ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در راست چین کردن قالب وردپرس

pershianix
12-09-2010, 19:20
من یه مشکلی با راست چین کردن قالبهای وردپرس دارم که تا حالا هیچ کس به اون اشاره ای نکرده: چرا هنگام راستچین کردن مثلا منو، اون آیکونی که همراه با منو هست، هنوز سمت چپ منو میمونه و به سمت راست نمیره؟

یه مثال دیگه: حتما دیدید که کنا متن کامت کذاری، همیشه یه آیکونی هم هست. حالا وقتی متن کامت گذاری، راست چین میشه، اون آیکون هم باهاش به سمت راست پست میاد. منتها هنوز جای آیکون، سمت چپ متنه و سمت راست متن نیست. واسه آوردن آیکون به سمت راست متن باید چکار کرد؟

ممنون.

tazphoenix
13-09-2010, 11:56
احتمالا" مشکل شما از background ه.syntax کلی background اینجوریه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما باید اونی که بولد کردم رو بزاری راست؟(right).
شاید هم واسه قالب شما اینجوری تعریف شده باشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pershianix
13-09-2010, 22:20
نه. من که مشکلم با بکگراند نیست. مشکل من اینه که آیکونها راست چین میشه منتها طرف چپ نوشته ی فارسی قرار میگیره. نه طرف راست. جالبیشم اینه که کل وبلاگهای فارسی ای که من دیدم همین مشکلو داره و کسی بهش توجه نکرده!!!!!!!!!!!! اگه خودت وبلاگ داری همین الان یه نگاه بهش بنداز ببین همینطوره؟

tazphoenix
14-09-2010, 12:06
خوب اگه منظورتون thumbnail پستهاست دو راه دارین:
اگه از thumbnail خود وردپرس استفاده میکنن تو Media عکس رو انتخاب و راست چین کنید.
اگ از فیلد های اضافی استفاده میکنین قالب صفحه ی اصلی رو باز کنین و align عکس رو راست بزارین:
align="right"
اگه هم این جواب سوالتون نیست یه عکس بزارین.

pershianix
15-09-2010, 17:56
خوب اگه منظورتون thumbnail پستهاست دو راه دارین:
اگه از thumbnail خود وردپرس استفاده میکنن تو Media عکس رو انتخاب و راست چین کنید.
اگ از فیلد های اضافی استفاده میکنین قالب صفحه ی اصلی رو باز کنین و align عکس رو راست بزارین:
align="right"
اگه هم این جواب سوالتون نیست یه عکس بزارین.
نه. مشکلم این نیست. عکسم چشم. ببینم یه آپلودر بدون فیلتر گیرم میاد. (ای خدا)