ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : علاء الدین بازار مکاره یا ...

skyman53
13-09-2010, 09:32
با سلام دوستان

دیروز علاء الدین بودم

پیگیر خرید و انتخاب این سه مدل

s8300
جت
پیکسون 12
علیرغم اینکه قبلااز خود پارس مایکروتل سوال کرده بودم میگفت تولید نمیشه دیگه اما در فروشگاههای علاءالدین با گارانتی پارس مایکروتل با قیمت 240 تومن پیدا کردم

از نمایندگی پارس مایکروتل قبلا قیمت پیکسون 12 رو گرفتم حدود 330 دیروز توی علاء الیدن این گوشی با گارانتی پارس مایکروتل به دو قیمت عرضه میشد یکی میگفت 280 تومان با لوازم اصلی و حتی منو فارسی
دیگری هم میگفت 380 تومن یعنی 100 تومن اختلاف.....

جت هم حدود 265 با گارانتی اصلی که جالب بود

خلاصه اینقدر شوکه شدم که دیدم دست به عصا هم نمیتونم به حرف هیچکدوم اعتماد کنم و نتونستم تصمیم بگیرم کدومو بخرم

خلاصه دوستان خرید از علاء الدین ظاهرا باید سختتر ازین حرفها باشه

من که نتونستم به یه نظر قاطع برسم به نظر شما علت اینهمه تضاد و تفاوت چیه؟

dr_faust
13-09-2010, 10:46
سود بیشتر تا حد ممکن. به هر حال باید پول اجاره های بالای اونجا را در بیاورند.
یادم میاد می خواستم دیاموند بگیرم. قیمت آنلاینش با گارانتی اصلی تحویل در خونه ۴۴۰ بود.
رفتم علاالدین به "یارو" گفتم چنده گفت چند قیمت داری. منهم گفتم اولین مغازه ای هست که اومدم. بعد از کلی فکر کردم گفت ۵۸۰ تومن. که واقعا خیلی زیاد بود.
نمیدونم من را پپه گیر آورده بود!؟ با هم دیگه قرار دارند قیمت اول را تا می تونند بالا بگویند؟ حدس می زنم خودش نداشت و می خواست از مغازه دیگری بیاره برای همین یک چیزی پروند.
خلاصه به هر حال من هم بی خیال علاالدین دروغ گو، شلوغ و بی تربیت شدم و خریدم را از مجتمع کامپیوتر پایتخت انجام دادم. تو اونجا حداقل میشه چند تا فروشنده که به مشتری احترام بگذارند پیدا کرد.

LiverBarca
13-09-2010, 23:39
به نظرتون خرید از گوشیشاپ چه طوره؟؟؟میشه بهش اعتماد کرد؟؟؟

Highbury
14-09-2010, 21:27
میشه به گوشی شاپ اطمینان کرد اما یک چند تومانی گرانتره