مشاهده نسخه کامل
: کابل USB
SPIRIT PALST III
15-09-2010, 10:14
سلام...
یک کایل usb گرفتم برای اینکه یه سرش رو به پشت کیس بزنم و یک سرش رو هم به فلش مموری. اما وقتی فلش رو به کابل می زنم فلش رو نمی شناسه و پیغام زیر رو می ده:
تصویر پیغام:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
brave_ie
15-09-2010, 11:22
یه پورت دیگه رو امتحان کن
درایورت رو دوباره نصب کن
کامپیوترت رو ریستارت کن
(اگر مشکلت چیز دیگه بود میگفتم بدون رابط امتحان کن)
فعلا اینا رو امتحان کن
Dark Shine
15-09-2010, 11:48
برو به start > setting > conection > usb to pc و تیک گزینه ی enable faster data synchoronization رو وردار و دوباره امتحان کن و نتیجه رو بگو
اگه مشکل حل نشد احتمالا active sync کامپیوتر درست درایور ها رو نصب نکرده
SPIRIT PALST III
15-09-2010, 21:28
برو به start > setting > conection > usb to pc و تیک گزینه ی enable faster data synchoronization رو وردار و دوباره امتحان کن و نتیجه رو بگو
اگه مشکل حل نشد احتمالا active sync کامپیوتر درست درایور ها رو نصب نکرده
مسیری که گفتید رو نتونستم پیدا کنم! ویندوزم 7 هستش. توی منوی استارت setting نداره...
یه پورت دیگه رو امتحان کن
درایورت رو دوباره نصب کن
کامپیوترت رو ریستارت کن
(اگر مشکلت چیز دیگه بود میگفتم بدون رابط امتحان کن)
فعلا اینا رو امتحان کن
1 - تمام پورت ها رو امتحان کردم همه همین مشکل رو دارند.
2 - بدون رابط ( کابل) مشکلی وجود نداره فلش رو نشون می ده و باز می کنه.
--------------------------------------------------------------------------------------------
*در مورد نصب درایور سی دی مادربورد ( biostar tp43 hp ) رو گذاشتم در حالت بوت توی منوی ها سی دی درایو ها رو نشون نمی دهد و error می ده ولی درایو سی دی رو open کردم دو تا فولدر با عنوان usb02 داره که یکی از فولدرها در داخل فولدر chipset هستش که در موقع نصب error می ده ولی اون فولدر دیگه نصب میشه و مشکلی نداره. ( آیا ممکنه درایو ها با ویندوز 7 مشکل داشته باشند و لازم باشه آخرین ورزنشون نصب بشه؟)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.