ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید کارت TV با کیفیت کپچر خوب و کم دردسر

endesh2003
12-09-2010, 13:06
سلام خدمت همه دوستان
میخواستم برم یه کارت کپچر بخرم،که شنیدم کارت های Tv هم کیفیت زیاد بدی ندارند(کار حرفه ای نمیخوام فقط فیلم خانوادگی و...) اما تو نت که دنبال مدل های مختلف گشتم دیدم دردسر های زیادی بعضی دوستان داشتن که در تاپیک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مطرح شده بود
میخواستم دوستان یک مدل که هم تیوند آنالوگ ، هم دیجیتال داشته باشه و هم کپچر باشه معرفی کنند ممنون میشم،ترجیحا usb باشه قیمت تا 100 تومن هم مسئله ای نیست
اگر مدلی هم هست که خروجی هم بدهد معرفی کنید در این حدود ممنون میشم

endesh2003
13-09-2010, 14:10
؟؟؟؟؟ کسی جوابی نمیده؟؟؟؟

amd>intel
13-09-2010, 14:54
اگر usb ميخواي kworld 424d بگير

endesh2003
13-09-2010, 16:10
آره عزیزوusb میخوامو یک سوال این مدل که فرمودید کیفیت کپچرش در چه حده؟ vcd واقعی میرسه یا نه؟ میدونم از لحاظ رزولوشن dvd هم میزنه اما کیفیتش چطوره؟ و اینکه تو بعضی پستها خونده بودم با صدا مشکل داره، واقعا اینطوره؟

endesh2003
17-09-2010, 16:22
سلام دوباره،علاوه بر سوال قبل یه سوال دیگه،
pctv یه مارک هستش که پیدا کردم فهمیدم که قبلا واسه pinacle بوده که تولید کننده حرفه ای کپچر کارته، میخواستم بدونم کسی راجع به این چیزی میدونه؟

panther99
17-09-2010, 17:19
من هم نیازمند یه کپچر خوب با قیمت مناسب هستم
فقط قیمت رو هم درج کنید . ممنون . :46:

zera
17-09-2010, 21:13
یه مدل تی وی تیونر با مارم ای تچ هست که هم دیجیتال هم آنالوگ واسه لپ تاب وکامپیوتر کاربرد داره ضمنا اکسترناله
چون خودم تو کارپخش عمده لوازم جانبی هستم میتونم حداقل 10 تومن زیر قیمت مغازه بهت بدم اگه خواستی به پاساژ پارسیان (بالای چهار راه ولیعصر) واحد 321 مراجعه بکن یا با من تماس بگیر 09126546639

endesh2003
18-09-2010, 00:01
قا من یه سر بازار زدم گیج شدم،7-8 تا مدل بود با یه مارکهایی که هیچ اثری تو اینترنت ازشون پیدا نکردم،مثل pegasus که فروشنده خودشو میکشت که این از همه بهتره
panther99جان همشون اگه بخوای کپچر هم داشته باشه 55 تا 65 هستن تا جایی که من فهمیدم، فقط کدوم رو بگیرم مسئله است!
kworld هم که دوستان گفتند به نظر خوب میاد اما کپچر دارشو پیدا نکردم تو پایتخت.
تو پست قبلیم هم گفتم pctv هم چشممو گرفته اما کسی راجع بهش نظری نداد.

endesh2003
18-09-2010, 17:25
من هم بالاخره kworld خریدم،فعلا که ازش راضیم.

amd>intel
18-09-2010, 19:38
KWORLD 7134 هم قيمتش هم تو سون كار ميكنه

s.v3
19-09-2010, 14:15
سلام دوستان.میشه بنده رو راهنمایی کنید؟؟؟
من یه کارت tv giga گرفتم.بینهایت از دستش راضی هستم.من این کارت رو 2 سال پیش خریدم.عالیه.یک به دوستانی که قصد خرید یه کپچر و کار tv خوب دارن من گیگابایت رو پیشنهاد میکنم.
حالا مشکل من با این کارت اینه که بعد از 2 سال حالا میخواهم tv رو باهش بگیرم ولی هرچقدر سعی کردم نشد و کیفیت تصاویر خیلی کم هست ولی این به اینجا برمیگرده که تو تنضیمات اولیه کارت شما باید نوع تصاویری که میخواهید دریافت کنید مشخص کنید.
انالوگ و دیجیتال
حالا مشکل من اینجاست که اگه بخواهم این کارت رو با حالت امواج دیجیتال config کنم باز هم به اون دستگاه set up box نیاز دارم.
اگه اون دستگاه گارش اینه که امواج دیجیتال رو در یافت کنه و به امواج انالوگ تبدیل کنه که تلوزیون قدیمی مادر بزرگ من بتونه تصاویر رو نشون بده،کارت من که خودش قدرت دریافت امواج دیجیتال رو داره به انتن خواصی نیاز داره.
در کل در یافت امواج دیجیتال انتن خواصی میخواهد؟؟؟؟
راستی العان امواج دیجیتال داره تو همدان پخش میشه؟؟؟

endesh2003
19-09-2010, 21:43
424d- kworld هم تو سون خوب و راحت کار میکنه، امتحانش کردم.

---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------

اولا دریافت دیجیتال به آنتن خیلی کوچکتری نیاز داره و اونقد هم براش مهم نیست چه آنتنی باشه (حتی اگر یه چنگال یا سیم رو هم بزنید و نزدیک پنجره باشید میگیره.
راجع به setup box منظورتون رو نفهمیدم چیه،میشه بیشتر توضیح بدید؟

amd>intel
20-09-2010, 13:19
اين هم مدل kworld 424d كه انصافا تيونر خوبي داره و براي دريافت سيگنال ديجيتال آنتن خودش كافيست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

endesh2003
20-09-2010, 23:10
منم حرف amd>intel عزیز رو تایید میکنم. همینطور کیفیت کپچر خوبی هم به نظره من داره.
تنها مشکلی که با این برخوردم،باز نشدن فایل های ضبط شده از تلویزیون دیجیتال با باقی نرم افزار ها است که تا جایی که میدونم همه این مشکل رو دارند.
یه راه حلی که فرموده بودن دوستان format factory بود که با اون هم تبدیل میکنم صدا و تصویر همزمان نمیشن.
دوستان پیشنهاده دیگه ای دارند؟

s.v3
23-09-2010, 09:07
سلام دوباره خدمت دوستان.منظورم از set up box همون دستگاهیه که برای دریافت تصاویر دیجیتال بر رو تیونرهای قدیمی باید خریداری کنیم است.
راستی دوستانی که میگفتن نمیتونن فایلهای تولیدی با کارتشون رو اجرا کنن یه لطف کنن این برنامه رو دانلود و باهش کار کنن.کات من که گفتم گیگا هست به صورت پیشفرض این برنامه رو برای استفاده از کارت قرار داده.برنامه خوب و جا افتاده ای هست.مخصوصا تو این ورژن که براتون مشخصاتش رو میزارم کارایی محشری داره.این برنامه رو نصب کنید چون میتونید نوع فرمت تصاویری که ضبط میکنید یا میخواهید کپچر کنید مشخص کنی.دوستانی هم که مشکل سینک نشدن صدا و تصویر رو دارن با این برنامه مشکلشون حل میشه.چون این برنامه از هسته بسیار قدرتمندی برخورداره و بر خلاف تمامی برنامه های مشابه فشار بسیار کمی رو به سیستم موقع کار کردن وارد میکنه.مشکل سینک نشدن صدا و تصویر یکی از نشانه های ضعف قدرت سیستم برای براورده کردن نیازهای برنامه کاربر یتونه

CyberLink_PCS081104-01

ورژن 6 اخرین ویرایش این برنامه هست که من تو اینترنت پیدا کردم

Majidsaeid
26-09-2010, 17:23
سلام به همگی. من کارت tv و کپچر snazio دارم که کیفیت کپچرش برای کارهای غیر حرفه ای خوبه ولی یه ایراد داره اونم اینکه تو windos 7 صدا نداره. اگه کسی راه حلی داره خیلی ممنون میشم ضمنا توی سایت مربوطش هیچ درایوری برای windos 7 وجود نداره.:41:

sepantamino
12-10-2010, 05:39
سلام خدمت همه دوستان

میخواستم برم یه کارت کپچر بخرم،که شنیدم کارت های Tv هم کیفیت زیاد بدی ندارند(کار حرفه ای نمیخوام فقط فیلم خانوادگی و...) اما تو نت که دنبال مدل های مختلف گشتم دیدم دردسر های زیادی بعضی دوستان داشتن که در تاپیک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مطرح شده بود
میخواستم دوستان یک مدل که هم تیوند آنالوگ ، هم دیجیتال داشته باشه و هم کپچر باشه معرفی کنند ممنون میشم،ترجیحا usb باشه قیمت تا 100 تومن هم مسئله ای نیست
اگر مدلی هم هست که خروجی هم بدهد معرفی کنید در این حدود ممنون میشم

به نظر من DVBT بخر الان ارزون شده
نه آنتن میخواد و نه تنظیم خاصی داره
هم آنالوگش هست هم دیجیتال و هم هر دو تاش با هم. البته دیجیتالش فقط تو تهران جواب میده
کپچر هم میتونی باهاش بکنی

sobijoon
31-01-2011, 17:36
اين هم مدل kworld 424d كه انصافا تيونر خوبي داره و براي دريافت سيگنال ديجيتال آنتن خودش كافيست
سلام دوست عزیز این مدلی که گفتین من حتی با دریا کامپیوترم که تماس گرفتم نداشت شما از کجا تهیه کردین؟؟؟؟؟
چون من فقط این مدلش به دردم میخوره به خاطر پشتیبانی از ورودی و خروجی صدا و تصویرش(مولتی کابل)
اگه میشه راهنماییم کنین ممنون

mohamad skystar
01-02-2011, 13:36
منم KWORLD دارم خیلی راضیم همه امکاناتشم راه انداختم خب جواب داده.البته مدل PVR-TV7134SE

sobijoon
03-02-2011, 22:34
سلام دوستان.میشه بنده رو راهنمایی کنید؟؟؟
من یه کارت tv giga گرفتم.بینهایت از دستش راضی هستم.من این کارت رو 2 سال پیش خریدم.عالیه.یک به دوستانی که قصد خرید یه کپچر و کار tv خوب دارن من گیگابایت رو پیشنهاد میکنم.
حالا مشکل من با این کارت اینه که بعد از 2 سال حالا میخواهم tv رو باهش بگیرم ولی هرچقدر سعی کردم نشد و کیفیت تصاویر خیلی کم هست ولی این به اینجا برمیگرده که تو تنضیمات اولیه کارت شما باید نوع تصاویری که میخواهید دریافت کنید مشخص کنید.
انالوگ و دیجیتال
حالا مشکل من اینجاست که اگه بخواهم این کارت رو با حالت امواج دیجیتال config کنم باز هم به اون دستگاه set up box نیاز دارم.
اگه اون دستگاه گارش اینه که امواج دیجیتال رو در یافت کنه و به امواج انالوگ تبدیل کنه که تلوزیون قدیمی مادر بزرگ من بتونه تصاویر رو نشون بده،کارت من که خودش قدرت دریافت امواج دیجیتال رو داره به انتن خواصی نیاز داره.
در کل در یافت امواج دیجیتال انتن خواصی میخواهد؟؟؟؟
راستی العان امواج دیجیتال داره تو همدان پخش میشه؟؟؟

سلام دوست عزیز در مورد سوالتون که الان تویه همدان امواج دیجیتال هست یا نه باید بگم که نیست و احتمالا تا بعد از عید همدان تحت پوشش سیگنال دیجیتال قرار نمیگیره
برای دریافت امواجشم همون سیم آنتن کفایت میکنه
این کارت شما ور.دی صدا و تصویر هم داره؟؟؟؟ برای اینکه تصویر مثلا دوربین رو روی لپ تاپ دید؟؟؟
دنبال یه کارت هیبرید هستم که این امکان رو داشته باشه

amd>intel
04-02-2011, 17:32
براي تهيه مدل 424d با خود شركت تماس بگيريد . من خودم از همين طريق خريدم.

alisdt
07-03-2011, 09:35
دوست عزیزamd>intel اگه لطف کنی تلفن شرکتو بدی از شما ممنون میشم
من برای تبدیل sony 8به dvd میخوام کار کنم آیا جواب میده ؟
اگه جواب نمیده لطفا منو راهنمایی کن
یک دستگاه قیمت کردم برای شرکت سونی حدود 300000 که مستقیم تبدیل میکنه آیا کپچر کردن با کیفیت بهتریه یا این دستگاه؟

tanhae1
25-03-2011, 16:20

دوستان عزیز می خواهم بدانم اولا : آیا امکان اتصال به آنتن هوایی را دارد یا نه ؟ اگه داره تبدیلش گیر می آید یا خیر؟

دوما اگر بخواهم در مسافت مثلا 15 یا 20 متر استفاده کنم باید چه کار کنم ؟ آیا می توانم با سیم کشی این کار را انجام دهم اگر می شود لطفا بگویید چگونه؟

maziarb
25-03-2011, 16:35
بجای اینکار یدونه d \/ b کارت بخر، و کانالهای اسلامی رو از چنگال بگیر :31:

maziarb
26-03-2011, 22:00
اینطوری گفتم، که باهام برخورد نشهآخه هردو اینجا غیرمجاز هستند، ومن هم دوست دارم، همه رو راهنمایی کنم!

Hossein_nasa62
29-03-2011, 23:08
با سلام من قصد خريد DG TECHNICS ----T MINI TV STICK T119 رو دارم
مي خواستم كيفيت اين usb tv رو بدونم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rge_32236717a1dd2d8df206184ae9dc5f3a.jpg&PORTALID=0&W=120&H=120

mahya78
29-03-2011, 23:56
سلام
من یک کارت تی وی گرفتم داخلی . مارک evite .
آنتن هم بهش وصله کیفیت تی وی خودمون خوبه اما تصاویر کارت تی وی افتضاحه و صداش هم خش داره .
به قول دوستان رو چند تا کشور دیگه تنظیم کرم اما بهتر نشد و اینکه تنظیمات صداش رو روی کارت صدا درسته
ضمنا اینکه سیگنالی هست اینجا دریافت .
میشه بگید چکار کنم کیفیتش بهتر بشه ؟

klid
30-03-2011, 03:31
سلام دوستان
من یک کارت تی وی X-Vision USB ----T 2100 دارم میخواستم بدونم میتونم با این کارت ماهواره رو با کامپیوتر ببینم ؟
منظورم اینکه این کارت فقط یک سوراخ آتن پشتش داره ورودی و خروجی صدا تصویر نداره. میشه با سیم یا مودولاتور (همان تبدیل کننده) یا همچین چیزی به ماهواره وصل کنیم تا کانالهای ماهواره رو با کامپیوتر ببینیم یا مثلا نرم افزاری نیست که این کار رو بکنه؟
خیلی ممنون

Shedayat
31-03-2011, 13:05
من میخوام یه کارت تی وی بخرم که امکانات زیر رو داشته باشه و در حد 35 تومن باشه:
1- رادیو FM
2- کیفیت تصویر عالی
3- ریموت کنترل
4- خاصیت تصویر در تصویر
5- امکان برنامه ریزی ضبط کانال های تلویزیونی
6- خاصیت ضبط تصویر با کیفیت عالی و ضبط فیلم از رسانه های دیگر نظیر VHS
دوستان اگه کسی در این زمینه اطلاعات داره لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوستان. کسی کارت تی وی با این امکانات سراغ نداره؟
اگه دارین بگین از کدوم سایت می شه تهیش کرد؟

meisam317
31-03-2011, 14:01
یه چیز بهتون بگم با قیمتهای پایین نمی تونین چیز جالبی بخرین . بهتره حداقل 70-80 تومنی هزینه بکنین تا چیز خوب و به درد بخور گیرتون بیاد . واسه اعصابتون هم خوبه

Shedayat
31-03-2011, 15:18
حرفتون درسته. ولی من فقط می خوام در حد دیدن تلویزیون و چند تا کار اضافی باشه. من که نمی خوام به صورت حرفه ای ازش کپچر بگیرم.

mohamad skystar
14-04-2011, 13:54
حرفتون درسته. ولی من فقط می خوام در حد دیدن تلویزیون و چند تا کار اضافی باشه. من که نمی خوام به صورت حرفه ای ازش کپچر بگیرم.

بهترین گزینه برای انتظارات شما
KWorld مدل PVR-TV7134SE

concordx
10-07-2011, 23:39
سلام.
آقا یه کپچر کارت برا تبدیل فیلم هندی کم به فایل تصویری برا لپ تاپ (اکسترنال) الان چی پیشنهاد میدین؟
حدود قیمتش هم بفرمایید لطف کردین؟
در ضمن فقط پسوند AVI نباشه و مثلا MPEG هم داشته باشه.

concordx
12-07-2011, 21:58
سلام.
آقا یه کپچر کارت برا تبدیل فیلم هندی کم به فایل تصویری برا لپ تاپ (اکسترنال) الان چی پیشنهاد میدین؟
حدود قیمتش هم بفرمایید لطف کردین؟
در ضمن فقط پسوند AVI نباشه و مثلا MPEG هم داشته باشه.

آهای کسی اینجا نیست؟؟؟؟
یکی جواب بدهههههههه.
مرسی