مشاهده نسخه کامل
: فرق رم نو و کهنه
wahid2003vj
03-05-2006, 05:37
با سلام
من میخوام بدونم از کجا میشه فهمید یه زم چقدر کار کرده و بعد اینکه تفاوت قیمت رم نو و دست دوم چه قدر هست
با تشکر
پکش باز نشده
حدود 40 الی 50% تفاوت قیمت داره در مغازه
از مصرف کننده حدود 30%
رم ضمانت مادام العمر داره
alaodin1
03-05-2006, 11:18
پکش باز نشده
حدود 40 الی 50% تفاوت قیمت داره در مغازه
از مصرف کننده حدود 30%
مافيا جان در مورد تشخيص رم نو و كار كرده بيشتر توضيح بدي ممنون ميشم
والله جز باز نبودن پك راه ديگه اي به نظرم نمي ياد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Captain Nemo
04-05-2006, 00:05
سلام
منم یه سوال تو همین ضمینه داشتم
ایا از لحاظ کارکرد رم نو و کهنه با هم تفاوتی هم دارند، ساده تر بگم ، ایا رم استهلاک هم داره؟
Hamid110
04-05-2006, 00:08
سلام
آيا درسته كه رم داخلش اطلاعات ذخيره ميشه يا مثلا ويروسي ميشه . ..
چگونه اگه ويروسي شد بايد ويروسش رو پاك كنيم . ؟؟
ممنون ميشم يكي از دوستان توضيح بده .
موفق باشيد
Prince_ of _Persia
04-05-2006, 06:13
سلام
داخل رم فقط اطلاعات موقت ذخيره ميشه و بعد از اينكه كامپيوتر خاموش بشه حافظه رم پاك ميشه. اون كه شما ميگي ويروسي مي شه در واقع يك ويروس روي هاردت هست كه هر زمان كه ويندوز بالا مي ياد و تو ويندوز logon می کنه تو حافظه لود می شه وگرنه خوده رم که ویروس نمی گیره. شما باید ویروس رو هاردتو رو پاک کنی تا دیگه موقع لود ویندوز تو حافظه لود نشه.
wahid2003vj
04-05-2006, 09:29
با سلام
توضیحات کافی نبود
Captain Nemo
04-05-2006, 13:50
سلام
ایا از لحاظ کارکرد رم نو و کهنه با هم تفاوتی هم دارند، ساده تر بگم ، ایا رم استهلاک هم داره؟
سوال من که یادتون نرفته؟!!
ممنون میشم اگه جواب بدید. ;)
peternorton
04-05-2006, 17:59
خوب پرنس ابرانی راست میگه دیگه.من هم راهی به جز راه مافیا به ذهنم نمی رسه.
wahid2003vj
04-05-2006, 23:12
میگم قیمت چی شد آخر
یه رم نو 256 چه قدره کهنه اون چه چقدر؟؟؟
میگم قیمت چی شد آخر
یه رم نو 256 چه قدره کهنه اون چه چقدر؟؟؟
گفتم كه چقدر
30% از مصرف كننده
40% مغازه دار
neda1182004
08-05-2006, 23:32
با سلام
با استفتده از نرم افزار ساندرا میشه به جزئییات زیر رسید
تاریخ ساخت رم
شماره سریال جهت کنترل از طرق سایت اینترنتی برای تشخیص اصل بودن
و خیلی از قابلیتهای دیگر که فکر نکنم تو اینجا جا بشه
سلام
ایا از لحاظ کارکرد رم نو و کهنه با هم تفاوتی هم دارند، ساده تر بگم ، ایا رم استهلاک هم داره؟فکر نکنم فرق کنه.
تا جایی من شنیدم قطعات الکترونیکی عمر مشخصی ندارن که مثلا گفت یک سال از عمر رم کم شده.
شنیدم اصلا عمر معنی نداره شاید امروز بسوزه شاید صد سال دیگه. من این جور شنیدم.
رم نو و کهنه رو هم از هم نمیشه تشخیص داد چون اکثر رم های بازار به صورت باز خرید و فروش میشن.
رم نو و کهنه رو هم از هم نمیشه تشخیص داد چون اکثر رم های بازار به صورت باز خرید و فروش میشن
اتفاقا بيشتر رم ها در پك فروخته ميشه
در مورد عمر هم بله عمر مفيد براش در نظر گرفته ميشه اما خب بعدش هم 100% كار مي كنه و به قول شما قطعه الكترونيكي رو نميشه روش گارانتي باز كرد من قطعاتي رو دارم كه 8 سال روزي 12 ساعت براي من كار كردن
اتفاقا بيشتر رم ها در پك فروخته ميشه حتما رم هایی که شما خریداری می کنید پلم شده هستند.
رم هایی که گارانتی سازگار ارقام هستند اکثرا باز هستند، اون هایی هم که توی پک هستند به صورت پلم شده نیستند.
Captain Nemo
09-05-2006, 18:20
اگه اشتباه نکنم ، بعضی از این شرکت ها رم ها یا Flash Memory هاشونو مادام العمر گارانتی میکنند، این میتونه خودش نشونه این باشه که این جور قطعات استهلاک ندارند.
siavash2death
30-07-2007, 17:31
اگه مارک معروفی نباشه یا تقلبی باشه شاید.ولی تا حالا این سوال رو جای دیگه ای نخوندم و یا کس دیگه ای نگفته.
مگر اینکه رم با قطعات دیگه سیستم و به خصوص مادربرد و گرافیک هماهنگی نداشته باشه.یا رم نیم سوز شده باشه.رمهای باز ممکنه که اصطهلاک داشته باشند.چون به درستی نمی شه معلوم کرد که اصل هستند یا تقلبی و اینکه اگه دست دوم باشند نمی شه فهمید که مصرفکننده قبلی اون رم چه بلایی سر رم آورده که اون رو فروخته و اینکه از روی تاریخ ساخت نیز نمی شه فهمید که هر رم چقدر کارکرده.چون معمولا وسایل برقی اعم از کامپیوتر و قطعه های اون ممکنه چندین ماه بعد وارد بازار کشورهای دیگه مثل ایران بشه.پس رو این کار نمی شه حساب باز کرد.باید رمی رو گرفت که پلمپ بوده و گارانتی معتبری داشته باشه که خیال خریدار از سوالاتی از این نوع راحت باشه.
roonak2006
02-08-2007, 11:43
راستی یک راه دیگه هم برای اینکه یک رم کاملا اکبند باشه وجود داره و اون هم اینکه وقتی یک رم توی اسلات میره روی آن حاشیه زرد رنگ پایین که میره توی اسلات،خط میفته و برای همین دیگه از حالت اکبند خارج میشه
amoozgar
13-08-2007, 02:46
ببین رم از لحاظ گارانتی Life Time هست.اگر از روهای اصل و اورجینال مثل جل یا اپیسر یا گیگا بخوای استفاده کنی هیچ فرقی بین نو و دست دوم وجود نداره اما در رم های غیر اصل مثل مدا های جدید کینگ چون IC های به کار رفته در آن اورجینال نیست تا حدی میشه بحث اصطحلاک رو به میان اوورد.
ولی در کل رم اصطحلاک نداره.
علت تفاوت قیمت هم همینه که مثلا الان 512 کینک استون حدود 26 تومن هست اما 512 اپیسر 41 یا جل حدود 50 تومن.
yousefcomputer
13-08-2007, 20:00
ببین رفیق،در مورد رم دو حالت وجود داره:1)سالم
2)خراب چیزی بنام رم ضعیف وجود نداره.:40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.