مشاهده نسخه کامل
: افزایش حجم و رشد مو
بر و بچ سلام
حجم موهای من خیلی کمه ولی رشدش بدک نیست برای همین مجبورم همیشه موهامو کوتاه کنم تا کم بودنش زیاد جلب توجه نکنه
لطف کنید اگه دارویی گیاهی غیر از حنا که خیلی ازش بدم میاد سراغ دارین بهم معرفی کنین که هم رشد موهامو بیشتر کنه هم حجمش رو
لطف کنید فقط گیاهی باشه
مرررررررررررررسی
new life
13-09-2010, 13:38
قرص zn (روی ) برای رشد مو خوبه
هیچ دارویی اعم از صنعتی یا گیاهی نیست که رشد قابل توجهی در مو داشته باشه شما فقط می تونی با استفاده از تغذیه مناسب و ورزش و شستشوی خوب و استفاده از روغن های بادام و زیتون کمی به رشد موهاتون کمک کنید .
مثلا مو 1 یک سانت در ماه رشد می کنه بها استفاده از روش های بالا 1.5 سانت شاید رشد کند..
من از موی خیلی کوتاه شروع به بلندکردن کردم الا بعد از گذشت 12 ماه شده 16 17 سانت ..
***Spring***
13-09-2010, 15:17
سلام ...
◄◄ دانــســتــنــی هــا و بــــهـــداشـــت پـــوســـت و مــــو ►► ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع : کتاب معجزات درمانی گیاهان دارویی در طب ایرانی - دکتر محمد دریایی
انواع روشها برای موی سر:
1
حنا 10 گرم --- تخم شنبلیله 50 گرم --- تخم شاهی 50 گرم --- موم 5 گرم
روغن زیتون با کنجد 250 گرم ، موم را در روغن زیتون حرارت داده بقیه را نرم کوبیده در روغن حل کرده بجوشانند ، صاف کنند ، عصارهی آن را شب ها به سر بمالند
2
گل زوفا 20 گرم --- میوهی سرو 50 گرم --- سیاوشان 10 گرم
روغن زیتون با کنجد 250 گرم همه را نرم کوبیده در روغن حرارت داده صاف کنند ، یک شب درمیان به سر بمالند
3
روغن نارگیل - روغن زیتون - روغن کنجد به نسبت مساوی یک شب درمیان به سر بمالند
4
شنبلیله خشک 250 گرم --- تخم شاهی 100 گرم --- درمنه 100 گرم --- تخم شنبلیله 150 گرم --- مورد 250 گرم --- تخم مورد 150 گرم
همه را نرم کوبیده یک استکان در یک لیوان روغن کنجد جوشانده ، صاف نموده هفتهای سه مرتبه به سر بمالند
5
حنا 10 گرم --- موم 5 گرم --- تخم شاهی 50 گرم --- روغن زیتون 250 گرم --- شنبلیله 50 گرم
همه را نرم کوبیده در روغن زیتون و موم ریخته بجوشانند تا گرم شود شب ها به سر بمالند
منبع : کتاب معجزات درمانی گیاهان دارویی در طب ایرانی - دکتر محمد دریایی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.