مشاهده نسخه کامل
: مشکل با مودم ADSL
H.Operator
13-09-2010, 22:40
سلام
مثل اینکه هر دفعه من باید یک مشکلی با اینترنت برام پیش بیاد!
ایندفعه اینطوره که وقتی یوزر و پسورد رو توی مودم(2 تا مودم روتر رو تست کردم که هر دو رو هم ریست کرده بودم تنظیماتشون رو)میزنم که همیشه کانکت باشه فقط می تونم گوگل رو باز کنم و بقیه سایتها برام باز نمیشن اروری هم نمیده همینجوری وایمیسه و لودینگش پر نمیشه حتی بعد از یک ساعت هم هیچی نمیشه همینجوری میوایسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلآ همین پی سی ورد رو مجبورم با التراسورف باز کنم در پی همین جریان زنگ زدم ISP گفت مشکل از طرف خودته یک کانکشن ساختم و در کمال تعجب دیدم که راست میگه در حالتی که کانکشن میسازی هیچ اشکا لی نداره و همه سایتها رو راحت باز میکنه!
تمام تنظیمات ------ در IE رو برداشتم اما بازم نمی تونه پی سی رو باز کنه و مجبورم کانکشن بسازم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
دوستان می دونم که با ویندوز عوض کردن ممکنه درست شه ولی واقعآ امکانش نیست برام که ویندوزم رو عوض کنم اگر میشه راهنماییم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر پیشاپیش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم به ویندوز ربطی داشته باشه
شما وقتی تو مودم کانکشن رو ساختین vpi و vci رو چن دادین
در ضمن شما از شرکتی که برای اینترنت استفاده مکنید اگه ip static داشته باشه باید آی پی و dns رو بگیرید و در قسمت کانکشن
lan اونهارو ست کنید
نوع کانکشن هم باید pppoe-llc باید باشه
H.Operator
13-09-2010, 23:23
فکر نکنم به ویندوز ربطی داشته باشه
شما وقتی تو مودم کانکشن رو ساختین vpi و vci رو چن دادین
در ضمن شما از شرکتی که برای اینترنت استفاده مکنید اگه ip static داشته باشه باید آی پی و dns رو بگیرید و در قسمت کانکشن
lan اونهارو ست کنید
نوع کانکشن هم باید pppoe-llc باید باشه
سلام
ببین من همه این کارها رو کردم ولی اینطور میشه که بعضی از سایتها رو باز میکنه اما بعضی دیگه رو نه(اونهایی که باز نمیشن مثل شکل همون پست اول همینطوری در حال waiting هستند و جالب اینه که هیچ اروری نمیده که بگه چه مرگشه).
به پشتیبانی هم زنگ زدم گفت مشکلی نداره و دوستانم هم که از همین آسیاتک اینترنت دارن از طریق ساختن کانکشن pppoe توی خود مودم کانکت میشن اما ایندفعه برای من اینطوری شده.
مودمهایی که تست کردم هر دو مثل هم بودن و یک سری سایت رو باز نمی کردن:
linksys wag120n
m@xnet 530i
هر دوشون هم روتر بودن اما یکطور جواب دادن.
البته بعد از نصب ویندوز فکر کنم این مشکل برام به وجود اومد چون اونموقع که ویندوز عوض کردم اینترنتم قطع بود و بعد از اینکه وصل شد این مشکل برام به وجود اومد.
ببین زنگ بزن به همون isp بگو mac adress رو برات ریست کنن شاید درست شد
V i r u s e r
14-09-2010, 00:27
اگه تو مودم DHCP فعاله باید تنظیمات کانکشن (همون کانکشن LAN) رو حالت اتوماتیک باشه و بالعکس
H.Operator
14-09-2010, 00:40
سلام
از کامپیوترم نیست چون با گوشی و لپ تاپم که به وایرلس مودم وصل میشم همون طوری میشه.
H.Operator
14-09-2010, 00:50
این تنظیماته مودممه بگید چه جور تنظیمش کنم(پیش فرض های isp خودم رو وارد کردم).
همیشه همین جوری تنظیم می کردم و کانکت می شدم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H.Operator
14-09-2010, 01:52
یک چیز دیگه یوزر نیم و پسورد دوستم رو هم که میزنم باز همینجور میشه(دیگه دارم کلافه میشم).
ip dns رو هم وارد بکنید احتمالا به همین خاطر مشکل دارید زنگ بزنید و از isp بپرسید
بعد از اینکه dns رو وارد کردید مودم رو خاموش کنید و تمام کابل هاشو از مودم بکشین و بزارین به مدت 15 دقیقه همینطور باشه مجددا کابل هارو وصل کنید و ببینید درست میشه یا نه
H.Operator
15-09-2010, 16:42
آقا من مودمم و لپتاپم رو بردم خونه 5 نفر از کسایی که از همین آسیاتک اشتراک دارن تست کردم بدون هیچ مشکلی جواب داده اما هم مودمهای اون 5 نفر و هم مودم خودم روی خط خودم جواب نمیده به صورت(pppoe).
به نظر شما زنگ بزنم به isp بگم چی؟کسی تا به حال همچین مشکلی براش پیش اومده؟
آقا من مودمم و لپتاپم رو بردم خونه 5 نفر از کسایی که از همین آسیاتک اشتراک دارن تست کردم بدون هیچ مشکلی جواب داده اما هم مودمهای اون 5 نفر و هم مودم خودم روی خط خودم جواب نمیده به صورت(pppoe).
به نظر شما زنگ بزنم به isp بگم چی؟کسی تا به حال همچین مشکلی براش پیش اومده؟
پس تنظیمات مودم درسته و مشکلی نداره ip dns رو که گفتم وارد کردین؟
اگر مشکلتون با ip dns حل نشد باید زنگ بزنید به isp بگید mac address تون رو ریست کنن احتمالا درست میشه
چون این جور مشکلا به منطقه های خاصی مربوط میشه
H.Operator
15-09-2010, 16:54
پس تنظیمات مودم درسته و مشکلی نداره ip dns رو که گفتم وارد کردین؟
اگر مشکلتون با ip dns حل نشد باید زنگ بزنید به isp بگید mac address تون رو ریست کنن احتمالا درست میشه
چون این جور مشکلا به منطقه های خاصی مربوط میشه
اون ip dnsرو وارد کردم فایده نداشت باز همونجوریه!
اون ip dnsرو وارد کردم فایده نداشت باز همونجوریه!
پس زنگ بزن به isp بگو همون کارو بکنن دیگه
راه دیگه ای من به ذهنم نمیرسه چون همه ی کارا رو انجام دادی
H.Operator
17-09-2010, 17:03
پشتیبانی میگه خط مشکل نداره.
راستی مودم TP-LINK TD-W8910G به راحتی روی PPPOE کانکت میشه من دیگه داره اعصابم خراب میشه مودمم 70 تومن گرفتم جواب نمیده اونموقع مودم TP-LINK -46 تومنی مثل برق وصل میشه.
H.Operator
18-09-2010, 03:45
آقا مشکل حل شد با تغییر دادن MTU از حالت AUTO به MANUAL و قرار دادن مقدار 1392.
اینقدر گشتم تا توی یکی از سایتها پیداش کردم.
آقا مشکل حل شد با تغییر دادن MTU از حالت AUTO به MANUAL و قرار دادن مقدار 1392.
اینقدر گشتم تا توی یکی از سایتها پیداش کردم.
دوست عزیز میشه بگید چجوری MTU رو تغییر دادی؟
من همین مشکل رو دارمو مودمم MSI M3490 هست.
هرچیم تو تنظیمات مودمم میگردم MTU رو نمیبینم.
ویندوزمم 7 , 32 بیت.
من کم مونده بمیرم...
لطفا کمک کنید.
ببخشید که تاپیک قدیمی رو میارم بالا
واسه تغیر MTU میتونید از خط فرمان ( CMD ) این کار رو انجام بدید
به این صورت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این خط فرمان MTU شبکه محلی رو تغیر دادیم و اگر از شبکه وایرلس استفاده میکنید باید به جای Local Area Connection اسم کارت شبکه مرد نظر رو بنویسید
که اینجا مقدار MTU 1458 هست
شما عدد مورد نظر خودتون رو میتونید وارد کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.