PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار با پایگاه داده در دات نت

masooodj67
12-09-2010, 22:43
سلام. دوستان چندی پیش سوالی رو در مورد اس کیو ال اکسپرس کردم و جوابمو به صورت نیمه دیافت کردم البته کمال تشکر از عزیزان را دارم وفقط میخام بدونم چطوری با این بخش از ویژوال استودیو 2005 جدولمو بسازم یا همان پایگاهمو ،اگر میتونید مثال برام بیارید.یا اگر نه منبعی رو بهم معرفی کنید یا نه کتابی رو کلا راهنماییم کنید ممنون.راستی با این sql express میشه برا ویژوال استودیو 2008 هم پایگاه درست کرد و بهتر بگم بهش متصل شد. خواهش میکنم راهنماییم کنید.

solaris20009
26-12-2010, 22:53
سلام عزیزان
اسم سرور در visualstudio2008 و در قسمت connection رو از کجا میشه فهمید

anvar.net
06-01-2011, 14:13
برای ساخت پایگاه داده ها با اس کیو ال اکسپرس دو راه هست :

استفاده از IDE ویژوال استدیو و دیگری هم Sql server managment که بصورت رایگان از سایت مایکروسافت قابل دانلود هست.

فرض می کنیم ویزوال استدیو و نسخه اکسپرس SQL رو نصب کردید. ویزوال استدیو رو اجرا کنید. در سمت جپ صفحه چسبنده ای با نام Server explorer وجود دارد که برای اتصال به منابع داده به کار می آید. اگر دیده نمی شود می توان از منوی View آنرا آورد.

در داخل این پنجره شناور با استفاده از Data connection میشه پایگاه داده جدیدی ساخت و یا پایگاه داده قدیمی را به سرور متصل کرد و در نهایت با آن کار کرد Add connection برای اتچ کردن پایگاه قبلی و Creat new database
برای ساخت یک پایگاه داده جدید
اگه بخواهید پایگاه جدید بسازی اسم سرور رو باید
ُSQLESPRESS\. بذاری اسم پایگاه رو هم هر چه خواستی می ذاری . در پایان هم اگه خواستی میتونی واسه اتصالت یوزر و پسور بذاری

حالا یک پایگاه داده خالی ساخته میشه که می تونی جدول های خودت رو بهش اضافه کنی. روی Table راست کلیک می کنی و بعد هم جدول جدیدت رو اضافه کنی ..................... الی اخر

انتشارات نص کتابی به نام SQL server 2005 داره که بدرت می خوره

ویژوال استدیو 2008 هم با بانک های SQL 2005 کار می کنه (من شخصا تست نکردم اما دلیلی برای کار نکردنش وجود نداره) البته کار با Sql server managment به مراتب راحت تر از محیط ویژوال استدیو هست چرا که امکانات موجود در ویژوال استدیو برای ساخت و طراحی خیلی محدود تر هستند

سوال دوست دوم رو هم, اصلا متوجه نشدم