مشاهده نسخه کامل
: پرداخت حقوق به 50 نفر اول ارشد؟
reza3600
12-09-2010, 12:14
سلام
شنیدم به 50 نفر اول هر رشته ای در کارشناسی ارشد ماهی 200 تومن میدند. ایا این درسته؟ کسی لینکی در این مورد داره. نحوه دریافت این حقوق چه جوریه؟ یعنی چه اقدامی برای دریافتش باید انجام داد؟
ممنون
reza3600
12-09-2010, 14:17
نمیدونم. ولی چون از دوستام شنیدم که دولت همچین چیزی رو گفته پس حتمن منظورشون برای دولتی هست
reza3528
12-09-2010, 16:22
سلام
شنیدم به 50 نفر اول هر رشته ای در کارشناسی ارشد ماهی 300 تومن میدند. ایا این درسته؟ کسی لینکی در این مورد داره. نحوه دریافت این حقوق چه جوریه؟ یعنی چه اقدامی برای دریافتش باید انجام داد؟
ممنون
نه دوست عزيز
دوستت واست خالي بسته
sina_oonline
16-09-2010, 22:08
سلام
شنیدم به 50 نفر اول هر رشته ای در کارشناسی ارشد ماهی 300 تومن میدند. ایا این درسته؟ کسی لینکی در این مورد داره. نحوه دریافت این حقوق چه جوریه؟ یعنی چه اقدامی برای دریافتش باید انجام داد؟
ممنون
بنیاد نخبگان به رتبه های 1-100 کشوری کارشناسی ماهی 130 تومن میده ممکنه برای کارشناسی ارشد هم یه برنامه ای داشته باشه ولی اینی که شما میگی که کل بودجه ملت باس بره صرف این کار شاید به 1تا3 ارشد بدن دقیق نمی دونم.
Alireza SM
17-09-2010, 07:47
حقوق انترن ها رو تو بيمارستان ها نميتونه پرداخت كنه اونوقت واسه نفرات برتر بياره ماهانه حقوق بده ؟
اره به رتبه های 1 تا 100 ریاضی من شنیدم ماهی 130 تومن میدن
جز نخبگان حساب میشن دیگه
John Cena723
18-09-2010, 14:12
جز نخبگان حساب میشن دیگه
جزء خرخون ها
هرچی
به هر حال درسشونو خوب خوندن و یاد گرفتن که رتبه شون خوب شده
نتیجه ش رو هم میبینن
John Cena723
18-09-2010, 16:16
به هر حال درسشونو خوب خوندن و یاد گرفتن که رتبه شون خوب شده
نه عزیز من. شما هم روز و شب بشینی یه چیزی رو بخونی ملکه ذهنت میشه پس الکی نفرات برتر رو گندشون نکنید چون وقتی وقتی باهاشون هم صحبت میشی دو کلمه بلد نیستن حرف بزنند و یه دفعه می بینی وسط حرفشون فرمول ریاضی می پرونند. در ضمن کنکور رو ملاک نخبه بودن کسی قرار ندید چون هیچ مساواتی توش رعایت نمیشه.
majid.khaledi
18-09-2010, 16:18
به رتبه های 1 تا 150 کشوری در 3 گروه اصلی و به رتبه های 1 تا 50 کشوری در رشته های هنر و زبان، ماهانه کمک هزینه تحصیلی داده میشه .
این کمک هزینه هم نقدی هستش هم غیر نقدی .
بورسیه هستن یه جورایی
SIMON137
18-09-2010, 16:32
نه عزیز من. شما هم روز و شب بشینی یه چیزی رو بخونی ملکه ذهنت میشه پس الکی نفرات برتر رو گندشون نکنید چون وقتی وقتی باهاشون هم صحبت میشی دو کلمه بلد نیستن حرف بزنند و یه دفعه می بینی وسط حرفشون فرمول ریاضی می پرونند. در ضمن کنکور رو ملاک نخبه بودن کسی قرار ندید چون هیچ مساواتی توش رعایت نمیشه.
کلا از پایه با این حرف مخالفم ، تو فامیل چند نفر برتر داریم ، اصلا هم اینطوری نبودند ، اتفاقا خیلی اهل حال و دل هستند ، این ذهنیت شماست نسبت به این افراد در صورتی که همچین چیزی نیست ، شاید نوعی حسادت باشه
دقیقا مثل دیدگاه مردم نسبت به بازیگران که فکر می کنن افراد خاصی هستند ولی وقتی باهاشون رفت و آمد دارید میبیند که خیلی ساده و عادی مثل بقیه دارن زندگیشونو می کنن و مشکلات خودشونو دارند
ا با همه نفرات برتر کنکور نشستی حرف زدی؟
خیلی مسخره بود گفتی وسط حرفشون فرمول ریاضی میگن
درسته که 90 درصد نفرات کنکور از مدرسه های فرزانگان و تیزهوشان هستن
ولی درس خوندن
شما هم اگه میتونی درس بخون مثل اونا بشو
نه اینکه بشینی اینجا پشت کامپیوتر توهین کنی
نفرات اول کنکور مثل بقیه زندگی خودشونو دارن این شمائیی که داری الانن یه جور دیگه اونا رو جلوه میدی
اونا درس خوندن موفق شدن غیر از اینه؟
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
منم موافقم یه جور حسادته
می تونیم به جای حسادت و تخریب دیگران
به این فکر کنیم که بتونیم موفق تر جلوه کنیم چهه با کنکور چه با کارای دیگه
sina_oonline
18-09-2010, 21:01
فن بیان یه هنره که خیلی ها دارن و خیلی ها ندارن و فکر نمی کنم داشتنش نشونه نخبه بودن یا نداشتنش نشونه کودن بودن باشه در ضمن کی گفته رتبه های برتر وسط حرفشون فرمول ریاضی میپرونن؟؟حداقل من با چند نفر اشنا هستم که جزو باحال ترین ادم هایی هستن که میشناسم
malaki_mall
18-09-2010, 21:07
والا منم تو ارشد رتبه 53 شدم، هیچی که بهم ندادن یه چیزی هم ازم گرفتن.:37:
افرادی که این رتبه ها رو میگیرن حداقل ارادشون پشت کارشون خیلی بهتر از مایه و باید بهشون آفرین گفت اگر تو میتونیی اینکارو بکن نه اینکه بشینیو بگی هنر نکردنو کارشونو کوچیک جلوه بدی
منم شنیدم که مقداری پول به نفرات اول میدن بایدم بدن چطور خودشون کلی پولو هزارتا خدمات میگیرنو درس میخونن آخرشم کلاه گرد میزارن سرشونو خودشونو واسه ما میگیرنو فکر میکنن خدا ماله اوناستو ما کافر و غافل از پشت پرده و.....
John Cena723
18-09-2010, 23:17
شاید نوعی حسادت باشه
شما بهتره این حدسیات تو ذهن خودت بمونه چون من چیزی رو برای حسادت به این افراد نمی بینم
ا با همه نفرات برتر کنکور نشستی حرف زدی؟
خیلی مسخره بود گفتی وسط حرفشون فرمول ریاضی میگن
درسته که 90 درصد نفرات کنکور از مدرسه های فرزانگان و تیزهوشان هستن
ولی درس خوندن
شما هم اگه میتونی درس بخون مثل اونا بشو
نه اینکه بشینی اینجا پشت کامپیوتر توهین کنی
نفرات اول کنکور مثل بقیه زندگی خودشونو دارن این شمائیی که داری الانن یه جور دیگه اونا رو جلوه میدی
اونا درس خوندن موفق شدن غیر از اینه؟
من ترجیح میدم جواب شما رو ندم چون اون تیکه "گفتن فرمول ریاضی" رو اینقدر سطح فکرتون پایینه که نفهمید این کنایه هستش. الحمدالله که میدونید کنایه چیه ، نمیدونید؟ اگر نفر اول کنکور شدن ملاک موفق شدنه ارزونیه خودت و همونایی که اول شدن برید باهاش حالی ببرید. در ضمن من گفتم با تمام نفرات برتر صحبت کردم؟ عینکت رو زدی وقتی حرفهای منو میخوندی برادر؟ در این تاپیک دیگه پستی نمیدم چون بحث کاملا بیهوده ای است.
SIMON137
18-09-2010, 23:28
شما بهتره این حدسیات تو ذهن خودت بمونه چون من چیزی رو برای حسادت به این افراد نمی بینم
من ترجیح میدم جواب شما رو ندم چون اون تیکه "گفتن فرمول ریاضی" رو اینقدر سطح فکرتون پایینه که نفهمید این کنایه هستش. الحمدالله که میدونید کنایه چیه ، نمیدونید؟ اگر نفر اول کنکور شدن ملاک موفق شدنه ارزونیه خودت و همونایی که اول شدن برید باهاش حالی ببرید. در ضمن من گفتم با تمام نفرات برتر صحبت کردم؟ عینکت رو زدی وقتی حرفهای منو میخوندی برادر؟[/COLOR] در این تاپیک دیگه پستی نمیدم چون بحث کاملا بیهوده ای است.
به سخره گرفتن افراد بزرگ کار زیاد سختی نیست ، ولی خب نوعی حسادت تو صحبت هاتون کاملا مشهوده و پر واضح است که باید بدانید بهتره این طرز تفکر در ذهنتون بمونه و جایی بروز ندید
خب معلومه نفرات اول مغزشون کار می کنه
واقعا هم خیلی کار می کنه
بعضی ها هم کار نمی کرده اول اینقدر کار کشدن ازش (خرخونی :31:) که به کار افتاده
من به همشون "دمت گرم" می گم :10:
چون کارشون درسته
بعضی هاشونم اینقدر درس خوندن تو این 12 سال که گوشه گیر شدن و راحت ارتباط برقرار نمی کنن با بقیه... ولی همه اینطوری نیستن
ولی دلیلم نمی شه کسی نفر اول نشده کدن باشه
کلا نفرات اول کنکور شدن تنها راه موفقیت نیست
هر کس یه جوری موفقه و به دید خودش
اینم درسته که یه پولی بهشون می دن
ولی همش نقد نیستش
موفق باشید
کل کل هم نکنید دنیا 2 روزه
:11:
reza3600
19-09-2010, 19:16
به نظر من واقعن چقدر خوندن مهم نیست مهم نتیجه هست. حالا اگر یکی پیدا میشه که مثلن باید روزی 7 ساعت هم درس بخونه کارش درسته. چون هر کسی هم نمیتونه 7 ساعت در روز درس بخونه و 7 ساعت ذهنش رو درگیر مسائل سخت کنه.
در ضمن منظور از خر خون چیه؟
خر معنای دیگش بزرگ و یا زیاد هست
خرگوش
خرچنگ
خرکار
خرپول
خر خون.
خر خون یعنی کسی که زیاد میخونه واین جیزی نیست که همه بتونند.
درست نیست که کسی رو که یه مطلب رو توی 1 ساعت میفهمه رو با کسی که توی 4 ساعت میفهمه رو مقایسه کنیم. چون در هر حال هوش یه چیز خدادادی هست و دست خود ادم نیست ولی تلاش و پشتکار چیزیه که میتونه توی اختیار انسان باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.