PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آزاد یا پیام نور ؟

Ehsan-l-able
14-09-2010, 19:12
سلام.
من در آزمون سراسری ، دانشگاه پیام نور (علوم کامپیوتر) قبول شدم ، من مدرک کاردانی کامپیوتر و نرم افزار از دانشگاه آزاد رو دارم. به نظر شما ارزش اینو داره تطبیق واحد بدم و مدرک کارشناسی پیام نور بگیرم

تو تاپیک های قبلی درباره این موضوع بحث شده اما یک نتیجه گیری بدست نیومده !!

در کل چه از لحاظ شهریه ، مدرک ، پیام نور بهتره یا آزاد ؟

از دوستان محترم ممنون میشم که راهنمایی کنند .:20:

sayanermia
14-09-2010, 21:59
خب از لحاظ شهریه پیام نور کمتره!! از نظر مدرک میگم مدرک های پیام نور مستقیم از وزارت علوم صادر میشه!! یعنی امتحانات و نمره ها و اینا همه از اونجاست و استاد دخالتی نداره و از این نظر یکم سخت گیرانه است و معتبره!!

ولی خب این مساله الان تو ذهن همه افتاده که پیام نور پایین تر از همه دانشگاهاست! و طبیعتا الان دوستان همه پیشنهاد میکنن برو ازاد!!

M3lody
14-09-2010, 22:04
آزاد بهتره

مخصوصا تهراااااااااااان

hamidras
14-09-2010, 22:55
شخصا ازادو ترجیح میدم!

ولی اگه تامین شهریه براتون مشکله پیام نور!!!

Dokhtar_Bache
15-09-2010, 00:01
ببین الان هرکی سر دوراهی آزادو پیام نور میمونه مدرک براش میشه علامت سوال. من خودم دانشجوی پیام نورم. اینو بگم که الان اعتبار مدرک این دودانشگاه باهم فرقی نداره. اگر فرم های استخدام رونگاه کنی 99% به نوع مدرک کاری ندارن
شهریه آزاد نسبت به پیام نور خیلی بالاتره اما دانشجو خیلی به استاد وکلاس واینها وابسته هست. اما شهریه پیام نور خصوصا رشته های علوم پایه شاید یک ترمش معادل یک سوم شهریه یه ترم آزاده.. اصولا اگردنبال راحت درس خوندن هستی آزاد بهتره:27:
توی پیام نور اتکای دانشجو به خودشه..یعنی توباید فقط منبعی که بهت معرفی میشه تمام وکمال بخونی و امتحان بدی سختی های خودشو داره ولی دانشجو سوادش خیلی بالا میره..
پیشنهاد میکنم این تاپیک رو هم نگاه کن بچه هاپستهای خوبی دادن ..صفحه های آخرش رو ببین
موفق باشی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ehsan-l-able
15-09-2010, 20:26
از راهنمایی دوستان ممنونم.