PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ ا C7 ا

صفحه ها : 1 2 [3]

linkinpark20
09-11-2011, 16:07
دوستان کسی خبری از سیمبین بل نداره؟

sahel H
20-11-2011, 01:51
سلام
من 4ماه خریدم اما هیچی اطلاعات ندارم راجبش... اینترنتش خرابه... وایرلسش ازم شارژکم میکنه... حتی نیم بوز و مینی اوپرا نصب کردم کار نمیکنه... کمکم کنید :41: حتی میخواد یک صفحه لوود بشه کل شارژم باید حدر شه

DJ.Mamal
22-11-2011, 16:10
دوستان سیمبین بل طبق خبر رسمی نوکیا سه ماه اول 2012 ارائه میشه..
منبع:مدیر روابط عمومی نوکیا در ایران

lordomid
23-11-2011, 10:05
سلام دوستان
من دو روزه این گوشی رو خریدم. 2 تا سؤال داشتم:
1. تو موزیک پلیر برای search اسم یک آهنگ باید چکار کنم؟!!!:23:
2. برای نصب نرم افزارهای ساین نشده اگه گوشی رو ه.ک کنم بعدا مشکلی پیش نمیاد؟! شما چه راهی رو پیشنهاد میکنین؟

ghasem1366
23-11-2011, 17:13
سلام دوستان
من دو روزه این گوشی رو خریدم. 2 تا سؤال داشتم:
1. تو موزیک پلیر برای search اسم یک آهنگ باید چکار کنم؟!!!:23:
2. برای نصب نرم افزارهای ساین نشده اگه گوشی رو ه.ک کنم بعدا مشکلی پیش نمیاد؟! شما چه راهی رو پیشنهاد میکنین؟

متاسفانه از تو موزیک پلیر تا جایی که من میدونم نمیشه
من -- کردم هیچ مشکلی پیش نیومد تازه خیلی هم بهتره دست آدم کلی بازه .من از روش نصب نرم افزارهای drweb antivirous و rom patcher استفاده کردم. آموزشش تو لینک زیر هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته نرم افزار dr web نیاز به key داره که میتونین از لینک زیر دانلود کنین

lordomid
23-11-2011, 23:09
چه بد!:41: یعنی واسه پیدا کردن یک آهنگ باید کل لیست رو بالا پایین کنی؟!!! :41:
یه سؤال دیگه هم داشتم. چه جوری میشه واسه یک آلبوم آهنگ یک عکس رو به عنوان کاور انتخاب کرد؟! یا یک عکس رو به یک آهنگ چسبوند؟
من شنیدم اگه گوشی رو ه.ک کنی بعد که بخوای فریمور گوشی رو آپگرید کنی مشکل ایجاد میشه! درسته یا نه؟!

fakhr
01-12-2011, 14:12
سلام به دوستان
jps گوشی من یک ایراد پیدا کرده و اون اینه که اجرا نمیشه و این پیغام رو میده please disconnect usb to use maps در صورتی که هیچ وسیله usb بهش وصل نیست

soroush20
02-12-2011, 08:47
2.8/4.3 برای دوربین 8 مگاپیکسلی کم نیست؟

toxi
03-12-2011, 13:19
سلام دوستان من گوشی نوکیا سی7 دارم! داشتم ایمیلم رو روی گوشیم فعال می کردم که وقتی تموم شد دیدم دفترچه تلفن گوشیم پاک شده! هر کاری کردم برنگشت! حتی توی ایمیلم رو هم چک کردم اما توی contact ایمیلم هم نرفته بود! چجوری می تونم تلفن هامو برگردونم! خیلی برام مهمه! چون ازشون بک اپ نداشتم!
تو رو خدا کمک کنید خیلی عجله دارم! یکی از تلفن هامو می خوام که الان گیر کردم!

mojtaba_18843
03-12-2011, 14:10
دوستان کسی خبری از سیمبین بل نداره؟

این فیرمور توسط آقای Taylor در کل نت منتشر شده است
ایشون بنا به گفته ی خودشون این فیرمور که کاندید منتشر شدن
هست رو از دوستشون که تو آزمایشگاه نوکیا و نوکیا تستر هستند گرفتند
که خوشبختانه دوستشون هم اجازه منتشر کردن اون رو دادن...

فایل Rofs2 (حاوی زبان فارسی)

منبع:

toxi
03-12-2011, 16:48
یعنی کسی نیست جواب منو بده! من خفن گیر کردم! گفتم:
من گوشی نوکیا سی7 دارم! داشتم ایمیلم رو روی گوشیم فعال می کردم که وقتی تموم شد دیدم دفترچه تلفن گوشیم پاک شده! هر کاری کردم برنگشت! حتی توی ایمیلم رو هم چک کردم اما توی contact ایمیلم هم نرفته بود! چجوری می تونم تلفن هامو برگردونم! خیلی برام مهمه! چون ازشون بک اپ نداشتم!
تو رو خدا کمک کنید خیلی عجله دارم! یکی از تلفن هامو می خوام که الان گیر کردم!

Peyman_NCE
07-12-2011, 17:19
نه کلی میگم جایی داره که بشه اینترنت رو قطع کرد؟؟

تو بل همجین قابلیتی وجود داره دوست من .

با سلام
دوستان من وقتی گوشیم رو افقی میگیرم صفحه کیبردش باز نمیشه .می خواستم بدونم برای شما هم همین طورهستش یا گوشی من مشکل داره

منظورتون رو واضح تر بگید در حالت افقی نباید مشکلی داشته باشه .
از آنا استفاده میکنید ؟
پیشنهاد : گوشی رو یبار با 737- ریست کنید .

من با گوشیم یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی دارم صحبت میکنم یهو صدا بد جوری ضعیف میشه بعد باید گوشی رو از گوشم بردارم تا سنسور مجاورت غیر فعال بشه صفحه دوباره روشن بشه تا صدا هم واضح بشه کسی این مشکل رو داشته ؟
همه جا نوشتن لرزش گیر دست داره ولی فکر نمیکنم داشته باشه ، داره به نظر شما ؟
دفترچه تلفن Symbian ^3 هوشمند بود ولی وقتی شد Anna معمولی شد نمیشه اینو هم همونطوری کرد .

شما یبار با 7370 ریست کن اگه درست نشد مشکل سخت افزاری داری ؛ مد نظر داشته باشید که همه اطلاعاتون پاک میشه بکاپ تهیه کنید
منظورتون از هوشمند بودن چیه ؟

چه بد!:41: یعنی واسه پیدا کردن یک آهنگ باید کل لیست رو بالا پایین کنی؟!!! :41:
یه سؤال دیگه هم داشتم. چه جوری میشه واسه یک آلبوم آهنگ یک عکس رو به عنوان کاور انتخاب کرد؟! یا یک عکس رو به یک آهنگ چسبوند؟
من شنیدم اگه گوشی رو ه.ک کنی بعد که بخوای فریمور گوشی رو آپگرید کنی مشکل ایجاد میشه! درسته یا نه؟!

شما با نرم افزار MP3tag تو کامپیوتر میتونی اینکارو به راحتی انجام بدی

rezach4
10-12-2011, 13:26
سلام به دوستان
گوشی من یک ایراد پیدا کرده و اون اینه که اجرا نمیشه و این پیغام رو میده please disconnect usb to use maps در صورتی که هیچ وسیله usb بهش وصل نیست

راه حل این مشکل اینه
بترتیب زیر عمل کن

گوشی رو به کامپیوتر متصل کن ( بصورت ذخیره سازی انبوه یا Mass Storage Mode )
برید داخل فولدر cities
ببینید فولدرهایی با نام lock_dev و یا lock_maps توی اون هست یانه، که به احتمال 99% هست
این فولدر باید پاک شود. برای حذفش ابتدا cmd.exe رو از منو run استارت اجرا کنید.
درایو گوشیتون هرچی که هست رو تایپ کنید تا واردش بشید. مثلا اگه درایو H هست تایپ کنید H: و اینتر رو بزننید.
بعد داخلش تایپ کنید chkdsk /F و اینتر رو بزنید
به سوالی که میشه پاسخ مثبت بدهید یعنی y رو بزنید.
بعد ازتون باید یه همچین سوالی بپرسه (Some error was found with the directory lock_maps. Convert folder to file?) بهش با y جواب مثبت بدین.
مجددا به پوشه cities مراجعه کنید و فولدری که الان فایل شده رو پاک کنید.
گوشیتون رو یه بار ریست کنید.
از نقشه های نوکیا لذت ببرید.

تشکر یادتون نره

راستی اگه به عکاسی علاقه دارید یه سر به وبسایت ما بزنید

LiverBarca
31-12-2011, 18:22
خب من دوباره بعد از یه سال یه c7 دیگه خریدم و امیدوارم اینو مثل قبلی یه روزه نفروشم!:دی
دوستان اخرین اپدیت این گوشی چیه؟؟؟

runner
31-12-2011, 18:44
خب من دوباره بعد از یه سال یه c7 دیگه خریدم و امیدوارم اینو مثل قبلی یه روزه نفروشم!:دی
دوستان اخرین اپدیت این گوشی چیه؟؟؟

مبارک باشه!!البته دوباره
آخرین آپدیت به صورت رسمی Anna و غیر رسمی Belle هست!!

LiverBarca
31-12-2011, 19:40
مبارک باشه!!البته دوباره
آخرین آپدیت به صورت رسمی Anna و غیر رسمی Belle هست!!
ممنون...:11:
حالا کدوم اینا بهتره و همه ی بازیها رو اجرا میکنه؟
هنوزم یادم نرفته اشتباه بزرگی که کردم و اینو فروختم(اونم یه روزه)و pixon 12 گرفتم!:41:

من بعد از یه روز نتونستم خودم رو با این گوشی وفق بدم و دادم بفروشنش...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تو این رنج قیمت این گوشی یکی از بهترین هاست...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rezidentevilone
04-01-2012, 23:37
سلام

c7 باید ماله کجا باشه تا کیفیتش خوب باشه ؟

runner
05-01-2012, 22:22
ممنون...:11:
حالا کدوم اینا بهتره و همه ی بازیها رو اجرا میکنه؟
هنوزم یادم نرفته اشتباه بزرگی که کردم و اینو فروختم(اونم یه روزه)و pixon 12 گرفتم!:41:

هر دوشون خوب هستن ولی در حال حاضر Anna رو بریزید چون به صورت رسمی اومده و مشکلاتش کمتره و بعد از ارایه رسمی Belle اون رو بریزید!!!:46:

DJ.Mamal
07-01-2012, 09:13
طبق گفته خودشون فوریه 2012 بل رو عرضه میکننن..حدود 3 هفته دیگه
البته بحثش بود که برای C7 و N8 ممکنه دیرتر بیاد

lordomid
09-01-2012, 09:53
سلام دوستان
من یه اشتباهی کردم این نرم افزار ضد سرقت findme رو نصب کردم. میخواستم سیم کارت گوشی رو عوض کنم که گوشی اول کلی آژیر کشید بعدم اصلا از حالت آفلاین خارج نمیشه. سیم کارت قبلی رو هم که میزارم همینجوریه. گوشی تو حالت آفلاین مونده و سیم کارت رو نمیشناسه. این نرم افزار uninstall هم نمیشه. لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم.
گوشی رو با 7370 ریست هم کردم. تمام اطلاعاتم پرید. فکر نکنم دیگه اثری از نرم افزاره باشه ولی بازم سیم کارت رو نمیشناسه!!!:41:

Scrat
29-01-2012, 02:28
سلام
ال سی دی Nokia C7 من شکسته و هیچ چیزی نشون نمیده. Security Code گوشی رو دارم .
چطوری میتوتم توسط کامپیوتر واردش بشم و اطلاعاتم رو پاک کنم و بعد برای درست کردن ال سی دی اقدام کنم ؟

وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنیم روی صفحه گوشی سه گزینه ی
PC Suite , Printing & Media , Data Storage
برای برقراری ارتباط با کامپیوتر نمایش داده میشه که اگه هیچ کدوم رو انتخاب نکنیم گوشی ارتباط بر قرار نمیکنه . مشکل من اینه که اصلاً گوشی چیزی رو نمایش نمیده که بتونم انتخاب کنم .

.

runner
29-01-2012, 11:20
سلام
ال سی دی Nokia C7 من شکسته و هیچ چیزی نشون نمیده. Security Code گوشی رو دارم .
چطوری میتوتم توسط کامپیوتر واردش بشم و اطلاعاتم رو پاک کنم و بعد برای درست کردن ال سی دی اقدام کنم ؟

سلام
شما برنامه ی Nokia OVI Suite رو که تو خوده سی دی همراه گوشی هم هست رو نصب می کنین و بعد به وسیله ی این نرم افزار گوشی رو به PC می شناسونید و بعد هر چی خواستی بر می داری و از هر چی خواستی بک آپ می گیری!!!

Scrat
29-01-2012, 17:07
سلام
شما برنامه ی Nokia OVI Suite رو که تو خوده سی دی همراه گوشی هم هست رو نصب می کنین و بعد به وسیله ی این نرم افزار گوشی رو به PC می شناسونید و بعد هر چی خواستی بر می داری و از هر چی خواستی بک آپ می گیری!!!

ممنون . در پست قبلیم ننوشته بودم که وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنیم روی صفحه گوشی سه گزینه ی
برای برقراری ارتباط با کامپیوتر نمایش داده میشه که اگه هیچ کدوم رو انتخاب نکنیم گوشی ارتباط بر قرار نمیکنه . مشکل من اینه که اصلاً گوشی چیزی رو نمایش نمیده که بتونم انتخاب کنم .

aydin_eb7777
29-01-2012, 17:50
ممنون . در پست قبلیم ننوشته بودم که وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنیم روی صفحه گوشی سه گزینه ی
----------------------------
سیستم عامل سیمبین3 به بالا برای لحظه کوتاه نوع ارتباط رو نشون می ده
شما به مسیر زیر برو
Meno=>Settings=>Connectivity=>USB
در اینجا مشخص کن که چه نوع ارتباطی رو مایل به انجامش هستی
بعد گوشیت رو به کابل وصل کن
اگر چیزی نمی تونی ببینی به طور پیش فرض یکی از گذینه ها در همین جا که گفتم انتخاب شده که یا نوکیا سوئیته یا مس استور
پس قانونا نیازی نیست که حتما انتخابش کنی
و باید به یکی از روشهایی که قبل از مورد پیدا کردن ال سی دی وصل شده بودی ارتباط برقرار بشه
موفق باشی

Scrat
29-01-2012, 18:13
----------------------------
سیستم عامل سیمبین3 به بالا برای لحظه کوتاه نوع ارتباط رو نشون می ده
شما به مسیر زیر برو
Meno=>Settings=>Connectivity=>USB
در اینجا مشخص کن که چه نوع ارتباطی رو مایل به انجامش هستی
بعد گوشیت رو به کابل وصل کن
اگر چیزی نمی تونی ببینی به طور پیش فرض یکی از گذینه ها در همین جا که گفتم انتخاب شده که یا نوکیا سوئیته یا مس استور
و باید به یکی از روشهایی که قبل از مورد پیدا کردن ال سی دی وصل شده بودی ارتباط برقرار بشه
موفق باشی

دوست عزیز ممنون
ولی من وقتی ال سی دی گوشیم شکسته و هیچ چیزی نمایش نمیده چجوری وارد منو و تنظیمات گوشی بشم ؟
من حتی نمیتونم Security Code ابتدایی گوشی رو وارد کنم !

aydin_eb7777
29-01-2012, 18:30
دوست عزیز ممنون
ولی من وقتی ال سی دی گوشیم شکسته و هیچ چیزی نمایش نمیده چجوری وارد منو و تنظیمات گوشی بشم ؟
من حتی نمیتونم Security Code ابتدایی گوشی رو وارد کنم !
----------------------
دوست عزیز
اون قسمتی که توضیح دادم برای اطلاعات عمومی بود و آخر حرفام گفتم که اگر چیزی نمی تونی ببینی به طور پیش فرض یکی از گذینه ها در همین جا که گفتم انتخاب شده که یا نوکیا سوئیته یا مس استور
موفق باشی

Scrat
29-01-2012, 20:01
----------------------
دوست عزیز
اون قسمتی که توضیح دادم برای اطلاعات عمومی بود و آخر حرفام گفتم که اگر چیزی نمی تونی ببینی به طور پیش فرض یکی از گذینه ها در همین جا که گفتم انتخاب شده که یا نوکیا سوئیته یا مس استور
موفق باشی

ممنون از جواب

متاسفانه اون قسمت در حالت Allways Aks قرار داده بودم و مورد پیش فرضی تعریف نکرده بودم و نمیتونم کاری کنم .

از همه مهم تر من Security Code هنگام روشن شدن گوشیم فعال هست و نمیتونم حتی گوشی رو کامل روشن کنم .

در هر صورت خیلی ممنون که کمک کردی .

aydin_eb7777
29-01-2012, 20:51
ممنون از جواب

متاسفانه اون قسمت در حالت Allways Aks قرار داده بودم و مورد پیش فرضی تعریف نکرده بودم و نمیتونم کاری کنم .

از همه مهم تر من Security Code هنگام روشن شدن گوشیم فعال هست و نمیتونم حتی گوشی رو کامل روشن کنم .

در هر صورت خیلی ممنون که کمک کردی .
خواهش می کنم
به هر حال در سیمبین 3 گزینه Always Ask وجود نداره و یکی از سه گزینه انتخاب شده و اگر در کامپیوتر گوشیتون نشون داده نمیشه مشکل از جای دیگه هستش
می تونی روی یک گوشی دارای همین سیستم عامل نگاه کنی و مطمئن بشی
موفق باشی

Scrat
29-01-2012, 21:20
خواهش می کنم
به هر حال در سیمبین 3 گزینه Always Ask وجود نداره و یکی از سه گزینه انتخاب شده و اگر در کامپیوتر گوشیتون نشون داده نمیشه مشکل از جای دیگه هستش
می تونی روی یک گوشی دارای همین سیستم عامل نگاه کنی و مطمئن بشی
موفق باشی

حق با شماست. نگاه کردم . فقط میشه یکی از موارد رو به صورت پیش فرض قرار داد .

Scrat
29-01-2012, 22:56
درست شد . یک نوکیا C7 سالم گذاشتم کنار مال خودم . گوشی ها رو همزمان روشن کردم . تونستم جاهای اعداد رو تشخیص بدم و در گوشی خودم Security Code رو وارد و ok کنم . چون ویبره در گوشیم کار میکرد و متوجه میشدم چه زمانی وارد میشوند .
بعدش با کابل به کامپیوتر متصل کردم .

ممنون از راهنمایی دوستان خوبم آیدین عزیز و رانر

runner
29-01-2012, 23:41
درست شد . یک نوکیا C7 سالم گذاشتم کنار مال خودم . گوشی ها رو همزمان روشن کردم . تونستم جاهای اعداد رو تشخیص بدم و در گوشی خودم Security Code رو وارد و ok کنم . چون ویبره در گوشیم کار میکرد و متوجه میشدم چه زمانی وارد میشوند .
بعدش با کابل به کامپیوتر متصل کردم .

ممنون از راهنمایی دوستان خوبم آیدین عزیز و رانر

در کل اگه درست نشد می تونی با استفاده از کابل TV هم صفحه نمایشت رو TV بندازی و درستش کنی!!
ویه چیزه دیگه هم هست حالا شما که می گی درست شد ولی برا اطلاعات بیشتر می گم شما وقتی که OVI رو نصب کنی وبعد از اجرا تا زمانی که کاملا OVI رو نبستی گوشی رو حالت OVI Suite می مونه ولازم نیست انتخاب کنی!!!

linkinpark20
09-02-2012, 23:46
دوستان گوشی من شارژ نمیشه نه از آداپتورش نه از طریق usb به نظر شما از چی میتونه باشه؟

runner
10-02-2012, 00:59
یه خبر خوش برای دارندگان C7 و گوشی های با سیستم عامل Symbian^3 آپدیت جدید Belle ریلیز شد!!!

*kami*
15-02-2012, 00:40
سلام به دادم برسید
ببخشید هر جا گشتم نتونستم نرم افزارهایه سی 7 رو پیدا کنم.لطفا کمکم کنید.دارم ازش پشیمون میشم.

aydin_eb7777
15-02-2012, 10:13
سلام به دادم برسید
ببخشید هر جا گشتم نتونستم نرم افزارهایه سی 7 رو پیدا کنم.لطفا کمکم کنید.دارم ازش پشیمون میشم.
--------------------------
سلام دوست گرامی
برنامه ها و بازیهای این گوشی که زیاده!
شاید توی این انجمن پیدا نکنی اما در انجمنهای همسایه زیاد پیدا می کنی
موفق باشی

BSD19
02-03-2012, 09:44
دوستان سلام

من وقتی این گوشی رو خریدم یک رابط TVهم داشت(از طریق هندزفری) ولی روی پاکت چیزی قید نشده بود آیا کارایی داره چطور

میشه استفاده کرد چون من هر کاری کردم نشد

aydin_eb7777
02-03-2012, 09:58
دوستان سلام

من وقتی این گوشی رو خریدم یک رابط TVهم داشت(از طریق هندزفری) ولی روی پاکت چیزی قید نشده بود آیا کارایی داره چطور

میشه استفاده کرد چون من هر کاری کردم نشد
سلام
کار خاصی نداره
کابل رو به تلویزیون وصل کن و سر دیگر کابل رو به گوشی وصل کن
بالای گوشی علامت مخصوص نشون داده میشه و تصویر از نمایشگر پخش میشه
موفق باشی

alipencia
07-03-2012, 00:06
دوستان گوشی من شارژ نمیشه نه از آداپتورش نه از طریق usb به نظر شما از چی میتونه باشه؟

احتمالا از ای سی شارژ هست مشکلت

VAHID
15-03-2012, 22:35
سلام

یه سوال ساده .....:31:

کدوم قسمت مقدار حافظه گوشی رو نوشته یا مموری رو ؟؟؟مسیرش رو بگید....

من هر چی گشتم ندیدمش نمیدونم کجا بود یادم رفته

aydin_eb7777
16-03-2012, 14:27
سلام

یه سوال ساده .....:31:

کدوم قسمت مقدار حافظه گوشی رو نوشته یا مموری رو ؟؟؟مسیرش رو بگید....

من هر چی گشتم ندیدمش نمیدونم کجا بود یادم رفته
------------------
سلام
از طریق فایل منیجر خود گوشی میتونی اطلاعات حافظه رو ببینی
کافیه انگشتت رو روی درایو مورد نظر نگه داری و Details رو انتخاب کنی
موفق باشی

pinchingholian
06-04-2012, 17:14
سلام
کسی میدونه تنظیمات مربوط به ------ این گوشی کجاست؟

aydin_eb7777
06-04-2012, 22:01
سلام
کسی میدونه تنظیمات مربوط به ------ این گوشی کجاست؟
سلام
Menu=>Settings=>Connectivity=>Settings=>Network destinations=>Internet
وارد مسیری که نوشتم میشی و کالنکشنی که برای اینترنت استفاده می کنی رو انتخاب میکنی به عنوان مثال Irancell-GPRS
از قسمت Options گذینه Advanced Settings رو انتخاب می کنی ------ و پورت رو وارد میکنی
موفق باشی

Pessimist
22-12-2012, 20:24
سلام دوستان

من میخوام گوشی نوکیا c7 بگیرم اما متاسفانه با بالا رفتن نرخ دلار قیمت این گوشی هم رفته بالا اگه اشتباه نکنم الان 750 هزار تومنه همون اوایل که اومده بود به بازار قیمتش 420 هزار تومن بود!

شما جایی رو سراغ دارید که دسته دومش رو بفروشن؟ فقط نمیخوام زیاد کار کرده باشه و از همه نظر سالم باشه!

مرسی

StarrySky
23-01-2013, 19:51
سلام دوستان چه جوری میتونم از اس ام اس ها و کانتکت های گوشی بکاپ بگیرم؟ ovi-suit رو ندارم و امکان تهیه ش رو هم ندارم، کلا امکان دانلود ندارم :( راهی هست که بتونم گوشی رو ریست کنم و اینها رو از دست ندم؟ و یه سوال دیگه: اس ام اس ها رو گوشی کجا سیو میشن؟ محلش رو چه جوری میتونم تغییر بدم؟ ممنون :)

runner
23-01-2013, 20:45
سلام دوستان چه جوری میتونم از اس ام اس ها و کانتکت های گوشی بکاپ بگیرم؟ ovi-suit رو ندارم و امکان تهیه ش رو هم ندارم، کلا امکان دانلود ندارم :( راهی هست که بتونم گوشی رو ریست کنم و اینها رو از دست ندم؟ و یه سوال دیگه: اس ام اس ها رو گوشی کجا سیو میشن؟ محلش رو چه جوری میتونم تغییر بدم؟ ممنون :)

شما بک آپرو میتونی با خوده گوشی هم بگیری!
به این مسیر برو تو گوشی:

Menu ---> Files --> Backup and restore

رو بزن و بک آپتو بگیر
بک آپ رو تو مموری کارد میگیره پس باید مموری داشته باشی بعد ریست هم از همون مسیر رستور کن
فقط بعد از بک آپ گرفتن مموریت رو در بیار یا فرمت نکن!!!!!!

StarrySky
23-01-2013, 21:36
شما بک آپرو میتونی با خوده گوشی هم بگیری!
به این مسیر برو تو گوشی:

Menu ---> Files --> Backup and restore

رو بزن و بک آپتو بگیر
بک آپ رو تو مموری کارد میگیره پس باید مموری داشته باشی بعد ریست هم از همون مسیر رستور کن
فقط بعد از بک آپ گرفتن مموریت رو در بیار یا فرمت نکن!!!!!!
ممنون دوست عزیز
در مورد سوال دوم هم میشه راهنماییم کنین؟ اینکه اس ام اس ها کجا سیو میشن؟ یا در واقع چه فضایی به اس ام اس ها اختصاص داده میشه و چه جوری میشه تغییرش داد یا اس ام اس ها رو منتقل کرد؟ آخه تعداد اس ام اس ها از یه حدی که بیشتر میشه گوشی تقریبا از کار میفته و مجبورم با چند بار خاموش روشن کردن یه تعداد از اس ام اس ها رو پاک کنم تا درست بشه. انتقالشون به یه فولدر دیگه کمکی نکرد. این مشکل رو چه جوری میشه حل کرد؟ البته به جز با پاک کردن اس ام اس ها.. بازم ممنون :11:

runner
23-01-2013, 21:55
ممنون دوست عزیز
در مورد سوال دوم هم میشه راهنماییم کنین؟ اینکه اس ام اس ها کجا سیو میشن؟ یا در واقع چه فضایی به اس ام اس ها اختصاص داده میشه و چه جوری میشه تغییرش داد یا اس ام اس ها رو منتقل کرد؟ آخه تعداد اس ام اس ها از یه حدی که بیشتر میشه گوشی تقریبا از کار میفته و مجبورم با چند بار خاموش روشن کردن یه تعداد از اس ام اس ها رو پاک کنم تا درست بشه. انتقالشون به یه فولدر دیگه کمکی نکرد. این مشکل رو چه جوری میشه حل کرد؟ البته به جز با پاک کردن اس ام اس ها.. بازم ممنون :11:

متاسفانه تو سری های جدید نوکیا قابلیت تغییر دادن مسیر سیو اس ام اس رو برداشتن
و به صورت پیشفرض یا رو رم ذخیره میکنه یا رو رم گوشی که بعد از پر شدن میره رو رم!!
شما اگه گوشیتون رو به بلله آپ نکردی شاید آپدیت کردن گوشی سرعت گوشیتون رو بهتر کنه

StarrySky
23-01-2013, 22:01
متاسفانه تو سری های جدید نوکیا قابلیت تغییر دادن مسیر سیو اس ام اس رو برداشتن
و به صورت پیشفرض یا رو رم ذخیره میکنه یا رو رم گوشی که بعد از پر شدن میره رو رم!!
شما اگه گوشیتون رو به بلله آپ نکردی شاید آپدیت کردن گوشی سرعت گوشیتون رو بهتر کنه
تا چند روز آینده حتما آپدیت میکنم اما این چند روز فرصت و امکانش نیست و گوشی هم واقعا داره اذیت میکنه، فقط میخوام این چند روز رو بگذرونم :( الان خواستم ریست کنم، دو تا گزینه ای که تو قسمت factory setting هستن هر دو کد میخوان. من هیچ کدی براش تعریف نکرده بودم. 0000 هم جواب نداد. چیکار کنم؟ :(

runner
23-01-2013, 22:06
تا چند روز آینده حتما آپدیت میکنم اما این چند روز فرصت و امکانش نیست و گوشی هم واقعا داره اذیت میکنه، فقط میخوام این چند روز رو بگذرونم :( الان خواستم ریست کنم، دو تا گزینه ای که تو قسمت factory setting هستن هر دو کد میخوان. من هیچ کدی براش تعریف نکرده بودم. 0000 هم جواب نداد. چیکار کنم؟ :(

کد فکتور ریست نوکیا به صورت پیشفرض اگه عوض نکردین 12345 هست

StarrySky
23-01-2013, 22:14
کد فکتور ریست نوکیا به صورت پیشفرض اگه عوض نکردین 12345 هست
قبول نمیکنه، code error :(

aydin_eb7777
23-01-2013, 22:26
قبول نمیکنه، code error :(
از هارد ریست که توسط سه دکمه انجام میشه استفاده کن
1- گوشی رو خاموش کن
2- باتری رو خارج کن و یک بار پاور رو بزن
3- باتری رو جا بزن
4- دکمه های Menu و Camera key و Volume down رو با هم نگهدار
5- دکمه پاور رو فشار بده و تا زمانی که آرم نوکیا ظاهر بشه رها نکن و بعد که نوکیا ظاهر شد همه دکمه ها رو رها کن
اگر بعد از بالا اومدن گوشی از شما درخواست کرد که تاریخ و ساعت و کشور رو تنظیم کنی یعنی اینکه ریست شده و اگر نشد دوباره تکرار کن ( البته دو نفری انجام بدی بهتره)
البته قبل از این کار حتما از اطلاعات گوشیت توسط نوکیا سوئیت بکاپ تهیه کن
موفق باشی

StarrySky
23-01-2013, 23:30
از هارد ریست که توسط سه دکمه انجام میشه استفاده کن 1- گوشی رو خاموش کن 2- باتری رو خارج کن و یک بار پاور رو بزن 3- باتری رو جا بزن 4- دکمه های Menu و Camera key و Volume down رو با هم نگهدار 5- دکمه پاور رو فشار بده و تا زمانی که آرم نوکیا ظاهر بشه رها نکن و بعد که نوکیا ظاهر شد همه دکمه ها رو رها کن اگر بعد از بالا اومدن گوشی از شما درخواست کرد که تاریخ و ساعت و کشور رو تنظیم کنی یعنی اینکه ریست شده و اگر نشد دوباره تکرار کن ( البته دو نفری انجام بدی بهتره) البته قبل از این کار حتما از اطلاعات گوشیت توسط نوکیا سوئیت بکاپ تهیه کن موفق باشی ممنون ظاهرا ریست شده، تاریخ و ساعت خواست ازم اما قبل از اون Lock code خواست که من 12345 زدم و گفت code error... این یعنی چی؟ :(

aydin_eb7777
24-01-2013, 08:40
ممنون ظاهرا ریست شده، تاریخ و ساعت خواست ازم اما قبل از اون Lock code خواست که من 12345 زدم و گفت code error... این یعنی چی؟ :(
من این روش رو گفتم برای اینکه موقع انجام دادنش کد درخواست نمیکنه و گوشی به راحتی ریست میشه!
الان گوشیت بالا نیومده؟

StarrySky
26-01-2013, 20:36
من این روش رو گفتم برای اینکه موقع انجام دادنش کد درخواست نمیکنه و گوشی به راحتی ریست میشه!
الان گوشیت بالا نیومده؟
چرا بعد از ریست گوشی بالا اومد، اول کد خواست و بعد رسید به تاریخ و ساعت. از اون به بعد هم کلا هر بار گوشی رو خاموش میکنم بعد از روشن کردنش ازم کد میخواد و من هرچی برنم میگه اشتباهه اما گوشی بالا میاد. نمیدونم این یعنی چی و باید چیکار کنم

aydin_eb7777
27-01-2013, 13:03
چرا بعد از ریست گوشی بالا اومد، اول کد خواست و بعد رسید به تاریخ و ساعت. از اون به بعد هم کلا هر بار گوشی رو خاموش میکنم بعد از روشن کردنش ازم کد میخواد و من هرچی برنم میگه اشتباهه اما گوشی بالا میاد. نمیدونم این یعنی چی و باید چیکار کنم
پس یه مشکلی برای گوشیتون پیش اومده، چون اگر لاک کد درخواست کنه و اشتباه بزنی گوشی بالا نمیاد که شما می گی گوشیت بالا میاد
اگر امکانش رو داری گوشیت رو توسط فینیکس و فایلهای فریمور به صورت خاموش فلش کن
موفق باشی

StarrySky
27-01-2013, 20:46
پس یه مشکلی برای گوشیتون پیش اومده، چون اگر لاک کد درخواست کنه و اشتباه بزنی گوشی بالا نمیاد که شما می گی گوشیت بالا میاد
اگر امکانش رو داری گوشیت رو توسط فینیکس و فایلهای فریمور به صورت خاموش فلش کن
موفق باشی
ممنون :) با آپدیت به Belle این مشکل هم حل میشه؟

aydin_eb7777
27-01-2013, 21:25
ممنون :) با آپدیت به Belle این مشکل هم حل میشه؟
انشالله
معمولا بعد از فلش گوشی در حالت خاموش (Dead mode) لاک کد به حالت پیش فرض تغییر می کنه
اگر تا به حال به سیستم بل آپدیت نکردی حتما این کار رو انجام بده چون هم سرعت بهتری داره هم منوی زیباتری داره و هم مشکلات زیادی برطرف شده
موفق باشی

StarrySky
10-05-2013, 23:28
سلام
من بالاخره شرایط آپدیت کردن به بل واسم فراهم شده. Phoenix رو از تاپیکش تو انجمن دانلود کردم اما بعد از نصب موقع اجرا این ارور رو میده و تو قسمت کانکشنز هیچ گزینه ای رو نمیاره
گوشی به حالت ovi suite وصله
مشکلش چیه؟ باید چیکار کنم؟ تو همون تاپیک هم پرسیدم اما متاسفانه کسی جواب نداد
پیشاپیش ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Continental
28-07-2013, 17:09
سلام
من Viber رو روی گوشیم نصب کردم ولی فقط میتونم چت کنم. اصلاً گزینه ای به اسم Call نداره . کد اکتیور شدن رو برام فرستاد . بر روی لپ تاپ هم نصب کردم مجدد کد فرستاد. در لپ تاپ قشنگ عکس مخاطبین رو نشون میده و گزینه ی Call هم داره امتحان هم کردم وقتی هم کسی با Viber تماس میگیره روی لپ تاپ نشون میده و میتونم صحبت کنم ولی روی گوشی حتی عکس مخاطبین و کسی که تماس میگیره رو نشون نمیده فقط و فقط چت فعال هست . از روی لپ تاپ هم دی اکتیور کردم که فقط بر روی گوشی باشه ولی فایده نداشت . گوشیم هم کاملاً آپدیت هست. اینترنتم هم پر سرعت.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

------------------------------------------------------------------------------
الان از یک موبایل فروشی پرسیدم گفت سیستم گوشی نوکیا ضعیف هست و حتی بعید میدونه مدل جدیدای نوکیا مثل لومیا 920 هم امکان تماس نداره . درست هست این حرف ؟

------------------------------------------------------------------------------
من الان تو سایت Viber هرچی گشتم ندیدم که نوشته باشه با نوکیا سازگاری نداره !