ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : control panel باز نمیشه

mahdi-ghoghnus
13-09-2010, 01:53
سلام
چند وقتیه کنترل پنل ویندوز XP من باز نمیشه و من نمیتونم امور مربوط به تنظیم سیستم رو انجام بدم:18:
بقیه قسمت های ویندوز مشکلی نداره
ممنون میشم کمکم کنید که بدونم مشکلش از چیه و چه راه حلی داره

aliupdate
13-09-2010, 11:18
سلام
شما توي پوشه X:Windows/System32 روي Control.exe كليك كنيد ببينيد باز ميكنه.يا توي Run بنويسيد Control بعد اينتر بزنيد.

niki2934
13-09-2010, 12:43
ممکنه فایل اجرایی برنامه از پوشه System32 پاک شده باشه به همین پوشه در کامپیوتر دیگه ای که ویندوزش مثل ویندوز شماست برید و فایلشو کپی کنین تو پوشه کامپیوتر خودتون

SiyahVash
13-09-2010, 23:10
سلام؛
1. احتمالا به دلایلی (مثلا ویروس یا هر نوع بدافزار موجود یا پاک شده) تنظیمش از رجیستری به هم ریخته؛ برای درست کردنش Notepad رو باز کنید و متن زیر رو عینا داخلش کپی کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالابا پسوند reg ذخیره کنیدش (مثلا CPL.reg)؛ بعد Notepad رو ببندید و این فایل رو اجرا کنید؛ اگه مشکل رجیستری بوده باشه حل میشه.

2. در Group Policy دسترسی به Control Panel محدود شده، و شما هم با کاربری غیر از Admin وارد میشین؛ البته فکر می کنم در این صورت بهتون پیغام میده خودش؛ در هر صورت مسیر این تنظیم در Group Policy به صورت زیر هستش:

User configuration/Administrative templates/control panel/prohibit access to control panel

اگر وقتی می خواین وارد Control Panel بشین هنگ می کنه (Not Responding) یا اینکه وارد Control Panel میشین ولی هیچ تنظیماتی رو نمی بینید (No Icon) هر کدوم راه حل جداگانه ای دارند که باید شما دقیقا مشخص کنید چه مشکلی پیش میاد.

mahdi-ghoghnus
04-10-2010, 16:24
ببخشید من یه چند وقتی به اینترنت دسترسی نداشتم و نبودم
از همه بچه ها به خاطر راهنماییهاشون ممنون
حالا کنترل پانل باز میشه امام روی هر گزینه ای که کلیک میکنم پیغام زیر رو میده و هیچ کدوم از برنامه های Control panel باز نمیشه
windows cannot access the specified device , path , or file . You may not have the appropriate permissions to access the item .

SiyahVash
04-10-2010, 20:25
Group Policy هم چک کردین؟
اگه با اون هم درست نشد، سی دی ویندوزتون رو بذارید و تو قسمت Run بنویسید: SFC /ScanNow
به احتمال خیلی زیاد سیستم شما آلوده شده، تنها مشکلتون تو ویندوز همینه؟ امنیت سیستمتون درسته؟

mahdi-ghoghnus
05-10-2010, 03:26
Group Policy هم چک کردین؟
اگه با اون هم درست نشد، سی دی ویندوزتون رو بذارید و تو قسمت Run بنویسید: SFC /ScanNow
به احتمال خیلی زیاد سیستم شما آلوده شده، تنها مشکلتون تو ویندوز همینه؟ امنیت سیستمتون درسته؟

حقیقتش Group Policy رو پیدا نکردم که چک کنم اگه میشه دقیق بگید کجا باید برم ببخشید بالاخره مبتدیم دیگه:20:
نه خدارو شکر مشکل دیگه ای ندارم :10:

alireza1411
05-10-2010, 06:54
حقیقتش Group Policy رو پیدا نکردم که چک کنم اگه میشه دقیق بگید کجا باید برم ببخشید بالاخره مبتدیم دیگه:20:

ویروس یابی هم شاید جواب بده. تو همه تاپیک مشکلات عجیب غریب میبینم که بیشترش مربوط به ویروسه. اگه راههایی که دوستان گفتن جواب نداد یه رسکیو سی دی اویرا بگیر ببین سیستم رو میشه درست کرد یا نه.:11:

mmiladd
06-10-2010, 00:48
سلام..

توي run اينو تايپ كنين و Appwiz.cpl

اگه جواب داد كه هيچ ؛ اگه نداد از اِرور عكس بگيرين وبذارين..

mahdi-ghoghnus
06-10-2010, 14:50
سلام..

توي run اينو تايپ كنين و Appwiz.cpl

اگه جواب داد كه هيچ ؛ اگه نداد از اِرور عكس بگيرين وبذارين..

جواب نداد و همون پیغامی رو داد که توی پست 5 گفته بودم :18:
پیغام زیر :
windows cannot access the specified device , path , or file . You may not have the appropriate permissions to access the item

aliupdate
06-10-2010, 16:35
سلام
اون پیغام به خاطر تنظیمات IE هستش
برید توی اینترنت اکسپلورر بعد توی Tools گزینه ی Internet Option رو انتخاب کنید برید به تب Security و:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روی گزینه ی costom level کلیک کنید بعد:

SiyahVash
06-10-2010, 19:41

شما ببخشید دوست عزیزم که من کامل توضیح ندادم.
با Administrator وارد ویندوز بشین و از Start گزینه Run رو انتخاب کنید، توی کادرش بنویسید gpedit.msc
پنجره Group Policy باز میشه، آدرسش رو هم که گفته بودم، مثل تصویر زیر تنظیم باشه.