PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 12 مگاپیکسلی هوشمند xperia x11

amir_70
13-09-2010, 23:37
یه خبری دیدیم گفتم بزار بچه ها رو با خبر کنیم

ظاهرا سونی اریکسون اخبار مبنی بر اسمارت فون جدید خودش رو تایید کرده و گوشی جدیدی از نسل xperia با نام x11 منتشر کرد

ین گوشی دارای پردازنده ی 1.2 گیگاهرتز و دوربین 12 مگاپیکسل و صفحه 4 اینچی مولتی تاچ هست که با Windows 7 می اید.

البته اخباری هم مبنی بر اینکه این گوشی هم با ویندوز فون 7 و هم با اندروید میاید موجود هست ولی با توجه به وجود یک high-end دیگر (x10 ) بعید میدونم با اندروید ریلیز بشه

اخبار بیشتری فعلآ در دسترس نیست

اینم عکس گوشی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

CHEGUEVARA.
14-09-2010, 00:14
ميشه اطلاعات كامل تري از اين گوشي بزاريد.......
ممنون:20:

night lord
14-09-2010, 10:01
چیز زیادی هنوز منتشر نشده . ولی ارزش خرید نداره . میگید چرا؟
از امثال من که x10 دارن بپرسید که دیگه از اکثرشون نوای فروش گوشی به گوش میرسه . با این آپدیت دادنای سونی اریکسون هیچ گوشیه اسمارت فونی نباید از سونی اریکسون بخرید .
چون به نظر من : اسمارت فون = آپدیت روز
در غیر این صورت اسمارت فون یه اسمارت فون نیست و انعطاف پذیر نمیشه .

amir_70
15-09-2010, 10:50
چیز زیادی هنوز منتشر نشده . ولی ارزش خرید نداره . میگید چرا؟
از امثال من که x10 دارن بپرسید که دیگه از اکثرشون نوای فروش گوشی به گوش میرسه . با این آپدیت دادنای سونی اریکسون هیچ گوشیه اسمارت فونی نباید از سونی اریکسون بخرید .
چون به نظر من : اسمارت فون = آپدیت روز
در غیر این صورت اسمارت فون یه اسمارت فون نیست و انعطاف پذیر نمیشه .

کاملآ موافقم به نظرم اگه سی پی یو 4 هسته ای 3 گیگ هم روش بود بازم ارزش خرید نداره

گوشی های سونی فقط یه سری امکانات اولیه دارن و دیگه باید تا اخر عمرت با همون امکانات به سر ببری

outpost
15-09-2010, 14:28
گوشی های سونی فقط یه سری امکانات اولیه دارن و دیگه باید تا اخر عمرت با همون امکانات به سر ببری

بي منطق ترين حرفي بود كه تا حالا شنيدم.

گوشيهاي جاواي سوني اريكسون ، براي گرفتن برنامه هاي جاوا هيچ مشكلي نداره.

گوشي هاي سيمبين ، ويندوز موبايل و آندروييد سوني اريكسون هم دقيقا مثل تمام گوشيهاي روشون نرم افزار نصf ميشه.

اگه شما مشكلت اينه كه چرا سوني اريكسون ديرتر داره ميره روي آندروييد 2.1 به خاطر اينه كه محيط سوني اريكسون داراي Timescape/Mediascape UI هستش كه بايد براي 2.1 دوباره بهينه بشن. به اضافه اينكه در آپديت 2.1 قرار امكانات بسيار بزرگي مثل فيلمبرداري HD اضافه ميشه.

در ضمن اينو بدونيد كه گوشي آندورييد X10 Mini جايزه بهترين گوشي سال اروپا رو از EISA Awards گرفته.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

European Mobile Phone 2010-2011 - Sony Ericsson Xperia X10 mini

The Xperia X10 mini from Sony Ericsson is a very small and stylish mobile phone. Nonetheless, it delivers excellent performance with a comprehensive range of features such as GPS, Wi-Fi, 3G and a 5 megapixel camera with flash. The phone runs on the Android platform and offers users the full benefits of a much larger device although it’s touch screen size is just 2.55-inch (6.48 cm) . Its small size and weight and variety of vivid case colours make it perfect for introducing the fairer --- to smartphone technology.

hoha881
15-09-2010, 14:36
البته من شنیدم مایکروسافت برای جلوگیری از کم کاری شرکت ها روی لیسانس هر ویندوزش 15 دلار میگیره و خودش اپدیت میزنه.

h-y2009
15-09-2010, 14:45
در مورد قیمتش اطلاعی نداشتین؟

amir_70
15-09-2010, 16:12
بي منطق ترين حرفي بود كه تا حالا شنيدم.

گوشيهاي جاواي سوني اريكسون ، براي گرفتن برنامه هاي جاوا هيچ مشكلي نداره.

گوشي هاي سيمبين ، ويندوز موبايل و آندروييد سوني اريكسون هم دقيقا مثل تمام گوشيهاي روشون نرم افزار نصf ميشه.

اگه شما مشكلت اينه كه چرا سوني اريكسون ديرتر داره ميره روي آندروييد 2.1 به خاطر اينه كه محيط سوني اريكسون داراي Timescape/Mediascape UI هستش كه بايد براي 2.1 دوباره بهينه بشن. به اضافه اينكه در آپديت 2.1 قرار امكانات بسيار بزرگي مثل فيلمبرداري HD اضافه ميشه.

در ضمن اينو بدونيد كه گوشي آندورييد X10 Mini جايزه بهترين گوشي سال اروپا رو از EISA Awards گرفته.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عجب!!!

دوست عزیز اولآ مشخصه منظور من این قسمت اول حرفتون نیست بابا یه چی میگیا نکنه از اینکه سونی گوشیهای ویندوز موبایل میده بیرون و برنامه های ویندوز موبایل رو میتونه نصب کنه باید تحسنش کنیم

نه عزیز من این که نشد حرف

بحث من در مورد اپدیت و پشتیبانی محصولاتش هست

ببین عزیز شما میگی که x10 به خاطر timescape و mediascape نمیتونه به موقع اپدیت بده

خوب عزیز من اچ تی سی هم که سنس ui رو داره پس اون چه جور اپدیت میده؟

سامسونگ هم تاچ وایز داره پس اون چه جور اپدیت میده؟

در ضمن خوب یکی نیست بگه اقا تو که نمیتونی چرا ui میدی بیرون؟خوب تو که نمیتونی به موقع ui خودت رو اپدیت کنی چرا میدی بیرون؟

میدونی چقدر از مشتری های x10 به خاطر ورژن گوشی و در حاله ای از ابهام بودن اپدیت به 2.2 ( چه برسه به 3) دیگه این گوشی رو نگرفتن؟

اینترفیس میخوام چیکار وقتی گوشی اپدیت نشه؟خواهشآ اول پست رو خوب بخونید بعد دم از منطق بزنید

در مورد قیمتش اطلاعی نداشتین؟

دوست عزیز ما هنوز نمیدونیم این گوشی به طور رسمی میاد بعد شما میگی قیمتش چنده؟

irinn65
05-10-2010, 02:45
لطفا عکس بیشتری بگذارید ممنون....