ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كسي نبود لطف كنه جواب ما رو بده

bgnhmj
14-09-2010, 01:38
سلام دوستان،من تازگي ها يه هارد 500GB segate خريدم و اون رو با يه هارد 80GB maxtorكه داشتم وصل كردم بعد هارد 500 رو با ويندوز7 پارتيشن بندي كردم و روش دو تا ويندوز 7 نصب كردم و اطلاعات هارد 80 رو توي هارد 500 ريختم و اون ور يك درايو كردم(در مجموع 5 درايو كه 4 تا(3تا از نوع primary و يكي از نوع logical) از هارد 500 و يكي از هارد 80بود البته يه درايو به نام system reserve هم اضافه شد كه 100MB حجم داره).روز بعد كه داشتم با سيستم كار ميكردم ديدم صدايي مثل صداي گاز دادن ماشين و به صورت خفيف و تقريبا يه ساعت يك بار(البته زمانش متغير بود) از كيس مياد و شك كردم كه هارد باشه بعد از اينكه چند روز گذشت و ديدم خوب نشد تصميم گرفتم كه هارد 80 رو در بيارم ولي باز ديدم وضعيت همون جوريه حالا اومدم دوباره هارد 80 رو وصل كنم رفتم توي صفحه ي انتخاب ويندوز و اولين ويندوز رو انتخاب كردم بعد از بالا اومدن توي my computer ديدم دوتا درايو وجود داره كه يكيش مربوط به اولين درايو هارد 500(از 4 درايو)و دوميش مربوط به هارد 80 بود(كلا يك درايو كردم)دوباره ويندوز رو ري استارت كردم مه برم توي ويندوز دوم ديدم نميره و قبل از بالا اومدن ويندوز ري استارت ميكنه (توي قسمت بايوس هارد شناسايي شده بود) خلاصه بعد از كلي فكر كردن و ور رفتن با كامپيوتر،توي ويندوز اول به قسمت control panelرفتم و توي computer management پارتيشن هاي هارد رو ديدم ولي فقط همون دوتا پارتيشني كه گفته بودم healthy بودند و براي بقيه چيزي ننوشته بود،بعد تصميم گرفتم كه پارتيشن دوم از هارد 500 رو فرمت كنم بعد از فرمت اون درايو توي my computer اومد اما چون توي درايو هاي 3 و 4 اطلاعات داشتم نميتونستم فرمت كنم ،حالا رفتم سراغ نرم افزار هاي تعمير هارد كه اونها هم تاثيري نداشتند ولي به صورت اتفاقي بعد از چند بار ري استارت ديدم پارتيشن 3 هم توي my computer اومد ولي هيچوقت پارتيشن 4 نيومد و اون صدايي كه ميگفتم خوب شد و ديگه صدا نميداد بعد تصميم گرفتم ويندوز 7 رو روي درايو دوم نصب كنم (توي صفحه ي انتخاب درايوها هم درايو 4 رو هم نديدم )وقتي درايو 2 رو انتخاب كردم و دكمه نصب رو كه زدم ارور داد و ميگفت ويندوز نميتونه نصب بشه و يك ارور ناشناخته است،حالا اومدم همين پارتيشن 2 (يا همون درايو دوم)رو پاك كردم و خواستم دوباره اون رو پارتيشن بندي كنم و جز درايو ها بيارم باز هم ارور داد،بعد ديدم كه اينجوريه تصميم گرفتم ويندوز xp رو نصب كنم موقع نصب ديدم تمام درايو ها هستند و درايو دوم رو هم كه از پارتيشن پاك كرده بودم دوباره پارتيشن بندي كردم و خلاصه ويندوز رو نصب كردم و همه چيز صحيح و سالمه و اطلاعات 4 درايو از هارد 500 كه از درون computer management گرفتم اينها هستند: F:Healthy(Boot:Healthy_E:Healthy_G:Healthy_C:Healt hy(systemحالا بعد از حدود يك ماه ميخواستم ويندوز7 نصب كنم ديدم باز همون ارور هاي قبلي رو ميده(انواع ويندوز7 از نوع 2009 و 2010 وultimate وprofessionalو ... رو تست كردم ولي جواب نداد)و درايو 4 رو هم شناسايي نميكنه البته تصميم به آپگريد ويندوز xp گرفتم كه نشد و دفعه آخر هم تصميم گرفتم كه ويندوز7 رو از ويندوز xp نصب كنم(منظورم اينه كه از طريق بوت نصبش نكنم)موقع نصب و موقع انتخاب درايو ديدم كه تمام درايو ها شناسايي شده بعد درايو مورد نظرم (E)رو انتخاب كردم و ويندوز نصب شد و سيستم ري استارت شد ولي ويندوز بالا نيومد و يك صفحه ي آبي اومد كه ارور توش اين 0x0000007B(0x80D86B58,0xC0000034,0x00000000,0x0000 0000) بود و دوباره سيستم رو ري استارت كردم و دي وي دي رو بوت كردم و گفتم شايد startup ويندوز مشكل داشته باشه و رفتم توي قسمت repair ديدم اصلا ويندوزي رو شناسايي نكرده در ضمن از repairويندوز xp هم براي چك كردن هارد ديسك استفاده كردم(CHKDSK) و مشكلي نداشت و تعداد سكتورش 0 بود،در هر حال با همه ي اين تفاسير كسي هست كه بتونه كمك كنه و بگه چه جوري ميشه اين ارور رو بر طرف كرد و ويندوز7 رو نصب كرد.

ehsan_1987
14-09-2010, 06:46
انشاء نوشتی

excessive
14-09-2010, 07:54
به نظر من بهتره که شما دوباره پارتیشن بندی بکنی البته نه از طریق ویندوز بهتر که از Partition Magic استفاده کنی اگرم تو محیط ویندوز XP پارتیشن بند نکردی از نرم افزار بوتش هم میتونی استفاده کنی من هم هارد 500 رو یکسالی هست گرفتم و تو ویندوز XP از طریق Partition Magic پارتیشن بندی کردم و بدون هیج مشکلی هم تو سون و ویستا بالا اومد.

البته گاهی اوقات هم پیش میاد که مشکل از هارد باشه و بپره ولی شما می گی که تو XP مشکلی نداری.

bgnhmj
19-09-2010, 17:35
نرم افزار partition magic براي من توي ويندوز xp اجرا نميشه

excessive
20-09-2010, 21:39
نرم افزار partition magic براي من توي ويندوز xp اجرا نميشه

خوب از سی دی بوتش استفاده کن.