض می کنم) صفحه اول ویرایش شد تا خدایی نکرده کسی از چالهء آی اس پی های موجود در ایران به چاه شرکت مخابرات نیافته
mohammad06
10-03-2011, 19:00
بابا این دیگه داره شورشو در می آره
ما رو هر شرکتی دست گذاشتیم خراب کرد
از بقیه دوستانی که از شرکتهای مختلف دارن نظرشونو بدن ببینیم چه شرکتی دانلودش خوبه
من حدود 2 سال شایدم بیشتر پیش از صبانت یه سرویس گرفتم اونموقع دانلودش خیلی آشغال بود 1 ساعت 1ساعت قطع میشد و باید دوباره کانکت میکردی،سرعتتو هم محدود میکرد.من دیگه شارژ نکردم رفتم سراغ شاتل،شاتل واسه من خوب بود ولی آخری ها سرعتمو محدود کرد و حالمونو گرفت.بعد از اونم مخابرات و تا حالا.با این وضع هیچکدومشون دیگه بدرد نمیخوره اگه از اونموقع تا حالا تغییری تو دانلود شبانشون دادن لطفا بگید.
تلفنی که سؤال کردم آیا ممکن است ظرف دو یا سه ماه آینده بتوانید مجدداً خط 256 واگذار کنید؟
گفت ممکن است ولی معلوم نیست
persia69son
15-03-2011, 21:04
تحمل این وضعیت دیگه واقعا غیر ممکنه !
من با سرعت 16 ks تقریبا هچ چیز نمیتونم دانلود کنم ، خط 256 من رو کردند 128 ، و بدترین قسمتش میدونید چیه ؟! سرعت من نصف شده اما هزینه ی ماهیانه ای که باید بپردازم از 12-13 هزار تومن اومده رو 10 هزار تومن یعنی فقط 2-3 تومن ارزون تر میفته !
دوستان کدوم یکی بهتره ، شاتل یا پارس آنلاین !؟
همراه اول
16-03-2011, 01:39
Off Topic
پینگ شاتل بهتره یا پارس آنلاین؟
:31:
دوستان کسی شرکتی رو نمیشناسه که دانلود شبانه ی خوبی داشته باشه ؟ پارس انلاین سرعت دانلود شبانش چنده؟
من اکو 512، شاتل استفاده میکنم، پینگش روی 357 هست، و سرعت دانلودش حداقل 84kb/s هست ولی روی 115 و 90 هم میره، شبی 1گیگ و 600 مگ دان میکنم و پار آنلاین رو به علت قطعی بالاش که توی شرکت داشتیم انتخاب نکردم که به 5-6 ساعت هم میرسید، ولی شاتل قطعی نداره
sub-zero
16-03-2011, 09:10
سلام.
از دوستان کسی هست که با کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل سرویس بالاتر از 128 گرفته باشه ؟
یا از آقایون طلاب و روحانیون چطور ؟ یا عضو هییت علمی و این چیزا...
چون مثل اینکه اگه عضو این گروهها باشی میشه سرعت های بالاتر هم گرفت !
نکته قابل توجه اینجاست که بقیه هم که عضو این گروهها نیستند حتما آدم نیستند ! خجالت آوره...
همراه اول
17-03-2011, 11:29
سلام.
از دوستان کسی هست که با کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل سرویس بالاتر از 128 گرفته باشه ؟
نکته قابل توجه اینجاست که بقیه هم که عضو این گروهها نیستند حتما آدم نیستند ! خجالت آوره...
من با گواهی اشتغال به تحصیل سرویس 512 شاتل گرفتم که شما با گواهی اشتغال به تحصیل دختر خالتونم میتونین سرویس بالاتر بگیرین(بهانه س)
فقط میخوان یه مدرک اونجا باشه که بگن به این دلیل به شخص سرویس پر سرعت دادیم
ziarratt
17-03-2011, 14:53
سلام.
یکی از دوستای من با نامه حوزه علمیه 2 مگ گرفته بود ولی توی این جریانات برای اونو هم شارژ نکردن و سرویس اش رو تغییر داد
سلام، اگه ممکنه از جاهای دیدنی قم بگید
sub-zero
17-03-2011, 15:22
سلام، اگه ممکنه از جاهای دیدنی قم بگید
این که گفتی جک بود یا جدی میگی ؟ :دی
دوست من اولا که قم شهر مذهبیه و جای دیدنی خاصی نداره یعنی من که ندیدم !
دوما این صحبتا ربطی به این تاپیک نداره و خلاف قوانینه
سوما شما اینجا یه سر بزن شاید کمکت کنه
من یه سرویس 128kb از مخابرات گرفتم ولی نمیدونم چرا اینا سرعت اپلودمو 32kb کردند. ping:492
dow:14kb
upload: 3kb:41:
برای بازی انلاین در حد لگ . یعنی لگ - لگ میگیره.
256kb میخوام بدونم چطوری باید بگیرم . با گواهی اشتغال به تحصیل میشه یا نه . کارت جانبازی چطور؟
hosseinboss
19-03-2011, 17:17
یکی از دوستای من با نامه حوزه علمیه 2 مگ گرفته بود ولی توی این جریانات برای اونو هم شارژ نکردن و سرویس اش رو تغییر داد
اگه می دونستم این ها بهانه در میارن همون 512 رو تو نمایشگاه همت و تلاش 3 ساله برمی داشتم
حیف شد 14 تومن هم بیشتر نبود:37:
sub-zero
20-03-2011, 07:15
اگه می دونستم این ها بهانه در میارن همون 512 رو تو نمایشگاه همت و تلاش 3 ساله برمی داشتم
حیف شد 14 تومن هم بیشتر نبود:37:
سلام.
این نمایشگاه که گفتی چی بود کجا بود ؟
الان تو امضات اینی که نوشتی چیه ؟ 256 گرفتی ؟ اگه اینطوره توضیح بده ببینم چطوره ؟
hosseinboss
20-03-2011, 16:26
سلام.
این نمایشگاه که گفتی چی بود کجا بود ؟
الان تو امضات اینی که نوشتی چیه ؟ 256 گرفتی ؟ اگه اینطوره توضیح بده ببینم چطوره ؟
نمایشگاه همت و تلاش توی همون هفته ای بود که آقا اومده بودن قم محلش هم مجتمع امام خمینی توی گلزار بود(که برای همه سرویس ها 30 درصد تخفیف می داد هزینه راه اندازیش هم 5 تومن بود)
واسه گرفتن سرویس بالاتر از 128 هم یه کپی از کارت دانشجویی یا کارت حوزه داشته باشی حله(اون موقع گیر نمی دادن که این کارت بربای خودت هست یا دوستت ویا فامیلت خیلی راحت می دادن )
و در باره خط 256 فعلی که دارم قبل از این بود که دوباره محدود کن و کلا بالاتر از 128 ندن(چه با مدرک چه بی مدرک)
با این اوصاف مخابرات سرویسش رو جمع کنه سنگین تره
absa2004
25-03-2011, 20:02
سلام من اشتراکم برای صبانت هست و داره تموم میشه
از صبا خیلی راضی ام سرعت دانلود منیجرم رو 100 کیلو هست ولی مشکلم اینه که مصرفم بلاس و ترافیک اونجا کم
میخوام برم از مخابرات بگیرم
منطقه منم توحید هست
به نظر شما می ارزه ؟ یا بمونم و بابات هر گیگی 5 تومن بدم ؟؟
من فقط برام مهمه که به اینترنت وصل بشم سرعت مهم نیست مهم ترافیک نامحدوده
نظر ؟؟
Mostafa 3D
25-03-2011, 22:15
سلام من اشتراکم برای صبانت هست و داره تموم میشه
از صبا خیلی راضی ام سرعت دانلود منیجرم رو 100 کیلو هست ولی مشکلم اینه که مصرفم بلاس و ترافیک اونجا کم
میخوام برم از مخابرات بگیرم
منطقه منم توحید هست
به نظر شما می ارزه ؟ یا بمونم و بابات هر گیگی 5 تومن بدم ؟؟
من فقط برام مهمه که به اینترنت وصل بشم سرعت مهم نیست مهم ترافیک نامحدوده
نظر ؟؟
الان مخابرات از 128 بالاتر نمیده
تازه همون 128 رو هم شانس بیاری که گیرت بیاد
همون صبا بمون بهتره
LOVEFORLOVE
26-03-2011, 09:25
سرعت دانلود شاتل 17 هستش 128 منم میخوام صبا نتی شم خفه شدم 3 ماه شاتل تحمل کردم و پینگش بیخود
mdradikal
27-03-2011, 11:30
امروز رفتم اشتراک 256 رو تمدید کنم ، بی وجود گفت تمدید نمیکنن ، فقط و فقط 128 ، چه با نامه یا بی نامه :13:
اوایل که اومده بود ، هر سرعتی میخواستی میدادن اونم بدون محدودیت حجمی ==> نا محدود .
بعد از اینکه کلی مشتری جمع کردند حالا اون روی اصلی خودشون رو نشون دادند ،
کجای دنیا آخه همچین قانون احمقانه ای رو دارند ؟؟؟ سرعت بالای 128 ممنوع !!! آخه واسه چییییی ؟؟؟!؟!؟!؟
همه ی کشور ها روز به روز سرعت اینترنت رو بیشتر و قیمت رو کمتر میکنند ، اصلا سر این موضوع بین کشور ها رقابت وجود داره ،
اما اینجا با کمال بی شرمی و پررویی ، قانون تصویب میکنند سرعت بالای 128 واسه مردم ممنوع و خطرناکه حسن !!
با تمام وجودم دارم حرص میخورم ، امام زمان زودتر بیا ما رو از شر این حیوانات تهی مغز ، خلاص کن
اگر دو تا اشتراک 128 را روی دو خط تلفن بگیریم می توان داده های دریافتی را اتوماتیک روی یک کامپیوتر دریافت و ادغام کرد و به صورت یک خط 256 استفاده کرد؟
منظورم اذغام خودکار و اتوماتیک داده های دریافتی از هر دو خط روی یک کامپیوتر است؟
shahabprince
31-03-2011, 09:49
امروز رفتم اشتراک 256 رو تمدید کنم ، بی وجود گفت تمدید نمیکنن ، فقط و فقط 128 ، چه با نامه یا بی نامه :13:
اوایل که اومده بود ، هر سرعتی میخواستی میدادن اونم بدون محدودیت حجمی ==> نا محدود .
کجای دنیا آخه همچین قانون احمقانه ای رو دارند ؟؟؟ سرعت بالای 128 ممنوع !!! آخه واسه چییییی ؟؟؟!؟!؟!؟
همه ی کشور ها روز به روز سرعت اینترنت رو بیشتر و قیمت رو کمتر میکنند ، اصلا سر این موضوع بین کشور ها رقابت وجود داره ،
اما اینجا با کمال بی شرمی و پررویی ، قانون تصویب میکنند سرعت بالای 128 واسه مردم ممنوع و خطرناکه حسن !!
با تمام وجودم دارم حرص میخورم ، امام زمان زودتر بیا ما رو از شر این حیوانات تهی مغز ، خلاص کن
بابا غصه نخور.
منم واسه همین مسخره بازیهایی که اینا در میارن Adsl نگرفتم.
به نظرم همون Dial up از همه بهتره:31:
Ghiyamat
10-04-2011, 12:54
آقا اینا به کنار. تمدید نکنن به درک . اما من پول برای 256 دادم ولی سرعتم چند روزه روی 15 هست :o
اینو چی میشه اسمشو گذاشت؟ توی یه اداره دولتی دارن تو روز روشن دزدی میکنن. این مال حروم هست. ایشالا خرج دوا دکترشون بشه
شما میتونی صبر کنی تا امام زمان بیاد کارارو ردیف کنه. من که سال دیگه دارم میرم افغانستان اقامت بگیرم.
Mostafa 3D
12-04-2011, 18:42
بچه ها یه سوال
من الان 256 دارم اگه خیلی دانلود کنم احتمال داره اکانتم رو ببندن یعنی کسی تا حالا این تجربه رو داشته ؟
omid-p30
13-04-2011, 15:48
بچه ها یه سوال
من الان 256 دارم اگه خیلی دانلود کنم احتمال داره اکانتم رو ببندن یعنی کسی تا حالا این تجربه رو داشته ؟
فکر نمیکنم. چنین چیزی هم گزارش نشده تا حالا.
من عمار یاسرم. از دیروز شدیدا سرعت افت کرده. برا بقیه هم همینطوره ؟
Mostafa 3D
13-04-2011, 18:33
فکر نمیکنم. چنین چیزی هم گزارش نشده تا حالا.
من عمار یاسرم. از دیروز شدیدا سرعت افت کرده. برا بقیه هم همینطوره ؟
نه من افت سرعت ندارم
Ghiyamat
15-04-2011, 14:26
من که میخوام برم غرامت بگیرم. اگر اون مسئول براش مهم باشه که نون حلال سر سفره زن و بچه اش ببره باید غرامت بده. وگرنه یه دزد کثیفه
من هزینه 256 دادم اما سه هفته اس سرعتم اکثر اوقات به اندازه اینترنت 64 هست. اعصابم به هم ریخته
titanium1389
15-04-2011, 17:41
سلام
من تازه واردم و ناشی!!!!
من چند روز پیش برای 128 از مخابرات ثبت نام کردم تا دیشب که یک آقایی زنگ زد و گفت شب برای راه اندازی میاد اما زمانیکه آمد و یوزر و پسورد داد و امتحان کرد دید خط adslوصل نیست گفت ممکنه فیوز از مرکز سوخته باشه آیا همچین چیزی میشه؟؟؟؟
قول داد صبح پیگیری کنه اما هنوز که هنوزه هیچ......
به نظرتون مشکل چیه؟
اگه حل نشد کجا مراجعه کنم؟مرکز مخابرات منطقمون(مالک اشتر )یا برم مرکز عمار یاسر؟
رفتم واسه شارژ قیمت کمی رفته بالا ، پول آبونمان هم جدا گرفتن!
omid-p30
23-04-2011, 15:55
سلام
من تازه واردم و ناشی!!!!
من چند روز پیش برای 128 از مخابرات ثبت نام کردم تا دیشب که یک آقایی زنگ زد و گفت شب برای راه اندازی میاد اما زمانیکه آمد و یوزر و پسورد داد و امتحان کرد دید خط adslوصل نیست گفت ممکنه فیوز از مرکز سوخته باشه آیا همچین چیزی میشه؟؟؟؟
قول داد صبح پیگیری کنه اما هنوز که هنوزه هیچ......
به نظرتون مشکل چیه؟
اگه حل نشد کجا مراجعه کنم؟مرکز مخابرات منطقمون(مالک اشتر )یا برم مرکز عمار یاسر؟
نه، پیگیری خواستی بکنی کلا مکانش عمار یاسره تو خ سمیه
KAHAKDAM
11-05-2011, 13:53
سلام
یه خبر بد!!!!!
اینترنت کهک (قم رو نمیدونم) نا محدود بود و بسیار با صفا!!!
اما امروز که یکی از بچه هه برای شارژ مجدد اقدام کرده بود خبر محدود شدن سرویس رو شنیده بود!!!!!!!!!!
با این اوضاع و احوال اگر محدود بشه و با همین سرعت هم بخواد ادامه بده من یکی که شارژ نمیکنم.
اما بهش گفته بودن اگر 256 هم بخواد بهش میدن!!!!! اینجا چه خبره؟؟؟؟؟
راستی قم چطوره قمم محدوده یا نا محدود؟؟؟؟؟
سلام
بعد از یکسال مشترک بودن اینترنت مخابرات باسرعت 512 ازشرش راحت شدم سرعتش بسیار بسیار بد تا7 ماه پیش که همش قطع بود انقدر شکایت وپیگیری کردیم اخرش هیچ امور مشترکینشون چوپان های دروغگو هفته ایی که7 روزه 8 روزشو توبازرسی بلوار 15 خرداد بودم امید وارم که خدا ازشون نگذرد
دیروز باشاتل قرارداد یک ساله بستم امیدوارم که ازاین یکی رازی باشم
مطالب اینجارا مطالعه کردم دیدم دوستان از شاتل رازی هستن
تایادم نرفته تویک سالی که مشترک مخابرات بودم 2 گیگ دانلود نداشتم فقط سرعت بایم مهم بود که متاسفانه...ازبدهایش چی بگم خوب دوستان میگن برای چی اینترت adsl مصرف میکنی کاراصلی بنده بورس بازی وسرعت اینترت برایم مهم است
امید دارم همه دوستان سلامت وتن درست باشن.
سلام
بعد از یکسال مشترک بودن اینترنت مخابرات باسرعت 512 ازشرش راحت شدم سرعتش بسیار بسیار بد تا7 ماه پیش که همش قطع بود انقدر شکایت وپیگیری کردیم اخرش هیچ امور مشترکینشون چوپان های دروغگو هفته ایی که7 روزه 8 روزشو توبازرسی بلوار 15 خرداد بودم امید وارم که خدا ازشون نگذرد
دیروز باشاتل قرارداد یک ساله بستم امیدوارم که ازاین یکی رازی باشم
مطالب اینجارا مطالعه کردم دیدم دوستان از شاتل رازی هستن
تایادم نرفته تویک سالی که مشترک مخابرات بودم 2 گیگ دانلود نداشتم فقط سرعت بایم مهم بود که متاسفانه...ازبدهایش چی بگم خوب دوستان میگن برای چی اینترت adsl مصرف میکنی کاراصلی بنده بورس بازی وسرعت اینترت برایم مهم است
امید دارم همه دوستان سلامت وتن درست باشن.
نجربه ثابت کرده هیچ وقت حتی با بهترین شرکت از 3 ماه بیشتر قرارداد نبندید .چون کیفیت شرکتها پایدار نیست یا باید از پولتون بگذرید و سرویس رو جمع کنید یا با سرعت کمشون تا پایان دوره بسازید چون معمولا پول ماه هایی که استفاده نکردید رو نمی دند یا اذیت می کنند.
نجربه ثابت کرده هیچ وقت حتی با بهترین شرکت از 3 ماه بیشتر قرارداد نبندید .چون کیفیت شرکتها پایدار نیست یا باید از پولتون بگذرید و سرویس رو جمع کنید یا با سرعت کمشون تا پایان دوره بسازید چون معمولا پول ماه هایی که استفاده نکردید رو نمی دند یا اذیت می کنند.
باتشکرازبیانات شمادوست عزیز
اینهم تجربه ای شد برای بنده.
sub-zero
19-05-2011, 23:06
سلام.
شنبه رفتم واسه شارژ گفتم بابا بیشتر از 128 هم بدین دیگه... یهو طرف در آومد گفت الان تا 512 هم میدیم!
فکم چسبید به زمین! گفتم ایول بابا... اینترنت نا محدود با سرعت 512 چه شود!اونم با قیمت مناسب مخابرات!
بعد تازه گفت قیمت هامون عوض شده اوناهاش رو دیوار زدیم بخونید و انتخاب کنید! بعد پیش خودم گفتم آخ جون حتما هم ارزون تر شده دیگه گرون که نمیشه!
رفتم و تعرفه ها رو داشتم میخوندم...! هر چی نگاه میکردم باورم نمیشد چی میبینم!
متاسفانه اینترنت مخابرات هم به سرویس های محدود تبدیل شده بود! دوران خوش اینترنت نامحدود مخابرات هم به پایان رسید!
بعد با نا امیدی از طرف پرسیدم محدود شده ؟ گفت بله... گفتم خسته نباشید! پس با اجازه دیگه به درد نمیخوره!
و شارژ نکردم و الان هم با دایال آپ دارم دنبال یه سرویس و یه شرکت مناسب میگردم !
اما همه شرکت ها قیمت نا محدود هاشون سرسام آور بالاست!
اصلا نمیدونم چکار کنم!
درسته سرعتش پایین بود...اما خوبی این بود که محدودیت نداشت! من تو این یه ماهی که داشتم حداقل 20 گیگ دانلود داشتم!
[QUOTE=sub-zero;6110717]سلام.
شنبه رفتم واسه شارژ گفتم بابا بیشتر از 128 هم بدین دیگه... یهو طرف در آومد گفت الان تا 512 هم میدیم!
فکم چسبید به زمین! گفتم ایول بابا... اینترنت نا محدود با سرعت 512 چه شود!اونم با قیمت مناسب مخابرات!
بعد تازه گفت قیمت هامون عوض شده اوناهاش رو دیوار زدیم بخونید و انتخاب کنید! بعد پیش خودم گفتم آخ جون حتما هم ارزون تر شده دیگه گرون که نمیشه!
رفتم و تعرفه ها رو داشتم میخوندم...! هر چی نگاه میکردم باورم نمیشد چی میبینم!
متاسفانه اینترنت مخابرات هم به سرویس های محدود تبدیل شده بود! دوران خوش اینترنت نامحدود مخابرات هم به پایان رسید!
بعد با نا امیدی از طرف پرسیدم محدود شده ؟ گفت بله... گفتم خسته نباشید! پس با اجازه دیگه به درد نمیخوره!
و شارژ نکردم و الان هم با دایال آپ دارم دنبال یه سرویس و یه شرکت مناسب میگردم !
اما همه شرکت ها قیمت نا محدود هاشون سرسام آور بالاست!
اصلا نمیدونم چکار کنم!
درسته سرعتش پایین بود...اما خوبی این بود که محدودیت نداشت! من تو این یه ماهی که داشتم حداقل 20 گیگ دانلود داشتم![/QUOTE
همون خوب که شارژش نکردی دوست من اینها چه فکری پیش خودشون کردن
منهم چندروزپیش شارژم تمام شد
sub-zero
20-05-2011, 18:15
همون خوب که شارژش نکردی دوست من اینها چه فکری پیش خودشون کردن
منهم چندروزپیش شارژم تمام شد
البته حیف که یادم نیست تعرفه هاش دقیقا چقدر بود... من هر چی شرکت های دیگه رو چک میکنم میبینم نمیصرفه!
باید دوباره برم مخابرات ببینم دقیقا حجم هاش و قیمت هاش چی بود یه مقایسه کنم شایدم دوباره از مخابرات بگیرم اگه ببینم نسبت به شرکت های دیگه ارزون تره!
خاک تو سرشون که هنوز سایتشون تعرفه های قبلی رو زده! البته تا این لحظه!
از دوستان اگه کسی تعرفه های جدید رو میدونه لطف کنه بزاره اینجا...
خودم هم اگه رفتم از اون آگهی کذایی :31: یه عکس میگیرم میارم میزارم اینجا!
mohammad06
20-05-2011, 23:01
البته حیف که یادم نیست تعرفه هاش دقیقا چقدر بود... من هر چی شرکت های دیگه رو چک میکنم میبینم نمیصرفه!
باید دوباره برم مخابرات ببینم دقیقا حجم هاش و قیمت هاش چی بود یه مقایسه کنم شایدم دوباره از مخابرات بگیرم اگه ببینم نسبت به شرکت های دیگه ارزون تره!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز دوستان اگه کسی تعرفه های جدید رو میدونه لطف کنه بزاره اینجا...
سایت باز نمیشه
راستی بیبنم دانلود شبانه هم داشت؟
اگه نداشته باشه که پشیزی ارزش نداره
از دوستان اگه کسی تعرفه های جدید رو میدونه لطف کنه بزاره اینجا...
سلام
برای دریافت اطلاعات بیشتر قیمتهابااین شماره تماس داشته باشید 7744110 اقای میری .
سرعت 256 ماهیانه 4 گیگابایت 10400 تومن
برای هر بار شارژ هم باید بریم مخابرات
هر گیگ اضافه هم 2500 تومن
این مثل یه آدم معتاد میمونه که روزی 10 گرم مواد بهش بدی بعد از چند ماه یه دفعه بهش بگی روزی 1 گرم دیگه بیشتر بهت نمیدم
من نمیدم این ایده ها از کله کدوم آدم کله پوکی تراوش میکنه
شش ماه اینترنت نامحدود دادن پدر همه شرکتها خصوصی رو هم در آوردن حالا هم که وضعیت شده مثل سابق آقا اگر کسی راه حلی چیزی داره بگه بریم یه اینترنت نامحدود بگیریم
چه میدونم دزدی ماهواره ای بابا اینا مسخره اش رو درآوردن
یه گلابی نشیته بود میگفت با رئیس صحبت کردیم ایشون هم تایید کردن کع اینترنت شبانه هم بهتون بدیم پدر سوخته ها
KAHAKDAM
21-05-2011, 10:12
سرعت 256 ماهیانه 4 گیگابایت 10400 تومن
برای هر بار شارژ هم باید بریم مخابرات
هر گیگ اضافه هم 2500 تومن
این مثل یه آدم معتاد میمونه که روزی 10 گرم مواد بهش بدی بعد از چند ماه یه دفعه بهش بگی روزی 1 گرم دیگه بیشتر بهت نمیدم
من نمیدم این ایده ها از کله کدوم آدم کله پوکی تراوش میکنه
شش ماه اینترنت نامحدود دادن پدر همه شرکتها خصوصی رو هم در آوردن حالا هم که وضعیت شده مثل سابق آقا اگر کسی راه حلی چیزی داره بگه بریم یه اینترنت نامحدود بگیریم
چه میدونم دزدی ماهواره ای بابا اینا مسخره اش رو درآوردن
یه گلابی نشیته بود میگفت با رئیس صحبت کردیم ایشون هم تایید کردن کع اینترنت شبانه هم بهتون بدیم پدر سوخته ها
:31::31::31:
بابا من چهارشنبه اونجا بودم کی گفتن 256!
من گفتم 256 گفت نامه!!!!!!
به به !
یعنی خودت با رایسه حرف نزدی!
پسر من با کارمنده دعوام شد.بردم پیش رایس!گفت شاید شما مشکل سخت افزاری و نرم افزاری،از فیلتر شکن استفاده میکنی،ویندوزت مشکل داره!
گفتم اقای رئیس فقط اینو بدونین که من 10 سال کامپیوتر دارم که الان 20 سالمه از 10 سالگی با رایانه بزرگ شدم!یعنی اینقدر حالیم نیست که کامپیوترم کی خرابه کی درسته!
دیگه خفه شد هیچی نگفت!یه ببویی بود که نگو!اولش با سلام علیکم رفتم تو اخرش اصلا محلم نزاشتن میخواستم برم!!!!!!:31:
به اسم 128 سرعت 256 میدن اگر بذاری رو دانلود با سرعت 30 کیلوبیت دانلود میکنه
حالا اینبار شارژ کردم ماه دیگه میرم art شاتل میگیرم معلوم هم نیست شاید ماهواره ای گرفتم گور باباشون:46:
فکر کنم رئیس چیزی عوض شده اصلا جای اتاقشون هم عوض شده بدبخت کارمنده شده عین این دکه دارا :27:
ای کاش من رئیس میشدم :rolleye:
omid-p30
21-05-2011, 14:50
صبا و شاتل و غیره هیچکدوم سرویس نا محدود نمیدن ؟
این اینترنت شبانه مخابرات احتمالش چقدره زود بیاد ؟ اگر نباشه اصلا جای درنگ نیست و خطم رو جمع میکنم ولی بدونم به زودی بخواد بیاد نمی ارزه حالا به رفتن از این شرکت به اون شرکت.
KAHAKDAM
21-05-2011, 18:46
به اسم 128 سرعت 256 میدن اگر بذاری رو دانلود با سرعت 30 کیلوبیت دانلود میکنه
حالا اینبار شارژ کردم ماه دیگه میرم art شاتل میگیرم معلوم هم نیست شاید ماهواره ای گرفتم گور باباشون:46:
فکر کنم رئیس چیزی عوض شده اصلا جای اتاقشون هم عوض شده بدبخت کارمنده شده عین این دکه دارا :27:
ای کاش من رئیس میشدم :rolleye:
سلام
اخه رفیق من این چه حرفیه که شما میزنین!:10:
رفیق من با نامه 256 گرفته!دانلودش 90!:5:
پس باید بگیم به اسم 256 دارن بهش 512 میدن دیگه اره؟:13:
تهران دارن 128 رو با 50 دانلود میدن!:18:
شاهد دارم به جون خودم!:27:
سلام
اخه رفیق من این چه حرفیه که شما میزنین!:10:
رفیق من با نامه 256 گرفته!دانلودش 90!:5:
پس باید بگیم به اسم 256 دارن بهش 512 میدن دیگه اره؟:13:
تهران دارن 128 رو با 50 دانلود میدن!:18:
شاهد دارم به جون خودم!:27:
من قبلا از شاتل سرویس داشتم به اسم eco-128 سرعت دانلودش 70 بود
ولی وقتی رفتم سرویس art-128 گرفتم سرعت دانلودم 18 بود
شما هم اگر 128 داشته باشی یه تست بزنی متوجه میشی سرعت دانلودت 30 هست من چند تا از دوستانم از مخابرات سرویس گرفتند و همشون هم 128 دارند و همشون هم تایید کردند که سرعت دانلودشون 30 هست
امروز هم بهونه اصلی کارمند اونجا افزایش سرعت بود که به نظر من برای بستن در دهن مردم هست قول میدم ماه دیگه سرعت رو برگردونند :19:
ولی به اتفاق از این وضعیت ناراحت هستند
سلام
دوستان اگرلطف کنند لینک تست سرعت اینترنت ودانلدرابگذارید ممنون میشوم
باسپاس فراوان.
KAHAKDAM
21-05-2011, 20:43
من قبلا از شاتل سرویس داشتم به اسم eco-128 سرعت دانلودش 70 بود
ولی وقتی رفتم سرویس art-128 گرفتم سرعت دانلودم 18 بود
شما هم اگر 128 داشته باشی یه تست بزنی متوجه میشی سرعت دانلودت 30 هست من چند تا از دوستانم از مخابرات سرویس گرفتند و همشون هم 128 دارند و همشون هم تایید کردند که سرعت دانلودشون 30 هست
امروز هم بهونه اصلی کارمند اونجا افزایش سرعت بود که به نظر من برای بستن در دهن مردم هست قول میدم ماه دیگه سرعت رو برگردونند :19:
ولی به اتفاق از این وضعیت ناراحت هستند
سلام
منم 128 هست و دانم 30
چه فایده وقتی محدودی
بعدم اونی که 256 هست یعنی 512 داره؟؟؟؟؟؟؟
برای من سواله!
نمیدونم فقط میدونم یه مشت دزد ریخته توی مخابرات!
بیین با هم اونجا رو منفجر کنیم!:31::31::31:
سلام
منم 128 هست و دانم 30
چه فایده وقتی محدودی
بعدم اونی که 256 هست یعنی 512 داره؟؟؟؟؟؟؟
برای من سواله!
نمیدونم فقط میدونم یه مشت دزد ریخته توی مخابرات!
بیین با هم اونجا رو منفجر کنیم!:31::31::31:
من فعلا رفتم تو خط اینترنت ماهواره ای هزینه راه اندازیش خیلی بالاست حدود 200 تومن :18:
ولی برای بعد از ماهی 20 شروع میشه به بالا البته سرویس های نامحدود با سرعت 256 به بالا
البته باز هم به مشکل بر میخوریم پارازیت و قوانین جمهوری اسلامی :41:
نمیدونم به خدا یعنی اگر این شماره رئیسش رو داشتم جد و آبادش رو میاوردم جلو چشاش بلایی به سرش میاوردم که مرغای آسمون به حالش گریه کنند
شیطونه میگه روغن ترمز بریزم رو ماشینش :31:
sub-zero
21-05-2011, 21:42
صبا و شاتل و غیره هیچکدوم سرویس نا محدود نمیدن ؟
این اینترنت شبانه مخابرات احتمالش چقدره زود بیاد ؟ اگر نباشه اصلا جای درنگ نیست و خطم رو جمع میکنم ولی بدونم به زودی بخواد بیاد نمی ارزه حالا به رفتن از این شرکت به اون شرکت.
سلام.
صبا که سرویس نا محدود نداره یعنی نداشت تا دو ماه پیش که من داشتم...
اما شاتل :
و آسیا تک :
omid-p30
21-05-2011, 21:51
سلام.
صبا که سرویس نا محدود نداره یعنی نداشت تا دو ماه پیش که من داشتم...
اما شاتل :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو آسیا تک :
قیمت هاشون بالاست. نمیصرفه.
برمیگردم همون صبا. با شبانش دوباره سر میکنم.
sub-zero
21-05-2011, 22:06
قیمت هاشون بالاست. نمیصرفه.
برمیگردم همون صبا. با شبانش دوباره سر میکنم.
سرعت شبانش خیلی مزخرف شده بودا !!!!
من دو ماه پیش داشتم دیگه...سرعت دانلودش خود کشی که میکرد میرفت رو 16 الان رو نمیدونم...
اولاش رو 60 70 بود...بازم تحقیق کن...
KAHAKDAM
22-05-2011, 10:17
سلام
بچه ها نمیشه از جایی سراغ گرفت ببینیم چقدر مصرف کردیم؟
مثلا از 4 گیگ چقدر!
من که همش دلشوره دارم!میترسم تمومشه!گرچه 4 گیگ خدایی زیاده!البته زیاد نیست ولی خوب با این سرعت میخوام چکار کنم!
بازی انلاین؟فیلم؟دانلود؟
شاید بشه یه برنامه رو دانلود کرد ولی فیلم اصلا!
راستی بچه ها مال شما هم یک دفعه قطع نمیشه!من یه 5 دقیقه میره قطع میشه!فکر کنم محدودیت زمانی هم دارم!:31:
hosseinboss
22-05-2011, 15:46
سلام
تو سایت مخابرات قم یه قسمت نوشته خدمات adsl اونجا برید یوزر و پسوردتون رو بگید تا بهتون بگه چقدر حجم دارید(البته سایت مخابرات هم مثل سرویس هاش خیلی وقت ها قطع هست
sub-zero
22-05-2011, 18:51
سلام.
آقا امروز رفتم مخابرات... گفتم یه عکس بگیرم از تعرفه ها بزارم اینجا اگه کسی خواست داشته باشه...
omid-p30
22-05-2011, 18:54
شبانه رو هم انگار گفتند تا یه هفته دیگه وصل میشه. اگر به این زودی ها نشه جای درنگ نیست و باید رفت.
سلام
من سرویس 256 رو دوماه پیش اومدم شارژ کنم که گفتن 128 میدن. با این حال من گرفتم و سرعتم همون 256 و روی 32 بود!
سری پیش دوباره 128 گرفتم و سرعتم 15 شد.
ولی بعد 10 روز دوباره سرعتم روی 32 اومده و تو یه شبانه روز 1.8 گیگ دانلود میکنم
حالا میخوام ببینم بقیه هم اینطور هستن؟و 128 رو براشون روی 256 بستن؟
omid-p30
22-05-2011, 19:41
سلام
من سرویس 256 رو دوماه پیش اومدم شارژ کنم که گفتن 128 میدن. با این حال من گرفتم و سرعتم همون 256 و روی 32 بود!
سری پیش دوباره 128 گرفتم و سرعتم 15 شد.
ولی بعد 10 روز دوباره سرعتم روی 32 اومده و تو یه شبانه روز 1.8 گیگ دانلود میکنم
حالا میخوام ببینم بقیه هم اینطور هستن؟و 128 رو براشون روی 256 بستن؟
آره بعد از حجمی شدن سرعت ها فعلا رفته بالا
سلام.
آقا امروز رفتم مخابرات... گفتم یه عکس بگیرم از تعرفه ها بزارم اینجا اگه کسی خواست داشته باشه...
من رفتم شاتل 512 یکسال گرفتم باهزینه راه اندازی و4 درصد ارزش اافزوده وابونمان 135000 تومان با24 گیگ
یه سوال داشتم . میخاستم بپرسم مخابرات قم از اول سرویساش حجمی بود یا جدیدا این طوری شده؟
KAHAKDAM
22-05-2011, 21:10
یه سوال داشتم . میخاستم بپرسم مخابرات قم از اول سرویساش حجمی بود یا جدیدا این طوری شده؟
سلام
یک ماه هم نمیشه!
نامحدود بود ولی سرعت نداشت حالا محدودی ولی سرعتش بدک نیست!
خب سیاست دیگه میخوان زودتر شارژ بگیری!
من مجبور شدم از مختابرات بگیرم هیچ کجا ی دیگه منطقمو ساپورت نمی کرد !
کی یوزر و پسورد رو می دند ؟ کی فعال می شه ؟
پشتیبانی نداره ؟
سایت نداره ؟
hosseinboss
22-05-2011, 23:52
شبانه رو هم انگار گفتند تا یه هفته دیگه وصل میشه. اگر به این زودی ها نشه جای درنگ نیست و باید رفت.
سلام
شما از کی شنیدی ؟ از همون بابایی که پشت میز نشته و رسیدهای پرداخت رو میگیره یا از خود رییس مرکز عماریاسر(می بخشید اسمشون رو یادم نیست)
و در مورد این که کی یوزر و پسورد رو میدن
باید صبر کنی تا بهت زنگ بزنن راه دیگه ای نیست(برای خودم که ساعت 10 رفتم ثبت نام کردم ساعت 3 بعداز ظهر همون روز بهم زنگ زدن:18: البته موضوع برای 8 ماه قبله)
KAHAKDAM
23-05-2011, 06:56
باید صبر کنی تا بهت زنگ بزنن راه دیگه ای نیست(برای خودم که ساعت 10 رفتم ثبت نام کردم ساعت 3 بعداز ظهر همون روز بهم زنگ زدن:18: البته موضوع برای 8 ماه قبله)
سلام
نه نه اصلا صبر نکنی ها!
برو اینقدر سربه سرشون بزار تا بهت بدن!حالا شانس شما بوده!برای من یه 4 روزی طول کشید خبری نشد.اخرش زنگ زدن با عصبانیت گفتن این چه وضعشه طرف گفت یوزر پسورد رو بنویس:31:!همین اقای چی بود؟اقای میری فکر کنم!
راستی رفتم سایت زده 3184.56 MB شارژ مصرفی!
بابا ترسم ریخت.خیالم راحت شد!
البته هنوز دانلودم مونده!
omid-p30
23-05-2011, 08:17
سلام
شما از کی شنیدی ؟ از همون بابایی که پشت میز نشته و رسیدهای پرداخت رو میگیره یا از خود رییس مرکز عماریاسر(می بخشید اسمشون رو یادم نیست)
و در مورد این که کی یوزر و پسورد رو میدن
آقای میری بهم گفت. گفت تصویب شده.
آدم خوب و خوش برخورد و کار راه بندازیه این میری.
یوزر پسورد رو موافقم اگر تا دوروز بهت ندادند حتما حضوری و تلفنی پاپیچ شو.
سلام
نه نه اصلا صبر نکنی ها!
برو اینقدر سربه سرشون بزار تا بهت بدن!حالا شانس شما بوده!برای من یه 4 روزی طول کشید خبری نشد.اخرش زنگ زدن با عصبانیت گفتن این چه وضعشه طرف گفت یوزر پسورد رو بنویس:31:!همین اقای چی بود؟اقای میری فکر کنم!
راستی رفتم سایت زده 3184.56 MB شارژ مصرفی!
بابا ترسم ریخت.خیالم راحت شد!
البته هنوز دانلودم مونده!
تلفنشون رو لطف می کنی ؟
KAHAKDAM
23-05-2011, 08:30
تلفنشون رو لطف می کنی ؟
سلام
تلفنی کسی جواب نمیده!من که کهک هستم رفتم اونجا!از بس که زنگ زدم و کسی جواب نداد!
ببخشید یادم نیست!بچه ها کسی شمارش رو بلده به این بنده خدا بده؟
omid-p30
23-05-2011, 08:57
7188
...............
KAHAKDAM
23-05-2011, 09:40
7188
...............
این که میری نیست!
خدمات ADSL مخابراته!
البته میتونی ازش بپرسی شماره اقای میری رو!
delsokhte
23-05-2011, 13:14
امروز با یکی از بچه ها رفتیم واسه شارژ
ازش پرسیدم از شبانه رایگان خبری هست گفت نه
گفتم ظاهرا به یه سری از بچه ها گفتید دستورشو رئیس داده و اوکی میشه
گفت نه
مایه شدم
تازه اگه این شبانه رایگان رو بذاره میشن مثل شرکت های دیگه
اما نامردیه ادم که حساب میکنه میبینه خیلی هم ارزونتر از جاهای دیگه نیست چون
6240 تومن هم جدا واسه ابومان میگیرن که میشه قیمت شاتل
خلاصه ته نامردیه اگه شبانه رایگان نذارن
Margggggg
24-05-2011, 16:47
راستی سرعت 128 به بالا میدن یا نمیدن نامحدود یا محدودش فرقی نمیکنه ....
KAHAKDAM
24-05-2011, 17:12
راستی سرعت 128 به بالا میدن یا نمیدن نامحدود یا محدودش فرقی نمیکنه ....
اااااااااا
اخه بچه سوسول اومدی فروم قمی ها چیکار!سردر اینجا زده اینترنت قم!:31:
عزیز من میگن 128 به بالا نامه!نامحدود نداره!شبانه رایگان نداره!
یه چیزی در حد دزدی!!!!!!!!:27:
Margggggg
24-05-2011, 20:25
سوسول خودتی ما رو بگو داریم تو آستینمون مار پرورش می دیم
sub-zero
24-05-2011, 20:36
اااااااااا
اخه بچه سوسول اومدی فروم قمی ها چیکار!سردر اینجا زده اینترنت قم!:31:
عزیز من میگن 128 به بالا نامه!نامحدود نداره!شبانه رایگان نداره!
یه چیزی در حد دزدی!!!!!!!!:27:
نه بابا بالای 128 هم میدن... نامه نمیخواد...اون واسه زمانی بود که سرویس هاشون نامحدود بود...
الان تا 512 رو راحت میدن...یه مگ هم میدن اما باید یکم سریش بازی در بیاری!
KAHAKDAM
24-05-2011, 21:10
نه بابا بالای 128 هم میدن... نامه نمیخواد...اون واسه زمانی بود که سرویس هاشون نامحدود بود...
الان تا 512 رو راحت میدن...یه مگ هم میدن اما باید یکم سریش بازی در بیاری!
والا من که هرچی گفتم گفتن نمشه!
حتی مسخره شون هم کردم!گفتن همینه که هست!
سوسول خودتی ما رو بگو داریم تو آستینمون مار پرورش می دیم
:10::31:
sub-zero
26-05-2011, 18:40
والا من که هرچی گفتم گفتن نمشه!
حتی مسخره شون هم کردم!گفتن همینه که هست!
:10::31:
سلام.
والا من خودم روزی که رفتم واسه شارژ وقتی دیدم تعرفه ها عوض شده پرسیدم...گفت الان تا 512 هم میتونیم بدیم.
و من تمدید نکردم چند روزی شرکت ها رو برسی کردم و تصمیم گرفتم فعلا یه ماه دیگه تمدید کنم که شاید شبانه اش هم راه بیوفته...
برای شارژ مجدد اینبار داداشم مراجعه کرد... اونهم پرسیده بود و گفته بودن تا 512 میدیم و نه کارت دانشجویی نه هیچی نمیخواد...
از دوستان خودم آقایون حسین مختاری ، محسن رفیعی،عباس یزدانی، سرویس 512 یکساله گرفتن...میتونم شماره تماسشون رو هم بدم!
و جدا از این صحبتها..من الان یکماهه 128 گرفتم اما سرعت دانلودش بین تقریبا 25 تا 40 نوسان داره...
که این میشه همون سرویس 256 یعنی در عمل من الان خط 256 دارم!
من احتمال میدم روزی که شما مراجعه کردین مسولین اتاق اینترنت نبودن
و کسانی بودن که از داستان جدید اینترنت مخابرات آگاهی نداشتن و فکر کردند که هنوزم نمیتونن بیشتر از 128 سرویس بدن ...
KAHAKDAM
27-05-2011, 13:43
سلام
نمیدونم والا
به گور پدرشون
من میخواستم 256 بگیرم!عوضی بهم نداد!:hmm:
سلام
من می خوام ADSL بگیرم حالا یا 128 یا 256(دانشجو ام)
مخابرات هنوز نامحدود میده؟
من شهرک قدسم.
با نامه هنوز 256 میدن؟
sub-zero
28-05-2011, 21:29
سلام
من می خوام ADSL بگیرم حالا یا 128 یا 256(دانشجو ام)
مخابرات هنوز نامحدود میده؟
من شهرک قدسم.
با نامه هنوز 256 میدن؟
چواب تمام سوالاتون تو همین صفحه و صفحه قبلی بود... خیلی مفصل!
مخابرات دیگه نامحدود نمیده ...
دوران نامه نگاری هم تمام شد...
همه سرویس هاش واسه همه یکسانه...
قیمت هاش رو هم یکی دو صفحه قبل گذاشتم...
خوش باشی...
چواب تمام سوالاتون تو همین صفحه و صفحه قبلی بود... خیلی مفصل!
مخابرات دیگه نامحدود نمیده ...
دوران نامه نگاری هم تمام شد...
همه سرویس هاش واسه همه یکسانه...
قیمت هاش رو هم یکی دو صفحه قبل گذاشتم...
خوش باشی...
سلام.تشکر
حیف،چه زود دیر شد:31: تا خواستیم نامحدود بگیریم بستنش.
رفیقم می گفت اگه نامحدود دستت برسه اینترنت مخابرات می خوابه!:31:
یه سوالی داشتم:
شهرک قدس پشتیبانی میشه؟
sub-zero
28-05-2011, 21:45
سلام.تشکر
حیف،چه زود دیر شد:31: تا خواستیم نامحدود بگیریم بستنش.
رفیقم می گفت اگه نامحدود دستت برسه اینترنت مخابرات می خوابه!:31:
یه سوالی داشتم:
شهرک قدس پشتیبانی میشه؟
آره حیف شد.. من خودم یه ماه بیشتر نداشتم رفتم که تمدید کنم درشو تخته کردن...
پشتیبانی شهرک قدس رو نمیدونم...شمارش رو از 118 بگیر زنگ بزن بپرس...
یا صبر کن از بچه های شهرک قدس بیان جواب بدن...
KAHAKDAM
29-05-2011, 09:50
به من که یه 3 ماهی داشتم ناحدود رو!سرعتش کوفتی بود ولی خیلی جیگر بود!
از 24 سات 30 ساعت توی نت بود!میزاشتم دانلود میرفتم یه 3 روزی کشید یه بازی دانش کردم!ولی خیلی حال داد!حیف که الان نمیشه!
زنگ بزن به 7188 بپرس!
سلام به همه بچه های انجمن می خواستم بدونم کسی خبری از اینترنت نا محدود شبانه نداره ؟قراره راه بیفته یا نه؟ با تشکر
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
من 512 دارم سرعت دانلودش بین 90 تا 100 کیلو بایت نوسان داره حیف که نامحدوده
KAHAKDAM
29-05-2011, 18:00
512 اونوقت دانش 100
واقعا!
به نظرت خوبه؟
sub-zero
29-05-2011, 18:54
سلام به همه بچه های انجمن می خواستم بدونم کسی خبری از اینترنت نا محدود شبانه نداره ؟قراره راه بیفته یا نه؟ با تشکر
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
من 512 دارم سرعت دانلودش بین 90 تا 100 کیلو بایت نوسان داره حیف که نامحدوده
فکر کنم منظورت این بود که حیف که محدوده نه ؟ :20:
512 اونوقت دانش 100
واقعا!
به نظرت خوبه؟
به نظر من که خوبه... چون استاندارد سرعت دانلود سرویس 512 باید روی 64 کیلوبایت بر ثانیه باشه در صورتی که سرعت ایشون الان روی 90 الی 100 هست...یعنی یه چیزی وسط 512 و یک مگ!
[QUOTE=sub-zero;6136594]فکر کنم منظورت این بود که حیف که محدوده نه ؟ :20:
درسته دوست عزیز مشکل تایپی بود
ببخشید فرق محدود با نا محدود چیه؟
الان چه شرکتی توی 778 سرعت درست و درمون داره؟
KAHAKDAM
30-05-2011, 13:45
ببخشید فرق محدود با نا محدود چیه؟
الان چه شرکتی توی 778 سرعت درست و درمون داره؟
سلام
محدود مثل الانه که برای 128 ماهی 4 گیگ داری!یعنی فقط 4 گیگ دانلود و وبچرخی!:2:
نامحدود مثل قدیما که هر چیدلت میخواست میچرخیدیو دانلود میکردی!:5:
سوال دوم رو هم نمیدونم:31:اصلا فکر نکنم توی ایران شرکتی باشه که راستگو باشه!دیدی به منم بگو!:27:
شرکت پیشگامان کسی نداره ببینیم سرعتش چطوره؟من قبلا شاتل داشتم 512 بود سرعت دانلودم 70 بود.الان چطوره سرعتش؟کلا یه مشاوره بدید چون عصر میخوام برم سرویس جدید بگیرم....مررررررررررررررررر سی از بجه های قم
sub-zero
30-05-2011, 19:15
شرکت پیشگامان کسی نداره ببینیم سرعتش چطوره؟من قبلا شاتل داشتم 512 بود سرعت دانلودم 70 بود.الان چطوره سرعتش؟کلا یه مشاوره بدید چون عصر میخوام برم سرویس جدید بگیرم....مررررررررررررررررر سی از بجه های قم
سلام.
والا الان که از عصر گذشته و فکر کنم نوش دارو پس از مرگ سهراب میشه...
اما اولا هیچ عجله نکن... دوما شما باید بگی در ماه چقدر میتونی هزینه کنی و مصرفت در ماه تقریبا چند گیگه...
و کلا اصلا اینترنت رو واسه چی میخوای ؟
دانلود های حجیم داری؟
وب گردی و چت و از این دست موارد...
بازی آنلاین ؟
دیدن انلاین ویدیو ها و موسیقی ؟
همه موارد صحیح است :20:
هیچکدام ؟ :31:
خلاصه باید مشخص کنی موارد استفاده ات رو...
Pedram_mrn
31-05-2011, 21:46
دایه به درد نَمیخوره که پَ نا محدود بود ارزش داشت نه الان
من صبا دارم میخوام برم شاتل چون دانلود شبانش بیشتره 1تا 7 صبا 3تا7
مخابرات میگه ماهی هزارنومان ابون مان روفیش تلفن میاد ولی سال گذشته به این صورت نبود
KAHAKDAM
01-06-2011, 09:04
مخابرات میگه ماهی هزارنومان ابون مان روفیش تلفن میاد ولی سال گذشته به این صورت نبود
سلام
کی گفت؟من که مثلا 1000 تومن رو همونجا نقدی دادم!واقعا اگر بیاد که عین دزدی میمونه ئیگه!:19:
فایده نداره!بچه ها بیاین با هم قرار بزاریم همگی با هم بریم اونجا دادو بی داد که این دانلود شبانه هم راه بیفته!:27:
:19:
سلام.
والا الان که از عصر گذشته و فکر کنم نوش دارو پس از مرگ سهراب میشه...
اما اولا هیچ عجله نکن... دوما شما باید بگی در ماه چقدر میتونی هزینه کنی و مصرفت در ماه تقریبا چند گیگه...
و کلا اصلا اینترنت رو واسه چی میخوای ؟
دانلود های حجیم داری؟
وب گردی و چت و از این دست موارد...
بازی آنلاین ؟
دیدن انلاین ویدیو ها و موسیقی ؟
همه موارد صحیح است :20:
هیچکدام ؟ :31:
خلاصه باید مشخص کنی موارد استفاده ات رو...
ماهی 15 تومن بیشتر نشه.بیشتر دانلود اهنگ و ویدئو موزیک.شبا هم فیلم دانلود کنم.وبگردی هم اساسش هست...
sub-zero
01-06-2011, 19:48
ماهی 15 تومن بیشتر نشه.بیشتر دانلود اهنگ و ویدئو موزیک.شبا هم فیلم دانلود کنم.وبگردی هم اساسش هست...
خوب چون شبا هم میخوای دانلود کنی باید دور مخابرات رو خط بکشی که شبانه نداره!
اطلاعات بیشتر:
صبا :
سرویس یه ماهه نداشت... الان رو نمیدونم.. سه ماهه 49000 تومن میشه ماهی 16.5 تقریبا و شبانه 3 تا 7 با سرعت عالیه روزانه و سرعت افتضاح شبانه...
اطلاعات بیشتر :
شاتل :
یه ماهه 128 با 3 گیگ حجم 13900 تومن با شبانه ۱ تا ۸ بامداد ( کیفیت سرویس ها رو خودم تست نکردم)
اطلاعات بیشتر :
آسیا تک :
128 با 3 گیگ حجم 11900 شبانه نیم بها از 2 تا 8 صبح
یا
256 با 3 گیگ حجم 13900 و شبانه نیم بها از 2 تا 8
و 128 با 5 گیگ حجم 15900 شبانه از 2 تا 8 صبح رایگان
( کیفیت سرویس ها رو خودم تست نکردم)
اطلاعات بیشتر :
پارس آنلاین :
128 با 4 گیگ حجم و شبانه 1 تا 6 صبح 14900 .
( کیفیت سرویس ها رو خودم تست نکردم)
اطلاعات بیشتر :
حالا با این اوصاف و فرض اینکه کیفیت همه خطوط یکسان باشه من بودم یکم هم بیشتر هزینه میکردم و
آسیا تک 128 با 5 گیگ حجم 15900 شبانه از 2 تا 8 صبح رایگان رو میگرفتم...
که اگر تا پایان این دوره ای که با مخابرات تمدید کردم شبانش رو راه نندازه همین سرویس رو خواهم گرفت...
من همون موقع که نامحدود میدادن 256 گرفتم
الان دانلودم شده 50 تا 60
نگو الان حجمی کردن که سرعت ما هم از 30 پریده به 60 فعلا که دارم حال میکنم از آینده بینیم که تا آبان زدم تو گوشش
سلام دوستان مخابرت دانلود شبانه نداره یعنی چی ؟ یعنی شبا نمیشه کانکت شد؟ در ضمن با کدوم سرویس مخابرات میشه راحت انلاین بازی کرد ? (یه بازی مثل cod6) ممنون
sub-zero
04-06-2011, 18:12
من همون موقع که نامحدود میدادن 256 گرفتم
الان دانلودم شده 50 تا 60
نگو الان حجمی کردن که سرعت ما هم از 30 پریده به 60 فعلا که دارم حال میکنم از آینده بینیم که تا آبان زدم تو گوشش
آره دیگه... منم اولین بار یه ماهه گرفتم گفتم ببینم چجوریه اگه خوب بود بعدا تمدید کنم...
یه هفته آخر همین شد دیگه سرعت دوبل شد و آنلیمیت!
یعنی اگه از همون اول یه ساله گرفته بودم تا فروردین سال آینده با سرعت دوبل آنلیمیت بودم ...
شما فرض کن سرویس آنلیمیت 128 اما در عمل 256 یه ساله رو میگرفتی 135 تومن...وای...
حیف وقتی بهش فکر میکنم میخوام سرم رو بکوبم تو مانیتور! :31:
سلام دوستان مخابرت دانلود شبانه نداره یعنی چی ؟ یعنی شبا نمیشه کانکت شد؟ در ضمن با کدوم سرویس مخابرات میشه راحت انلاین بازی کرد ? (یه بازی مثل cod6) ممنون
همون طور که میدونی همه شرکت ها علاوه بر تعهدی که نسبت به شما دارن و سرویسی که ارایه میدن و هر چقدر استفاده میکنی از ترافیکت کم میشه و اینا...یه سرویس رایگان هم به شما میدن که یه ساعات خاصی از شب میتونید با یه یوزر نیم و پسورد دیگه کانکت بشید و استفاده کنید بدون اینکه از اون سرویس اصلی چیزی کم بشه ...
حالا این سرویس رایگانه رو مخابرات فعلا حالیش نیست که راه بندازه... وگنه شما میتونید هر زمانی که خواستید به نت متصل بشید اما از سرویس رایگان با یوزر نیم و پسورد جداگانه خبری نیست و هر چی هست همون سرویسی هست که بابتش پول دادید و هر چی استفاده میکنید از ترافیکتون کم میشه...
اما واسه بازی آنلاین هم من خیلی تجربه ندارم فقط میدونم که سرویس های مخابرات پینگش خیلی داغونه واسه بازی آنلاین...
در این باره هم میتونید تو تاپیک های دیگه جستجو کنید یا صبر کنید دوستان اهل فنش بیان و راهنمایتون کنن.
hosseinboss
05-06-2011, 12:11
سلام دوستان
سایت مخابرات قم نزدیک 8 روزه کلا تعطیله(یعنی اصلا باز نمیشه)
حالا واسه این که بخواییم ببینیم چقدر از ترافیکمون مونده چکار باید بکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
brilliant1
05-06-2011, 12:40
من و چند تا از دوستام شانس آوردیم یکساله گرفتیم،تا پاییز فرصت زیادی نمانده ولی تو روز هر چی دوست دارم می بینم،مخصوصا ویدیو و اخبار و موزیک آنلاین.اگر می دانستم این جوری میشه،چند ساله میخریدم.احتماله بالایی میدادم روش قبلی برچیده بشه،چونکه گردش آزاده اطلاعات جیززززه!!
sub-zero
05-06-2011, 13:43
سلام دوستان
سایت مخابرات قم نزدیک 8 روزه کلا تعطیله(یعنی اصلا باز نمیشه)
حالا واسه این که بخواییم ببینیم چقدر از ترافیکمون مونده چکار باید بکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
حسین جان من الان چک کردم هم سایت باز هم تونستم اکانتم رو چک کنم...
نشون به اون نشون که 2.6 گیگابات از ترافیکم مونده بود...
البته سایت یکم دیر باز شد...دوباره امتحان کن ...نمیدونم شایدم تازه درست شده!
sub-zero
05-06-2011, 14:16
من و چند تا از دوستام شانس آوردیم یکساله گرفتیم،تا پاییز فرصت زیادی نمانده ولی تو روز هر چی دوست دارم می بینم،مخصوصا ویدیو و اخبار و موزیک آنلاین.اگر می دانستم این جوری میشه،چند ساله میخریدم.احتماله بالایی میدادم روش قبلی برچیده بشه،چونکه گردش آزاده اطلاعات جیززززه!!
اتفاقا بنده بر عکس شما اصلا احتمال نمیدادم که این روش برچیده بشه، که البته این دلیلش برمیگرده به عدم شناخت صحیح من از عموم کاربران اینترنت استان قم...
چون از زمانی که مخابرات فروخته شد و حتما میدونید که کیا خریدنش کم کم این جریان اینترنت مخابرات شدت گرفت...
اغلب کاربران اینترنت، هدف از این کار رو اشراف مخابرات بر فعالیت کاربران و زیر نظر داشتن کاربران اینترنت قلمداد کردند.میتونید حداقل نظر سنجی بچه های پی سی ورلد رو اینجا ببینید...
البته گزینه حذف رقبا هم به نظر من پیش نیاز گزینه مانیتورینگ کاربران هست...
پس با این وجود و با این هدف مخابرات باید سعی در جذب حداکثری کاربران اینترنت مینمود که هزینه پایین بهترین روش برای جذب کاربر بود...پس اینترنت ارزان و البته نامحدود بسیاری رو به سمت مخابرات کشوند...
نمونش هم اینکه در تهران شما به راحتی نمیتونید از مخابرات سرویس بگیرید یعنی پورت خالی پیدا نمیشه نمونش پسر عموی خودم که دو ماهه تو صفه!
اما در قم قبول کنیم که درصد بالایی از کاربران دقیقا نمیدونن که اینترنت چجور باشه خوبه و چجور باشه بده!
من خودم به هر کی بر خوردم در باره اینترنت مخابرات قم اول گفته که سرعتش پایینه! بدرد نمیخوره...
دیگه خبر نداره که بابا اصل ترافیکه ... که البته نامحدود بود!
خوب تو تهران برای جذب حداکثری کاربران نامحدود میدن چرا ؟ چون درصد بیشتری از مردم تهران متوجه هستند که ترافیک مهمتر است از سرعت... و در قم برعکس!
پس میان و اینترنت نا محدود رو بر میدارن سرعتش رو بالا میبرن و همه هم به به و چه چه میکنن که ایول سرعتش رفته بالا ! بدو بریم!
از طرفی عدم راه اندازی اینترنت رایگان شبانه ناقض سیاست جذب حداکثری مخابرات هست...یعنی کاربر وقتی میبینه که شبانه نداره و میتونه همین سرویس رو از جای دیگه با شبانه بگیره خوب میره جای دیگه...
با این اوصاف مخابرات یا باید به زودی سرویس شبانه رو راه انداری کنه و یا این که میبینند کاربرانشون اعتراضی نمیکنند که دلیلش عدم آگاهی از خدمات ISP های دیگر هست و اونها هم بی خیال میشن...
البته اینها همش فرضیات نزدیک به واقعیاته...نه واقعیت 100% :46:
mohammad06
05-06-2011, 16:23
شاتل :
یه ماهه 128 با 3 گیگ حجم 13900 تومن با شبانه ۱ تا ۸ بامداد ( کیفیت سرویس ها رو خودم تست نکردم)
+در روز سرعتت عالیه و سرعت شبت هم به میزان دانلودت بستگی داره
یعنی اگر زیاد دانلود کنی شرکت سرعتتو کم میکنه تقریبا میبنده.حدود 80% از سرعتت رو میبنده.
اطلاعات بیشتر :
brilliant1
05-06-2011, 18:04
اتفاقا بنده بر عکس شما اصلا احتمال نمیدادم که این روش برچیده بشه، که البته این دلیلش برمیگرده به عدم شناخت صحیح من از عموم کاربران اینترنت استان قم...
چون از زمانی که مخابرات فروخته شد و حتما میدونید که کیا خریدنش کم کم این جریان اینترنت مخابرات شدت گرفت...
اغلب کاربران اینترنت، هدف از این کار رو اشراف مخابرات بر فعالیت کاربران و زیر نظر داشتن کاربران اینترنت قلمداد کردند.میتونید حداقل نظر سنجی بچه های پی سی ورلد رو اینجا ببینید...
البته گزینه حذف رقبا هم به نظر من پیش نیاز گزینه مانیتورینگ کاربران هست...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس با این وجود و با این هدف مخابرات باید سعی در جذب حداکثری کاربران اینترنت مینمود که هزینه پایین بهترین روش برای جذب کاربر بود...پس اینترنت ارزان و البته نامحدود بسیاری رو به سمت مخابرات کشوند...
نمونش هم اینکه در تهران شما به راحتی نمیتونید از مخابرات سرویس بگیرید یعنی پورت خالی پیدا نمیشه نمونش پسر عموی خودم که دو ماهه تو صفه!
اما در قم قبول کنیم که درصد بالایی از کاربران دقیقا نمیدونن که اینترنت چجور باشه خوبه و چجور باشه بده!
من خودم به هر کی بر خوردم در باره اینترنت مخابرات قم اول گفته که سرعتش پایینه! بدرد نمیخوره...
دیگه خبر نداره که بابا اصل ترافیکه ... که البته نامحدود بود!
خوب تو تهران برای جذب حداکثری کاربران نامحدود میدن چرا ؟ چون درصد بیشتری از مردم تهران متوجه هستند که ترافیک مهمتر است از سرعت... و در قم برعکس!
پس میان و اینترنت نا محدود رو بر میدارن سرعتش رو بالا میبرن و همه هم به به و چه چه میکنن که ایول سرعتش رفته بالا ! بدو بریم!
از طرفی عدم راه اندازی اینترنت رایگان شبانه ناقض سیاست جذب حداکثری مخابرات هست...یعنی کاربر وقتی میبینه که شبانه نداره و میتونه همین سرویس رو از جای دیگه با شبانه بگیره خوب میره جای دیگه...
با این اوصاف مخابرات یا باید به زودی سرویس شبانه رو راه انداری کنه و یا این که میبینند کاربرانشون اعتراضی نمیکنند که دلیلش عدم آگاهی از خدمات ISP های دیگر هست و اونها هم بی خیال میشن...
البته اینها همش فرضیات نزدیک به واقعیاته...نه واقعیت 100% :46:
در کنترل شبکه که فرقی بین شرکتها وجود ندارد و از منبع اصلی کنترل می شود،پس همیشه کنترل وجود دارد.از وقتی سرعت بالا گسترش پیدا کرد،افرادی را می شناسم که به جای دانلود حداکثر 2 فیلم هالیوودی در روز به حداقل 4 فیلم هالیوودی رسیدند و این روش به پخشه زودتر فرهنگ غربی در جامعه کمک کرد.ضمنا گسترش استفاده از یوتیوب و فیس بوک هم راحت تر شده و این نامحدود بودن در موارد کمی به رشد علمی جامعه کمک کرد،پس تصمیم گرفته شد به روش محدود برگردند.به جای حل مساله صورت مساله را پاک کردند.مهم جلوگیری از گردش آزاده اطلاعاته
sub-zero
05-06-2011, 19:38
در کنترل شبکه که فرقی بین شرکتها وجود ندارد
دقیقا ..موافقم...
و از منبع اصلی کنترل می شود،پس همیشه کنترل وجود دارد.
بله کنترل همیشه وجود دارد
اما من فکر میکنم شما وقتی از کسی که شیر فلکه اصلی اینترنت دستشه سرویس میگیری و اون برای این به تو سرویس داده که مواظبت باشه کمتر امنیت داری تا زمانی که اینترنت رو از یه واسطه میگیری... همچنین واسطه یه شرکت خصوصیه که برای بقای خودش باید حریم خصوصیه مشتریاش رو حفظ کنه وگرنه مشتریاش رو از دست میده...
اما این به این منظور نیست که کنترل نباشه .هست.. اما من فکر میکنم امنیت شبکه ی با واسطه بیشتر باشه...
افرادی را می شناسم که به جای دانلود حداکثر 2 فیلم هالیوودی در روز به حداقل 4 فیلم هالیوودی رسیدند و این روش به پخشه زودتر فرهنگ غربی در جامعه کمک کرد.ضمنا گسترش استفاده از یوتیوب و فیس بوک هم راحت تر شده و این نامحدود بودن در موارد کمی به رشد علمی جامعه کمک کرد،پس تصمیم گرفته شد به روش محدود برگردند.به جای حل مساله صورت مساله را پاک کردند.مهم جلوگیری از گردش آزاده اطلاعاته
خوب این دیدگاه شماست که به نظرم میتونه درست باشه...
اما من کلا از یک نگاه دیگه به این قضیه نگاه کردم...اونم اشراف کامل بروی فعالیت کاربران بود ...
نه نقش اینترنت در بعد فرهنگی جامعه...
ببخشید بیشتر نمیشه اینجا توضیح داد :46:
فکر میکنم دیگه ادامه این بحث در اینجا درست نباشه...
از همه پوزش میخوام...
hosseinboss
08-06-2011, 21:47
افرادی را می شناسم که به جای دانلود حداکثر 2 فیلم هالیوودی در روز به حداقل 4 فیلم هالیوودی رسیدند و این روش به پخشه زودتر فرهنگ غربی در جامعه کمک کرد.ضمنا گسترش استفاده از یوتیوب و فیس بوک هم راحت تر شده و این نامحدود بودن در موارد کمی به رشد علمی جامعه کمک کرد
بهانه های همیشگی برای توجیح عقب موندگی مملکت(چه اینترنت چه بخش های دیگه)
به هر حال این شرایط اینترنت هست(وفقط هم مخصوص شهری مثل قم چون مخابرات مشهد هم اینترنت نامحدود داره هم بسته های مختلف با امتیازات مختلف برای اینترنت محدود این هم اضافه کنم که برای ایام خاص هم به محدود ها دانلود نامحدود هم میدن)
sub-zero
09-06-2011, 18:57
سلام.
آقا میگم از اینترنت شبانه خبری نشد ؟
کسی خبری چیزی نداره ؟
چون به نظرم خطوط مخابرات البته اگه شبانه اش راه بیوفته باز هم نسبت به شرکت های دیگه مرقوم به صرفه تره...
دوستان اگه خبری هست که بگن...اگر هم نه که پس بیایید یه فکری کنیم یه چاره ای بیندیشیم بلکه این شبانه رو راه بندازن!
من یه چند تا پیشنهاد دارم که البته نیازمند همراهی همه دوستان هست...
omid-p30
09-06-2011, 20:06
سلام.
آقا میگم از اینترنت شبانه خبری نشد ؟
کسی خبری چیزی نداره ؟
چون به نظرم خطوط مخابرات البته اگه شبانه اش راه بیوفته باز هم نسبت به شرکت های دیگه مرقوم به صرفه تره...
دوستان اگه خبری هست که بگن...اگر هم نه که پس بیایید یه فکری کنیم یه چاره ای بیندیشیم بلکه این شبانه رو راه بندازن!
من یه چند تا پیشنهاد دارم که البته نیازمند همراهی همه دوستان هست...
من اون هفته ای رفتم پرسیدم گفتند که خبری نیست و معلوم نیست و از این حرف ها، منم به جای شارژ خطم رو گفتند جمع کنند و برگشتم الان صبا.
پیشنهاد هم به نظر من همین فسخ قرار داد هست، تا وقتی کاربراشون کم نشند هیچ کاری نمیکنند به نظر من.
اگر شبانه راه بندازنند آره برمیگردم همین مخابرات به صرفه تره.
absa2004
09-06-2011, 22:17
من الان مشهدم یعنی یه اشتراک از مخابرات مشهد دارم
دوستان ببینید مخابرات مشهد دو نو ع سرویس میده جدیدا
یکی نامحدود با قیمت بالا و پهنای باند با ضریب 1/8 پ
و
یکی محدود با قیمت خیلی پایین و با پهنای باند تا 2 مگ
این شرایط خیلی خوبیه
من تعجبا چرا مخابرات قم یهو اومده محدود کرده
تازه اینجا همه سرعت ها هم میدن به همه
من ترم که تموم بشه بر میگردم قم میخواستم اشتراکم رو از صبا نت کنسل کنم و از مخابرات بخرم ولی وقتی بچه ها گفتن که دیگه نامحدود نیست منصرف شدم اگه قرار باشه که نامحدود نباشه که صبا خیلی بهتره
دوتا سوال از بچه ها و همشهری های عزیز دارم
1 - یکی یه شماره مستقیم از پشتیبانی ADSL مخابرات بهم بده یا یه جایی که پاسخ گو باشه
2 -شنیدم شاتل یه طرح نامحدود هم داره اگه کسی اطلاعی داره بذاره لطفا
==================
کاره مخابرات مشهد خیلی عالیه اگه مخابرات قم هم همین کار رو انجام بده خیلی عالی میشه هر چند مسئولین اینجا خیلی بهتر پاسخ گو هستند
==================
omid-p30
10-06-2011, 09:40
7188 شماره پشتیبانی
mhroozbeh
10-06-2011, 12:15
الان خطای 2 و 4 مگ توی مخابرات قم ارائه نمی شه؟
بعد شبانه رایگان نداره؟
sub-zero
10-06-2011, 14:14
الان خطای 2 و 4 مگ توی مخابرات قم ارائه نمی شه؟
نه سقفش 512 هست که این روی کاغذه...شما هر سرویسی که بگیری سرعتش دو برابره...
128 = 256
256=512
512 = 1024
البته تو قیمت ها نرخ سرویس یک مگ رو هم زدن اما من پرسیدم که گفت نمیدیم...ولی فکر میکنم اگر سریش بازی در بیاری میدن...و با توجه به دوبل بودن سرعت ها اونوقت خط یه مگت میشه دو مگ!
بعد شبانه رایگان نداره؟
شبانه رایگان هم فعلا نداره...البته زحمت کشیدن فعلا وعده سر خرمن دادن...
PersianMatrix
14-06-2011, 13:44
فرق مخابرات با بقیه در اینه که نمیتونی خیلی باهاشون بحث کنی، موقعی هم که کنسل کنی میگه بفرما کنسل کن، چون کارمنده و پولشو میگیره و بدشم نمیاد یک مقدار مردم آزاری کنه و حرف زور بگه، خیلی هم که سیریش بشی میده ردت رو بگیرن و در بیارن که ننه ات کیه و بابات کیه و چی دانلود میکنی.
اولین بار که رفتم مخابرات ثبت نام کنم، دیدم داره با یه مشتری صحبت مبکنه که آقا من میدونم شما از خطی که بهت دادیم سوء استفاده کردی و فیلم دانلود کردی و پرونده شما رو فرستادیم به یک ارگان دیگه تا بررسی کنن!
عذر بدتر از گناه این بود که برای اینکه جلوی پیشروی فرهنگ غرب رو بگیره با کله رفته توی بی فرهنگی شرقی خودمون که سرک بکشه و حریم خصوصی هم که اصلا مطرح نیست!
یه بار برو مخابرات بگو میخوام کنسل کنم، سریع یه کاغذ میذاره جلوت و میگه بفرما کنسل کن.
مشکل ما ایرانیه اینه که وقتی بهمون زور میگن کوچکترین کار که همون کنسل کردن و نخریدن و استفاده نکردن هستش رو هم انجام نمیدیم.
خوبه خودشون هم قبول دارن که ایران از نظر سرویس و سرعت اینترنت از آخر چهارمه
فرهنگ مردم هم که اونقدر به واسطه نرسیدن به جوونا و فراهم نکردن زمینه های زندگی سالم از غرب وحشی هم پایین تر اومده، حالا دیگه محدود کردن دیگه چیه، اگر خطوط اینترنت باز بشه با این فرهنگی که ما پیدا کردیم میتونم هر فرهنگی رو به زانو در بیاریم.
LOVEFORLOVE
17-06-2011, 13:28
من سرویس شاتل 128 اکو لات دارم البته شبانه نداره ماهی 500 مگابایت ترافیک!:31:
ماهی 3600 تومن منطقه بنیاد 270 تازگی ها سرعتا رو بدرن بالا مثلا سرعت 17 دانلود رو رسوندن به 130 وپینگسک اومده پایین چون چند ماهی بود که سرعت این منطقا افتضا ح بود به قول خودشون کمبود پهنایی باند
تا یک ماهه دیگه قراره جابه جا شیم به منطقه نیروگاه :41: اوضاع اینترنت اونجا چه جوری هست ایا مخابراتی ائنجا را ساپورت میکنه یا روی همین شاتل بمونم!
M.Mehrazin
20-06-2011, 13:37
سلام
طبق سایت مخابرات چند برابر دانلود آپلود دارم در حالی که اصلا آپلود نمی کنم.شما هم این مشکل رو دارید؟می دونید چجوری باید درستش کنم؟
ziarratt
21-06-2011, 09:29
خیلی هم که سیریش بشی میده ردت رو بگیرن و در بیارن که ننه ات کیه و بابات کیه و چی دانلود میکنی.
اولین بار که رفتم مخابرات ثبت نام کنم، دیدم داره با یه مشتری صحبت مبکنه که آقا من میدونم شما از خطی که بهت دادیم سوء استفاده کردی و فیلم دانلود کردی و پرونده شما رو فرستادیم به یک ارگان دیگه تا بررسی کنن!
از دست کارمند شرکت مخابرات که سرویس پر سرعت ارائه میده هیچ کاری برنمیاد ..یه کارمند شرکت مخابرات هیچ فرقی با یه کارمند از شرکت برق یا گاز نداره پنلی هم که توی کامپیوترش هست پنل خدایی نیست بلکه صرفا یه پنلی هست که میزان ترافیک مصرف شده و میزان ترافیکی که میتونه مصرف بشه و اطلاعات خط و کاربر درش نوشته شده
مطلب دوم اینکه در قانون جرائم رایانه ای فیلم دیدن (هر فیلمی میخواد باشه) ، عکس دیدن (هر عکسی میخواد باشه) ، سایت دیدن و یا استفاده از چیزشکن! جرم محسوب نشده! بلکه ترویج و اشاعه اونها جرم محسوب میشه بنابراین شما اگر 24 ساعت هم فیلم دانلود کنی یا سایت با چیزشکن ببینی کسی نمیتونه بهت گیر بده برای اینکه قانونی که این کارت رو جرم بدونه وجود نداره
موارد قضائی به این صورت هست که یه موقع یه نفر ازت شکایت می کنه (شاکی خصوصی) یا یه ضابط قانونی ردت رو میزنه و گزارشت رو میده به دستگاه قضایی و مقام قضایی شکایت تنظیم می کنه (مدعی العموم) بعد مقام قضایی بواسطه گزارش ضابط یا شکایت شاکی حکم صادر میکنه حکم میره مرکز دیتای مخابرات (نه پیش اون کارمندی که سرویس پر سرعت ارائه میده) مرکز دیتای مخابرات از روی اسم حقیقی یا آی پیت که مقام قضایی استعلامش کرده اطلاعاتت رو میده به دستگاه قضائی و از طرف دستگاه قضائی احضاریه میاد دم خونه تون یا اینکه مامورشون میاد
کارمند ارائه دهنده ی سرویس پرسرعت هیج نقشی در این پروسه نداره ...یعنی اصلا در این حد نیست که بخواد از این کارا بکنه... و به هیچ عنوان به یه کارمند جزء چنین قدرتی نمیدن حتی به ضابطش (اعم از پلیس و اطلاعات) اینهمه اختیارات نداره و فقط مامور ارسال گزارش و یا اجرای دستور مقام قضائی هست
ما همیشه عادت داریم از تخیلات مون خوب بهره ببریم و خلاءهای اطلاعاتی مون رو با داستان های عجیب غریب پر کنیم :20:
LOVEFORLOVE
21-06-2011, 20:47
ن سرویس شاتل 128 اکو لات دارم البته شبانه نداره ماهی 500 مگابایت ترافیک![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماهی 3600 تومن منطقه بنیاد 270 تازگی ها سرعتا رو بدرن بالا مثلا سرعت 17 دانلود رو رسوندن به 130 وپینگسک اومده پایین چون چند ماهی بود که سرعت این منطقا افتضا ح بود به قول خودشون کمبود پهنایی باند
تا یک ماهه دیگه قراره جابه جا شیم به منطقه نیروگاه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اوضاع اینترنت اونجا چه جوری هست ایا مخابراتی ائنجا را ساپورت میکنه یا روی همین شاتل بمونم!
سلام دوستان من کارمند IT شرکت مخابرات قم هستم سوالی داشتید در خدمتم
mohammad06
26-06-2011, 10:48
اگه واقعا هستی بگو ببینم اینترنت شبانه چی شد؟
اگه واقعا هستی بگو ببینم اینترنت شبانه چی شد؟
فعلا منتفی است
سلام دوست عزیز
ممنون که به این سایت آمدید
چند سؤال داشتم
سؤال اول:
چرا وضعیت ارائه سرویس اینترنت پرسرعت ای دی اس ال بین شرکتهای مخابرات در استانهای مختلف این قدر متفاوت است؟ مثلاً استان خراسان رضوی اینترنت پرسرعت نامحدود ارائه می دهد ولی استان قم خیر، چرا؟ البته چون از استان خراسان رضوی اطمینان کامل دارم این مثال را زدم و فکر می کنم در سایر استان ها هم شرکت مخابرات آن استان اینترنت نامحدود پرسرعت ارائه می دهد ، پس چرا قم این طور نیست؟
سؤال دوم:
وقتی برای تمدید سرویس اینترنت پرسرعت به مخابرات مراجعه می کنم اغلب تعداد زیادی طلاب خارجی (مثل طلبه های کشورهای اروپایی مثل بلژیک) را می بینم که آنها هم برای تمدید اشتراکشان مراجعه کرده اند، فکر نمی کنید ، اگر مثل شرکت مخابرات سایر استانها مثل خراسان رضوی شما نیز اقدام به ارائه سرویس پرسرعت اینترنت نامحدود برای استان قم بکنید ، تأثیر مستقیمی در گسترش تشیع در جهان داشته باشد؟ طبق آمار جامعه المصطفی العالمیه ، طلاب حدود 140 کشور خارجی در شهر قم زندگی می کنند اگر این طلبه های 140 کشور خارجی که ماهها از خانواده خود دور هستند بتوانند به راحتی و ارزانی از اینترنت پرسرعت ای دی اس ال نامحدود استفاده کنند می توانند براحتی با توجه به تسلط شان به زبان خارجی معارف شیعی را در جهان گسترش دهند. البته منظورم ارائه یارانه نیست ، بلکه خدمات اینترنت نامحدود در حد شرکتهای مخابرات سایر استانها است.
سلام دوست عزیز
چند سؤال داشتم
سؤال اول:
چرا وضعیت ارائه سرویس اینترنت پرسرعت ای دی اس ال بین شرکتهای مخابرات در استانهای مختلف این قدر متفاوت است؟ مثلاً استان خراسان رضوی اینترنت پرسرعت نامحدود ارائه می دهد ولی استان قم خیر، چرا؟ البته چون از استان خراسان رضوی اطمینان کامل دارم این مثال را زدم و فکر می کنم در سایر استان ها هم شرکت مخابرات آن استان اینترنت نامحدود پرسرعت ارائه می دهد ، پس چرا قم این طور نیست؟
سؤال دوم:
وقتی برای تمدید سرویس اینترنت پرسرعت به مخابرات مراجعه می کنم اغلب تعداد زیادی طلاب خارجی (مثل طلبه های کشورهای اروپایی مثل بلژیک) را می بینم که آنها هم برای تمدید اشتراکشان مراجعه کرده اند، فکر نمی کنید ، اگر مثل شرکت مخابرات سایر استانها مثل خراسان رضوی شما نیز اقدام به ارائه سرویس پرسرعت اینترنت نامحدود برای استان قم بکنید ، تأثیر مستقیمی در گسترش تشیع در جهان داشته باشد؟ طبق آمار جامعه المصطفی العالمیه ، طلاب حدود 140 کشور خارجی در شهر قم زندگی می کنند اگر این طلبه های 140 کشور خارجی که ماهها از خانواده خود دور هستند بتوانند به راحتی و ارزانی از اینترنت پرسرعت ای دی اس ال نامحدود استفاده کنند می توانند براحتی با توجه به تسلط شان به زبان خارجی معارف شیعی را در جهان گسترش دهند. البته منظورم ارائه یارانه نیست ، بلکه خدمات اینترنت نامحدود در حد شرکتهای مخابرات سایر استانها است.
سلام دوست عزیز
جواب سوال اول شما
همانطور که میدونید شرکت مخابرات قم ارائه سرویس نامحدود میداد اما مشترکین هم باید یک مقدار انصاف داشته باشند مشترکی داشتیم که در مدت اشتراکش 1.5 ترا دانلود داشت و این را در نظر بگیرید که پس از خصوصی شدن پهنای باند باید از شرکت زیرساخت خریداری شود و دیگه مجانی برای شرکت نیست از این نمونه مشترکین با مصرف زیاد خیلی داشتیم پس انتخاب دیگر مخابرات قم محدود کردن بود
جواب سوال دوم شما
با توجه به فرمایشات شما شرکت مخابرات قم درخواست حضور نمایند در شورای قیمت گذاری کرده است که شرکت مخابرات قم بتواند با قیمت بهتری سرویس ارائه نماید.
سلام دوست عزیز
چند سؤال داشتم
سؤال اول:
سؤال دوم:
سلام دوست عزیز
جواب سوال اول شما
همانطور که میدونید شرکت مخابرات قم سرویس نامحدود ارائه میداد اما مشترکین هم باید یک مقدار انصاف داشته باشند مشترکی داشتیم که در مدت اشتراکش 1.5 ترا دانلود داشت و این را در نظر بگیرید که پس از خصوصی شدن پهنای باند باید از شرکت زیرساخت خریداری شود و دیگه مجانی برای شرکت نیست از این نمونه مشترکین با مصرف بالا خیلی داشتیم پس انتخاب دیگر مخابرات قم محدود کردن بود
جواب سوال دوم شما
با توجه به فرمایشات شما شرکت مخابرات قم درخواست حضور نمایند در شورای قیمت گذاری کرده است که شرکت مخابرات قم بتواند با قیمت بهتری سرویس ارائه نماید.
سلام دوست عزیز
جواب سوال اول شما
همانطور که میدونید شرکت مخابرات قم ارائه سرویس نامحدود میداد اما مشترکین هم باید یک مقدار انصاف داشته باشند مشترکی داشتیم که در مدت اشتراکش 1.5 ترا دانلود داشت و این را در نظر بگیرید که پس از خصوصی شدن پهنای باند باید از شرکت زیرساخت خریداری شود و دیگه مجانی برای شرکت نیست از این نمونه مشترکین با مصرف زیاد خیلی داشتیم پس انتخاب دیگر مخابرات قم محدود کردن بود
جواب سوال دوم شما
دوست عزیز
با تشکر از پاسخ شما
بهرحال من متوجه نشدم که چگونه شرکت های مخابرات استان هایی مثل خراسان رضوی مشکلی با ارائه اینترنت ای دی اس ال نامحدود به مشترکان خود ندارند ولی شرکت مخابرات قم دچار مشکل است؟
یعنی مشترکان مخابرات خراسان رضوی کمتر از مشترکان مخابرات قمی دانلود می کنند که شرکت مخابرات خراسان رضوی می تواند اینترنت ای دی اس ال نامحدود بدهد ولی مخابرات قم نمی تواند؟
ولی ظاهراً مقدار دانلود مشترکان اینترنت شهرهای مختلف ایران مثل قم یا مشهد باید مشابه با یکدیگر باشد؟ یعنی اگر مشترک قمی دانلود دارد ، مشترک مشهدی هم همان مقدار دانلود دارد و تفاوتی با یکدیگر در میزان دانلود ندارند ، پس چگونه است که مخابرات خراسان مشکلی با اینترنت نامحدود ندارد ولی مخابرات قم نمی تواند اینترنت ای دی اس ال نامحدود بدهد؟
باز هم از حضور شما در این انجمن تشکر و سپاسگذاری می کنم ، موفق باشید
brilliant1
28-06-2011, 22:11
با سلام
اینکه کاربری دانلود زیادی داشته باشد ایرادی ندارد؛اما اینکه به این دلیل محدودیت شدیدی برای کاربران گذاشته شود منصفانه نیست؛بهتر بود میزان حجم مناسبی برای کاربران درنظر گرفته میشد تا هم کاربران ضرر نکنند و هم مخابرات،مثلا به جای اینکه اینترنت شبانه به کاربران ارائه بشه،ماهی 50 گیگ ترافیک به کاربران ارائه بشه،با این روش کاربران زیادی به استفاده از اینترنت مخابرات روی می آورند
star2009
29-06-2011, 15:53
محدودیت دانلودش چقدره؟
قیمت سرویسهاش چه جوریه؟ارزش داره آدم بیاد مخابرات بگیره؟
سرعت دانلود چه جوریه؟
در کل تو ضیح بدید ممنون میشم
sub-zero
30-06-2011, 22:05
محدودیت دانلودش چقدره؟
قیمت سرویسهاش چه جوریه؟ارزش داره آدم بیاد مخابرات بگیره؟
سرعت دانلود چه جوریه؟
در کل تو ضیح بدید ممنون میشم
PersianMatrix
01-07-2011, 09:15
از دست کارمند شرکت مخابرات که سرویس پر سرعت ارائه میده هیچ کاری برنمیاد ..یه کارمند شرکت مخابرات هیچ فرقی با یه کارمند از شرکت برق یا گاز نداره پنلی هم که توی کامپیوترش هست پنل خدایی نیست بلکه صرفا یه پنلی هست که میزان ترافیک مصرف شده و میزان ترافیکی که میتونه مصرف بشه و اطلاعات خط و کاربر درش نوشته شده
مطلب دوم اینکه در قانون جرائم رایانه ای فیلم دیدن (هر فیلمی میخواد باشه) ، عکس دیدن (هر عکسی میخواد باشه) ، سایت دیدن و یا استفاده از چیزشکن! جرم محسوب نشده! بلکه ترویج و اشاعه اونها جرم محسوب میشه بنابراین شما اگر 24 ساعت هم فیلم دانلود کنی یا سایت با چیزشکن ببینی کسی نمیتونه بهت گیر بده برای اینکه قانونی که این کارت رو جرم بدونه وجود نداره
موارد قضائی به این صورت هست که یه موقع یه نفر ازت شکایت می کنه (شاکی خصوصی) یا یه ضابط قانونی ردت رو میزنه و گزارشت رو میده به دستگاه قضایی و مقام قضایی شکایت تنظیم می کنه (مدعی العموم) بعد مقام قضایی بواسطه گزارش ضابط یا شکایت شاکی حکم صادر میکنه حکم میره مرکز دیتای مخابرات (نه پیش اون کارمندی که سرویس پر سرعت ارائه میده) مرکز دیتای مخابرات از روی اسم حقیقی یا آی پیت که مقام قضایی استعلامش کرده اطلاعاتت رو میده به دستگاه قضائی و از طرف دستگاه قضائی احضاریه میاد دم خونه تون یا اینکه مامورشون میاد
کارمند ارائه دهنده ی سرویس پرسرعت هیج نقشی در این پروسه نداره ...یعنی اصلا در این حد نیست که بخواد از این کارا بکنه... و به هیچ عنوان به یه کارمند جزء چنین قدرتی نمیدن حتی به ضابطش (اعم از پلیس و اطلاعات) اینهمه اختیارات نداره و فقط مامور ارسال گزارش و یا اجرای دستور مقام قضائی هست
ما همیشه عادت داریم از تخیلات مون خوب بهره ببریم و خلاءهای اطلاعاتی مون رو با داستان های عجیب غریب پر کنیم :20:
دیدی چجوری با من و صحبت هام بازی میکنی!
یعنی توی این مملکت همه چیز روال خودش رو داره دیگه!
آقای عباسیان مخابرات قم که ماشاء الله اخلاقش گله
برو از آقای میری بپرس که تلفنی به یکی از یوزرها که خط 2 مگ داشت چی می گفت، حتی اگر بولوف هم زده باشه بدترین کار ممکنه رو کرده.
دقیقا این جمله رو گفت : شما از خطی که بهتون دادیم سوء استفاده کردی و فیلم دانلود کردی و پرونده تون هم داره توی یه ارگان دیگه بررسی میشه.
حالا فکر میکنی بولوف میزنم برو از خودش بپرس
----------------------------------
تخیلات و ... برای اینه که دهن منو باز کنی و اونچیزی رو که نباید بگم، بگم.
برو ببین ادب و نزاکت و احترام به ارباب رجوع توشون دیده میشه.
چه راحت میگه تخیلات!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ziarratt
04-07-2011, 20:40
دیدی چجوری با من و صحبت هام بازی میکنی!
یعنی توی این مملکت همه چیز روال خودش رو داره دیگه!
آقای عباسیان مخابرات قم که ماشاء الله اخلاقش گله
برو از آقای میری بپرس که تلفنی به یکی از یوزرها که خط 2 مگ داشت چی می گفت، حتی اگر بولوف هم زده باشه بدترین کار ممکنه رو کرده.
دقیقا این جمله رو گفت : شما از خطی که بهتون دادیم سوء استفاده کردی و فیلم دانلود کردی و پرونده تون هم داره توی یه ارگان دیگه بررسی میشه.
حالا فکر میکنی بولوف میزنم برو از خودش بپرس
----------------------------------
تخیلات و ... برای اینه که دهن منو باز کنی و اونچیزی رو که نباید بگم، بگم.
برو ببین ادب و نزاکت و احترام به ارباب رجوع توشون دیده میشه.
چه راحت میگه تخیلات!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگر من بلند بشم برم پیش میری و میری بهم بگه همچین چیزی نیست و بیام اینجا بگم میری انکار کرد برای تو حجت نمیشه ...برای اینکه حرف باد هواست
اگر پایه ای قرار بذاریم بریم پیشش ببینیم همچین چیزی صحت داره یا نه؟ :20:
Mostafa 3D
05-07-2011, 04:19
بچه ها من 256 از مخابرات دارم
یه سوالی
اگه دانلودم زیاد باشه ممکنه مشکلی برام پیش بیاد
الان حدود 7 ماهه که 256 دارم و یه چیزی حدود 270 گیگ دانلود داشتم
به نظرتون مشکلی پیش میاد ؟
تازه تا آخر سال هم این 256 رو دارم
حالا چیکار کنم ؟
بچه ها من 256 از مخابرات دارم
یه سوالی
اگه دانلودم زیاد باشه ممکنه مشکلی برام پیش بیاد
الان حدود 7 ماهه که 256 دارم و یه چیزی حدود 270 گیگ دانلود داشتم
به نظرتون مشکلی پیش میاد ؟
تازه تا آخر سال هم این 256 رو دارم
حالا چیکار کنم ؟
سلام دوست عزیز هیچ مشکلی برای دانلود نیست چیزی که دوستمان در پست های قبلی گفتند زیاد جدی نگیرید آقای میری رئیس اداره فناوری اطلاعات شرکت هستند و برای اینکه مشترکین زیاد سیریش نشوند از این حرفا میزنند تنها مرجع رسیدگی کننده به log ها دادستانی و بچه های بالا هستند که این log ها برای 3 ماه ذخیره می شوند و فقط آدرس های سایت است نه محتوای سایت و دانلودهای شما
Mostafa 3D
05-07-2011, 14:24
سلام دوست عزیز هیچ مشکلی برای دانلود نیست چیزی که دوستمان در پست های قبلی گفتند زیاد جدی نگیرید آقای میری رئیس اداره فناوری اطلاعات شرکت هستند و برای اینکه مشترکین زیاد سیریش نشوند از این حرفا میزنند تنها مرجع رسیدگی کننده به log ها دادستانی و بچه های بالا هستند که این log ها برای 3 ماه ذخیره می شوند و فقط آدرس های سایت است نه محتوای سایت و دانلودهای شما
آقا خیلی دمت گرم
خیلی خیالمو راحت کردی
پس یعنی با خیال راحت تا آخر سال دانلود کنم ؟
PersianMatrix
05-07-2011, 18:30
پس از نظر دوستان مشکلی نیست؟
همه چیز درسته؟
خدا رو شکر
من همیشه فکر می کردم یه جای کار می لنگه
از اونجایی هم که حرف باد هواست یا نباید جدی گرفتش یا ممکنه تخیلات باشه من با خیال راحت میرم دوباره از مخابرات و بچه های خیلی گلش که همیشه بهترین بودن و به سوی بی نهایت و فراتر از آن می رفتن خط می گیرم.(البته جدی نگیرید، تخیلات من بود و باد هوا)
اگر خط نا محدود از مخابرات داری قراردادت رو به هم نزن.
ولی اگر میخوای بری محدود بگیری اصلا توصیه نمی کنم، تا حالا بانک ملت رفتی؟ اخلاقشون مثل کارمندای بانک ملت میمونه.
برو چندتا شرکت تاز وارد مثل آسیا تک و عصر تلکام و... ببین چقدر گلن، پشتیبانی عالی، برخورد بیست، سرعت خط عالی، کاغذ بازی در حد صفر، بر خورد ارباب رعیتی عمرا ( نه تخیله و نه باد هوا و کاملا میتونی جدی بگیریش)
Mostafa 3D
05-07-2011, 18:38
پس از نظر دوستان مشکلی نیست؟
همه چیز درسته؟
خدا رو شکر
من همیشه فکر می کردم یه جای کار می لنگه
از اونجایی هم که حرف باد هواست یا نباید جدی گرفتش یا ممکنه تخیلات باشه من با خیال راحت میرم دوباره از مخابرات و بچه های خیلی گلش که همیشه بهترین بودن و به سوی بی نهایت و فراتر از آن می رفتن خط می گیرم.(البته جدی نگیرید، تخیلات من بود و باد هوا)
اگر خط نا محدود از مخابرات داری قراردادت رو به هم نزن.
ولی اگر میخوای بری محدود بگیری اصلا توصیه نمی کنم، تا حالا بانک ملت رفتی؟ اخلاقشون مثل کارمندای بانک ملت میمونه.
برو چندتا شرکت تاز وارد مثل آسیا تک و عصر تلکام و... ببین چقدر گلن، پشتیبانی عالی، برخورد بیست، سرعت خط عالی، کاغذ بازی در حد صفر، بر خورد ارباب رعیتی عمرا ( نه تخیله و نه باد هوا و کاملا میتونی جدی بگیریش)
بابا شما چرا حال آدمو میگیری ؟
چطوری برم بهم بزنم ؟
تا آخر سال قرارداد دارم
پول دادم
اونا که دیگه پول رو پس نمیدن
اگه دانلود داشته باشم چه مشکلی ممکنه پیش بیاد ؟؟
برای شما چه مشکلی پیش اومده ؟
Ghiyamat
23-07-2011, 16:26
اگه 10 گیگ پهنای باند اضافی برای یک ماه بگیریم تخفیف میدن؟
absa2004
23-07-2011, 17:28
سلام
به همه برو بچ قم که در عصر ارتباطات هنوز باید دق دقه ترافیک رو داشته باشیم
من یه شرکت رو پیدا کردم که اینترنت نامحدود میده و هزینش هم خیلی بالاتر از بقیه شرکت ها نیست و فقط نکتش اینه که برای سرعت 128 هم باید یا کارت دانشجویی داشته باشی یا نامه
اسم شرکتش " پیشگامان " هست
از دوستان اگه کسی این شرکت رو اشتراک داره یا تست کرده بگه تا ما هم بدونیم
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::: نظره شخصیه من ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
من با اینکه هنوز صبا موندم ولی اینترنت صبا رو به بقیه شرکت ها ترجیح میدم و با اینکه باهاشون همیشه مشکل ترافیک داشتم ولی الان 128 ش تا 1 مگ هم میره
و این حداقل یه امتیازه که فک نکنم بقیه داشته باشن
در ضمن اگه صبا مشکل ترافیکش رو حل کنه فک نکنم دیگه کسی طرفه شرکت های دیگه بره
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::
پیشگامان یادتون نره اگه کسی تست کرده خبر بده ما هم بریم بگیریم
Ghiyamat
23-07-2011, 21:26
سلام
به همه برو بچ قم که در عصر ارتباطات هنوز باید دق دقه ترافیک رو داشته باشیم
من یه شرکت رو پیدا کردم که اینترنت نامحدود میده و هزینش هم خیلی بالاتر از بقیه شرکت ها نیست و فقط نکتش اینه که برای سرعت 128 هم باید یا کارت دانشجویی داشته باشی یا نامه
اسم شرکتش " پیشگامان " هست
از دوستان اگه کسی این شرکت رو اشتراک داره یا تست کرده بگه تا ما هم بدونیم
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::: نظره شخصیه من ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
من با اینکه هنوز صبا موندم ولی اینترنت صبا رو به بقیه شرکت ها ترجیح میدم و با اینکه باهاشون همیشه مشکل ترافیک داشتم ولی الان 128 ش تا 1 مگ هم میره
و این حداقل یه امتیازه که فک نکنم بقیه داشته باشن
در ضمن اگه صبا مشکل ترافیکش رو حل کنه فک نکنم دیگه کسی طرفه شرکت های دیگه بره
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::
پیشگامان یادتون نره اگه کسی تست کرده خبر بده ما هم بریم بگیریم
شاتل هم داره نامحدود میده. 128 هم کارت دانشجویی نمیخواد. هزینه یه ماهه اش هم 30 تومن هست. پیشگامان یه ماهه اش چقدره؟
absa2004
24-07-2011, 10:27
سرویس های نامحدود
نامحدود 128 25,000 یک ماهه 65,000سه ماهه 110,000شش ماهه 200,000یک اسله
سایر تعرفه هاش تو لینک زیر هست
در ضمن تو قم هم ارائه سرویس میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عمار ياسر 981-971-909-784-783-774-773-747-717
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صدوق 981-971-294-293-292-291-290-216-214-213-212-211-210
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مالک اشتر 778-777-7769-7768-7767-7766-7765
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فيض کاشانی 723-722-721-720
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]علامه 680-667-666-665
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]توحید 994-883-882-881-880-818
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهشتی 670-663-662-661-660-619-618-617-616-612
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوذر 885-884-875-874-864
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پردیسان 281-280
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهدیه درحال تجهيز
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::
من از کیفیتش می ترسم اگه کسی تست کرده بگه تا ما هم بدونیم
در ضمن شاتل رو 128 یک ساله رو بالای 300 می گفت ..... :13: من که فکم افتاد وقتی اپراتورش قیمتش رو بهم گفت ....
ایمن جدول سرویس های نامحدود شاتل
اگه حساب کنید سرویس 128 یک سالش بالای 300 در میاد ولی برای پیشگامان روی 200 تومن هست
هزینهی استفاده از خدمات در تهران، مشهد، تبریز، کرج، اصفهان، شیراز، قم، قزوین، سمنان، شاهرود، کاشان، ساوه،رشت
سرویس سرعت ارسال تا سرعت دریافت تا ترافیک قیمت (تومان) IP ART Home 64Kbps 64Kbps نامحدود ۱۹٫۰۰۰
Valid ART1 128Kbps 128Kbps نامحدود ۲۸٫۰۰۰
Valid ART2 128Kbps 192Kbps نامحدود ۳۶٫۰۰۰
Valid ART3 128Kbps 256Kbps نامحدود ۴۳٫۰۰۰
Valid ART4 192Kbps 320Kbps نامحدود ۵۳٫۰۰۰
Valid ART5 192Kbps 384Kbps نامحدود ۶۳٫۰۰۰
Valid ART6 256Kbps 512Kbps نامحدود ۹۳٫۰۰۰
Valid ART7 384Kbps 1024Kbps نامحدود ۲۲۰٫۰۰۰
Valid ART8 512Kbps 2048Kbps نامحدود ۴۰۰٫۰۰۰
Valid
Ghiyamat
24-07-2011, 14:08
این که قیمت یک ساله اش بیش از 100 هزار تومن کمتر از قیمت شاتل هست!!!
خیلی خوبه. منم اگه مطمئن بشم افت سرعت یا قطعی نداره همینو میخرم
من پیشگامان رو دوماه پیش داشتم.توی منطقه ما خیلی داغون بود.من 778 هستم.راستی من 1024 داشتم سرعتم هم همش روی 75 با 5تا بالا پایین بود
brilliant1
24-07-2011, 21:48
قیمت سرویس 128 نامحدود آسیاتک هم 26 هزار تومانه؛کیفیتش چطوره؟
Mostafa 3D
27-07-2011, 00:30
سلام
یکی بالا خره جدی جواب منو نداد
من الان یه 256 نامحدود یکساله از مخابرات دارم هنوز هم یه هفت ماهی ازش مونده
حالا میخوام بدونم اگه خیلی دانلود کنم ممکنه مشکلی پیش بیاد
دوستانی که تا حالا از مخابرات داشتن چه قدر دانلود میکردن ؟؟؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
alirezawater
27-07-2011, 01:07
سلام
یکی بالا خره جدی جواب منو نداد
من الان یه 256 نامحدود یکساله از مخابرات دارم هنوز هم یه هفت ماهی ازش مونده
حالا میخوام بدونم اگه خیلی دانلود کنم ممکنه مشکلی پیش بیاد
دوستانی که تا حالا از مخابرات داشتن چه قدر دانلود میکردن ؟؟؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
با سلام
نه دوست عزیز، مشکلی پیش نمیاد چون قراردادتون یکسال و قبل از حجمی شدن هست تا پایان قرارداد مجبورن که بهتون نامحدود بدن، بنده خودم 4 ماه اولی که قرارداد داشتم حدود 250 گیگ دانلود کردم، ولی وقتی خواستم دوباره تمدید کنم باهام تمدید نکردند و مجبور شدم حجمی بردارم، در ضمن اگه تو فامیل طلبه آشنا هم دارید میتونید به اسم اون بگیرید شنیدم به طلاب هنوز نامحدود میدن
golden111
27-07-2011, 05:28
با سلام
نه دوست عزیز، مشکلی پیش نمیاد چون قراردادتون یکسال و قبل از حجمی شدن هست تا پایان قرارداد مجبورن که بهتون نامحدود بدن، بنده خودم 4 ماه اولی که قرارداد داشتم حدود 250 گیگ دانلود کردم، ولی وقتی خواستم دوباره تمدید کنم باهام تمدید نکردند و مجبور شدم حجمی بردارم، در ضمن اگه تو فامیل طلبه آشنا هم دارید میتونید به اسم اون بگیرید شنیدم به طلاب هنوز نامحدود میدن
مطمئنی هنوز نامحدود می دند؟ شماره تماسشون چنده؟
absa2004
27-07-2011, 09:08
قیمت سرویس 128 نامحدود آسیاتک هم 26 هزار تومانه؛کیفیتش چطوره؟
آسیاتک هم مثه شاتل داره گرون میده
یک ساله 128 بالای 300 در میاد
ولی به نظر من مهم نامحمدود بودنشه :27:
من تو مشهد یه 256 نامحدود داشتم :5:که کلا معمولا ظهرا یه ساعت قطع میشد !!!
ولی چون نامحدود بود حال میداد ....
به هر حال من احتمالا این بار که اشتراکم از صبانت تموم بشه میرم سراغه پیشگامان
و هر چه قدر هم داغون باشه مجبورن ضریب 1/8 ( یک به هشت ) رو رعایت کنند :41:{ قانون سازمان تنظیم مقررات ... هست } .
من یه بارم تو این فروم اعلام کردم :19:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::
:: مخابرات مشهد داره هم سرویس محدود بسیار ارزون و هم سرویس نامحدود کمی بالاتر رو میده::
:: مخابرات تهران هم شنیدم اخیرا همین کار رو کرده .. !!! ::
:: حالا اینکه چرا مخابرات قم این کار رو نمیکنه جای سوال داره ؟؟؟ ::
:: کسی اگه فهمید به ما هم بگه ::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::
اقا اگه با طلبه نامحدود میدن جور کنیم ها؟؟؟؟ولی فکر نکنم ی چنین چیزی صحت داشته باشه....از بچه ها مگه کسی اینجور گرفته؟؟؟
منم الان مخابراتم شاید برم پیشگامان بگیرم
ببینید بخاطر یه اینترنت 512 کیلو"بیتی" چه کارا که باید بکنیم(طلبه،کارت دانشجویی،نامه از دانشگاه،تعهد نامه و..)
اونوقت خبر میرسه از ژاپن که دارن برای کاربران خانگی شون اینترنت "گیگابایتی" راه اندازی می کنند.
خدایا پس این فیبر نوری کی قراره... :13:
رضا :11:
mohammad06
01-08-2011, 16:26
دوستان کسی آدرسی،تلفنی از این شرکت پیشگامان داره؟
این لیست قیمت ها برای همه ی شهر ها هست یا فقط برای شهر خاصیه؟
absa2004
01-08-2011, 21:13
تو همون سایت نوشته بود که
شرکت تعاونی آراد نت گستر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آدرس دفتر مرکزی: قم، ميدان معلم، خيابان سميه، جنب کوی شماره 20
پلاک 1، طبقه فوقانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تلفن: 630 830 7-0251 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکس: 763 8 773-0251 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی رفت بگیره خبرشو بذاره تا همه در جریان باشیم
منم می خوام برم بگیرم این اشتراکم که تموم بشه می خوام صبا رو کنسل کنم البته اگه کیفیتش در حد استاندارد باشه
brilliant1
02-08-2011, 15:10
مطلب زیر در انتخاب شرکتهای جدید می تونه دوستان را کمک کنه
واقعا این چه وضعیتیه مخابرات سرویس 128 یک ماهه 4 گیگ حجم داره و سرویس 1 مگ یک ماهه هم 4 گیگ حجم!!!!!
واقعا که اینا دارن شورشو در میارن.
رضا:11:
اقا سرعت اینترنت من چند روزیه خیلی افتضاح شده تو روز سرعت زیر یه کیلو بایته کسی نمی دونه جریان چیه؟
بالاخره راضی شدم برم مخابرات.
یک ماهه 128 یا 256(معلوم نیست) حجم: 4 گیگ هزینه: 13000 تومان
چه کنیم دیگه...
رضا:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.