ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مواردی که زمان خرید باید چک کنیم و بیمه!!!

seeb_sh
12-09-2010, 14:39
نمیدونم درسته این پست رو اینجا مطرح کنم یا نه!
موقع خرید لپ تاپ بهتره به جز پیکسل ال سی دی,دی وی دی,صفحه کلید و پورت ها دیگه چیو امتحان کنیم؟؟؟
تا چندتا پیکسل سوخته واسه یه 16.4" عادیه؟؟؟؟

یه سوال دیگم درباره گارانتی دارم!!!

نظرتون درباره بدون گارانتی گرفتن و بیمه کردن لپ تاپ چیه؟؟؟بیمه پارسیان با 20 تومن بیمه میکنه,این طوری دیگه اگه آب هم بریزه روش طوری نمیشه.کسی اینجا این کارو انجام داده؟؟؟

hekhek
12-09-2010, 18:42
نمیدونم درسته این پست رو اینجا مطرح کنم یا نه!
موقع خرید لپ تاپ بهتره به جز پیکسل ال سی دی,دی وی دی,صفحه کلید و پورت ها دیگه چیو امتحان کنیم؟؟؟
تا چندتا پیکسل سوخته واسه یه 16.4" عادیه؟؟؟؟

یه سوال دیگم درباره گارانتی دارم!!!

نظرتون درباره بدون گارانتی گرفتن و بیمه کردن لپ تاپ چیه؟؟؟بیمه پارسیان با 20 تومن بیمه میکنه,این طوری دیگه اگه آب هم بریزه روش طوری نمیشه.کسی اینجا این کارو انجام داده؟؟؟
مواردی که شما اشاره کردید معمولا تو اکثر لپتاپ ها اکی هست
بیشتر به آک بودن
و وقتی باز میشه به جای دست روش نبودن دقت کنید
پیکسل سوخته میگن تا 3-4 تا مشکل نداره ولی به نظر من که اصلا نباید داشته باشه
از خودم و دوستم که خریدیم که پیکسل سوخته نداشت
گارانتی هم که ریسکه دیگه
من خودم 40-50 واسه گارانتی را حاضرم بدم تا اینکه 1-1.5 ملیون پولم هدر بره

seeb_sh
12-09-2010, 20:53
به جز نبودن اثر انگشت دیگه چطوری مشخصه آک هست؟درسته که باید بوی نو بودن بده ,ولی خب اگه یه نفر فقط یکی دو روز باهاش کار کرده باشه که بوش نمیپره که!!!!!!
اولین باری که لپ تاپ روشن میشه ویندوزش چطوریه؟؟؟؟واسه سونی سریf12.
باید آخرین مرحله نصب ویندوز باشه و مستقیم نره تو ویندوز.
خب اگه دوباره خودشون ریکاوری کرده باشن چی؟؟؟؟میشه که اون قسمت آخر ویندوز رو نگه دارن و کامل نکنن؟؟؟
آخه از جایی که قراره خرید کنم تا دلتون بخواد شارلاتان هستن به آشنا هم رحم نمیکنن حتی به فامیل:41::19:

hekhek
13-09-2010, 08:36
به جز نبودن اثر انگشت دیگه چطوری مشخصه آک هست؟درسته که باید بوی نو بودن بده ,ولی خب اگه یه نفر فقط یکی دو روز باهاش کار کرده باشه که بوش نمیپره که!!!!!!
اولین باری که لپ تاپ روشن میشه ویندوزش چطوریه؟؟؟؟واسه سونی سریf12.
باید آخرین مرحله نصب ویندوز باشه و مستقیم نره تو ویندوز.
خب اگه دوباره خودشون ریکاوری کرده باشن چی؟؟؟؟میشه که اون قسمت آخر ویندوز رو نگه دارن و کامل نکنن؟؟؟
آخه از جایی که قراره خرید کنم تا دلتون بخواد شارلاتان هستن به آشنا هم رحم نمیکنن حتی به فامیل:41::19:
پس اینجوری خیلی سخته تشخیص
بالاخره اونا کارشونا بلدند و حرفه ایند
توصیه میکنم از یه جای مطمئن خریداری کنید هر چند در مورد سونی میشه گفت که نیازی به تست فروشنده واسه سالم بودن نداره و خود لپتاپ سالمه

kiuq
13-09-2010, 12:10
دوست عزیز هیچ فروشنده ای حوصله این کارا رو نداره..
خیالت راحت

آخه از جایی که قراره خرید کنم تا دلتون بخواد شارلاتان هستن به آشنا هم رحم نمیکنن حتی به فامیل
من خرید از آشنا رو توصیه نمیکنم :13:.
مگر اینکه آشنا واسطه باشه

salazarsnape
13-09-2010, 14:37
پیکسل سوخته رو چطوری باید تشخیص داد؟
با یه صفحه سیاه؟
چطوری؟

ابوالفضل.ا
13-09-2010, 14:45
اصلا کلا چجوری بفهمم اورجیناله یا ریفربیش چون من وقتی خریدم خیلی فروشنده رو این موضوع مانور داد

گرافيكار
13-09-2010, 15:03
درسته كه وقتي براي بار اول ويندوز بالا مياد يه پيام ميده

hekhek
13-09-2010, 15:06
پیکسل سوخته رو چطوری باید تشخیص داد؟
با یه صفحه سیاه؟
چطوری؟
با باز کردن یه صفحه سفید مثل paint مشخص میشه

---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------

اصلا کلا چجوری بفهمم اورجیناله یا ریفربیش چون من وقتی خریدم خیلی فروشنده رو این موضوع مانور داد
کارتوناش با هم فرق میکنه
اورجینال با کارتون مشکی رنگه و ریفربیش با قرمز روش نوشته

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------

درسته كه وقتي براي بار اول ويندوز بالا مياد يه پيام ميده
چه پیامی؟!!
کی؟وقتی نصب شده؟!!!

HOJ-JAT
13-09-2010, 18:01
چه پیامی؟!!
کی؟وقتی نصب شده؟!!!
مراحل پایانی نصب می اد..بعد اسم یوزر می خواد بعد یک فرم ریجستری میاد که خیلی مهمه ریجسترش کنی و اینترنت هم میخواد..

در مورد نو بودنش هم باید به برچسب سفید سونی که روی ذرب جعبه خورده تا باز نشه توجه کنید..وقتی لپ تاپ را در می اردید لای یم پارچه سفید رنگی پیچیده شده که چسب زرد رنگ روش زندن..
وقتی هم درب لپ تاپ را باز میکنید لاش باید از همون پار چه باشه..

seeb_sh
14-09-2010, 23:42
----------

ابوالفضل.ا
15-09-2010, 10:35
اینکه میگن سریالشو تو سایتش وارد کنی کامل همه چی رو مینویسه چه جوریاست چون من وارد کردم چیزی پیدا نکرد

hadi216216
15-09-2010, 21:04
سلام
اگه من بخوام ریفر نباشه ولی لب تابو سفارش بدم که واسم بیارن ، اگه بعد از این که فروشنده واسم از تهران ( من گرگانم ) آورد فهمیدم که ریفره چیکار کنم؟

kiuq
16-09-2010, 04:36
اگه من بخوام ریفر نباشه ولی لب تابو سفارش بدم که واسم بیارن ، اگه بعد از این که فروشنده واسم از تهران ( من گرگانم ) آورد فهمیدم که ریفره چیکار کنم؟
وقتی با گارانتی بگیری همچین مشکلی پیش نمیاد و میتونی پسش بدی ..

salazarsnape
16-09-2010, 10:38
اصلا ریفر یعنی چی؟:31:

hasanoooooooo
16-09-2010, 10:45
یعنی به بنده خدایی لپتاپتئ گرفته مشکل داشته فرستاده کارخونه اونا درستش کردن و میدن تو بازار جهان سو می ها .......