ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد ساخت فروشگاه بازی و نرم افزار

mohsensoft
12-09-2010, 13:27
سلام
واقعا نمیدونستم این سوال رو کجا مطرح کنم
من میخوام یه فروشگاه اینترنتی بازی و نرم افزار ایجاد کنم
حالا میخوام ببینم می ارزه اینجور کاری کنم؟
آخه الان فروشگاه ها خیلی زیاد شدن
به طور معمول درآمدش چقدر هست؟
با تشکر

DaRiOuShJh
12-09-2010, 16:24
به نظره من که ارزش نداره
هزینه هاست و دامین حتی اگر فروشگاه ساز هم رایگان باشه باز بیشتره از طرفی مشکل فیل شدن هم هست
وقتی دی وی دی ای 400 میشه خرید چرا مثلا بیشتر بدن؟

mohsensoft
13-09-2010, 13:25
به نظره من که ارزش نداره
هزینه هاست و دامین حتی اگر فروشگاه ساز هم رایگان باشه باز بیشتره از طرفی مشکل فیل شدن هم هست
وقتی دی وی دی ای 400 میشه خرید چرا مثلا بیشتر بدن؟
ممنون
شما درست میگی
اما واسه کسی که توی یه روستا یا یه شهر کوچیک زندگی میکنه گیر آوردن اون دی وی دی ها کار آسونی نیست
درآمدش چه جوریاس؟
میشه روش حساب کرد؟

DaRiOuShJh
13-09-2010, 14:20
والا من خودم اتفاقا از روستاهای کوچیک میخرم با اینکه خودم تهرانم
وضعه اونا بهتره گویا
یکی سقزه یکی نمیدونم کجا:31:

باید رضایت مشتری رو کسب کنی و مشتری اعتماد کنه بهت
زمان میبره در کل

mohsensoft
15-09-2010, 11:57
با تشکر از داریوش خان
بقیه ی دوستان نظری ندارن؟

yar
15-09-2010, 13:19
برای ایجاد فروشگاه باید دامین، هاست و اسکریپت رو خریداری کنی که معمولاً تا حدود 300 هزار تومان هزینه داره ولی اگر فروشگاه راه بافتد مطمئناً این هزینه برمی گرده.:10:
برگشت هزینه به این راحتی نیست چون شما باید اول تبلیغ بالایی داشته باشی که خودش معمولاً هزینه های بالایی داره .:5:
بعد از اینکه تا حدی تبلیغ کردید و با توجه به اینکه درصدد فروش به جاهایی هستید که امکان خرید مستقیم ندارند بنابراین باید با سیستم پستی هم قرارداد ببندید که شرکت هایی که این کارها را انجام می دهند برای عقد قرارداد مبلغی در حدود 200 هزار تومان دریافت می کنند.:13:
اصولاً از مبالغ فروش یا به عنوان کارمزد مبلغی کم میشه یا اینکه پول باید تا مدتی تا رسیدن به سقف پرداخت دست آن شرکت ها به امانت باشه که معمولاً به دلیل فروش نه چندان بالا مدت زیادی خواهد بود البته به شرط خوش قول بودن شرکت ...! :20:
بعضی از افراد پس از سفارش از خرید خودشون پشیمون میشن پس وقتی پستچی به درب منزل آنها مراجعه می کنند درب رو باز نمی کنند و سفارش برمی گرده که دوباره مبلغی از شما دریافت میشه .
برای هر سفارش باید کلی پرینت از فاکتورها بگیری :41:
یکی برای خودت یکی برای شرکت یکی برای اداره پست یکی برای سفارش دهنده و شاید .... :13:
کلاً دیگه این نوع فروشگاه زدنا جواب نمی ده، مگه یک گروه حرفه ای و فعال داشته باشی ...:11:

mohsensoft
15-09-2010, 17:48
ممنون
من خودم یه طرح دارم که اول بیام کارای آموزشی انجام بدم توی سایتم
بعد اینا رو گسترش بدم تا بازدید کننده ها زیاد بشن
بعد که زیاد شدن بیایم فروشگاه بزنیم
البته کارای آموزشی جدید نه کارایی که از سایت های فارسی دیگه کپی میشه
نظرتون چیه؟

DaRiOuShJh
15-09-2010, 19:07
البته همون طور که اشاره کردم اون هزینه راه اندازی رو میشه تا زیره 50 تومن هم تقلیل داد
قرار داد با پست و ... هم فکر نکنم برای اوله کار لازم باشه نه به درد سر هاییک ه دسوتمون اشاره کرد نمیارزه نه به هزینه و ...
ولی در کل محسن جان اگه کارتون در حده کپی / پیست باشه از نظره من کلا استارت نزن که 90 درصده سایت های ایرانی همین کپی / پیستی هستند
تولید کننده و نویسنده مطلب خیلی کمه متاسفانه تو ایران برایه مینه که همش داریم در جا میزنیم
البته خودت بهتر میتونی تصمیم بگیری

mohsensoft
15-09-2010, 21:12
هدفم بیشتر ترجمه هست داریوش جان
بیشتر میخوام توی حوزه ی طراحی وب (هم با فتوشاپ ، و هم برنامه نویسیش) کار کنم
اینجوری هم زبانم پیشرفت میکنه
هم خودم یاد میگیرمو میتونم ازش درآمد کسب کنم

yar
16-09-2010, 12:03
اصولاً کاری که نیاز به تخصص داره پول بیشتری ازش در میاد، چون افراد کمتری واردش میشن و شما رقابت سالم تری خواهید داشت .

peymanpxq
22-09-2010, 04:13
agha man khodamam daram foroshgah interneti mizanam . fekret kheili khobe aval ba amozesho in chiza boro jolo ke bazdidet bere bala bazdide rozanat bala ke bere az tablighatam mitoni pol dar biari dige jensa jaie khodesho daran vali sai kon joz cd chizaie digam bezari man hich jensi nemikham bezaram akso etela ate jensaro mikham tahie konam ba gheimate khodam bezaram to site harki khast fardash miram mikharam post mikonam az man mishnavi be harfre ino on gosh nakon age vaghean ro sitet kar koni miarze

aminel_messi
06-12-2010, 22:57
اگه نخوام با پست قرار داد ببندم اون وقت يه جورايی فروش با اعتماد خريداره ديگه؟يعنی را ديگه ای نداره؟