ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هاردم پارتیشن بندی نمی شه

hadi_vazi
12-09-2010, 19:39
با سلام من یه هارد 1 ترابایتیسیگیت دارم که اولین بار خواستم ویندوز 7 روش بریزم راحت پارتیشن بندی و فرمت می شد ایندفعه که اومدم واسه ریختن ویندوز 7 دیدم بجز پارتیشن ویندوز بقیه پارتیشن ها فرمت نمی شه و حتی DELETE هم نمی شه نمی تونم باهاش کاری بکنم تو قسمتی که پارتیشن رو برای ویندوز 7 ریختن انتخاب میکنیم همه گزینه ها HIDEEN هست و حتی روی اون پارتیشن ها ویندوز هم قابل نصب نیست کسی میدونه مشکل چیه؟

hadi_vazi
13-09-2010, 15:23
بابا تو رو خدا یکی کمکم کنه.

N.H.H
13-09-2010, 16:15
با سلام من یه هارد 1 ترابایتیسیگیت دارم که اولین بار خواستم ویندوز 7 روش بریزم راحت پارتیشن بندی و فرمت می شد ایندفعه که اومدم واسه ریختن ویندوز 7 دیدم بجز پارتیشن ویندوز بقیه پارتیشن ها فرمت نمی شه و حتی DELETE هم نمی شه نمی تونم باهاش کاری بکنم تو قسمتی که پارتیشن رو برای ویندوز 7 ریختن انتخاب میکنیم همه گزینه ها HIDEEN هست و حتی روی اون پارتیشن ها ویندوز هم قابل نصب نیست کسی میدونه مشکل چیه؟

هوالعلیم
با سلام ، هارد شما در قسمت master boot record دچار اشکال شده است حال این اشکال میتواند علت های زیادی داشته باشد بطور مثال ویروسی شدن این قسمت شما چندین راه برای حل این مشکل دارید ، چند راه آسان تر را به شما پیشنهاد میکنم اگر در هاردتان اطلاعات مهمی دارید میتوانید با برنامه Partition Tabel Doctor پارتیشن های قبلی خودتان را بازیابی کنید و اگر اطلاعات مهمی ندارید میتوانید با برنامه Hard Disk Low Level Format Tool در ویندوز و با برنامه Maxtor Low Level Format در فضایDOS کل هاردتان را فرمت سطح پایین نمایید با این کار کلیه TERAK ها و کلاستر ها به حالت کارخانه ای برمیگردندوکل جداول منطقی هاردتان و سطح DATA AREA صفر میشوند ، مشکلتان با این برنامه ها حل میشود ان شاالله

موفق باشید