مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید ماشین 180 تا 220 میلیون
سلام بچه ها من می خواستم ماشینی 180 تا 220 میلیونی که فقط جای 2 نفرو داشته باشه و خیلی زیبا باشه وسقفش متحرک باشه چون دانشجو هستم واسه رو کمکنی بچه ها می خوام بگیرم به نظر شما اساتید محترم چه ماشینی بگیرم؟ :8:
بالاخره 180 میلیون یا 220؟!
:31:بین این قیمت ها می خوام البته می خوام شتابش خیلی بالا باشه
L.A.M.P.A.R.D
13-09-2010, 23:54
عزیزم.....ایشون میگه از 180 تا 220.....
شما میتونی یه BMW 320-325 بگیری
ارزونتر هست و باکلاس
تو اون قیمتی که میگی من 2نفره سراق ندارم اکثرا 4 نفره هستن
پورشه مدلهای مختلفی تو این رنج داره
MoHaMaD ZaNd
14-09-2010, 14:15
با این بودجه ماشین های زیادی میشه خرید ! مثل :
BMW 630 کابریو با قیمت 165 تا 166 تومن
BMW 330 کابریو با قیمت 136 تا 138 تومن
Benz CLK350 با قیمت 134 تا 136 تومن
راستی BMW Z4 هم هست ولی راستش قیمتشو نمیدونم ! دوستانی که اطلاع دارن در مورد Z4 و قیمتش نظری بدن !
farshad bugatti
14-09-2010, 15:20
ممنون محمد جان
شاید بهترین گزنه برای شما تو این رنج Z4 باشه!
قدرت و شتاب عالی - طراحی زیبا - انگشت شمار تر نسبت به بقیه - ابعادش هم جمع و جوره و برای یک دانشجو مناسبه!
قیمت فول ترین مدل نزدیک به 150 میلیون قیمتشه!
A.M.D.D.E.V.I.L
14-09-2010, 15:28
میتونی z4 بگیری به نظر منم بهترین گزینه z4 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ghermezeteh
14-09-2010, 16:19
لکسوز چطوری بچه ها?:11:
.خوب نیست.
farshad bugatti
14-09-2010, 19:47
.خوب نیست.
چرا خوب نیست؟!
لطفا با دلیل و مدرک حرف بزنید!
armin_punisher6
14-09-2010, 21:42
چرا خوب نیست؟!
لطفا با دلیل و مدرک حرف بزنید!
آخه حیف نیست شما که اونقدر داری پول ماشین میدی بیای لکسوز بگیری؟ماشین بالاترم مطمئن باش میتونی.
mehryazdan
14-09-2010, 22:39
خوش به حالت
کاش همه دانشجوها مثل شما بودند :31:
yassin_car
14-09-2010, 23:12
نظر اینجانب:
1-دور630 را خط بکش
2-ب ام و زد4 و پورشه 911 کاررا4 می مانند.
برتری های911:
کمیاب تر بودن-هندلینگ بهتر-خوش دستی و لذّت رانندگی بالاتر-کلاسیک تر و هنری تر.
برتی های زد4:
قیمت کم تر - طراحی جذّاب تر-قابلیت کنترل بهتر در سرعت های بالا(ویژگی معروف ب ام و)
کشش بهتر در دور موتور های پایین-گشتار بیشتر و در بازه ی طولانی-مصرف کمتر
دردسر کمتر در دراز مدّت
در کل 911 برتری های کلکسیونی دارد و زد4 برتری های کاربردی و روز مرّه.
اگر ماشین بازید 911 و اگر مصرف کننده اید زد4
خب چون برای رو کم کنی می خواهید به هر حال 911 ، پورشه است ولی اگر منطقی تر فکر کنید راه
به زد4 ختم میشود!
قیمت زد4 : 155
قیمت 911 : 200 تا 240
AmiRreZA_RAcEr
15-09-2010, 02:50
سلام بچه ها من می خواستم ماشینی 180 تا 220 میلیونی که فقط جای 2 نفرو داشته باشه و خیلی زیبا باشه وسقفش متحرک باشه چون دانشجو هستم واسه رو کمکنی بچه ها می خوام بگیرم به نظر شما اساتید محترم چه ماشینی بگیرم؟ :8:
سقف برزنتی و امثالهم برداری پدرش درومده توی دانشگاه ! البته اگه بزارن ببری تو
بهرحال امیدوارم که اتفاقی نیوفته منم نظرم z4
MoHaMaD ZaNd
15-09-2010, 08:57
آخه حیف نیست شما که اونقدر داری پول ماشین میدی بیای لکسوز بگیری؟ماشین بالاترم مطمئن باش میتونی.
به انتظارات دوستمون لکسوس نمیخوره وگرنه لکسوس حرف نداره !
1-دور630 را خط بکش
دوست گلم شما این همه توضیح دادی خوب میگفتی چرا 630 نه ؟! :11:
بچه اگه عکسی از 911 دارین بزارید چون این طوری که دوست خوبم تعریف کردن می خوام شکلش رو هم ببینم:8::11:
حالا ما رو هم سوار میکنی؟؟:31:
A.M.D.D.E.V.I.L
15-09-2010, 11:21
اینم مشخصاتش
345 اسب بخار
صفر تا صد در 5 ثانیه
بالاترین سرعت 284 کیلومتر بر ثانیه
28 مایل بر گالون میتونه بره
سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
A.M.D.D.E.V.I.L
15-09-2010, 11:27
به نظر من اگه قراره 220 میلوین بدی به ماشین اصلا نباید عجله بکنی چون که دیگه اگه خوشت نیومد ...
پس خوب فکر کن همه ی گزینه هارو بررسی کن بعد اقدام کن
farshad bugatti
15-09-2010, 14:47
اگه از موضوعی که اطلاعاتتون ازش کمه مجبور نیستید که به زور نظر خودتون رو بگید!
نظر اینجانب:
1-دور630 را خط بکش
2-ب ام و زد4 و پورشه 911 کاررا4 می مانند.
برتری های911:
کمیاب تر بودن-هندلینگ بهتر-خوش دستی و لذّت رانندگی بالاتر-کلاسیک تر و هنری تر.
برتی های زد4:
قیمت کم تر - طراحی جذّاب تر-قابلیت کنترل بهتر در سرعت های بالا(ویژگی معروف ب ام و)
کشش بهتر در دور موتور های پایین-گشتار بیشتر و در بازه ی طولانی-مصرف کمتر
دردسر کمتر در دراز مدّت
در کل 911 برتری های کلکسیونی دارد و زد4 برتری های کاربردی و روز مرّه.
اگر ماشین بازید 911 و اگر مصرف کننده اید زد4
خب چون برای رو کم کنی می خواهید به هر حال 911 ، پورشه است ولی اگر منطقی تر فکر کنید راه
به زد4 ختم میشود!
قیمت زد4 : 155
قیمت 911 : 200 تا 240
قابل توجه بعضی ازدوستان که بی دلیل نظر میدن و میرن! مثل پست بالا!
سعی کنید نراتتون مثل این دوستمون کاملو منطقی باشه.
بچه اگه عکسی از 911 دارین بزارید چون این طوری که دوست خوبم تعریف کردن می خوام شکلش رو هم ببینم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
اتفاقا چون کلاسشون یکیه تو خیلی از مجلات و برنامه های نختلف تو دنیا با هم مقایسه شدن!
بین z4و911 گیر کردم بنظر شما دوستان کدومش بهتره?:41:
.:PAR3A:.
15-09-2010, 16:44
واللا به نظر من Z4 خیلی خوبه ولی من قیافشو دوس ندارم.
911 حال دیگه ای داره.
میگم هامر هم بگیری خیلی صفا داره :d
من گزینه های دیگه ای رو پیشنهاد میکنم.
M6 به نظرم خیلی خوبه.
کوروت هم اگه پارتی داشته باشی میتونی وارد کنی و خدایی می کنه تو تهران واست.
البت ام 6 خوب چویس های بهتری هم داری.
SLK350 و Sl350 هم میتونه واست خوب باشه.
البته ممکنه سر پلاکشون عذاب بکشی تا حد کوبیدن سر به دیوار :d
ولی خدایی حالی می کنیاااااا 220 تومن ماشین؟؟؟؟؟؟
ما که کلی مخ زدیم سمند گرفتیم از بواا :d
دوستان مشکلی برای وارد کردن ماشین و گمرکی ندارم چون اشنا دارم میشه از کوروت و مشخصاتش واسم بگید و عکس بزارید لطفا:11:
farshad bugatti
15-09-2010, 23:52
دوستان مشکلی برای وارد کردن ماشین و گمرکی ندارم چون اشنا دارم میشه از کوروت و مشخصاتش واسم بگید و عکس بزارید لطفا:11:
وارد کردن کوروت و پلاک کردنش به این راحتی ها نیست! اگه پ.ا.ر.ت.ی گردن کلف هم داشته باشی باز خیلی عذاب داره!
در ضمن کوروت خودش نگهداریش هزار تا دردسر داره! اونم برای یک دانشجو! M6 هم که مثل کوروت مجوز پلاک شدن نداره!
به نظر من بحث رو طوری ادامه بدید که بشه نتیجه گیری کرد! چون اکثرا تو تاپیک هایی که مشاوره برای ماشینای بالای 100 میلیون شده به بیراهه کشیده شده! چون هرکس از اینترنت یه چیزی سرچ میکنه و میاد اینجا نظر میده! ماشین هم که تمام شدنی نیست تا صبح بشماری ماشین هست که معرفی کنی!
Z4 یخیلی برتری داره که اون یکیا ندارن! مثلا خدمات پس فروشش خیلی قویه! یعنی اگه خراب بشه میان از دم در خونت میبرن و تعمیر میکنن و میارن تحویلت میدن! این خودش حسن بزرگی هستش که ماشینی مثل کوروت نداره! و خیلی چیزای دیگه!
16-09-2010, 12:07
وارد کردن کوروت و پلاک کردنش به این راحتی ها نیست! اگه پ.ا.ر.ت.ی گردن کلف هم داشته باشی باز خیلی عذاب داره!
در ضمن کوروت خودش نگهداریش هزار تا دردسر داره! اونم برای یک دانشجو! M6 هم که مثل کوروت مجوز پلاک شدن نداره!
به نظر من بحث رو طوری ادامه بدید که بشه نتیجه گیری کرد! چون اکثرا تو تاپیک هایی که مشاوره برای ماشینای بالای 100 میلیون شده به بیراهه کشیده شده! چون هرکس از اینترنت یه چیزی سرچ میکنه و میاد اینجا نظر میده! ماشین هم که تمام شدنی نیست تا صبح بشماری ماشین هست که معرفی کنی!
Z4 یخیلی برتری داره که اون یکیا ندارن! مثلا خدمات پس فروشش خیلی قویه! یعنی اگه خراب بشه میان از دم در خونت میبرن و تعمیر میکنن و میارن تحویلت میدن! این خودش حسن بزرگی هستش که ماشینی مثل کوروت نداره! و خیلی چیزای دیگه!
موافقم کوروت خیلی دردسر داره.
ولی M6 فک نکنم این طور که شما میگین باشه پلاک میکنن البته خوب سخت تر از بقیس ولی میرزه چون قیافش که به نظرم خیلی سر تره از Z4 و همچنین قوه ی باحالیش.
اگه بین Z4 و 911 میخوای تصمیم بگیری و بیشتر دنبال کلاس و دهن باز آوری ماشین بین بکسی خوب 911 پورشه هست و طبیعتا کسی که آشنایی نداشته باشه میگه این بی ام وست ولی این پورشه و خفن تر کف میکنه.
911 میخوای از این جا میتونی بخری یا با یارو تماس بگیری و خلاصه یه کاریش بکنی و حتی میتونی بری از نزدیک ببینیش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خريد-خودرو/?ac72520-3/911-پورشه
MoHaMaD ZaNd
16-09-2010, 12:11
خواستم همین هارو بگم که فرشاد عزیز گفتن ! کلا M6 و M5 و ... توی ایران مجوز پلاک شدن ندارن ! من شخصا فقط تونستم توی دبی سوار یکیش بشم !
راستی فرشاد جان یه سوال ! این Z4 که گفتی کدوم مدله ؟! 2006 یا 2010 یا 2011 ؟!؟!؟!
بین z4و911 گیر کردم بنظر شما دوستان کدومش بهتره?[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
z4 و 911 اصلاً ربطی بهم ندارن البته، 911 چندین مدل داره از Carrera تا Turbo که البته تو ایران همین مدل Carrera وجود داره فکر کنم ولی قیمت Carrera تقریباً 2 برابر قیمت Z4 هست. شما باید پورش Boxter رو با Z4 مقایسه کنی که در یک رنج قیمت هستن و فکر میکنم بین این دوتا Z4 بهتر باشه (البته من خودم باکستر رو بیشتر دوست دارم :31:).
farshad bugatti
16-09-2010, 12:39
به قول اقا حسین اگه میخوای جنبه ی کلکسیونی داشته باشی پورشه اما اگه بخوای عام پسند باشه 100% بی ام دبلیو!
راستی فرشاد جان یه سوال ! این Z4 که گفتی کدوم مدله ؟! 2006 یا 2010 یا 2011 ؟!؟!؟!
جدید ترین مدل 2010
اگه از موضوعی که اطلاعاتتون ازش کمه مجبور نیستید که به زور نظر خودتون رو بگید!
قابل توجه بعضی ازدوستان که بی دلیل نظر میدن و میرن! مثل پست بالا!
سعی کنید نراتتون مثل این دوستمون کاملو منطقی باشه.
اتفاقا چون کلاسشون یکیه تو خیلی از مجلات و برنامه های نختلف تو دنیا با هم مقایسه شدن!
فرشاد جان اون باکستره، 911 نیست؛ در مقام مقایسه 911 تقریباً در کلاس Audi R8 هست.
farshad bugatti
16-09-2010, 12:52
فرشاد جان اون باکستره، 911 نیست؛ در مقام مقایسه 911 تقریباً در کلاس Audi R8 هست.
اونی که شما عکسشو گذاشتی 911 نیست! کررا جی تی هستش!:31:
منم اون عکسی که میخواستم رو پیدا نکردم ناچارن همین جوری یه عکس گذاشتم!
در ضمن z4 میتونه با 911 رقابت کنه بالاخره هر دو 6 سیلندر هستن و کلاسشون اسپرت هستش.
(البته من اون پورشه ای که تو ایران موجوده و توسط نمایندگی وارد میشه رو میگم)
16-09-2010, 13:08
در ضمن z4 میتونه با 911 رقابت کنه بالاخره هر دو 6 سیلندر هستن و کلاسشون اسپرت هستش.
بله حق با آقا فرشاده اون عکسی که فرشاد گذاشتن مال 911 هست.
من اطلاع دقیق ندارم ولی فک کنم اون عکسی هم که ایشون گذاشتن و آقا فرشاد گفتن کررا جی تی هست اون یه مدل دیگه باشه چون کررا جی تی چراغ عقبش فرق داره..
بچه ها z4 و 911 رنگ زرد داره و فراری می تونم با این پول بگیرم؟:5:
farshad bugatti
16-09-2010, 13:39
بچه ها z4 و 911 رنگ زرد داره و فراری می تونم با این پول بگیرم؟:5:
فراری که مصیبتش از کوروت بیشتره! در ضمن با این پول فراری گیر نمیاد!
بله حق با آقا فرشاده اون عکسی که فرشاد گذاشتن مال 911 هست.
من اطلاع دقیق ندارم ولی فک کنم اون عکسی هم که ایشون گذاشتن و آقا فرشاد گفتن کررا جی تی هست اون یه مدل دیگه باشه چون کررا جی تی چراغ عقبش فرق داره..
دیگه شما چرا عکسی که من گذاشتم turbo 911 هست عکس رو خودم آپلود کردم از فصل 17 مجموعه fifth gear که Audi R8 5.2 رو با turbo 911 مقایسه میکنه (در نهایت توربو برنده میشه) کارا که از رده خارج شده دیگه.
اون عکس اول شما Cayman هست که البته قدیمیه هیچی، دومی هم باکستر مشخصه. 911 رو میشه مثلاً با Jaguar XK مقایسه کرد ولی Z4 رو با SLK یا مثلاً همین لکسس IS کروک میشه مقایسه کرد یا اصلاً چرا راه دور بریم دقیقاً ماشینهایی که تو عکس دومی که خودتون گذاشتین، کلاً مشخصه عکس دوم خودتون مقایسهی بین این خودروها هست چون همه در یک رده هستن.
اینکه در یک کلاس نیستن مشخصه چون قیمت مدل پایه Z4 حدود 40 هزار دلاره در حالی که مدل پایه 911 قیمتش نزدیک 80 هزار دلاره یعنی دو برابر قیمت Z4 و یه خودرو اسپرت کاملاً لوکس بهحساب میاد!
از نظر موتوری هم که بخوایم یه مقایسه بکنیم مدل پایه z4 موتور 3 لیتری 6 سیلندر 255 اسبی داره و مدل s که بیشتر از 55 هزار دلار قیمتشه همون موتور تقویت و تویین توربو شده با 325 اسب بخار قدرت در حالی که 911 در مدل پایه Carrerra موتور 3.6 تویین توربو 345 اسبی هست (البته همین Carrera با یه موتور 385 اسبی هم عرضه میشه) تا مدل 911 Turbo که تقریباً یک نمیچه سوپر اسپرت هست و 500 اسب بخار قدرتشه و البته 140 هزار دلارم قیمتشه، یعنی تقریباً همون قدرت Audi R8 v10؛
ولی جدای موتور قیمت این ماشینهاست که انقدر فاصلشون رو زیاد میکنه و کلاً در دو کلاس کاملاً متفاوت قرار دارن.
farshad bugatti
16-09-2010, 21:50
من گفتم که z4 رو با مدلی از پورشه 911 مقایسه کردم که در ایران موجوده! 6 سیلندر به قدرت 345 اسب!
قیمت ها رو هم با قیمت ایران میگم! چون هزینه گمرک تو ایران در ماشین های مختلف فرق میکنه!
دیگه شما چرا عکسی که من گذاشتم turbo 911 هست عکس رو خودم آپلود کردم از فصل 17 مجموعه fifth gear که Audi R8 5.2 رو با turbo 911 مقایسه میکنه
برادر این عکسی که شما گذاشتی 911 نیست! برو کمی تحقیق کن!
MoHaMaD ZaNd
16-09-2010, 22:44
فرشاد جان فکر کنم دوستمون درسته میگه ها ! این عکسی که دوستمون گذاشته 911 Turbo هستش ! یه نگاهی به سایت Netcarshow بنداز !
farshad bugatti
17-09-2010, 10:45
فرشاد جان فکر کنم دوستمون درسته میگه ها ! این عکسی که دوستمون گذاشته 911 Turbo هستش ! یه نگاهی به سایت Netcarshow بنداز !
اتفاقا یه مجله ی ماشین ترکیه ای دارم که عکس از نمای پشت 911 torbo داره! الان جلومه دارم نگاش میکنم! من بابت گیج بودم معذرت میخوام!:31: حالا یه سوتی دادیم شما نادیده بگیرید! :31:اخه اگزوز های جیتی گرده! من قاطی کردم!
بازم معذرت میخوام.
بچه ها فردا می خوام برم یا z4 یا911 بگیرم لطف کنید قیمت این ماشینا رو بگید:31:
farshad bugatti
17-09-2010, 20:08
قیمت که خودت بری از نزذیک بررسی کنی بهتره!
چون لباس یا چیز معمولی نیست که! میخوای 200 میلیون به ماشین پول بدی!
در ضمن اگه خریدی عکس هم حتما بزار.
موفق باشی:46:
Farshadd
17-09-2010, 22:04
انجمن جای دروغ پردازی و سر کار گذاشتن کاربران نیست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.