ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : زمان بندی ثبت نام بر اساس نام خانوادگی؟!

mashaheeer
13-09-2010, 13:46
سلام به همه
من یه چند روزی مسافرت بودم و امروز وقتی به سایت دانشگاه مراجعه کردم دیدم نوشته ثبت نام بر اساس حروف الفبا به این صورت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در صورتی که چند روز پیش تو سایتش،هیچ چیزی از زمانبندی و این ها ننوشته بود،فقط از مدارک صحبت کرده بود...شانس خوب بنده هم اینکه،نام خانوادگیم با "الف" شروع میشه و امروز روز ثبت نام بوده...هر چی هم زنگ می زنم اشغاله:41:
حالا چی میشه؟

shifter
13-09-2010, 14:02
سلام به همه
من یه چند روزی مسافرت بودم و امروز وقتی به سایت دانشگاه مراجعه کردم دیدم نوشته ثبت نام بر اساس حروف الفبا به این صورت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر صورتی که چند روز پیش تو سایتش،هیچ چیزی از زمانبندی و این ها ننوشته بود،فقط از مدارک صحبت کرده بود...شانس خوب بنده هم اینکه،نام خانوادگیم با "الف" شروع میشه و امروز روز ثبت نام بوده...هر چی هم زنگ می زنم اشغاله:41:
حالا چی میشه؟
منم نتونستم امروز كه ثبتنامم بود برم ديروز زنگ زدم دانشگاه پرسيدم گفتن اشكالي نداره تا روز اخر ثبتنام ميتونين بياين اين زمانبندي براي اين بود كه زياد شلوغ نشه !:46:

masih eia
13-09-2010, 14:08
بچه ها من ثبت نامم بر اساس نام خانوادگی 4 شنبه هست.حالا اشکال داره 3 شنبه برم.

masud-000000
14-09-2010, 19:36
سلام من هم پرسیدم گفتن هدف از زمان بندی اینه که شلوغ نشه وگر نه هر کسی تا هر زمان که ثبت نام انجام بشه به دانشگاه برای ثبت نام مراجعه کنه ،کارش راه می افته!:11:

mashaheeer
15-09-2010, 22:04
امروز رفتم...اصلا مشکلی در این رابطه پیش نیامد